Neden girmedin ki sen:)Beni ozlemediniz mi hanımlar?
oh maşallah ne güzel hemde deliksiz uyumuş. halime şükrediyorum ben yine ama inşallah deliksiz uyuduğunuda görürümKimsecikler yok saatlerdir. Herkese Günaydın :)
Gökçe uyanmadan sabah 7 e ye kadar uyudu :) erken yatınca uyanır sanmıştım 12 saat deliksiz uyudu sıpam.
Umutta sevmediği bişi yiyince siliyor his sevdigi çok şeyde yok ama olsunGökçe ıslak mendilleri çıkartıp dilini siliyo :/
ya neden yazdın sen şimdi sabah ben yazayım diye geçirmiştim aklımdan sahi nerdeydinBeni ozlemediniz mi hanımlar?
oh maşallah gökçe kıza darısı bize de olsun inşallahKimsecikler yok saatlerdir. Herkese Günaydın :)
Gökçe uyanmadan sabah 7 e ye kadar uyudu :) erken yatınca uyanır sanmıştım 12 saat deliksiz uyudu sıpam.
miranın en sevdiği şey gören dondurma yalıyor sanır güya ağzını siliyo bide hızlıca yapıveriyor ben görmüyorum sanki :))Gökçe ıslak mendilleri çıkartıp dilini siliyo :/
bizimde iki üç gecedir zirve yaptı yine acaba bi atak dönemimiDeliksiz uyumak mi oda ne biz yine başa sardik kaç kere uyaniyor sayamiyorum konusmalarimizdan mi anlıyor nedir ise baslayacagim dediğimden beri çok uyanma ya başladı başa sardik yine
Gece 12 de eşim mama icirmis. 5 buçuk gibi uyanır gibi olunca bende içirdim mama uyanmadı. Sabah 7 de uyandiNeden girmedin ki sen:)
oh maşallah ne güzel hemde deliksiz uyumuş. halime şükrediyorum ben yine ama inşallah deliksiz uyuduğunuda görürüm
Gökçede kazadan sonra başa sarmıştı. Korktu sanırım yada bi yeri ağrıyor diyemiyor. Eşimin de benim de vücudumuzda ağrıyan Yerlerimiz var gökçenin de olabilir diye düşündüm dün :/ belkide ondan uyumuyordu. Neyseki bu gece 12 saat deliksiz uyudu :)Deliksiz uyumak mi oda ne biz yine başa sardik kaç kere uyaniyor sayamiyorum konusmalarimizdan mi anlıyor nedir ise baslayacagim dediğimden beri çok uyanma ya başladı başa sardik yine
Umutta sevmediği bişi yiyince siliyor his sevdigi çok şeyde yok ama olsun
bende benim sıpa psikopat mı acaba diyodum. İyi bari yapan başka da varmışya neden yazdın sen şimdi sabah ben yazayım diye geçirmiştim aklımdan sahi nerdeydin
oh maşallah gökçe kıza darısı bize de olsun inşallah
miranın en sevdiği şey gören dondurma yalıyor sanır güya ağzını siliyo bide hızlıca yapıveriyor ben görmüyorum sanki :))
bizimde iki üç gecedir zirve yaptı yine acaba bi atak dönemimi
Fıstık ya etkilenmiştir mutlaka. Eskiye döner inşallah hemenGece 12 de eşim mama icirmis. 5 buçuk gibi uyanır gibi olunca bende içirdim mama uyanmadı. Sabah 7 de uyandikaç gündür geceleri sürekli agliyodu uyuyamiyordu. Kazadan sonra düzeni bozulmuştu. Korktu heralde falan diye düşünürken bu gece böyle uyudu. Tabi bende dinledim baya
Gökçe dilini değil komple ağzının içini siliyorbende benim sıpa psikopat mı acaba diyodum. İyi bari yapan başka da varmışgökçede ağzını siliyo güya ama dil dışarda tamamen. Parmağımla içine depiyorum geri çıkarıyo. Artık gözümün içine baka baka yapıyo bi de. Bende baktım tadına kötü de yani
haziran bebeleri hiç bi eylemi tek yapmaz malum telepati ile iletişim halindelerbende benim sıpa psikopat mı acaba diyodum. İyi bari yapan başka da varmışgökçede ağzını siliyo güya ama dil dışarda tamamen. Parmağımla içine depiyorum geri çıkarıyo. Artık gözümün içine baka baka yapıyo bi de. Bende baktım tadına kötü de yani
bizimki resmen yiyo hatta emiyo ıslak mendili o derece yani bi de çılarır çıkarır atar hiç bırqkmıyorum ulaşabilceği yerdebende benim sıpa psikopat mı acaba diyodum. İyi bari yapan başka da varmışgökçede ağzını siliyo güya ama dil dışarda tamamen. Parmağımla içine depiyorum geri çıkarıyo. Artık gözümün içine baka baka yapıyo bi de. Bende baktım tadına kötü de yani
benimkide ondan canım içine bi tane askılı çıtçıtlı badi birde ince pijama takımı giydiriyorum birde çorap gayet sıcacık oluyo üstünüde örtmüyorum bence ilk gece öyle giydirip üşüyomu diye kontrol edebilirsin@minnakkartal canim bu koyunlu uyku tulumundan aldim simdi geldide biraz ince degilmi canim. Tek katmi giydiriyordun icine
benimkide ondan canım içine bi tane askılı çıtçıtlı badi birde ince pijama takımı giydiriyorum birde çorap gayet sıcacık oluyo üstünüde örtmüyorum bence ilk gece öyle giydirip üşüyomu diye kontrol edebilirsin
aynen ya gökçede emiyo:/ bulduğu an hiç kaçarı yok o ıslak mendilin.bizimki resmen yiyo hatta emiyo ıslak mendili o derece yani bi de çılarır çıkarır atar hiç bırqkmıyorum ulaşabilceği yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?