Geçmiş olsun canım. Aşıyı iyice iyilessin öyle yaptirirsin. Kerem alp de ası zamanı atesliydi nerdeyse iki hafta sonra yaptırdım iyice kendini toparlamisti çok şükür sorun olmadıYigitin ateş diş değil bildiğin hastalık atesi. Bi gecede suzuldu cocuk.Salida aşısı vardı iptal olur healde
geçmiş olsun bencede ertele aşıyı iyice toparlansın malum biz kötü olduk gripli vurdularYigitin ateş diş değil bildiğin hastalık atesi. Bi gecede suzuldu cocuk.Salida aşısı vardı iptal olur healde
Sna gosterdimi banada gostersenizeeee
Geçmiş olsun canım. Aşıyı iyice iyilessin öyle yaptirirsin. Kerem alp de ası zamanı atesliydi nerdeyse iki hafta sonra yaptırdım iyice kendini toparlamisti çok şükür sorun olmadı
sağolun kızlar.erteliycem yarın arayip gerçi yapmazlar onlarda zaten boyle hastayken.geçmiş olsun bencede ertele aşıyı iyice toparlansın malum biz kötü olduk gripli vurdular
Geçmiş olsun canım bende ertelemiştim öksürüyor diye iyileşince yaptırırsınYigitin ateş diş değil bildiğin hastalık atesi. Bi gecede suzuldu cocuk.Salida aşısı vardı iptal olur healde
Nezman verceksn cnm benmde hazirAnnemizin hediyesi de tamamdır son iş olarak paketleme ve kargoya vermek kaldı
Bazı arkadaşlar salı dedi ben de salı günü vermeyi düşünüyorum canımNezman verceksn cnm benmde hazir
Ah canım ah bir senedir dişlerde ugrasıyoruz dişleri tamamlansa da rahat etse kuzucuklar bizde perişan oluyoruz diş döneminde ağrı kesici verdinmi belki biraz rahatlarUmut çok huysuz yaa sürekli ağlıyor durdu durdu yine tüm dişleri birlikte çıkarmaya karar verdi ilk azı dışı patladı ve patlamak uzere olan 3 tane daha var eli ağzında ağlıyor ağrıyo diye bişi de yemiyor iyice suzuldu surati falan kaşık kadar kaldi
Geçmiş olsun canım.sağolun kızlar.erteliycem yarın arayip gerçi yapmazlar onlarda zaten boyle hastayken.
Benimde paketleme kaldı ve kargoya verme kaldıAnnemizin hediyesi de tamamdır son iş olarak paketleme ve kargoya vermek kaldı
Güle güle kullanın canım. Blendir olarak bende tefalin üçlü setini kullanıyorum haznesi hemen çizildi ama onun haricinde memnunum. Annemde de tefalin düdüklüsü var çok memnunBlenderım bozuktu burada da sormuştum hangi marka kullanıyorsunuz diye tefal aldım blendır rondo mikser şeklinde üçlü güzele benziyor memnun kalırım inşallah indirime girmiş birde düdüklüm eski modellerdendi eşimin içi rahat degildi geçen gün poflayıp suyu fırlattı kapağını acarken elim yanmıştı eşim düdüklü de alalım illa dedi onu da aldık tefal yine tabi ikisi bayağı tuttu eşim dogum günü evlilik yıldönümü sevgililer günü anneler günü hepsi bir arada hediye uzun süre birşey alma dedi çok romantiktir benim kocam
Sagol canım bugün hiçbir seyi yok iyi yani dün ne oldu anlamadımGeçmiş olsun canım.yazyagmuru oğlun nasıl oldu?
tesekkur ederim canim memnun olmanıza sevindim canım satan kişi yemek daha lezzetli olur dedi deneyeceğim bakalımGüle güle kullanın canım. Blendir olarak bende tefalin üçlü setini kullanıyorum haznesi hemen çizildi ama onun haricinde memnunum. Annemde de tefalin düdüklüsü var çok memnun
Sagol canım bugün hiçbir seyi yok iyi yani dün ne oldu anlamadım
tesekkur ederim canim memnun olmanıza sevindim canım satan kişi yemek daha lezzetli olur dedi deneyeceğim bakalım
S Sevgidili5 ve @yaz yagmuru çook geçmiş olsun oğullarınıza..
Benimde hediyelerim hazır ama bende salı vericem. Sanırım genel olarak hepimiz salı günü vericez.. Bu arada düdüklü nasıl kullanıyorsunuz ya ben çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?