2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gerçekten zor evde tek başına birde çocuklu olup misafir ağırlamak ben de yemeğe misafir alcam gününü belirlemedim daha ama kendimize akşam yemeğini zor hazırlıyorum yatılı misafir çok daha zor kahvaltisiymis akşam yemegiymis keşke insanlar biraz daha anlayışlı olsalar

ya çocuk rezil olcak ya ben.
Gexip akşam yemeğe gelcekler. Belki pazar günüde yemek hazırlamam gerekebilir. Birde hamile. Hamile olmasa yardım ederde şimdi yardım da beklenmez. Eşini zaten pek tanımıyorum. Oda benim eşimi çok tanımaz.
Ben utanırdım iptal ederdim kesin.
Neyse yapcak bişey yok dolapta hazır köftem var. Fırında köfte patates çorba falan yaparım artık yanına bi yemek salata falan. Dolapta kurabiye kek börek var buzlukta. Akşam çaya onlar çıkarılır.
Kahvaltıyıda halletcem bi şekilde.
O değilde gökçe sabahın 5 buçuğunda kalkıyo evi talan etmeye başlıyo. Evde kapalı kapı görsün gidip tık tıklamaya başlıyo aç aç diye. Eşimle tetikte gezeriz artık sabahın köründe

İyi barı canim dolapta hazırda birseylerin varmış yanına birşeyler eklersin hallolur Gökçe konusunda da yapcak birşey yok çocuklu ev sonuçta

sonuçta geldikleri yer çocuklu bi ev çok da planlı sayılmaz bu kadar çeşitin olmasına şükretmeleri çıkan sese alışmaları lazım doğumdan sonra her günleri çocukla ve çocukluları anlayarak geçecek

İyi barı canim dolapta hazırda birseylerin varmış yanına birşeyler eklersin hallolur Gökçe konusunda da yapcak birşey yok çocuklu ev sonuçta
Bu hafta misafirim var diye fazla fazla yapıp doldurmuştum buzluğa iyi ki doldurmuştum. Gelsinde bi gözünü korkutayım onun gökçeyle:))

Aynen çyle bana abartıyosun diyodu da bi ara. Gelsinde görsün bakayım gökçe akşama kadar neler yapıyo :)

Benimde misafirim vardı apartmandan bi kaç kişi geçmiş olsuna geldi. Valla iki çeşit zor yaptım gökçe ile. Zaten geçmiş olsuna geldiler hastayım rapor vermiş doktor fazlasına gerek yok diye düşündüm.

Çalışan annecikler bana kızmayın ama bu hafta bitmesin istiyorum :/ evde gökçe ile vakit geçirmek ne güzel. Havada soğuk sıcacık evimdeyim oh. Çalışmak istemiyorum bi hafta daha :)
ay bende artık hafta bitsin diye dört gözle bekliyorum geçen haftasonu çok eğlenmiştik bu hafta da kimseyle plan yapmıyorum ani bişi olmazsa kızımla doyasıya eğleneceğim inşallah

Geçmiş olsuna gidince ikram beklenmez ki canım zaten.sadece İçecek ikram etsen bile olurdu.

ay bende artık hafta bitsin diye dört gözle bekliyorum geçen haftasonu çok eğlenmiştik bu hafta da kimseyle plan yapmıyorum ani bişi olmazsa kızımla doyasıya eğleneceğim inşallah
Normalde bende haftasonunu iple çekerim ama bu hafta çalışmayınca hafta bitmesin istiyorum :)

Geçmiş olsuna gidince ikram beklenmez ki canım zaten.sadece İçecek ikram etsen bile olurdu.
Ne bilim valla bi tatlı bi tuzlu yaptım. Akşam da arkadaşlarım geldi. Onlarada ikram ettim aynilarini :)

amiinnnn inşallah.
Haberlerde gördüm. Kadın ikiz doğuruyo. Hemşire kılığındaki iki kişi gelip iiitme testine götürcez diye birini almışlar. Sonradan farkediliyo şehri ayağa kaldırmışlar 3 saat içindede yakalanıyolar ama o anne babanın yaşadığı korkuyu düşünemiyoreuö. İzlerken ağladım oturup çok şükür diye

Yakalanmislarmi iyi ya sevindim ben internette okudum beyaz onlukle alıp goturmus bebeği

Bizde izledik aynı haberi 3 saat 3 yıldan uzun gelmiştir ya bulunamasaydı hastaneyi yıksan ne çok şükür kavuşmuşlar tabi Allah ayırmasın bir daha

Amin canim inşallah vallahi benim 3. çocuğum ama Eceyi büyütmek bana da mutluluk veriyor çok güzel bir duygu cok

Yakalanmislarmi iyi ya sevindim ben internette okudum beyaz onlukle alıp goturmus bebeği
Evet canım yakalanmışlar. Sağlık ocağına götürmüşler çocuğu kontrole. Her yere haber verildiği için onlarda polise bildirmiş direk. Kesin değilmiş ama kadının biri düşük yapmış. Diğer ikiside bu bebeği kaçırıp onun çocuğu gibi göstermek istediler sanırım.
Aklım almıyo ama bebeğini kaybetme acısını tatmış biri başkadına nasıl aynını yapabilir..
Bizde izledik aynı haberi 3 saat 3 yıldan uzun gelmiştir ya bulunamasaydı hastaneyi yıksan ne çok şükür kavuşmuşlar tabi Allah ayırmasın bir daha
Bazen aklımdan geçiyo gökçe olmazsa yaşayamam diye. Sonra kızıyorum kendime böyle şeyler dememek lazım allahım sınatmasın bizi yokluklarıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…