benim yazdığım notada anca güler heralde kurbanım. Yani umarım gülerEki Görüntüle 1726373 bunlarda bizimkiler bi de notlar vardı yanlarında gerçekten az daha uzun olsa oturup ağlardım kolyem ve notu çok güzeldi özellikle
Çook güzeller canım iyi gunlerde giyin cicilerinizi:)Eki Görüntüle 1726381
Bizim hediyelerimizde bunlar. Sonunda kavuştuk
Çok çok çok teşekkür ederim tekrar burdan. Elbise nin bedeni 40-42 yazıyo ama inanılmaz bi şekilde üzerime tam oldu cidden :))
Minik zanlımızda gökçeye bi mektup yazmış sabah kalkınca vericem gökçeye :))
Eki Görüntüle 1726373 bunlarda bizimkiler bi de notlar vardı yanlarında gerçekten az daha uzun olsa oturup ağlardım kolyem ve notu çok güzeldi özellikle
Çok güzeller kızlar güzel günlerde giyin kullanınEki Görüntüle 1726381
Çok çok çok teşekkür ederim tekrar burdan. Elbise nin bedeni 40-42 yazıyo ama inanılmaz bi şekilde üzerime tam oldu cidden :))
Eki Görüntüle 1726311
Vurmuş mu yüze ifadesi :))
Eki Görüntüle 1726373 bunlarda bizimkiler bi de notlar vardı yanlarında gerçekten az daha uzun olsa oturup ağlardım kolyem ve notu çok güzeldi özellikle
Bende az önce yakından bakmaya çalıştım net görünmedi çok güzel canımEki Görüntüle 1726377 kolyemi de görün istedim :)
Üzerine tıklayınca görünüyo ama yada ben gördüm :))Yüzünü görseydik söylerdik
zanlını açıkladın mı?bitek hediyeleri mi paylaştın?az kaldı ismi yazarak kesesine bereket diyecektim kiiiiii son anda farkettim hehehehe..Ayrıca oğluşumun adı olan müzikli kitap en güzeli Efe olduğu için heheheheh
Eki Görüntüle 1726381
Ben aldım canım 15 bin çekmiştim 945 kesmişlerdi hepsini aldımKızlar biz ev için kredi çekmiştik ziraatten 6 sene önce falan kredi cekerken ödediğimiz dosya masrafı başvuru halinde iade ediliyordu eşime sürekli söylüyordum başvuru yap alalım fazladan alınan parayı diye bugün eşim gitmiş bankaya form doldurmuş inşallah alabiliriz sanırım 1.500 civarı yapıyor çevrenizde alan varmı kredi çekerken bankanın almış oldugu dosya masrafı parası
Tokalar Mira tarzıÜzerine tıklayınca görünüyo ama yada ben gördüm :))
Bide zanlı benmişim herkes öyle diyor ama nası bu kanıya vardılar acep merak ediyorum ve iki yandan toka için tescil alıcam kararlıyım :))
Kutuyuda paylasrsam anlasilir demisti oslew. Zaten minnakta demistiki a4 kagit kutusuna koyucmTokalar Mira tarzı
Etek ve gömlek Mira tarzı
Bunları görünce direkt minnakkartal dedim
Ayrıca küçük notlar bal gibi de sensin şekerim
Sirke koyup püskürt canım tv de izlemiştimYa kızlar bişi dicem size ama ayıplamayın beni valla öyle olcanı bilsem bırakmazdım içinde su
Ütümün su haznesi yeşillenmiş bildiğin yosuna doğru yol izliyo napsam ki ben bilemedim böyle kullanılmaz dimi yenisini alayım olmadı
Anladım canım biz 3 ay önce kredi çektik şu an ödüyoruz onun masraflarini alabilirmiyiz acabaBen aldım canım 15 bin çekmiştim 945 kesmişlerdi hepsini aldım
Aynen canımKutuyuda paylasrsam anlasilir demisti oslew. Zaten minnakta demistiki a4 kagit kutusuna koyucmcozduk bu isi dedektfler is basinda )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?