Pazartesi kargoluyacaktik canım :) biraz gecikmeden bişey olmaz sanırımKızlar hediyeler ne zaman yollaniyordu ben biraz geciktircem galiba
He bu arada bide akşam üstü sinir oldum kayinbabama. Beni ariyo neymiş oturma odamizin ışığı çok az mis karanlık gibiymis. Eşime iki gün önce söylemiş eşim iki tane daha ampul takacakmis.taktimi diyo.yok dedim gelince taktir kontrole gelecem diyo.allahım ya belki biz loş ışık seviyoruz yada bi kaç ampul birden yanmasin istiyoruz ona neyse sanki aksamlari bizde oturuyo. Bazen bu adamın kadın gibi üstüne vazife olmayan islere karismasina sinir oluyorum. Bide kontrole gelecem lafı varya beni delirtiyo.
Kızlar bebişlerinize hiç patlamış mısır verdinizmi bu akşam biz yerken ece çok istedi ben de korktum ama beyaz ağızda yumuşayan kısmından verdim bayağı yedi ama kontrolsüz veremedim boğazına kaçar diye
18 ay boyunca oğluma 1 kere bile sesini yükseltmemiş bir anne olarak 2 yaş sendromu sabrımın sınırlarını zorluyor. Sürekli ağlıyor, sürekli ağlıyor. Annemde bu ay menopoza girdi oda sürekli ağlıyor ikisini bir eve kapatacam ağlaşıp dursunlareline ne geliyorsa fırlatıp atıyor. Akşam boyaları yerine yerleştiremedim diye çıldırdı. 18 ay boyunca tv ve pc'den uzak tuttum ama buraya kadarmış ağlaması durmayınca öfkesi dinsin diye ninni açıyorum izliyor. Yorgunum.
Bundan önceki 18 ay için evde olan annelere hep özendim ama bu zamandan sonra tüm gün evde olan annelere üzülücem canı gönülden sabırlar diliyorum. Sıyırmak üzereyim. Kendimi dizginliyorum, eşim bazen sabredemiyor atma oğlum yapma oğlum diyor onuda dizginlemeye çalışıyorum zorrr.
Diş huzursuzluğu hiç birşemiş. Allahım başka dert vermesin.
Ayy çok sevindim.. Bana ne oluyorsa ama ciddi anlamda çok sevindim. Tüp bebek ya ondan sanırım :)Tam tahmin ettiğim gibi görümcem hamileymiş :)
Ay nasıl sevindim ya gözlerim doldu resmen.
Tüp bebek tedavisi gördüğünü öğrenince yanında gökçeyi sevmekten çekiniyodum.
Allahım aratmadı iyiki daha fazla.
Ay inşallah sağlıklı dünyaya gelir göküşüme kuzen geliyo
Yaa çok tatlılar.. Böyle şeyleri okuyunca keşke hiç büyümeseydim diyorum..Küçük oglumun öğretmeni yılbaşı çekilişi yapmıyor böyle şeylere karsı çocuklarda hevesleniyor başka sınıflar yapıyor öğretmene yapalım demişler ögretmen beni karıştırmayın kendi aranızda yapın demiş çocuklar kendi aralarında çekiliş yapmışlar 5 liralık hediye alacaklarmış oğlumla sıra arkadaşı çok iyi anlaşıyor ogluma sıra arkadaşı alacakmış oglum anne Deniz dediki hediye 5 liralık ama sen benim en iyi arkadaşımsın sana 5 lira değmez 10 liralık hediye alcam dedi bana dedi ayy ne güldüm ya sana 5 lira değmez bu çocuklar çok alem
Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inş.Cok guldum ya cool aren tinlamiyo seni
Herkese mavi boncuk dagityosun sen de
Hayranim onun enerjsine:)
Hadi gozunuz aydin canim Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah hayirlisiyla:)ablam da 2 dusuk yapti simdi 4 aylik hamile cok sukur:)etraftakilere soylememisti yine dusurecek gozuyle bakiyolarmisne bicim insanlar var ya
Ne güzel bi hediye.. Ama ben sana çıkmadım biliyorumSüprüzümün ipucunu verim size :)
Yanlardan görünen de diğer süprüzüm :)Eki Görüntüle 1722145
Ben sana çıktım sana.. Ne renk acaba benim atkım yada şalım ? Öğrenebilirmiyim :)Süprizlerimiz benziyo gibi :)
Cocuklar iste canim ben de bayiliyorum by hallerineBen de çok sevindim canım, hayırlısı ile dogsun inşallah
Çocukların içi dışı bir hallerine bayılıyorum. Ne düşünüyorsalar pat diye söylüyorlar. Çok tatlılar ya:))
Allah onlara da nasip etsin inşallah canım.
Çok beğendim yaa ben de bildiğin çamaşır makinesi hortumu değil mi o :))
Vicdansiz kadın yaa nasıl kızıyorum böyle insanlara. Seçme şansımız varmış gibi, kim ister sanki çocuk sahibi olamamayı... Allah herkesin kalbine göre versin.
Ona ne gerçekten. Sanki kaç çocuğun varsa. Allahım ne çok düşünüyor bizi bu insanlar, cok yardımları varmış gibi
Annen sen kafana takma diye soylememistir canım. Dışarı çıktın biraz kafan dagilsin istemiştir. İnşallah mira uyur da sen de biraz eglenirsin
Çok güldüm yaa
Masallah masallah keremalpeBugün Kerem Alp in aşılarını yaptırdık. Daha sağlık ocağına girer girmez kookuo demeye basladi. Ebeyi görür görmez acayip ağladı zor güç tartip ölçtük. 12 buçuk kilo çıktı. Boyu 91 cm, 1cm ayakkabıyı çıkarinca 90 cm dedi ebe. baya uzun geldi bana boyu ağladı filan ya orda. Evde sakince ölçeyim dedim 90-91 gibi bişey cikti. Maşallah bizim tarafa çekmiş boyuHamileyken esime derdim bizim tarafa çekerse boyu uzun olur ama size çekerse ancak normal olur:))) Eşimin annesi babası uzun değildir. Sulalelerinde pek uzun yok. Eşim 179cm, ben 176 cm. Bizim tarafta özellikle erkekler ortalama 190cm nerdeyse :))))
aynen canim ya cok masumlar iclerinde ne varsa dillerinde de o varAyy çok sevindim.. Bana ne oluyorsa ama ciddi anlamda çok sevindim. Tüp bebek ya ondan sanırım :)
Yaa çok tatlılar.. Böyle şeyleri okuyunca keşke hiç büyümeseydim diyorum..
Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inş
Ne güzel bi hediye.. Ama ben sana çıkmadım biliyorum
Ben sana çıktım sana.. Ne renk acaba benim atkım yada şalım ? Öğrenebilirmiyim :)
K kaapi boyunuza posunuza maşallah cnm :)
@minnakkartal nasıl geçti geçen ?
Insallah canim 4 gozle hediyenin gelmesini bekliyorum eger benimse gercekten cok hos bir hediye
Benim cadı o :) yutar bunlaarrr var yaa :)Kızlar Kerem Alp zeytini çok seviyor sürekli yiyordu. Bu sabah bütün vereyim bakayım çekirdeğini çıkarır heralde büyüdü artık filan diyorum içimden. Bu arada kerem alp cigniyor zeytini... bi anda zeytinin etli yerini eliyle alıp çıkardı ve çekirdeği yuttu:)) Bizim bebe de olayı yanlış anlamış :)) Burda bi arkadaş daha bahsetmişti ya o geldi aklıma:)) O değil de o çekirdeği nasıl yuttu hala şaşkınım
Ne kadar düzensiz de olsam yine aynı zamanda olduk ben ikincı kez oluyorum dave regl oldumneden ben neden bugün
eline sağlık canım hakkını vereceğimizden emin olabilirsin :))Eki Görüntüle 1722415 bebe uyuduysa anneyi pazartesiye yetiştirme telaşı sarmışsa kapanan gözler uykusuz cumartesi feda olsun bunun gideceği kuzuya
ohh sıcacık giysin fıstıkİşyerinde bi ablama ip aldım oda gökçeye bunu ör :) çok sevdim istediğimde hirkadan daha güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?