- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
canım çok teşekkür ederim hepimizin sıfatları aslında bunlar bazen oyuncu anneyiz bazen dinamik anne bazen sosyal anne ya da öğrenen anne zaman zaman öğreten anne mesela ben bugün en çok uykusuz anneyimcanim ne kadar guzel yazmissin bence 2. Oyuncu annede senin icinde var boyle icinden gelenleri bence hep bir deftere yaz ilerde bunlardan bir kitap bile yapabilirsin
: canim cok.sevindim sag saglim kucagina almayi nasip etsin rabbim darisida abimlerin basina inşallah
amin canim inşallah tedavi goruyorlar oyuzden istemiyoruz daha diyolar kimse sormasin diye cok zorinşallah allah onlarada nasip eder çok aratmaz canım
amin canim inşallah ama sen benim dedigimi yok sayma ben sende o ışığı gordumcanım çok teşekkür ederim hepimizin sıfatları aslında bunlar bazen oyuncu anneyiz bazen dinamik anne bazen sosyal anne ya da öğrenen anne zaman zaman öğreten anne mesela ben bugün en çok uykusuz anneyim
ama en mühimi seven anneyiz biz hemde çok seven anneler bi sürü güzel yürekli kadın burda ne çok şey öğrendim öğreniyorum sizlerden o vakit biraz da minnettar anne olayım hepinize sıkı sıkı sarılayım
ve inşallah abinlere de nasip olsun
ayy calisirken en cok yaptgim seydi o yada direk baglardim yanlisliklatam üç kez yanlış telefon bağladım
en doğrusunu yapmışlar. Susmuyo bazı insanlar gerçekten. Gmrümcemlerde 4 senelik evliler. Ne zamandan beri tedavi görüyolar bilmiyorum ama benim bile haberim yoktu bi kaç ay önce kv ağzından kaçırmasa yine bilmezdim söylemezlerdi belkide.amin canim inşallah tedavi goruyorlar oyuzden istemiyoruz daha diyolar kimse sormasin diye cok zor
amin canim inşallah ama sen benim dedigimi yok sayma ben sende o ışığı gordum
cok tatlilar ya :)Küçük oglumun öğretmeni yılbaşı çekilişi yapmıyor böyle şeylere karsı çocuklarda hevesleniyor başka sınıflar yapıyor öğretmene yapalım demişler ögretmen beni karıştırmayın kendi aranızda yapın demiş çocuklar kendi aralarında çekiliş yapmışlar 5 liralık hediye alacaklarmış oğlumla sıra arkadaşı çok iyi anlaşıyor ogluma sıra arkadaşı alacakmış oglum anne Deniz dediki hediye 5 liralık ama sen benim en iyi arkadaşımsın sana 5 lira değmez 10 liralık hediye alcam dedi bana dedi ayy ne güldüm ya sana 5 lira değmez bu çocuklar çok alem
Bencede en guzeli canim benim hic bir problem olmamasina ragmen 1.5 sene sonra hamile kalabildim ve benden once hamile kalan arkadasiminda aman mutubeye soylemeyelim kiskanmasin nazari degmesin tarzi konusmalarini duydum gercekten cok üzülmüştüm cok sukurki simdi kizim varen doğrusunu yapmışlar. Susmuyo bazı insanlar gerçekten. Gmrümcemlerde 4 senelik evliler. Ne zamandan beri tedavi görüyolar bilmiyorum ama benim bile haberim yoktu bi kaç ay önce kv ağzından kaçırmasa yine bilmezdim söylemezlerdi belkide.
bende akşam eğlenceye gidicem ama aklım evde mirada bugün genel olarak iyiymiş ama yine de gecesi o kadar kötüydiki gözümle görmeden rahat edemiyorum gitmezsemde olmuyo artıkher türlü etkinlikten kaçındım bu kadar zaman umarım erken kaçabilirimesim aksam yilbasi eglencesine gidecek. aksamin az aglamakli gecmesi icin dua ediyorum. sabah ustunu giydiriyoruz diye agladi agladi. tam sakinlesti atkisini taktim onada agladi.
Mira neden uyumadı acaba canım diş olabilirmibende akşam eğlenceye gidicem ama aklım evde mirada bugün genel olarak iyiymiş ama yine de gecesi o kadar kötüydiki gözümle görmeden rahat edemiyorum gitmezsemde olmuyo artıkher türlü etkinlikten kaçındım bu kadar zaman umarım erken kaçabilirim
sizinde akşamınız daha sakin geçer inşallah
1 buçuk sene nedir ya. Gerçekten çok acımasızlarmışBencede en guzeli canim benim hic bir problem olmamasina ragmen 1.5 sene sonra hamile kalabildim ve benden once hamile kalan arkadasiminda aman mutubeye soylemeyelim kiskanmasin nazari degmesin tarzi konusmalarini duydum gercekten cok üzülmüştüm cok sukurki simdi kizim var
@oslew çook geçmiş olsn cnm.. İnş. şimdi daha iyidir..
@isimdeyimgucumdeyim geçmiş de olsa iyiki doğdun iyi ki tanıdık seni :) en mutlusundan bi yıl diliyorum..
stanki bende genel anlamda çok sabırlıyımdır ama bazen sesimi yükseltebiliyorum bende.. Ve o esnada aren benimle hiç muhattap olmuyor yani ona mı bağırmışım duvara mı belli değil.. Bu arada kabul edelim ki sesini hiç yükseltmemenin en önemli faktörü çalışıyor olman :)
şşşş çaktırma tabisi size
aynen öyle iş şiddete varmasında.kendilerini daha iyi ifade edip konuşmaya. Başladıklarında daha rahat oluruz. Huysuzlukları da azalır. Keşke tek derdimiz sıkıntımız çocuklar olsa bi de hepimizde oyuncu anne gibi enerji yaşama sevinci olsa
Tam tahmin ettiğim gibi görümcem hamileymiş :)
Ay nasıl sevindim ya gözlerim doldu resmen.
Tüp bebek tedavisi gördüğünü öğrenince yanında gökçeyi sevmekten çekiniyodum.
Allahım aratmadı iyiki daha fazla.
Ay inşallah sağlıklı dünyaya gelir göküşüme kuzen geliyo
1 buçuk sene nedir ya. Gerçekten çok acımasızlarmış
Eşimin iş arkadaşınında bebeği olmuyo 5 senedir tedavi görüyolar. 24 yaşında daha küçük sayılırlar ama erken evlenmişler. Bi sebepte yokmuş. Ama hamile kalamıyo. Ellerinde birikim namına ne varsa sattılar. Bi alyansım kaldı demişti. Bana bi çocuğu sevmek için uzandığımda anneleri yanlarına çağırıyolar ya da bakıyolar sürekli gözlerini dikip demişti. kendimi çok kötü hissettim. Asla öyle bi düşüncem yok ama bakışımı falanda yakalarsan tüm gün gözümün önünde tutmaya çalıştığım için refleks olarak bakmışımdır mutlaka asla sakınmam dedim. Sonraki görüşmelerimizde o da daha rahattı. Gökçeyide bi görden normalde kucağa alınmayı falan pek sevmez onun kucağından inmiyo acaip sevdi kızı. İnşallah onlarında olur. Aklıma geldikçe dua ediyorum hep
inşallah senin yiğende sağlıkla dünyaya gelir. Hastanede diye hemen aramamıştım kv haber vermişti. Biraz önce aradım görümcemi daha 14 günlükmüş bebek. Tüp bebek olduğu için yerleştirmenin tarihinide biliyolar. İnşallah düşük falan olmaz ondadaCok guldum ya cool aren tinlamiyo seni
Herkese mavi boncuk dagityosun sen de
Hayranim onun enerjsine:)
Hadi gozunuz aydin canim Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah hayirlisiyla:)ablam da 2 dusuk yapti simdi 4 aylik hamile cok sukur:)etraftakilere soylememisti yine dusurecek gozuyle bakiyolarmisne bicim insanlar var ya
Bazı insanlar çok acımasız gerçekten annemin apartmanda bir komşusu var Eceden bir ay büyük çocugu var başka bir komşu daha var bu komsu da benim arkadaşımın görümcesi çocugu olmuyor diger komşu bu kadına gidiyor oturmaya neden çocuğun olmuyor senin mi olmuyor kocanınmı diye soruyor sohbet arasında çocugu olmayan kadın birşeye gülüyor diğer kadın aaa çocuğun olmuyor ama gülebiliyorsun diyor kadıncağız da ne yapayım olmuyorsa oturup aglayım mı diyor ya bu kadar mı gerizekalı olur bir insan zaten kadın böyle tuhaf annemler görüsmüyor bu kadınla artık1 buçuk sene nedir ya. Gerçekten çok acımasızlarmış
Eşimin iş arkadaşınında bebeği olmuyo 5 senedir tedavi görüyolar. 24 yaşında daha küçük sayılırlar ama erken evlenmişler. Bi sebepte yokmuş. Ama hamile kalamıyo. Ellerinde birikim namına ne varsa sattılar. Bi alyansım kaldı demişti. Bana bi çocuğu sevmek için uzandığımda anneleri yanlarına çağırıyolar ya da bakıyolar sürekli gözlerini dikip demişti. kendimi çok kötü hissettim. Asla öyle bi düşüncem yok ama bakışımı falanda yakalarsan tüm gün gözümün önünde tutmaya çalıştığım için refleks olarak bakmışımdır mutlaka asla sakınmam dedim. Sonraki görüşmelerimizde o da daha rahattı. Gökçeyide bi görden normalde kucağa alınmayı falan pek sevmez onun kucağından inmiyo acaip sevdi kızı. İnşallah onlarında olur. Aklıma geldikçe dua ediyorum hep
anlayamadım ki nesi vardı öncesinde ağzına bakmıştım bişi yoktu ama sırtınız sıvazladım gaz da yok gibiydi bilmiyorum yaniMira neden uyumadı acaba canım diş olabilirmi
1 buçuk sene nedir ya. Gerçekten çok acımasızlarmış
Amin canim ben de uzuluyorm boyle seyleri duyunca.benm kv de evlendikten 1 sene sonra sen niye hamile kalmyosun aileniz de kisir yok degl mi demsti10 gun sonra hamile oldgmu ogrendim.patavatsizlik diz boyu
Diş olabilir canım biz her diş dönemi sabahlıyoruzanlayamadım ki nesi vardı öncesinde ağzına bakmıştım bişi yoktu ama sırtınız sıvazladım gaz da yok gibiydi bilmiyorum yani
bizim ki de artık 4 buçuk yıl olunca söylenti ayyuka çıkmıştı direk yüzümüze de diyolardı bayram seyram kalabalıkda fısır fısır olunca da normal olup olmadığından emin olamadılar deli bu millet
Ayy canım sen bence yarın evde ayaklarını uzat iyice bir dinlenve regl oldumneden ben neden bugün
ve regl oldumneden ben neden bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?