2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çook güzeller canım iyi gunlerde giyin cicilerinizi:)

Eki Görüntüle 1726373 bunlarda bizimkiler bi de notlar vardı yanlarında gerçekten az daha uzun olsa oturup ağlardım kolyem ve notu çok güzeldi özellikle

Çok güzeller kızlar güzel günlerde giyin kullanın

Yüzünü görseydik söylerdik

Eki Görüntüle 1726373 bunlarda bizimkiler bi de notlar vardı yanlarında gerçekten az daha uzun olsa oturup ağlardım kolyem ve notu çok güzeldi özellikle

zanlını açıkladın mı?bitek hediyeleri mi paylaştın?az kaldı ismi yazarak kesesine bereket diyecektim kiiiiii son anda farkettim hehehehe..Ayrıca oğluşumun adı olan müzikli kitap en güzeli Efe olduğu için heheheheh

Üzerine tıklayınca görünüyo ama yada ben gördüm :))
Bide zanlı benmişim herkes öyle diyor ama nası bu kanıya vardılar acep merak ediyorum ve iki yandan toka için tescil alıcam kararlıyım :))

Vuuuuu elbise çok güzelmiş gerçekten..güle güle giy

Ben aldım canım 15 bin çekmiştim 945 kesmişlerdi hepsini aldım

Üzerine tıklayınca görünüyo ama yada ben gördüm :))
Bide zanlı benmişim herkes öyle diyor ama nası bu kanıya vardılar acep merak ediyorum ve iki yandan toka için tescil alıcam kararlıyım :))
Tokalar Mira tarzı
Etek ve gömlek Mira tarzı
Bunları görünce direkt minnakkartal dedim
Ayrıca küçük notlar bal gibi de sensin şekerim

Tokalar Mira tarzı
Etek ve gömlek Mira tarzı
Bunları görünce direkt minnakkartal dedim
Ayrıca küçük notlar bal gibi de sensin şekerim
Kutuyuda paylasrsam anlasilir demisti oslew. Zaten minnakta demistiki a4 kagit kutusuna koyucm cozduk bu isi dedektfler is basinda )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…