2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar son günlerde biz akşam yemeğine oturacagımız zaman ece de mama sandalyesine oturmak için bağırıyor oturuyorum yemek istiyor ilk onun tabagına koyuyorum ama sulu yemek koyamıyorum mesela bugün tarhana vardı koyamadım bulgur pilavı ve yanına ıspanak koydum onları yedi ama benim içime sinmiyor elimle yedircem illa ama o kendisi yemek istiyor yiyiyorda ben şimdi ona tarhana versem mi doymuşmudur acaba

Kücük oğlum dün gece kusmuş biraz hasta gibi ama bir yerim agrımıyor diyor akşam yemeğini yemek istemedi sadece çorba içti ıhlamur verdim gündüz de üşttümü acaba

Kücük oğlum dün gece kusmuş biraz hasta gibi ama bir yerim agrımıyor diyor akşam yemeğini yemek istemedi sadece çorba içti ıhlamur verdim gündüz de üşttümü acaba
Olablr cnm havalar cok sogudu hirada azonce kustu sanirm usuttuk bugn onuu

Ne güzel canım ya. Artık tam alışma zamanları bildiğim kadarıyla. Gökçede hep kendi yemek istiyo. Yemekte pek gözü yok ama meyve verirsem hepsi bitrne kadar uğraşıyo yemeye döke saça.

Benim oğlan ayağını kolunu öptü kendi kendinin yaa benmerkezcilik mi başlıyor ne

Ne güzel canım ya. Artık tam alışma zamanları bildiğim kadarıyla. Gökçede hep kendi yemek istiyo. Yemekte pek gözü yok ama meyve verirsem hepsi bitrne kadar uğraşıyo yemeye döke saça.
Evet canım güzel aslında Gökçe yede maşallah ama ben yedirmeyince aç kalmış gibi hissediyorum o biraz bulgur pilavı biraz ıspanak yedi ben sonra tarhana çorbası içirdim

Ben de sali gunu verebilirm umarimnetten siparisim var en gec sali gunu elimde olurmusptesi gelir insallah da sali hallederm.sali gunu verirsem persembe gunu kurbanimin elinde olur anca

Aynı şeyi bende yapıyorum çocuk nerdeyse yemeğini bituriyo ama ben elimle yedirmeyince aç kalmış gibi geliyo
geçmiş olsun canım. Yigitde son bir saattir ateşli hiç hasta lik belirtisi yoktu gündüz. Köpek dişleri şişmiş ondanmi bilemedim. Ateş düşürücü verdim uyuttum bakalım gece nasil olacak.insallah hasta degildir

Geçmiş olsun canım inşallah distendir düşer ateşi tost yemişti onuda çıkardı nane limon yaptım yarısını içti şimdi de ishal olmuş yarin da pazar hastanelerde çocuk doktoru olmuyor inşallah yarına geçer ama enfeksiyon gibi geldi bana

BEhçet uz un aciline gidin canım değişmiş güzel ilgileniyolar ben öyküyü oraya götürdüm iki kere

BEhçet uz un aciline gidin canım değişmiş güzel ilgileniyolar ben öyküyü oraya götürdüm iki kere
Kötü olursa mecbur goturcem ama çok kalabalık oluyor birde behçet uz da acilde sıra bekletiyorlar ben acil durumlarda tepecik e gidiyorum bu yüzdenorada da çocuk acil var inşallah gerek kalmaz

Ve yine delirdigm bi aksam Zorla uyuttm emzirym diyorm uyucagni bildgi icn gelmiyo. Bacagma yatiriyorm kalkip kaciyo neguzl alismisti yanliz uyumaya yne basa donduk yok bu kiz beni delirtck

Kerem Alp de bizimle beraber daha güzel yiyor, tek başına o kadar isteyerek yemiyor. Gündüzleri işte olduğumuz için Özellikle akşam yemekleri ve haftasonu kahvaltilari birlikte yiyoruz. Kendi yemeye çok istekli ama kaşıkla yeme konusunda çok başarılı değil. Bu dönem bu konuya egilmeliyiz sanırım gecirirsek öğrenmeleri daha zor olur. Ben pek fırsat vermedim şimdiye kadar, çalışayım bu kaşık işi üzerinde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…