açıklamadım ama çokta inkar edilcek bişey kalmadı yani bağırıyo ben burdayım diye artık kabullenmek zorundayız :)zanlını açıkladın mı?bitek hediyeleri mi paylaştın?az kaldı ismi yazarak kesesine bereket diyecektim kiiiiii son anda farkettim hehehehe..Ayrıca oğluşumun adı olan müzikli kitap en güzeli Efe olduğu için heheheheh
A aaa herkes dedektif olmuş :)Ama ben bu sefer takaladim @oslew e yazan notlardan birinde dinimiz cok amin yaziyoki buda @minnakkartal in ig sözü yakalandin minnak
Hepsi meraktan :))A aaa herkes dedektif olmuş :)
teşekkür ederim canım. Zevkliymiş zanlımVuuuuu elbise çok güzelmiş gerçekten..güle güle giy
ahaha kesin kanıtAma ben bu sefer takaladim @oslew e yazan notlardan birinde dinimiz cok amin yaziyoki buda @minnakkartal in ig sözü yakalandin minnak
yaaa yok artık yazıları da mı büyütüp okudunuz bunu çeviremicem pes ediyorumAma ben bu sefer takaladim @oslew e yazan notlardan birinde dinimiz cok amin yaziyoki buda @minnakkartal in ig sözü yakalandin minnak
sirkeli su yaptım sıcak su koydum çalkaladım baktım garantisi bitmiş 4 ay önce kireç sökücü döktüm azcık yok öyle duruyo söksem mi diyorum acabaSirke koyup püskürt canım tv de izlemiştim
sen kime yolladın hangisi kiTahminlerme gore hediyeleri ulasmayanlar @oslew @AreN5 @yaz yagmuruisimdeyimgucumdeyim @kmltm hangniz bana gonderiyonuz cabuk soyleyin
Nye syliyimkisen kime yolladın hangisi ki
Onlar işin rengiydi ama inşallah bir daakine sana çıkarım da gönlünü alabilirim o zamnBen paylasamamverdiği ipuçları ile anlaşılır ben minnak çıkmamışım bana hep mavi boncuk verdi duygularımla oynadı
Sana @Akaibu gönderdi bence :)Eşimle birlikte açtık ve çok beğendikteşekkürler zanlım
Küsüm sanaOnlar işin rengiydi ama inşallah bir daakine sana çıkarım da gönlünü alabilirim o zamn
Tahminimde kaç tutturdum?Tahminim
@oslew yazyagmuru
@hiraysen aren5
isimdeyimgucumdeyim minnak
fayika hiraysen
@AreN5 oslew
@Akaibu feyena
@minnakkartal akaibu
@yaz yagmuru kmltm
@kmltm isimdeyim çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?