2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ay sen traktör deyince aklıma geldi dün annemle mira civile gitmişler orada öyle büyük araba varmış mira binmek istemiş tutturmuş neyse annemde bindirmiş tabi benim kız iner mi kandırana kadar yarım saat gezinmiş annem diyo ki indirdim ama mağazadan ne alacağımı şaşırdım çok utandım onu almadığım için diyo ay ne güldüm yahu kadını stresli biri hali getirdi resmen

gerçekten unutturmak artık çok zor oluyo. Avmye gidince trininde oyuncak top olan yerleri görmesin diye saçma sapan dolaşıyoruz

Ay delirecem ya bi uyutmadilar cocugu din don din don iptal ettirecem butun zilleri. Benimki de dunden hazir zaten bi çıt duysamda uyansam diye

Kızlar abimin kızını biliyorsunuz daha önce yazmıştım topuk kanı değerleri yüksek çıkmıştı sonrasında dusmustu ama ek gidaya başladıktan sonra tekrar bakılacak dediler ve yoğurtla başlayın dediler başladılar ve kan alındı değerleri yükselmiş bunu iki hafta önce almışlardı daha sonra elmaya başlayın dediler ve dün kan alındı yine yuksekmis bir daha alinacakmis çok moralim bozuk arıyorum ne diyecegimi sasiriyorum bugün aramadim annem söyledi bu genetik olan bir durummus çok nadir olarak genetikte olmayanlarda da cikabiliyormus perhiz veriliyormus özel gıdaları oluyormuş fiyatları çok yuksekmis Abim araştırmış bir paket makarna 22 lira dedi tabiki fiyat önemli değil bizi üzen değerlerin yüksek olması çocuğun perhiz yapması abisi var Abim diyor ben nasıl abisi yerken hayır sen yeme diyeyim gerçekten çok zor yanı kızlar gazmis dismis meme bagimlisiymis uyumuyormus bunların hepsi geçip gidiyor Allah başka dert versin yavrum o kadar tatlı o kadar gulecki çok üzülüyorum

Çok üzüldüm canım ya gerçekten çok kötü bi durum. Abin o kadar haklı ki ne diceksin çocuğa allah yardımcıları olsun

Çok üzüldüm canım ya gerçekten çok kötü bi durum. Abin o kadar haklı ki ne diceksin çocuğa allah yardımcıları olsun
Amin canim sağol inşallah erken tespit edildiği için olumlu sonuç alınır eğer perhize dikkat edilirse ilerde dusebilyormus değerler

Bizimde bir tanidigin oglu süt ve süt ürünleri tuketemiyor anne sutude dahil. Iki cocugunu dogar dogmaz emzirdigi icin kaybetti ucuncude anlasildi durum. Cok zor bir durum gercekten insallah tedaviyle duzelir Allah sifa versin

gerçekten çok zor bi durum inşallah erken farkedilmesinin faydasını hızlıca görürler acil şifalar olsun

Bizimde bir tanidigin oglu süt ve süt ürünleri tuketemiyor anne sutude dahil. Iki cocugunu dogar dogmaz emzirdigi icin kaybetti ucuncude anlasildi durum. Cok zor bir durum gercekten insallah tedaviyle duzelir Allah sifa versin

gerçekten çok zor bi durum inşallah erken farkedilmesinin faydasını hızlıca görürler acil şifalar olsun

@yaz yagmuru canm cok gecmis olsn cok zor durum hep aile icn hem bebek icn allah acil sifalar versn
amin kızlar inşallah tesekkur ederim

Gerçekten zor bi durum Allah yardımcıları olsun.

Off bu çok kötüymüş :/ iki çocuğunu bu yüzden kaybetmek gerçekten berbat bişey olmalı

COk yakışmış mira kıza umutun da geçen yıldan montu vardı 3-6 aylık onu bu yıl da giyiyor çok az kolları kısa onun dışında fark yok çok buyumemisinin faydalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…