2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İşyerinde bi ablama ip aldım oda gökçeye bunu ör :) çok sevdim istediğimde hirkadan daha güzel olmuş
Ben de çok beğendim, güle güle giysin Gökçe:)

Hissediyorlar mi nedir bu sıpalar, bizde de aynı durum çok oluyor. Dün aşıları 3 gibi oldu kerem alp. Aslında ateşi yoktu yatirirken 9 buçuk gibi uyudu ama ben bi kaşık Dolven verdim yine de ağrısı varsa alsın, gece ateşi çıkarsa filan diye. Ama çok şükür korktuğum gibi olmadı, aşıdan sonra 1 saat filan huysuzlugu devam etti sonra geçti neşesi yerine geldi. Şimdi de keyfi iyi. Bizim çocuklarda gece uykusu sıkıntıları oluyor zaman zaman, denk gelmiştir canım. Daha çıkacak çok dişleri var ondan da olabilir, bazen ev gece sıcak olursa çok su icemedikleri için de yapiyorlar kıpır kıpır bir türlü dalamaz öyle zamanlarda kerem alp. Uykudan ayilip kana kana şu da içmez. Memeyle sabahlariz, ne kadar susuzluk giderecekse şekerli süt

Aslında su içse rahatlar oda ben soğukta olsa sıcakta olsa gece bi bardak su içmeden duramam.
Gökçe en fazla iki kere uyanır genellikle. birinde sadece su birinde hem emme hem su. her gece yarım litre su içiyo çocuk.Sonra hemen uyur ama bu gün Ne yaptıysam ağladı. Keşke bende ağrı kesici verseydim aklıma gelmedi hiç. Belki aşı ağrı falan yapmıştır. Bu gece yine olursa deneyeyim bari.

Ben hazirm kizlar bugn tamamladm ptesni salimi gondercez gerci ynede herkese ayni gun ulasmaz ayni gun verilse bile

Yurtiçinden bende şikayetçiyim valla 3 günden önce teslim etmiyolar bizim burdaki şube çok kötü şikayette ettim ama kimse duymadı tabi :)

Yurticiyle gondermeyn kizlar hediyeleri yne birhaftadr kargomu bekletip iade yapmislar geri gercekten herkes sikayetci mahfetmesn pis firma guzl suprizlermizi
biz çok sık internetten alışveriş yaparız hiç sorun yaşamadık hiç birinden
Eşime söyleyeyim bari yurt içi dışında gönderebileceği bi yer varsa öyle yapsın.

Ben kardeşimin esine verecektim o ptt kargoda çalışıyor ama biraz rahat kendisi unutur falan o gün kargo yapmayı geçen gün bizim evin biraz uzağında mng gördüm oradan göndereyim dedim ama mng nasıl bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…