2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

O ne yaa? Ne saçma güldüm valla..Kontrole gelicekmiş bide

Efe patlamışı da haşlanmışı da çok seviyor.. Biz veriyoruz kendi yiyor

1 kere bile ses yükseltmemek mi bravo valla..

Ayy çok sevindim.. Bana ne oluyorsa ama ciddi anlamda çok sevindim. Tüp bebek ya ondan sanırım :)
Yaa çok tatlılar.. Böyle şeyleri okuyunca keşke hiç büyümeseydim diyorum..
Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inş.

Süprüzümün ipucunu verim size :)
Yanlardan görünen de diğer süprüzüm :)Eki Görüntüle 1722145
Ne güzel bi hediye.. Ama ben sana çıkmadım biliyorum
Süprizlerimiz benziyo gibi :)
Ben sana çıktım sana.. Ne renk acaba benim atkım yada şalım ? Öğrenebilirmiyim :)
K kaapi boyunuza posunuza maşallah cnm :)
@minnakkartal nasıl geçti geçen ?

Cocuklar iste canim ben de bayiliyorum by hallerine
Cocugu olmayan o ablayi cok severim Ben eceye hamileyken yelek baslamis ece icin anneme sakin yaz yagmuruna soyleme surprizyapcam demis ordu dogumdan sonra getirdi
Esimin amcasinin gelinin Beninoglumla yasit bir kizi var Ben ona Sen ikinciyi yap demiyorum ama o bana dogurma diyebiliyor Ben pek sevmem boyle seylere karismayi
Masallah masallah keremalpe
aynen canim ya cok masumlar iclerinde ne varsa dillerinde de o var
Oslew e Ben ciktim benim hediyem demi @oslew im

Kızlar Kerem Alp zeytini çok seviyor sürekli yiyordu. Bu sabah bütün vereyim bakayım çekirdeğini çıkarır heralde büyüdü artık filan diyorum içimden. Bu arada kerem alp cigniyor zeytini... bi anda zeytinin etli yerini eliyle alıp çıkardı ve çekirdeği yuttu:)) Bizim bebe de olayı yanlış anlamış :)) Burda bi arkadaş daha bahsetmişti ya o geldi aklıma:)) O değil de o çekirdeği nasıl yuttu hala şaşkınım

Benim cadı o :) yutar bunlaarrr var yaa :)

Akşam 8 de uyuttum cadıyı. 12 buçuk gibi de kendim yattım. Ben yatana kadar bi kere bile ağlamadı uyanmadı. 12 buktan 5 buçuğa kadar en az 10 kere kalkmıştır heralde. 5 buçukta kesin kalkış saatimiz. Aşının şeyidir inşallah çok yorgunum

Bende belki hediyemi bir gün gecikmeyle salı günü gönderebilirim. çok öZür dileyerekyetiştirmeye çalışcam tabi ama yetişmezse salı gününe kesin biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…