Ben de zor uyuttum bu gece iki üç gecedir 9-9 buçuk gibi uğraşmadan emerken uyuyordu. Bugün kvye geldik. Yeri değişti ondan mi bilmem 10 dk. Önce zorla uyuttum. Saat 9 buçuktan beri ugrasiyordumVe yine delirdigm bi aksamZorla uyuttm emzirym diyorm uyucagni bildgi icn gelmiyo. Bacagma yatiriyorm kalkip kaciyo neguzl alismisti yanliz uyumaya yne basa donduk yok bu kiz beni delirtck
Canım kaşık tutma konusunda Ece de çok başarılı degil birkaç kaşık döke saça kaşıkla yiyiyor ondan sonra kaşığı bırakıp eliyle yiyiyor ama dediğin gibi fırsat verirsek alışırlarKerem Alp de bizimle beraber daha güzel yiyor, tek başına o kadar isteyerek yemiyor. Gündüzleri işte olduğumuz için Özellikle akşam yemekleri ve haftasonu kahvaltilari birlikte yiyoruz. Kendi yemeye çok istekli ama kaşıkla yeme konusunda çok başarılı değil. Bu dönem bu konuya egilmeliyiz sanırım gecirirsek öğrenmeleri daha zor olur. Ben pek fırsat vermedim şimdiye kadar, çalışayım bu kaşık işi üzerinde:))
Ben geçenlerde Eceye akşam saatlerinde kuru üzüm kayısı yemiş kaynatıp blendır dan geçirip içine birde ceviz ekleyip küçük bir kase yedirmiştim ve o gece Ece de gecenin bir yarısına kadar uyumayıp koşturdu durdu ben de versem bile gündüz veriyorum artık olabilir canım kuru üzümün enerjisi yüksek bir kase de enerji yaparKızlar bu gece esimin ailesine geldik. Kerem Alp i zorla uyuttum. Yeri değişti filan diyordum da şimdi aklıma geldi acaba kuru üzüm aşırı enerji vermiş olabilir mi. Resmen abartti çünkü 1 kaseye yakın kuru üzüm yedi. Millet yerken engel olamadım, gözü dönmüş gibi doldurdu ağzına:)) Enerji patlaması yaşadık sanırım.
Hepsi aynı model bunların canım bizimkide geç uyudu hoş erken yatan bir çocukta degil zaten deVe yine delirdigm bi aksamZorla uyuttm emzirym diyorm uyucagni bildgi icn gelmiyo. Bacagma yatiriyorm kalkip kaciyo neguzl alismisti yanliz uyumaya yne basa donduk yok bu kiz beni delirtck
Maşallah :)) muhtemelen o enerji vermiştir o kadar. Bikase ne demekbunlar için ya. ne güzel ama yemesi. gökçe 5 tane anca yiyodu bir günde. bıktı sanırım ağzına sürmüyo epeydir.Kızlar bu gece esimin ailesine geldik. Kerem Alp i zorla uyuttum. Yeri değişti filan diyordum da şimdi aklıma geldi acaba kuru üzüm aşırı enerji vermiş olabilir mi. Resmen abartti çünkü 1 kaseye yakın kuru üzüm yedi. Millet yerken engel olamadım, gözü dönmüş gibi doldurdu ağzına:)) Enerji patlaması yaşadık sanırım.
Sagol canım inşallah ne yediyse kustu en son nane limon içti onu kusmadı uyudu pazartesi okula göndermeyecegim iki gün daha dinlensinMaşallah :)) muhtemelen o enerji vermiştir o kadar. Bikase ne demekbunlar için ya. ne güzel ama yemesi. gökçe 5 tane anca yiyodu bir günde. bıktı sanırım ağzına sürmüyo epeydir.
@yaz yagmuru canım geçmiş olsun ilerlemez inşallah durumu oğlunun
hira gun asiri yiyo bi kase ama oglen veriyorm acaba ondnmi uyumuyo gce yarisina kdr yorulmadan kosuyo cokta seviyo versem paketi bitrcekKızlar bu gece esimin ailesine geldik. Kerem Alp i zorla uyuttum. Yeri değişti filan diyordum da şimdi aklıma geldi acaba kuru üzüm aşırı enerji vermiş olabilir mi. Resmen abartti çünkü 1 kaseye yakın kuru üzüm yedi. Millet yerken engel olamadım, gözü dönmüş gibi doldurdu ağzına:)) Enerji patlaması yaşadık sanırım.
Begenirm cnm nye begenmiyim dusunmen yeter hediyenin iyisi kotusu olmazki:)Ya var ya hediyeye uğraşıyorum ama inşallah beğenir kurbanım zevkimi.
Kuru üzüm verirken yanına yaban mersini de verebilirsin canım. Hem çok faydalı hemde vücutta ki enerjiyi demgeliyomuş. Hiperaktif çocuklara öneriyolar.hira gun asiri yiyo bi kase ama oglen veriyorm acaba ondnmi uyumuyo gce yarisina kdr yorulmadan kosuyo cokta seviyo versem paketi bitrcek
Sagol cnm ondanda aliym ozman uzumun yaninda turna yemisi veriyodm eksimsi biraz seviyodu yaban mersni hc vermedm dha deniymKuru üzüm verirken yanına yaban mersini de verebilirsin canım. Hem çok faydalı hemde vücutta ki enerjiyi demgeliyomuş. Hiperaktif çocuklara öneriyolar.
Ama kırmızımsı olanından değil yuvarlak gibi koyu renk siyah olanından olcak.
Sabahları pekmez ceviz fındık karışımı kahvaltısında veriyoruz ama sabah diye demekki akşama kadar atıyordu enerjiyi.Canım kaşık tutma konusunda Ece de çok başarılı degil birkaç kaşık döke saça kaşıkla yiyiyor ondan sonra kaşığı bırakıp eliyle yiyiyor ama dediğin gibi fırsat verirsek alışırlar
Ben geçenlerde Eceye akşam saatlerinde kuru üzüm kayısı yemiş kaynatıp blendır dan geçirip içine birde ceviz ekleyip küçük bir kase yedirmiştim ve o gece Ece de gecenin bir yarısına kadar uyumayıp koşturdu durdu ben de versem bile gündüz veriyorum artık olabilir canım kuru üzümün enerjisi yüksek bir kase de enerji yapar
Ben de 1 aydır filan unutmuşum vermeyi evde bitmişti almamışim. Birden bulunca çocuk nasıl yiyecegini şaştı :))Maşallah :)) muhtemelen o enerji vermiştir o kadar. Bikase ne demekbunlar için ya. ne güzel ama yemesi. gökçe 5 tane anca yiyodu bir günde. bıktı sanırım ağzına sürmüyo epeydir.
@yaz yagmuru canım geçmiş olsun ilerlemez inşallah durumu oğlunun
Canım oğluna geçmiş olsun, dinlenirse toparlanır inşallahSagol canım inşallah ne yediyse kustu en son nane limon içti onu kusmadı uyudu pazartesi okula göndermeyecegim iki gün daha dinlensin
olabilir canım, dün gece gözleri gidiyor bi anda firlayip kalkıyor sanki hiç dalmamıs gibi kosturmaya konuşmaya başlıyor. Aklıma sonradan geldi benim de. Daha versem yerdi ama iyi ki kaldirmisim. 1 kaseyi ben yiyemem:))hira gun asiri yiyo bi kase ama oglen veriyorm acaba ondnmi uyumuyo gce yarisina kdr yorulmadan kosuyo cokta seviyo versem paketi bitrcek
Sagol canım çok şükür daha iyi bugün kusmadı bir daha kahvaltısını da güzel yaptı ne oldu dün anlamadımSabahları pekmez ceviz fındık karışımı kahvaltısında veriyoruz ama sabah diye demekki akşama kadar atıyordu enerjiyi.
Ben de 1 aydır filan unutmuşum vermeyi evde bitmişti almamışim. Birden bulunca çocuk nasıl yiyecegini şaştı :))
Canım oğluna geçmiş olsun, dinlenirse toparlanır inşallah
olabilir canım, dün gece gözleri gidiyor bi anda firlayip kalkıyor sanki hiç dalmamıs gibi kosturmaya konuşmaya başlıyor. Aklıma sonradan geldi benim de. Daha versem yerdi ama iyi ki kaldirmisim. 1 kaseyi ben yiyemem:))
Seni aramıştır canım geçen gün ben anneme bıraktığımda ece de anne baba deyip durmuş sonra ben gidince kucağıma yapıştı babasına gitmemek için ağladı anne kuzusu bunlar daha:)Dün ablamın doğumgünü için dışarı çıktık arkadaşlarıyla öyküyü götürebilceğim bi yer değildi anneme bıraktım arada aradım falan bişey yok uyumuş biraz zor olmuş falan 45 dk sonra kalkmış bir ağlama bir kıyamet annem msj attı çabuk gel durmuyo masadan nasıl kalktım bilmiyorum allahtan çok uzak değil aradım nasıl ağlıyo sanki kesmişin biiyerini hemen taksiye atladım geldim neyse kapıda gördü bu beni bi sarıldı boynuma 5 dk durduk öyle ondan sonra kalktı gitti yanımdan gelmedi bi daha
Ya var ya hediyeye uğraşıyorum ama inşallah beğenir kurbanım zevkimi.
Sna gosterdimi banada gostersenizeeeevalla beğenmezse ben döverim o kurbanını..çok güzel şeyler hazırlıyorsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?