2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yigitin ateş diş değil bildiğin hastalık atesi. Bi gecede suzuldu cocuk.Salida aşısı vardı iptal olur healde
Geçmiş olsun canım. Aşıyı iyice iyilessin öyle yaptirirsin. Kerem alp de ası zamanı atesliydi nerdeyse iki hafta sonra yaptırdım iyice kendini toparlamisti çok şükür sorun olmadı

Geçmiş olsun canım. Aşıyı iyice iyilessin öyle yaptirirsin. Kerem alp de ası zamanı atesliydi nerdeyse iki hafta sonra yaptırdım iyice kendini toparlamisti çok şükür sorun olmadı

geçmiş olsun bencede ertele aşıyı iyice toparlansın malum biz kötü olduk gripli vurdular
sağolun kızlar.erteliycem yarın arayip gerçi yapmazlar onlarda zaten boyle hastayken.

Umut çok huysuz yaa sürekli ağlıyor durdu durdu yine tüm dişleri birlikte çıkarmaya karar verdi ilk azı dışı patladı ve patlamak uzere olan 3 tane daha var eli ağzında ağlıyor ağrıyo diye bişi de yemiyor iyice suzuldu surati falan kaşık kadar kaldi

Ah canım ah bir senedir dişlerde ugrasıyoruz dişleri tamamlansa da rahat etse kuzucuklar bizde perişan oluyoruz diş döneminde ağrı kesici verdinmi belki biraz rahatlar

Blenderım bozuktu burada da sormuştum hangi marka kullanıyorsunuz diye tefal aldım blendır rondo mikser şeklinde üçlü güzele benziyor memnun kalırım inşallah indirime girmiş birde düdüklüm eski modellerdendi eşimin içi rahat degildi geçen gün poflayıp suyu fırlattı kapağını acarken elim yanmıştı eşim düdüklü de alalım illa dedi onu da aldık tefal yine tabi ikisi bayağı tuttu eşim dogum günü evlilik yıldönümü sevgililer günü anneler günü hepsi bir arada hediye uzun süre birşey alma dedi çok romantiktir benim kocam

Güle güle kullanın canım. Blendir olarak bende tefalin üçlü setini kullanıyorum haznesi hemen çizildi ama onun haricinde memnunum. Annemde de tefalin düdüklüsü var çok memnun

Geçmiş olsun canım. yazyagmuru oğlun nasıl oldu?
Sagol canım bugün hiçbir seyi yok iyi yani dün ne oldu anlamadım
Güle güle kullanın canım. Blendir olarak bende tefalin üçlü setini kullanıyorum haznesi hemen çizildi ama onun haricinde memnunum. Annemde de tefalin düdüklüsü var çok memnun
tesekkur ederim canim memnun olmanıza sevindim canım satan kişi yemek daha lezzetli olur dedi deneyeceğim bakalım

Sagol canım bugün hiçbir seyi yok iyi yani dün ne oldu anlamadım
tesekkur ederim canim memnun olmanıza sevindim canım satan kişi yemek daha lezzetli olur dedi deneyeceğim bakalım

Ben de uclu seti ve dudukluyu kullaniyorm memnunum ikisinden de canm.pisman olmazsin bence. Acticook almstm ben indirimli 300 liraydi.her seyinkisa surede pisiriyo.gule gule kullan

Ben nedense hic korkmadim profesyonel olarak kullaniyorum

Kizlar ben oluyorum durup dururken aksam ustu midem bulanmaya basladi busaate kdr bulanti smdi kusma var mahfoldum noldu anlamadim. Aksam karnibahar yedik esimde yedi bugn yaptm zaten taze. Oglende dunku mucverden yedm omu yapti acaba yada dun alisverise gderken usuttum hirkayla gttm saf gbi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…