sakaci seniiii:))) valla ben arastan yanayim :)Hangi kargoyla gondereyim süprizlerinizi canım
aynen defalarca sikayet ettm yne ayni seyi yasadm.Yurtiçinden bende şikayetçiyim valla 3 günden önce teslim etmiyolar bizim burdaki şube çok kötü şikayette ettim ama kimse duymadı tabi :)
Ptt ikinci gick oldgum kargoBenim amerikadan gelen kargomu iade etmişler adres yetersizliğinden :/ kargo kayip. PTT kargo
Olablr cnm havalar cok sogudu hirada azonce kustu sanirm usuttuk bugn onuuKücük oğlum dün gece kusmuş biraz hasta gibi ama bir yerim agrımıyor diyor akşam yemeğini yemek istemedi sadece çorba içti ıhlamur verdim gündüz de üşttümü acaba
Geçmiş olsun size de canım az önce çorbayı da kustu açım dedi peynirli tost yaptım onu yiyiyor simdi inşallah kusmaz yineOlablr cnm havalar cok sogudu hirada azonce kustu sanirm usuttuk bugn onuu
Ne güzel canım ya. Artık tam alışma zamanları bildiğim kadarıyla. Gökçede hep kendi yemek istiyo. Yemekte pek gözü yok ama meyve verirsem hepsi bitrne kadar uğraşıyo yemeye döke saça.Kızlar son günlerde biz akşam yemeğine oturacagımız zaman ece de mama sandalyesine oturmak için bağırıyor oturuyorum yemek istiyor ilk onun tabagına koyuyorum ama sulu yemek koyamıyorum mesela bugün tarhana vardı koyamadım bulgur pilavı ve yanına ıspanak koydum onları yedi ama benim içime sinmiyor elimle yedircem illa ama o kendisi yemek istiyor yiyiyorda ben şimdi ona tarhana versem mi doymuşmudur acaba
Evet canım güzel aslında Gökçe yede maşallah ama ben yedirmeyince aç kalmış gibi hissediyorum o biraz bulgur pilavı biraz ıspanak yedi ben sonra tarhana çorbası içirdimNe güzel canım ya. Artık tam alışma zamanları bildiğim kadarıyla. Gökçede hep kendi yemek istiyo. Yemekte pek gözü yok ama meyve verirsem hepsi bitrne kadar uğraşıyo yemeye döke saça.
Aynı şeyi bende yapıyorum çocuk nerdeyse yemeğini bituriyo ama ben elimle yedirmeyince aç kalmış gibi geliyoKızlar son günlerde biz akşam yemeğine oturacagımız zaman ece de mama sandalyesine oturmak için bağırıyor oturuyorum yemek istiyor ilk onun tabagına koyuyorum ama sulu yemek koyamıyorum mesela bugün tarhana vardı koyamadım bulgur pilavı ve yanına ıspanak koydum onları yedi ama benim içime sinmiyor elimle yedircem illa ama o kendisi yemek istiyor yiyiyorda ben şimdi ona tarhana versem mi doymuşmudur acaba
geçmiş olsun canım. Yigitde son bir saattir ateşli hiç hasta lik belirtisi yoktu gündüz. Köpek dişleri şişmiş ondanmi bilemedim. Ateş düşürücü verdim uyuttum bakalım gece nasil olacak.insallah hasta degildirKücük oğlum dün gece kusmuş biraz hasta gibi ama bir yerim agrımıyor diyor akşam yemeğini yemek istemedi sadece çorba içti ıhlamur verdim gündüz de üşttümü acaba
Piki aras olsunsakaci seniiii:))) valla ben arastan yanayim :)
aynen defalarca sikayet ettm yne ayni seyi yasadm.
Ben Bimer e şikayet ettim :)Ptt ikinci gick oldgum kargoBiturlu bulamiyo evi nedense gelip al diyo otrdgum yerdede ptt yok cok uzak bana. En iyi calisan aras snra mng snra surat bnce.
Geçmiş olsun canım inşallah distendir düşer ateşi tost yemişti onuda çıkardı nane limon yaptım yarısını içti şimdi de ishal olmuş yarin da pazar hastanelerde çocuk doktoru olmuyor inşallah yarına geçer ama enfeksiyon gibi geldi banaAynı şeyi bende yapıyorum çocuk nerdeyse yemeğini bituriyo ama ben elimle yedirmeyince aç kalmış gibi geliyo
geçmiş olsun canım. Yigitde son bir saattir ateşli hiç hasta lik belirtisi yoktu gündüz. Köpek dişleri şişmiş ondanmi bilemedim. Ateş düşürücü verdim uyuttum bakalım gece nasil olacak.insallah hasta degildir
BEhçet uz un aciline gidin canım değişmiş güzel ilgileniyolar ben öyküyü oraya götürdüm iki kereGeçmiş olsun canım inşallah distendir düşer ateşi tost yemişti onuda çıkardı nane limon yaptım yarısını içti şimdi de ishal olmuş yarin da pazar hastanelerde çocuk doktoru olmuyor inşallah yarına geçer ama enfeksiyon gibi geldi bana
Kötü olursa mecbur goturcem ama çok kalabalık oluyor birde behçet uz da acilde sıra bekletiyorlar ben acil durumlarda tepecik e gidiyorum bu yüzdenorada da çocuk acil var inşallah gerek kalmazBEhçet uz un aciline gidin canım değişmiş güzel ilgileniyolar ben öyküyü oraya götürdüm iki kere
İnş canımKötü olursa mecbur goturcem ama çok kalabalık oluyor birde behçet uz da acilde sıra bekletiyorlar ben acil durumlarda tepecik e gidiyorum bu yüzdenorada da çocuk acil var inşallah gerek kalmaz
Kerem Alp de bizimle beraber daha güzel yiyor, tek başına o kadar isteyerek yemiyor. Gündüzleri işte olduğumuz için Özellikle akşam yemekleri ve haftasonu kahvaltilari birlikte yiyoruz. Kendi yemeye çok istekli ama kaşıkla yeme konusunda çok başarılı değil. Bu dönem bu konuya egilmeliyiz sanırım gecirirsek öğrenmeleri daha zor olur. Ben pek fırsat vermedim şimdiye kadar, çalışayım bu kaşık işi üzerinde:))Kızlar son günlerde biz akşam yemeğine oturacagımız zaman ece de mama sandalyesine oturmak için bağırıyor oturuyorum yemek istiyor ilk onun tabagına koyuyorum ama sulu yemek koyamıyorum mesela bugün tarhana vardı koyamadım bulgur pilavı ve yanına ıspanak koydum onları yedi ama benim içime sinmiyor elimle yedircem illa ama o kendisi yemek istiyor yiyiyorda ben şimdi ona tarhana versem mi doymuşmudur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?