yerim ben onuu:) ne tatlı çıkmış ya nasıl değişmişler.Eki Görüntüle 1695716 elbisemizi ilk giydiğimiz fotoyuda paylaşmadan geçmiyim o Zaman 6 buçuk aylık ve 17 aylık Mira kız aynı elbisesiyle 9-12 elbise anlamadığım o halindede çok büyük durmuyo şimdide küçük olmuyo
Eki Görüntüle 1695716 elbisemizi ilk giydiğimiz fotoyuda paylaşmadan geçmiyim o Zaman 6 buçuk aylık ve 17 aylık Mira kız aynı elbisesiyle 9-12 elbise anlamadığım o halindede çok büyük durmuyo şimdide küçük olmuyo
Pepe ye bayiliyo hira oyzden sordm cok tatli olmus mira buarada masallah gozumuzn onunde buyuyolarevet canım pepeli lcw den almıştım ama geçen sene
Çok üzüldüm canım yaKızlar abimin kızını biliyorsunuz daha önce yazmıştım topuk kanı değerleri yüksek çıkmıştı sonrasında dusmustu ama ek gidaya başladıktan sonra tekrar bakılacak dediler ve yoğurtla başlayın dediler başladılar ve kan alındı değerleri yükselmiş bunu iki hafta önce almışlardı daha sonra elmaya başlayın dediler ve dün kan alındı yine yuksekmis bir daha alinacakmis çok moralim bozuk arıyorum ne diyecegimi sasiriyorum bugün aramadim annem söyledi bu genetik olan bir durummus çok nadir olarak genetikte olmayanlarda da cikabiliyormus perhiz veriliyormus özel gıdaları oluyormuş fiyatları çok yuksekmis Abim araştırmış bir paket makarna 22 lira dedi tabiki fiyat önemli değil bizi üzen değerlerin yüksek olması çocuğun perhiz yapması abisi var Abim diyor ben nasıl abisi yerken hayır sen yeme diyeyim gerçekten çok zor yanı kızlar gazmis dismis meme bagimlisiymis uyumuyormus bunların hepsi geçip gidiyor Allah başka dert versin yavrum o kadar tatlı o kadar gulecki çok üzülüyorum
Kıyamam yaa ne kadar cddi bir durum. Süt alerjisini biliyordum ama hiç bu kadar olabileceğini düşünmemiştim. Allah yardımcı olsun şifa bulur inşallah kuzucukAma cok tatliki maşallah sana prenses
yazyagmuru canim cok üzüldüm rabbim sifa versin melege daha küçücük abinde cok hakli gercekten cok zor benim kuzenimin kizininda sute alerjisi var ama oyle boyle alerhi degil 3 yasinda simdi kreste kek yapmislar kekin icindede sut var tabi frindan cikan buhardan fenalasmis acile zor yetistirmisler cikolata falan gibi icinde sut olan biseye dokunur ona dokunursan hemen kabariyor oda hep bunu yiyebilirmiyim anne diye soruyo nolur beni hastaneye bi daha goturme baba diyo rabbim ikisinede sifa versin inşallah
Canim bende önceleri çok kafama takıyordum. Ama şimdi içim çok rahat çok güzel bakıyor. Çok da seviyorlar ailece gökçeyi :)Kızlar ara ara okuyup az az yazdım 2 haftadır. Okula başlayalı iki hafta oldu bakıcı bulduk bu süreçte. Annem bu hafta bakıcı ile birlikte kaldı kerem alp alışsın diye. Alıştı sayılır kadın da içime sindi baya sakin yapıda oyun oynuyor keremle bol bol bakalım pazartesiden itibaren annem olmayacak yanlarında. Çok dert etmişim kendime kadın başlayana kadar. Ne senaryolar kurdum kamera filan koycaktim hatta:)) Simdilik içim ısındı biraz rahatladım inşallah zaman geçtikçe daha iyi olur hersey. Çok yoruluyorum sınıfım o kadar yaramaz ki ve cok eksikler sürekli kosturuyorum. 4. Sınıf yoğun geçiyor ama kafamın karışıklığı biraz biraz geçti. Allah hepimizi her alanda iyi insanlarla karşılaştırsın
Canım zaten kafam çok bulandikca etrafımdaki iyi örnekleri düşünmeye çalıştım hep. Onlardan biri de sensin. İnşallah bizim de size benzer :))Canim bende önceleri çok kafama takıyordum. Ama şimdi içim çok rahat çok güzel bakıyor. Çok da seviyorlar ailece gökçeyi :)
Sağol Canım birimde montumuz 6-9 ay geçen seneki :))COk yakışmış mira kıza umutun da geçen yıldan montu vardı 3-6 aylık onu bu yıl da giyiyor çok az kolları kısa onun dışında fark yok çok buyumemisinin faydalari
Sağol Can'ım bende öyle diyorum yüz ve hareketler büyüdüyerim ben onuu:) ne tatlı çıkmış ya nasıl değişmişler.
Bizimde 9-12 aylık badilerimiz falan hep duruyo. O zamanda tam gibiydi şimdide tam. Hiç büyümemiş sadece kafası değişmiş bu çocuğun diyorum ben:))
sağol Can'ımAma cok tatliki maşallah sana prenses
yazyagmuru canim cok üzüldüm rabbim sifa versin melege daha küçücük abinde cok hakli gercekten cok zor benim kuzenimin kizininda sute alerjisi var ama oyle boyle alerhi degil 3 yasinda simdi kreste kek yapmislar kekin icindede sut var tabi frindan cikan buhardan fenalasmis acile zor yetistirmisler cikolata falan gibi icinde sut olan biseye dokunur ona dokunursan hemen kabariyor oda hep bunu yiyebilirmiyim anne diye soruyo nolur beni hastaneye bi daha goturme baba diyo rabbim ikisinede sifa versin inşallah
teşekkürler tatlım çok şükür büyüdüklerine tanık olabiliyoruzPepe ye bayiliyo hira oyzden sordm cok tatli olmus mira buarada masallah gozumuzn onunde buyuyolar
Belli tabiki bilg olmayışıda kötüymüş bayaEğitim beni darma duman etti daha 1,5 ay sürecek, bilgisayar yok cepten de pek giremiyorum, yazayım dedim yokluğum belli mi diye
Hiç denk gelmedim ama olurda denk gelirsem yazarım mutlakaKızlar bu oyuncağı türkiyede satan bir yer gördünüz mü? Çok beğendim.
inşallah başlangıç gibi devam eder hislerin çok Mutlu oldum senin adınaKızlar ara ara okuyup az az yazdım 2 haftadır. Okula başlayalı iki hafta oldu bakıcı bulduk bu süreçte. Annem bu hafta bakıcı ile birlikte kaldı kerem alp alışsın diye. Alıştı sayılır kadın da içime sindi baya sakin yapıda oyun oynuyor keremle bol bol bakalım pazartesiden itibaren annem olmayacak yanlarında. Çok dert etmişim kendime kadın başlayana kadar. Ne senaryolar kurdum kamera filan koycaktim hatta:)) Simdilik içim ısındı biraz rahatladım inşallah zaman geçtikçe daha iyi olur hersey. Çok yoruluyorum sınıfım o kadar yaramaz ki ve cok eksikler sürekli kosturuyorum. 4. Sınıf yoğun geçiyor ama kafamın karışıklığı biraz biraz geçti. Allah hepimizi her alanda iyi insanlarla karşılaştırsın
Tam onun aynısı olmasada gitti gidiyorda buldum canım. Sağolasın.Sağol Canım birimde montumuz 6-9 ay geçen seneki :))
Sağol Can'ım bende öyle diyorum yüz ve hareketler büyüdü
sağol Can'ım
teşekkürler tatlım çok şükür büyüdüklerine tanık olabiliyoruz
Belli tabiki bilg olmayışıda kötüymüş baya
Hiç denk gelmedim ama olurda denk gelirsem yazarım mutlaka
inşallah başlangıç gibi devam eder hislerin çok Mutlu oldum senin adına
İnşallah düşer canım rabbim şifa versin
Ama cok tatliki maşallah sana prenses
@yaz yagmuru inşallah düzelir değerleri
sağolun kızlar insallah M mutube senin kuzenine de Allah şifa versin canim çok zorÇok üzüldüm canım yaAllah yardımcıları olsun çok zor gerçekten zor bir durum. Ama erken teşhisinfaydasını görürler inşallah
Kıyamam yaa ne kadar cddi bir durum. Süt alerjisini biliyordum ama hiç bu kadar olabileceğini düşünmemiştim. Allah yardımcı olsun şifa bulur inşallah kuzucuk
Senin adına sevindim canim içine sinmiş inşallah zamanla daha da alışırlar birbirlerineKızlar ara ara okuyup az az yazdım 2 haftadır. Okula başlayalı iki hafta oldu bakıcı bulduk bu süreçte. Annem bu hafta bakıcı ile birlikte kaldı kerem alp alışsın diye. Alıştı sayılır kadın da içime sindi baya sakin yapıda oyun oynuyor keremle bol bol bakalım pazartesiden itibaren annem olmayacak yanlarında. Çok dert etmişim kendime kadın başlayana kadar. Ne senaryolar kurdum kamera filan koycaktim hatta:)) Simdilik içim ısındı biraz rahatladım inşallah zaman geçtikçe daha iyi olur hersey. Çok yoruluyorum sınıfım o kadar yaramaz ki ve cok eksikler sürekli kosturuyorum. 4. Sınıf yoğun geçiyor ama kafamın karışıklığı biraz biraz geçti. Allah hepimizi her alanda iyi insanlarla karşılaştırsın
Sağol Canım birimde montumuz 6-9 ay geçen seneki :))
Sağol Can'ım bende öyle diyorum yüz ve hareketler büyüdü
sağol Can'ım
teşekkürler tatlım çok şükür büyüdüklerine tanık olabiliyoruz
Belli tabiki bilg olmayışıda kötüymüş baya
Hiç denk gelmedim ama olurda denk gelirsem yazarım mutlaka
inşallah başlangıç gibi devam eder hislerin çok Mutlu oldum senin adına
inşallah kızlar, sağolun :)Senin adına sevindim canim içine sinmiş inşallah zamanla daha da alışırlar birbirlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?