Ben de çok beğendim, güle güle giysin Gökçe:)İşyerinde bi ablama ip aldım oda gökçeye bunu ör :) çok sevdim istediğimde hirkadan daha güzel olmuş
Hissediyorlar mi nedir bu sıpalar, bizde de aynı durum çok oluyor. Dün aşıları 3 gibi oldu kerem alp. Aslında ateşi yoktu yatirirken 9 buçuk gibi uyudu ama ben bi kaşık Dolven verdim yine de ağrısı varsa alsın, gece ateşi çıkarsa filan diye. Ama çok şükür korktuğum gibi olmadı, aşıdan sonra 1 saat filan huysuzlugu devam etti sonra geçti neşesi yerine geldi. Şimdi de keyfi iyi. Bizim çocuklarda gece uykusu sıkıntıları oluyor zaman zaman, denk gelmiştir canım. Daha çıkacak çok dişleri var ondan da olabilir, bazen ev gece sıcak olursa çok su icemedikleri için de yapiyorlar kıpır kıpır bir türlü dalamaz öyle zamanlarda kerem alp. Uykudan ayilip kana kana şu da içmez. Memeyle sabahlariz, ne kadar susuzluk giderecekse şekerli sütAkşam 8 de uyuttum cadıyı. 12 buçuk gibi de kendim yattım. Ben yatana kadar bi kere bile ağlamadı uyanmadı. 12 buktan 5 buçuğa kadar en az 10 kere kalkmıştır heralde. 5 buçukta kesin kalkış saatimiz. Aşının şeyidir inşallah çok yorgunum
Aslında su içse rahatlar oda ben soğukta olsa sıcakta olsa gece bi bardak su içmeden duramam.Ben de çok beğendim, güle güle giysin Gökçe:)
Hissediyorlar mi nedir bu sıpalar, bizde de aynı durum çok oluyor. Dün aşıları 3 gibi oldu kerem alp. Aslında ateşi yoktu yatirirken 9 buçuk gibi uyudu ama ben bi kaşık Dolven verdim yine de ağrısı varsa alsın, gece ateşi çıkarsa filan diye. Ama çok şükür korktuğum gibi olmadı, aşıdan sonra 1 saat filan huysuzlugu devam etti sonra geçti neşesi yerine geldi. Şimdi de keyfi iyi. Bizim çocuklarda gece uykusu sıkıntıları oluyor zaman zaman, denk gelmiştir canım. Daha çıkacak çok dişleri var ondan da olabilir, bazen ev gece sıcak olursa çok su icemedikleri için de yapiyorlar kıpır kıpır bir türlü dalamaz öyle zamanlarda kerem alp. Uykudan ayilip kana kana şu da içmez. Memeyle sabahlariz, ne kadar susuzluk giderecekse şekerli süt
Demekki sana kız bebek çıkmışEki Görüntüle 1722415 bebe uyuduysa anneyi pazartesiye yetiştirme telaşı sarmışsa kapanan gözler uykusuz cumartesi feda olsun bunun gideceği kuzuya
niye canım nolcak ayrıca krem rengi ne belli kız olduğu hem orası arkası hem bitmedi daha ne olduğu belli değil :)Ama @oslew hediyeyi yayınlamışin resmen bide kime çıktığını söylesen
Yemezleeeerrrniye canım nolcak ayrıca krem rengi ne belli kız olduğu hem orası arkası hem bitmedi daha ne olduğu belli değil :)
O zamaaaannnn gargara yapcanız cicimYemezleeeerrr
O zamaaaannnn gargara yapcanız cicim
Benim için fark etmezKızlar o zaman hediyeleri salı günü mü yollasak ? Herkes aynı anda olsa daha güzel olmaz mı ?
Benim için fark etmez salı göndersek te olurKızlar o zaman hediyeleri salı günü mü yollasak ? Herkes aynı anda olsa daha güzel olmaz mı ?
Hangi kargoyla gondereyim süprizlerinizi canımYurticiyle gondermeyn kizlar hediyeleri yne birhaftadr kargomu bekletip iade yapmislar geri gercekten herkes sikayetci mahfetmesn pis firma guzl suprizlermizi
biz çok sık internetten alışveriş yaparız hiç sorun yaşamadık hiç birindenYurticiyle gondermeyn kizlar hediyeleri yne birhaftadr kargomu bekletip iade yapmislar geri gercekten herkes sikayetci mahfetmesn pis firma guzl suprizlermizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?