2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Deliksiz uyumak mi oda ne biz yine başa sardik kaç kere uyaniyor sayamiyorum konusmalarimizdan mi anlıyor nedir ise baslayacagim dediğimden beri çok uyanma ya başladı başa sardik yine

Beni ozlemediniz mi hanımlar?
ya neden yazdın sen şimdi sabah ben yazayım diye geçirmiştim aklımdan sahi nerdeydin

Kimsecikler yok saatlerdir. Herkese Günaydın :)
Gökçe uyanmadan sabah 7 e ye kadar uyudu :) erken yatınca uyanır sanmıştım 12 saat deliksiz uyudu sıpam.
oh maşallah gökçe kıza darısı bize de olsun inşallah

Gökçe ıslak mendilleri çıkartıp dilini siliyo :/
miranın en sevdiği şey gören dondurma yalıyor sanır güya ağzını siliyo bide hızlıca yapıveriyor ben görmüyorum sanki :))

Deliksiz uyumak mi oda ne biz yine başa sardik kaç kere uyaniyor sayamiyorum konusmalarimizdan mi anlıyor nedir ise baslayacagim dediğimden beri çok uyanma ya başladı başa sardik yine
bizimde iki üç gecedir zirve yaptı yine acaba bi atak dönemimi

Neden girmedin ki sen:)
oh maşallah ne güzel hemde deliksiz uyumuş. halime şükrediyorum ben yine ama inşallah deliksiz uyuduğunuda görürüm
Gece 12 de eşim mama icirmis. 5 buçuk gibi uyanır gibi olunca bende içirdim mama uyanmadı. Sabah 7 de uyandi kaç gündür geceleri sürekli agliyodu uyuyamiyordu. Kazadan sonra düzeni bozulmuştu. Korktu heralde falan diye düşünürken bu gece böyle uyudu. Tabi bende dinledim baya

Gökçede kazadan sonra başa sarmıştı. Korktu sanırım yada bi yeri ağrıyor diyemiyor. Eşimin de benim de vücudumuzda ağrıyan Yerlerimiz var gökçenin de olabilir diye düşündüm dün :/ belkide ondan uyumuyordu. Neyseki bu gece 12 saat deliksiz uyudu :)

Umutta sevmediği bişi yiyince siliyor his sevdigi çok şeyde yok ama olsun

bende benim sıpa psikopat mı acaba diyodum. İyi bari yapan başka da varmış gökçede ağzını siliyo güya ama dil dışarda tamamen. Parmağımla içine depiyorum geri çıkarıyo. Artık gözümün içine baka baka yapıyo bi de. Bende baktım tadına kötü de yani

Fıstık ya etkilenmiştir mutlaka. Eskiye döner inşallah hemen

Gökçe dilini değil komple ağzının içini siliyor

haziran bebeleri hiç bi eylemi tek yapmaz malum telepati ile iletişim halindeler

bizimki resmen yiyo hatta emiyo ıslak mendili o derece yani bi de çılarır çıkarır atar hiç bırqkmıyorum ulaşabilceği yerde

@minnakkartal canim bu koyunlu uyku tulumundan aldim simdi geldide biraz ince degilmi canim. Tek katmi giydiriyordun icine
benimkide ondan canım içine bi tane askılı çıtçıtlı badi birde ince pijama takımı giydiriyorum birde çorap gayet sıcacık oluyo üstünüde örtmüyorum bence ilk gece öyle giydirip üşüyomu diye kontrol edebilirsin

bizimki resmen yiyo hatta emiyo ıslak mendili o derece yani bi de çılarır çıkarır atar hiç bırqkmıyorum ulaşabilceği yerde
aynen ya gökçede emiyo:/ bulduğu an hiç kaçarı yok o ıslak mendilin.
Yurtta 4 sene kalmanın verdiği alışkanlık sanırım ıslak mendiller benim en yakın arkadaşım resmen. Evin her odasında bi tane bulunur. Dakka başı bi yeri silerim. Yemek yedirirken falan yanımda olur hep. Hatta kipada 1 tlye indirime girdi bi kaç hafta önce 30 paket aldım ıcız diye. Kasadaki kız tip tip baktı. O yüzden illaki bi yerden bulup çıkarıyo.

Bimde traftör var ya ama güzel değil. Epeydir bebişlere göre güzel bişey gelmiyo. İnternetten baktımgitmedim o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…