2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kvlerin derin dondurucusunda kurbanın kemikleri var. Etli bıraktılar bide çocuk yiyecek diye. Ben ordan biraz biraz alıp evde kaynatıyorum atıyorum buzluğa.
Dün akşamda getirmiştim. Tezgahın üzerine koydum. Yemek yaparken bi tane poşet çıkarırım hep. Çöpleri atarım. Onuda çöp poşeti sanıp çöpleri üzerine atıp kapıcıya vermişim.
Gitti krmikler. Bir aydan fazlada giderdi çok getirmiştim yazık oldu:/

yerim ben onuu:) ne tatlı çıkmış ya nasıl değişmişler.
Bizimde 9-12 aylık badilerimiz falan hep duruyo. O zamanda tam gibiydi şimdide tam. Hiç büyümemiş sadece kafası değişmiş bu çocuğun diyorum ben:))

Ama cok tatliki maşallah sana prenses
yazyagmuru canim cok üzüldüm rabbim sifa versin melege daha küçücük abinde cok hakli gercekten cok zor benim kuzenimin kizininda sute alerjisi var ama oyle boyle alerhi degil 3 yasinda simdi kreste kek yapmislar kekin icindede sut var tabi frindan cikan buhardan fenalasmis acile zor yetistirmisler cikolata falan gibi icinde sut olan biseye dokunur ona dokunursan hemen kabariyor oda hep bunu yiyebilirmiyim anne diye soruyo nolur beni hastaneye bi daha goturme baba diyo rabbim ikisinede sifa versin inşallah

Çok üzüldüm canım ya Allah yardımcıları olsun çok zor gerçekten zor bir durum. Ama erken teşhisinfaydasını görürler inşallah

Kıyamam yaa ne kadar cddi bir durum. Süt alerjisini biliyordum ama hiç bu kadar olabileceğini düşünmemiştim. Allah yardımcı olsun şifa bulur inşallah kuzucuk

Kızlar bu oyuncağı türkiyede satan bir yer gördünüz mü? Çok beğendim.

Eklentiler

• 20151120114923.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar ara ara okuyup az az yazdım 2 haftadır. Okula başlayalı iki hafta oldu bakıcı bulduk bu süreçte. Annem bu hafta bakıcı ile birlikte kaldı kerem alp alışsın diye. Alıştı sayılır kadın da içime sindi baya sakin yapıda oyun oynuyor keremle bol bol bakalım pazartesiden itibaren annem olmayacak yanlarında. Çok dert etmişim kendime kadın başlayana kadar. Ne senaryolar kurdum kamera filan koycaktim hatta:)) Simdilik içim ısındı biraz rahatladım inşallah zaman geçtikçe daha iyi olur hersey. Çok yoruluyorum sınıfım o kadar yaramaz ki ve cok eksikler sürekli kosturuyorum. 4. Sınıf yoğun geçiyor ama kafamın karışıklığı biraz biraz geçti. Allah hepimizi her alanda iyi insanlarla karşılaştırsın

Canim bende önceleri çok kafama takıyordum. Ama şimdi içim çok rahat çok güzel bakıyor. Çok da seviyorlar ailece gökçeyi :)

Canim bende önceleri çok kafama takıyordum. Ama şimdi içim çok rahat çok güzel bakıyor. Çok da seviyorlar ailece gökçeyi :)
Canım zaten kafam çok bulandikca etrafımdaki iyi örnekleri düşünmeye çalıştım hep. Onlardan biri de sensin. İnşallah bizim de size benzer :))

COk yakışmış mira kıza umutun da geçen yıldan montu vardı 3-6 aylık onu bu yıl da giyiyor çok az kolları kısa onun dışında fark yok çok buyumemisinin faydalari
Sağol Canım birimde montumuz 6-9 ay geçen seneki :))
Sağol Can'ım bende öyle diyorum yüz ve hareketler büyüdü
sağol Can'ım

Pepe ye bayiliyo hira oyzden sordm cok tatli olmus mira buarada masallah gozumuzn onunde buyuyolar
teşekkürler tatlım çok şükür büyüdüklerine tanık olabiliyoruz

Eğitim beni darma duman etti daha 1,5 ay sürecek, bilgisayar yok cepten de pek giremiyorum, yazayım dedim yokluğum belli mi diye
Belli tabiki bilg olmayışıda kötüymüş baya
Kızlar bu oyuncağı türkiyede satan bir yer gördünüz mü? Çok beğendim.
Hiç denk gelmedim ama olurda denk gelirsem yazarım mutlaka
inşallah başlangıç gibi devam eder hislerin çok Mutlu oldum senin adına

Tam onun aynısı olmasada gitti gidiyorda buldum canım. Sağolasın.

Eklentiler

• 20151120120230.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 68
İnşallah düşer canım rabbim şifa versin

@yaz yagmuru inşallah düzelir değerleri

sağolun kızlar insallah M mutube senin kuzenine de Allah şifa versin canim çok zor

Senin adına sevindim canim içine sinmiş inşallah zamanla daha da alışırlar birbirlerine

Senin adına sevindim canim içine sinmiş inşallah zamanla daha da alışırlar birbirlerine
inşallah kızlar, sağolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…