- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
ay sen traktör deyince aklıma geldi dün annemle mira civile gitmişler orada öyle büyük araba varmış mira binmek istemiş tutturmuş neyse annemde bindirmiş tabi benim kız iner mi kandırana kadar yarım saat gezinmiş annem diyo ki indirdim ama mağazadan ne alacağımı şaşırdım çok utandım onu almadığım için diyo ay ne güldüm yahu kadını stresli biri hali getirdi resmenaynen ya gökçede emiyo:/ bulduğu an hiç kaçarı yok o ıslak mendilin.
Yurtta 4 sene kalmanın verdiği alışkanlık sanırım ıslak mendiller benim en yakın arkadaşım resmen. Evin her odasında bi tane bulunur. Dakka başı bi yeri silerim. Yemek yedirirken falan yanımda olur hep. Hatta kipada 1 tlye indirime girdi bi kaç hafta önce 30 paket aldım ıcız diye. Kasadaki kız tip tip baktı. O yüzden illaki bi yerden bulup çıkarıyo.
Bimde traftör var ya ama güzel değil. Epeydir bebişlere göre güzel bişey gelmiyo. İnternetten baktımgitmedim o yüzden
gerçekten unutturmak artık çok zor oluyo. Avmye gidince trininde oyuncak top olan yerleri görmesin diye saçma sapan dolaşıyoruzay sen traktör deyince aklıma geldi dün annemle mira civile gitmişler orada öyle büyük araba varmış mira binmek istemiş tutturmuş neyse annemde bindirmiş tabi benim kız iner mi kandırana kadar yarım saat gezinmiş annem diyo ki indirdim ama mağazadan ne alacağımı şaşırdım çok utandım onu almadığım için diyo ay ne güldüm yahu kadını stresli biri hali getirdi resmen
Çok üzüldüm canım yaKızlar abimin kızını biliyorsunuz daha önce yazmıştım topuk kanı değerleri yüksek çıkmıştı sonrasında dusmustu ama ek gidaya başladıktan sonra tekrar bakılacak dediler ve yoğurtla başlayın dediler başladılar ve kan alındı değerleri yükselmiş bunu iki hafta önce almışlardı daha sonra elmaya başlayın dediler ve dün kan alındı yine yuksekmis bir daha alinacakmis çok moralim bozuk arıyorum ne diyecegimi sasiriyorum bugün aramadim annem söyledi bu genetik olan bir durummus çok nadir olarak genetikte olmayanlarda da cikabiliyormus perhiz veriliyormus özel gıdaları oluyormuş fiyatları çok yuksekmis Abim araştırmış bir paket makarna 22 lira dedi tabiki fiyat önemli değil bizi üzen değerlerin yüksek olması çocuğun perhiz yapması abisi var Abim diyor ben nasıl abisi yerken hayır sen yeme diyeyim gerçekten çok zor yanı kızlar gazmis dismis meme bagimlisiymis uyumuyormus bunların hepsi geçip gidiyor Allah başka dert versin yavrum o kadar tatlı o kadar gulecki çok üzülüyorum
Amin canim sağol inşallah erken tespit edildiği için olumlu sonuç alınır eğer perhize dikkat edilirse ilerde dusebilyormus değerlerÇok üzüldüm canım yagerçekten çok kötü bi durum. Abin o kadar haklı ki ne diceksin çocuğa allah yardımcıları olsun
Bizimde bir tanidigin oglu süt ve süt ürünleri tuketemiyor anne sutude dahil. Iki cocugunu dogar dogmaz emzirdigi icin kaybetti ucuncude anlasildi durum. Cok zor bir durum gercekten insallah tedaviyle duzelir Allah sifa versinKızlar abimin kızını biliyorsunuz daha önce yazmıştım topuk kanı değerleri yüksek çıkmıştı sonrasında dusmustu ama ek gidaya başladıktan sonra tekrar bakılacak dediler ve yoğurtla başlayın dediler başladılar ve kan alındı değerleri yükselmiş bunu iki hafta önce almışlardı daha sonra elmaya başlayın dediler ve dün kan alındı yine yuksekmis bir daha alinacakmis çok moralim bozuk arıyorum ne diyecegimi sasiriyorum bugün aramadim annem söyledi bu genetik olan bir durummus çok nadir olarak genetikte olmayanlarda da cikabiliyormus perhiz veriliyormus özel gıdaları oluyormuş fiyatları çok yuksekmis Abim araştırmış bir paket makarna 22 lira dedi tabiki fiyat önemli değil bizi üzen değerlerin yüksek olması çocuğun perhiz yapması abisi var Abim diyor ben nasıl abisi yerken hayır sen yeme diyeyim gerçekten çok zor yanı kızlar gazmis dismis meme bagimlisiymis uyumuyormus bunların hepsi geçip gidiyor Allah başka dert versin yavrum o kadar tatlı o kadar gulecki çok üzülüyorum
gerçekten çok zor bi durum inşallah erken farkedilmesinin faydasını hızlıca görürler acil şifalar olsunKızlar abimin kızını biliyorsunuz daha önce yazmıştım topuk kanı değerleri yüksek çıkmıştı sonrasında dusmustu ama ek gidaya başladıktan sonra tekrar bakılacak dediler ve yoğurtla başlayın dediler başladılar ve kan alındı değerleri yükselmiş bunu iki hafta önce almışlardı daha sonra elmaya başlayın dediler ve dün kan alındı yine yuksekmis bir daha alinacakmis çok moralim bozuk arıyorum ne diyecegimi sasiriyorum bugün aramadim annem söyledi bu genetik olan bir durummus çok nadir olarak genetikte olmayanlarda da cikabiliyormus perhiz veriliyormus özel gıdaları oluyormuş fiyatları çok yuksekmis Abim araştırmış bir paket makarna 22 lira dedi tabiki fiyat önemli değil bizi üzen değerlerin yüksek olması çocuğun perhiz yapması abisi var Abim diyor ben nasıl abisi yerken hayır sen yeme diyeyim gerçekten çok zor yanı kızlar gazmis dismis meme bagimlisiymis uyumuyormus bunların hepsi geçip gidiyor Allah başka dert versin yavrum o kadar tatlı o kadar gulecki çok üzülüyorum
Bizimde bir tanidigin oglu süt ve süt ürünleri tuketemiyor anne sutude dahil. Iki cocugunu dogar dogmaz emzirdigi icin kaybetti ucuncude anlasildi durum. Cok zor bir durum gercekten insallah tedaviyle duzelir Allah sifa versin
gerçekten çok zor bi durum inşallah erken farkedilmesinin faydasını hızlıca görürler acil şifalar olsun
amin kızlar inşallah tesekkur ederim@yaz yagmuru canm cok gecmis olsn cok zor durum hep aile icn hem bebek icn allah acil sifalar versn
evet canım pepeli lcw den almıştım ama geçen sene@minnakkartal canm ya miranin elbisesine bayildm pepelimi o nerden aldn
Gerçekten zor bi durum Allah yardımcıları olsun.Kızlar abimin kızını biliyorsunuz daha önce yazmıştım topuk kanı değerleri yüksek çıkmıştı sonrasında dusmustu ama ek gidaya başladıktan sonra tekrar bakılacak dediler ve yoğurtla başlayın dediler başladılar ve kan alındı değerleri yükselmiş bunu iki hafta önce almışlardı daha sonra elmaya başlayın dediler ve dün kan alındı yine yuksekmis bir daha alinacakmis çok moralim bozuk arıyorum ne diyecegimi sasiriyorum bugün aramadim annem söyledi bu genetik olan bir durummus çok nadir olarak genetikte olmayanlarda da cikabiliyormus perhiz veriliyormus özel gıdaları oluyormuş fiyatları çok yuksekmis Abim araştırmış bir paket makarna 22 lira dedi tabiki fiyat önemli değil bizi üzen değerlerin yüksek olması çocuğun perhiz yapması abisi var Abim diyor ben nasıl abisi yerken hayır sen yeme diyeyim gerçekten çok zor yanı kızlar gazmis dismis meme bagimlisiymis uyumuyormus bunların hepsi geçip gidiyor Allah başka dert versin yavrum o kadar tatlı o kadar gulecki çok üzülüyorum
Off bu çok kötüymüş :/ iki çocuğunu bu yüzden kaybetmek gerçekten berbat bişey olmalıBizimde bir tanidigin oglu süt ve süt ürünleri tuketemiyor anne sutude dahil. Iki cocugunu dogar dogmaz emzirdigi icin kaybetti ucuncude anlasildi durum. Cok zor bir durum gercekten insallah tedaviyle duzelir Allah sifa versin
amin canim sagolGerçekten zor bi durum Allah yardımcıları olsun.
Bende çok beğendim çok yakismis Mira yaevet canım pepeli lcw den almıştım ama geçen sene
teşekkür ederim canım geçen sene yatarken fotolarını çekmişim bu yıl ayakta bereketli elbise :)))Bende çok beğendim çok yakismis Mira ya
İnşallah düşer canım rabbim şifa versinAmin canim sağol inşallah erken tespit edildiği için olumlu sonuç alınır eğer perhize dikkat edilirse ilerde dusebilyormus değerler
COk yakışmış mira kıza umutun da geçen yıldan montu vardı 3-6 aylık onu bu yıl da giyiyor çok az kolları kısa onun dışında fark yok çok buyumemisinin faydalariEki Görüntüle 1695716 elbisemizi ilk giydiğimiz fotoyuda paylaşmadan geçmiyim o Zaman 6 buçuk aylık ve 17 aylık Mira kız aynı elbisesiyle 9-12 elbise anlamadığım o halindede çok büyük durmuyo şimdide küçük olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?