2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Son zamanlarda şunu farkettim, bizim oyuncak ve eğlence anlaşımızla çocuklarınki bir değil. İş yerinde her sene eylül ayında boya çantası veriyorlar çocuğu olanlara. Eve getirdiğimde 1-2 hafta kaldırdım sonra ne yapacak diye merak ettim verdim. O zamandan beri her akşam içindeki her kalemi teker teker çıkarmakla 10 dakika uğraştı. 2 gün öncesinde kalemleri yerine dizmeyi öğrendi. Bu süreçte aynı zamanda ben hep oyun bittikten sonra dolabın üzerine kaldırıyordum, şimdi kendisi çantayı kapatıp yerine koymam için getiriyor. Boya yapmadan önce yere örtü serdiğimizi de kabullendi örtüyüde seriyor. Oyuncak diye düşünüp aldığım hiç birşeyle bu kadar istikrarlı vakit geçirmedi.

Aynı şekilde bugün bir alışveriş merkezinin üstündeki lunaparka gittik içeri girerken 6 jeton almıştık. Jeton attığımız şeyler onu çok mutlu etmedi çoğunda da yarıda bıraktık. Ama alışveriş merkezindeki yürüyen merdivenlerde kendi çıkıyor olması onu çok mutlu etti. Aynı yürüyen merdivenle Arda eğleniyor diye 6 kere yukarı çıktık indik.

Bu saatte apartmanda birşey cakilirmi ustelik yatak odasinda tam yarım saattir devam ediyor gece 2-3 e kadar kapı carpiyorlar hergun ya psikolojim bozuldu artık yarin toplantı yapıyorum yöneticiliği bırakıyorum bütün bunları tek tek söyleyeceğim yapanlara yaz gelse de tasinsam hayirlisiyla sürekli saygısızlık saat kavramı yok saygı yok dusunce yok ben kimseyi rahatsız etmiyorum bir zahmet onlarda beni rahatsız etmesin

Bugün annem geldi Ece niloya bebeğini anneme vererek annane kaka diyerek niloyayi gosterdi annem siler gibi yaptı Eceye verdi sonra birkaç kez daha kaka diye anneme verdi annemde niloya sen neden kaka yapıyorsun bakayım dedi Ece anneme vurmaya başladı sonra da kaşlarını catarak anneme baktı ayy çok komikti anneme eee niloyaya laf söylersen böyle olur dedim:))

Gökçeyi uyutmanin yolunu buldun. Yere yastık koyuyorum uykusu gelince kendi kendine uyuyor iki gündür :)
bn oyle uyurmusm kucukken:) hira asla uyumaz uyumadi hic

bnde oyle yapiyorm oglen emzryorm uyuyo bide aksam emziriyorm uyuyo zaten anca birikiyodur
Gunduz bazen cok nadir istiyo gunduz yemege yuklendm artk yda meyve kuru uzm falan.

bn oyle uyurmusm kucukken:) hira asla uyumaz uyumadi hic

bnde oyle yapiyorm oglen emzryorm uyuyo bide aksam emziriyorm uyuyo zaten anca birikiyodur
Gunduz bazen cok nadir istiyo gunduz yemege yuklendm artk yda meyve kuru uzm falan.
Sizin şurup tan bizde aldık dün geldi hemen başladık inşallah bizde de etkili olur

Günaydın güzel anneler, mutlu mutlu pazarlar dilerim..neredeyse hiç yazamasamda hep okuyorum( fırsat bulamıyorum..işte ayrı evde ayrı..hanımım zaten telefonu görür görmez saldırıyo bu aralar, çook fena..istediği olmayınca ağlamalar falan ...bazen tükendim hissediyorum ..sonra bugünler geçecek hadi kalk diyorum kendime..ne evhanımlığı ne çalışmak ne kariyer..annelikmiş asıl zor olan..ve zorluğu kadar güzel ..inş vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirebiliriz Herkese kolaylıklar, güzellikler dilerim

Bugün umutu kendi odasına yatırdım ama odasını ayırmayı planlıyorum ama garip bi hüzün var manyak mıyım neyim çocuğu odasında uyuyor diye üzülen ilk kişi benim heralde:)
ben ı ılk dogdugundan berı ayrı odada yatar canım.dogdugunda ılk 2 hafta ben onun odasında yattım cekyatta, hem daha alcaktı daha ıyı gelıyordu bana . sonra problem olur dıe hıc yatak odamızda yatmadı. bazen annemlerde kalınca aynı odada yatıyoruz ayh bır turlu uyuyamıyoruz en ufak bır donmemde yada o dönse ben uyanıyorum , o uyanıyor. bız hıc aynı yerde uyuyamayız :) velhasıl hıc uzülme canım nıye uzuluyorsun kı :)

bız senınle aynı yerde oturalım canım. nedır bu cektıgımız anlamadım. benım bır sonrakı evım kısmetse işallah en ust kat, yada en guzelı tek katlı bır ev bulsam super olucak. bu apartmandada sankı bütün manyakları toplayıp koymuslar hepsı ayrı bır manyak. bıde kımseyı tanımıyorum hırlımı hırsızmı. burda ole yonetıcı vs yok ( bıldıgım kadarıyla ) kım kime dumduma burası işallah en kısa surede kurtuluruz bunlardan canım
bu arada nıloya bebegı nerden aldınız ? bende ıstıyorum ama ben goremedım gercı avm ye bakıyoruz ole cok bır yerede gıttıgımız yok ama ...

sondan gırdım kızlar o yuzden sondan ole gorduklerıme yazdım, gerısını okuyamadım . işallah aralıgın ılk haftasından sonra doncem aranıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…