2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çoook yorgunum.ne kadar cam varsa sildim halıları kaldırıp yerleri dio köşe sildim. Mutfak dolaplarinin dış yuzeylerini sildim.bütün balkonları yikadim. Çocukların odalarını kitapliklarini falan düzenleyip tozunu aldım. Eşim işten gelince avm ye gidelim dedi oraya da gittim. Yigit yoruldu da neyseki uyutmaya geçtim. Bi duş alıp yatarım bende.bugun kafayı silmeyle bozdum ama değdi. Evim evim temiz evim:)) bu arada yiğitte çok usluydu hiç engel olmadı işime maşallah. Yoksa bu kadar işi bi arada imkansız yapamazdim.

Oh mis gibi olmuştur canım maşallah Yiğit e de

He bu arada bide akşam üstü sinir oldum kayinbabama. Beni ariyo neymiş oturma odamizin ışığı çok az mis karanlık gibiymis. Eşime iki gün önce söylemiş eşim iki tane daha ampul takacakmis.taktimi diyo.yok dedim gelince taktir kontrole gelecem diyo.allahım ya belki biz loş ışık seviyoruz yada bi kaç ampul birden yanmasin istiyoruz ona neyse sanki aksamlari bizde oturuyo. Bazen bu adamın kadın gibi üstüne vazife olmayan islere karismasina sinir oluyorum. Bide kontrole gelecem lafı varya beni delirtiyo.

Gerçekten sinir bozucu ya Allah sabır versin sana canım

Ohh ne güzel olmuştur ev. Hamileliğimden beri hiç böyle temizleyemedim evi. Bir Gün biri bi gün biri derken zaten ertesi güne temizlediğin yer batıyo
yuh senin kp de biraz fazla abartmış gerçekten.oda da ki ışıktan ona ne ya.
Ben benim kv ye kızıyodum. Banyoda klozet takımı ya da paspas sevmiyorum. Yıkıyorum terlik kullanıyoruz. Sadece kapısının önünde bi paspas var küçük. Halı kestirecekmiş banyoma bi de klozet takımı beğenmiş onu beğenirsen alın diyo. Sevmiyorum diyorum öyle banyo mu olur. Çok şükür bıktı demekten de kurtuldum.

Bende evime karşılmasını hiç sevmem biz beraber otururken kv başta olmak üzere elti görümce herkes karışıyordu ama evimi ayırdıktan sonra karışmadılar sadece kv gelince o ne bu ne onu nereden aldın bunu nereden aldın bunu kullanıyormusun neden vs gibi sorular soruyor

Ben de çok sevindim canım, hayırlısı ile dogsun inşallah

Çocukların içi dışı bir hallerine bayılıyorum. Ne düşünüyorsalar pat diye söylüyorlar. Çok tatlılar ya:))

Allah onlara da nasip etsin inşallah canım.

Eki Görüntüle 1721861
Keşke imkanım olsada böyle şeyler yapsam. Ivır zıvır şeylerle uğraşmaya bayılıyorum
Çok beğendim yaa ben de bildiğin çamaşır makinesi hortumu değil mi o :))

Vicdansiz kadın yaa nasıl kızıyorum böyle insanlara. Seçme şansımız varmış gibi, kim ister sanki çocuk sahibi olamamayı... Allah herkesin kalbine göre versin.

Ona ne gerçekten. Sanki kaç çocuğun varsa. Allahım ne çok düşünüyor bizi bu insanlar, cok yardımları varmış gibi

Annen sen kafana takma diye soylememistir canım. Dışarı çıktın biraz kafan dagilsin istemiştir. İnşallah mira uyur da sen de biraz eglenirsin

Çok güldüm yaa

Masallah sanada yigitede ben bi gunde bu kadar is yapsam hastanelik olurum
Ya biz ne kadar benziyoruz birbirimize. Boy kilo annenin yedirme cabalari evin en buyugu olup kardeslerle ugrasmak devamli yeni birseyler denemek ayrintili islerle ugrasmayi sevmek evin heryerini dip kose temizleyip camlari orda birakmak ay suan aklima gelenler son olarakta banyoda klozet takimi paspas vs sevmeyip terlik kullanmak

Ya biz ne kadar benziyoruz birbirimize. Boy kilo annenin yedirme cabalari evin en buyugu olup kardeslerle ugrasmak devamli yeni birseyler denemek ayrintili islerle ugrasmayi sevmek evin heryerini dip kose temizleyip camlari orda birakmak ay suan aklima gelenler son olarakta banyoda klozet takimi paspas vs sevmeyip terlik kullanmak

Bugün Kerem Alp in aşılarını yaptırdık. Daha sağlık ocağına girer girmez kookuo demeye basladi. Ebeyi görür görmez acayip ağladı zor güç tartip ölçtük. 12 buçuk kilo çıktı. Boyu 91 cm, 1cm ayakkabıyı çıkarinca 90 cm dedi ebe. baya uzun geldi bana boyu ağladı filan ya orda. Evde sakince ölçeyim dedim 90-91 gibi bişey cikti. Maşallah bizim tarafa çekmiş boyu Hamileyken esime derdim bizim tarafa çekerse boyu uzun olur ama size çekerse ancak normal olur:))) Eşimin annesi babası uzun değildir. Sulalelerinde pek uzun yok. Eşim 179cm, ben 176 cm. Bizim tarafta özellikle erkekler ortalama 190cm nerdeyse :))))

Neyseki bikmis seninki benimki diline bi taktimi yaptirana kadar söyler.

Sagol canim:)Yiğit dogmadan böyle yapardım işleri yiğit dogunca ve hamileligimde unuttum bi günde bu kadar is yapmayı tabi.ama eski halime dönüyorum artık yavaş yavaş sanırım. Yiğit daha güzel oynuyo artık şükür.

Öyle gibi sahi çamaşır mak hortumu gibi. Amin inşallah :)
ciddi mi aynıymış cidden. Banyo meselesine herkes paspas olsa nolcak diyo ama ben tiksiniyorum klozet takımından özellikle

ay maşallah Kerem Alp e boyu ne güzel uzamış öyle. Gökçe 82 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…