2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ayyy darısı biZe bende azaltmaya çalışıyorum gecelerimiz işkenceye döndü

Hepsi yerde yatsın bayılıyo bıu çocukların :)
Sefilligi seviyorlar :)
Gökçeyi yerine yatırmak için kucağıma alınca ağlayıp uyanmıştı dün. Bugunde ağlar gibi olunca bıraktım orda uyudu :/ neyseki akşam yerine götürünce aglamıyo.
Yastık ben baştan beri kullanıyorum ama incecik bişeydi ilk yastığımız. Şimdide yastığa sarılıyor uyurken :) ama ben sevmem yastık gece yastığı attığım çok olurdu eskiden. Bi zararı neden olsun ki.

Ne biliyim hani yastıksız yatınca boyun eğik duruyoya ağrıtırmı ki diye düşündüm

Tam onun aynısı olmasada gitti gidiyorda buldum canım. Sağolasın.
bizde bugün aldık bundan canım. Sanırım pazartesi gelir artık. Sizinki geldimi nasıl iyi bişeymi. Sen resmini atınca buraya ben çok beğendim tam yigitin ilgi duyacağı bi oyuncak hemen aldık bizde.

bizde bugün aldık bundan canım. Sanırım pazartesi gelir artık. Sizinki geldimi nasıl iyi bişeymi. Sen resmini atınca buraya ben çok beğendim tam yigitin ilgi duyacağı bi oyuncak hemen aldık bizde.
Canım pazartesi sipariş vereceğiz henüz vermedik, benimde çok hoşuma gitti. Gelince yorum yazar mısın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…