- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Bir kez verdim ben :)Kızlar bebişlerinize hiç patlamış mısır verdinizmi bu akşam biz yerken ece çok istedi ben de korktum ama beyaz ağızda yumuşayan kısmından verdim bayağı yedi ama kontrolsüz veremedim boğazına kaçar diye
ben beyaz kısımlarını veriyorum canım. Gökçe çok seviyo mısırı. Kabuklu kısmını yemez zatende boğazlarına kaçabilir dediğin gibi. Ama diğer tarafı hemen yumuşuyo zaten ağızda gökçe iyice eritip yiyo
sizlerde vermişsiniz çok sevdi Ecede büyüyorlar kızlar patlamış mısır bile yediklerine göre:)Bir kez verdim ben :)
Oh mis gibi olmuştur canım maşallah Yiğit e deÇoook yorgunum.ne kadar cam varsa sildim halıları kaldırıp yerleri dio köşe sildim. Mutfak dolaplarinin dış yuzeylerini sildim.bütün balkonları yikadim. Çocukların odalarını kitapliklarini falan düzenleyip tozunu aldım. Eşim işten gelince avm ye gidelim dedi oraya da gittim. Yigit yoruldu da neyseki uyutmaya geçtim. Bi duş alıp yatarım bende.bugun kafayı silmeyle bozdum ama değdi. Evim evim temiz evim:)) bu arada yiğitte çok usluydu hiç engel olmadı işime maşallah. Yoksa bu kadar işi bi arada imkansız yapamazdim.
Yigitte yiyo mısır çok seviyosizlerde vermişsiniz çok sevdi Ecede büyüyorlar kızlar patlamış mısır bile yediklerine göre:)
Ay hemde ne mis:)Oh mis gibi olmuştur canım maşallah Yiğit e de
Gerçekten sinir bozucu ya Allah sabır versin sana canımHe bu arada bide akşam üstü sinir oldum kayinbabama. Beni ariyo neymiş oturma odamizin ışığı çok az mis karanlık gibiymis. Eşime iki gün önce söylemiş eşim iki tane daha ampul takacakmis.taktimi diyo.yok dedim gelince taktir kontrole gelecem diyo.allahım ya belki biz loş ışık seviyoruz yada bi kaç ampul birden yanmasin istiyoruz ona neyse sanki aksamlari bizde oturuyo. Bazen bu adamın kadın gibi üstüne vazife olmayan islere karismasina sinir oluyorum. Bide kontrole gelecem lafı varya beni delirtiyo.
Ay hemde ne mis:)
son bir bi buçuk aydır sanırım yigitle bu işleri yapabiliyorum artık daha iyi. bacaklarima dolanmiyo çok eskisi gibi. Yanımda oyun oynuyo çoğunlukla.[/QUOTE
Ecede eskisi kadar yapışmıyor bana iş yaparken ama ben yaparken o diğer taraftan dağıtıyor bulaşık makinasına bulaşık koyamıyorum o varken içindeki kasıkları catalları boşaltıyor kapağına çıkıyor ama genel olarak eskisi kadar engel olmuyor
Ohh ne güzel olmuştur ev. Hamileliğimden beri hiç böyle temizleyemedim evi. Bir Gün biri bi gün biri derken zaten ertesi güne temizlediğin yer batıyoÇoook yorgunum.ne kadar cam varsa sildim halıları kaldırıp yerleri dio köşe sildim. Mutfak dolaplarinin dış yuzeylerini sildim.bütün balkonları yikadim. Çocukların odalarını kitapliklarini falan düzenleyip tozunu aldım. Eşim işten gelince avm ye gidelim dedi oraya da gittim. Yigit yoruldu da neyseki uyutmaya geçtim. Bi duş alıp yatarım bende.bugun kafayı silmeyle bozdum ama değdi. Evim evim temiz evim:)) bu arada yiğitte çok usluydu hiç engel olmadı işime maşallah. Yoksa bu kadar işi bi arada imkansız yapamazdim.
yuh senin kp de biraz fazla abartmış gerçekten.oda da ki ışıktan ona ne ya.He bu arada bide akşam üstü sinir oldum kayinbabama. Beni ariyo neymiş oturma odamizin ışığı çok az mis karanlık gibiymis. Eşime iki gün önce söylemiş eşim iki tane daha ampul takacakmis.taktimi diyo.yok dedim gelince taktir kontrole gelecem diyo.allahım ya belki biz loş ışık seviyoruz yada bi kaç ampul birden yanmasin istiyoruz ona neyse sanki aksamlari bizde oturuyo. Bazen bu adamın kadın gibi üstüne vazife olmayan islere karismasina sinir oluyorum. Bide kontrole gelecem lafı varya beni delirtiyo.
Bende evime karşılmasını hiç sevmem biz beraber otururken kv başta olmak üzere elti görümce herkes karışıyordu ama evimi ayırdıktan sonra karışmadılar sadece kv gelince o ne bu ne onu nereden aldın bunu nereden aldın bunu kullanıyormusun neden vs gibi sorular soruyorOhh ne güzel olmuştur ev. Hamileliğimden beri hiç böyle temizleyemedim evi. Bir Gün biri bi gün biri derken zaten ertesi güne temizlediğin yer batıyo
yuh senin kp de biraz fazla abartmış gerçekten.oda da ki ışıktan ona ne ya.
Ben benim kv ye kızıyodum. Banyoda klozet takımı ya da paspas sevmiyorum. Yıkıyorum terlik kullanıyoruz. Sadece kapısının önünde bi paspas var küçük. Halı kestirecekmiş banyoma bi de klozet takımı beğenmiş onu beğenirsen alın diyo. Sevmiyorum diyorum öyle banyo mu olur. Çok şükür bıktı demekten de kurtuldum.
Ben de çok sevindim canım, hayırlısı ile dogsun inşallahTam tahmin ettiğim gibi görümcem hamileymiş :)
Ay nasıl sevindim ya gözlerim doldu resmen.
Tüp bebek tedavisi gördüğünü öğrenince yanında gökçeyi sevmekten çekiniyodum.
Allahım aratmadı iyiki daha fazla.
Ay inşallah sağlıklı dünyaya gelir göküşüme kuzen geliyo
Çocukların içi dışı bir hallerine bayılıyorum. Ne düşünüyorsalar pat diye söylüyorlar. Çok tatlılar ya:))Küçük oglumun öğretmeni yılbaşı çekilişi yapmıyor böyle şeylere karsı çocuklarda hevesleniyor başka sınıflar yapıyor öğretmene yapalım demişler ögretmen beni karıştırmayın kendi aranızda yapın demiş çocuklar kendi aralarında çekiliş yapmışlar 5 liralık hediye alacaklarmış oğlumla sıra arkadaşı çok iyi anlaşıyor ogluma sıra arkadaşı alacakmış oglum anne Deniz dediki hediye 5 liralık ama sen benim en iyi arkadaşımsın sana 5 lira değmez 10 liralık hediye alcam dedi bana dedi ayy ne güldüm ya sana 5 lira değmez bu çocuklar çok alem
Allah onlara da nasip etsin inşallah canım.1 buçuk sene nedir ya. Gerçekten çok acımasızlarmış
Eşimin iş arkadaşınında bebeği olmuyo 5 senedir tedavi görüyolar. 24 yaşında daha küçük sayılırlar ama erken evlenmişler. Bi sebepte yokmuş. Ama hamile kalamıyo. Ellerinde birikim namına ne varsa sattılar. Bi alyansım kaldı demişti. Bana bi çocuğu sevmek için uzandığımda anneleri yanlarına çağırıyolar ya da bakıyolar sürekli gözlerini dikip demişti. kendimi çok kötü hissettim. Asla öyle bi düşüncem yok ama bakışımı falanda yakalarsan tüm gün gözümün önünde tutmaya çalıştığım için refleks olarak bakmışımdır mutlaka asla sakınmam dedim. Sonraki görüşmelerimizde o da daha rahattı. Gökçeyide bi görden normalde kucağa alınmayı falan pek sevmez onun kucağından inmiyo acaip sevdi kızı. İnşallah onlarında olur. Aklıma geldikçe dua ediyorum hep
Çok beğendim yaa ben de bildiğin çamaşır makinesi hortumu değil mi o :))Eki Görüntüle 1721861
Keşke imkanım olsada böyle şeyler yapsam. Ivır zıvır şeylerle uğraşmaya bayılıyorum
Vicdansiz kadın yaa nasıl kızıyorum böyle insanlara. Seçme şansımız varmış gibi, kim ister sanki çocuk sahibi olamamayı... Allah herkesin kalbine göre versin.Bazı insanlar çok acımasız gerçekten annemin apartmanda bir komşusu var Eceden bir ay büyük çocugu var başka bir komşu daha var bu komsu da benim arkadaşımın görümcesi çocugu olmuyor diger komşu bu kadına gidiyor oturmaya neden çocuğun olmuyor senin mi olmuyor kocanınmı diye soruyor sohbet arasında çocugu olmayan kadın birşeye gülüyor diğer kadın aaa çocuğun olmuyor ama gülebiliyorsun diyor kadıncağız da ne yapayım olmuyorsa oturup aglayım mı diyor ya bu kadar mı gerizekalı olur bir insan zaten kadın böyle tuhaf annemler görüsmüyor bu kadınla artık
Ona ne gerçekten. Sanki kaç çocuğun varsa. Allahım ne çok düşünüyor bizi bu insanlar, cok yardımları varmış gibiBana da geçen gün saglık ocağında esimin amcasının gelini bir daha doğurma dedi ki görüşmüyoruz samimiyetimiz yok o da benimle aynı zamanda evlendi ama uzağız yani onlar akrabalarla görüşmüyor zaten dilinin ayarı yoktur kendisinin eskidende abuk subuk konuşurdu sanane ya sanane diyesim geldi diyemedim benim iki oglum vardı bir de kızım olsun istedim doğurdum bakan ben büyüten ben millete neyse sanki her sene bir çocuk doguruyorum sanki en büyük hobim çocuk dogurmak
Annen sen kafana takma diye soylememistir canım. Dışarı çıktın biraz kafan dagilsin istemiştir. İnşallah mira uyur da sen de biraz eglenirsinkardeşimle konuştuk şimdi bize geçmiş mira çok huysuzmuş zar zor yeni uyutmuşlar oysa annem bişi dememişti sanırım aklım kalmasın diyeymiş iice sıkıldım sözde eğlenmeye gidiyorum bir saat kalıp dönücem bu gidişle
Çok güldüm yaaEşim kafayı yiyecek yakında tam 3 çocuklu bir ev bizimki bugün evi paspas yapıyordum Ece babasının terliğini paspas kovasına attı terlik ıslandı götürdüm banyoya koydum eşim işten gelince terliği alıp giymiş ayağına çorapları ıslanmış ne oldu benim terliğime diye sordu bende ece kovaya attı dedim kafayı yicem arkadaş diye söylendi dün akşamda Ece su dökmüş bastım çorabım ıslandı aldım peteğin üstüne koydum sabah kalkınca sıcacık giyerim dedim sabah kalktım çorabım yok yerinde aradım bulamadım başka çorap giydim kim aldı benim çorabımı diye sordu büyük oglum sabah okula giderken ben giydim dedi ayy gülmekten karnım ağrıdı yok arkadaş yok delircem diye homurdandı durdu kendisi çoraplarının ıslanmasına çok sinirlenir normalde de neye sinir oluyorsa onu buluyor
Masallah sanada yigitede ben bi gunde bu kadar is yapsam hastanelik olurumÇoook yorgunum.ne kadar cam varsa sildim halıları kaldırıp yerleri dio köşe sildim. Mutfak dolaplarinin dış yuzeylerini sildim.bütün balkonları yikadim. Çocukların odalarını kitapliklarini falan düzenleyip tozunu aldım. Eşim işten gelince avm ye gidelim dedi oraya da gittim. Yigit yoruldu da neyseki uyutmaya geçtim. Bi duş alıp yatarım bende.bugun kafayı silmeyle bozdum ama değdi. Evim evim temiz evim:)) bu arada yiğitte çok usluydu hiç engel olmadı işime maşallah. Yoksa bu kadar işi bi arada imkansız yapamazdim.
Ya biz ne kadar benziyoruz birbirimize. Boy kilo annenin yedirme cabalari evin en buyugu olup kardeslerle ugrasmak devamli yeni birseyler denemek ayrintili islerle ugrasmayi sevmek evin heryerini dip kose temizleyip camlari orda birakmak ay suan aklima gelenler son olarakta banyoda klozet takimi paspas vs sevmeyip terlik kullanmakOhh ne güzel olmuştur ev. Hamileliğimden beri hiç böyle temizleyemedim evi. Bir Gün biri bi gün biri derken zaten ertesi güne temizlediğin yer batıyo
Ben benim kv ye kızıyodum. Banyoda klozet takımı ya da paspas sevmiyorum. Yıkıyorum terlik kullanıyoruz. Sadece kapısının önünde bi paspas var küçük. Halı kestirecekmiş banyoma bi de klozet takımı beğenmiş onu beğenirsen alın diyo. Sevmiyorum diyorum öyle banyo mu olur. Çok şükür bıktı demekten de kurtuldum.
Masallah sanada yigitede ben bi gunde bu kadar is yapsam hastanelik olurumÇoook yorgunum.ne kadar cam varsa sildim halıları kaldırıp yerleri dio köşe sildim. Mutfak dolaplarinin dış yuzeylerini sildim.bütün balkonları yikadim. Çocukların odalarını kitapliklarini falan düzenleyip tozunu aldım. Eşim işten gelince avm ye gidelim dedi oraya da gittim. Yigit yoruldu da neyseki uyutmaya geçtim. Bi duş alıp yatarım bende.bugun kafayı silmeyle bozdum ama değdi. Evim evim temiz evim:)) bu arada yiğitte çok usluydu hiç engel olmadı işime maşallah. Yoksa bu kadar işi bi arada imkansız yapamazdim.
Ya biz ne kadar benziyoruz birbirimize. Boy kilo annenin yedirme cabalari evin en buyugu olup kardeslerle ugrasmak devamli yeni birseyler denemek ayrintili islerle ugrasmayi sevmek evin heryerini dip kose temizleyip camlari orda birakmak ay suan aklima gelenler son olarakta banyoda klozet takimi paspas vs sevmeyip terlik kullanmakOhh ne güzel olmuştur ev. Hamileliğimden beri hiç böyle temizleyemedim evi. Bir Gün biri bi gün biri derken zaten ertesi güne temizlediğin yer batıyo
Neyseki bikmis seninki benimki diline bi taktimi yaptirana kadar söyler.Ohh ne güzel olmuştur ev. Hamileliğimden beri hiç böyle temizleyemedim evi. Bir Gün biri bi gün biri derken zaten ertesi güne temizlediğin yer batıyo
Sagol canim:)Yiğit dogmadan böyle yapardım işleri yiğit dogunca ve hamileligimde unuttum bi günde bu kadar is yapmayı tabi.ama eski halime dönüyorum artık yavaş yavaş sanırım. Yiğit daha güzel oynuyo artık şükür.Masallah sanada yigitede ben bi gunde bu kadar is yapsam hastanelik olurum
Ya biz ne kadar benziyoruz birbirimize. Boy kilo annenin yedirme cabalari evin en buyugu olup kardeslerle ugrasmak devamli yeni birseyler denemek ayrintili islerle ugrasmayi sevmek evin heryerini dip kose temizleyip camlari orda birakmak ay suan aklima gelenler son olarakta banyoda klozet takimi paspas vs sevmeyip terlik kullanmak
Öyle gibi sahi çamaşır mak hortumu gibi. Amin inşallah :)Ben de çok sevindim canım, hayırlısı ile dogsun inşallah
Çocukların içi dışı bir hallerine bayılıyorum. Ne düşünüyorsalar pat diye söylüyorlar. Çok tatlılar ya:))
Allah onlara da nasip etsin inşallah canım.
Çok beğendim yaa ben de bildiğin çamaşır makinesi hortumu değil mi o :))
Vicdansiz kadın yaa nasıl kızıyorum böyle insanlara. Seçme şansımız varmış gibi, kim ister sanki çocuk sahibi olamamayı... Allah herkesin kalbine göre versin.
Ona ne gerçekten. Sanki kaç çocuğun varsa. Allahım ne çok düşünüyor bizi bu insanlar, cok yardımları varmış gibi
Annen sen kafana takma diye soylememistir canım. Dışarı çıktın biraz kafan dagilsin istemiştir. İnşallah mira uyur da sen de biraz eglenirsin
Çok güldüm yaa
ciddi miMasallah sanada yigitede ben bi gunde bu kadar is yapsam hastanelik olurum
Ya biz ne kadar benziyoruz birbirimize. Boy kilo annenin yedirme cabalari evin en buyugu olup kardeslerle ugrasmak devamli yeni birseyler denemek ayrintili islerle ugrasmayi sevmek evin heryerini dip kose temizleyip camlari orda birakmak ay suan aklima gelenler son olarakta banyoda klozet takimi paspas vs sevmeyip terlik kullanmak
ay maşallah Kerem Alp e boyu ne güzel uzamış öyle. Gökçe 82 cmBugün Kerem Alp in aşılarını yaptırdık. Daha sağlık ocağına girer girmez kookuo demeye basladi. Ebeyi görür görmez acayip ağladı zor güç tartip ölçtük. 12 buçuk kilo çıktı. Boyu 91 cm, 1cm ayakkabıyı çıkarinca 90 cm dedi ebe. baya uzun geldi bana boyu ağladı filan ya orda. Evde sakince ölçeyim dedim 90-91 gibi bişey cikti. Maşallah bizim tarafa çekmiş boyuHamileyken esime derdim bizim tarafa çekerse boyu uzun olur ama size çekerse ancak normal olur:))) Eşimin annesi babası uzun değildir. Sulalelerinde pek uzun yok. Eşim 179cm, ben 176 cm. Bizim tarafta özellikle erkekler ortalama 190cm nerdeyse :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?