Bn galatasarayliyim esim fenerli ama ordaki mont cok guzel esm almak istdi ben istemedm baksana tam civciv sarisiNe fenerium'u? Ordakiler hep amblemli.. Ahahahaha biz bjk'liyiz..
Bi arkadaşta geçen sene soobe'den almıştı,öyle demişti..o da aklımda ama daha bakamadım orayada..sağol canım
Aaaa tamam hemen inceleyeyim o sayfayı,sağol canım..
Efe giyiyor..çarıklı olandan da,normal çoraptan da,pandufta giyiyor..Arada tabi çıkardığı ya da çıkarmak istediği oluyor ama..
Tamam canım,resim bekliyorum o zaman..Bide nerden aldığını yazar mısın?
ay çok beğendim montu. Ben sarı sevmem aslında ama bunun tonu çok güzelmiş. Güle güle giysin elif. Kaça aldın canım nerden aldın? Sezon sonunda seneye giysin diye indirim oluyoken bi tane almak istiyorum bende
Ankaradan biz gönderdik size o karı:))) burdada öğlene kadar hiç durmadı. Burda durdu orda başladı demekki. Bizde çıktık yigitle:)Allahııımmm beklediğim an geldi kar yağıyo.Ben gökçeyi hazırlayıp hemrn dışarı çıkıyorum nr yapacak acaba
Ben de dün kendime mont baktım indirime girmesini bekliyorum girince alcam eşim geçen sene 500 liralık montu indirimle 150 liraya aldı kesinlikle sezon sonu alınmalı Ece ye bu sene 2-3 yaş aldım seneye olur diye düşünüyorum kolları biraz uzun ama beden sanki seneye olmaz gibi geliyoray çok beğendim montu. Ben sarı sevmem aslında ama bunun tonu çok güzelmiş. Güle güle giysin elif. Kaça aldın canım nerden aldın? Sezon sonunda seneye giysin diye indirim oluyoken bi tane almak istiyorum bende
Ayy şanslısınız kızlar biz kara hasretizAnkaradan biz gönderdik size o karı:))) burdada öğlene kadar hiç durmadı. Burda durdu orda başladı demekki. Bizde çıktık yigitle:)
İnşallah izmirede yağar kar bu sene şöyle kartopu oynayıp kardan adam yapacak kadar:)Ayy şanslısınız kızlar biz kara hasretiz
ay hayırlısıyla sağlıkla vaktinde doğsun inşallah bende 6+4 günlüktü kalp atışlarını gördüğümde hatta o kadar komik ki doktor sesi açtı bende benim kalp atışlarım mı diyorum yani ne bilim hiç o kdr güçlü bi ses duyacağımı tahmin etmemiştim :))Kardeşim dra gitmiş bugün 4 hafta 6 günlükmüş bebek kalp atışı 15 gün sonra dinleyecekmiş doğuma Allah nasip ederse 4 Eylül demiş doktor
İnşallah canım eşim hiç sevmiyor karı kayseri de askerlik yapmış doymuş kara bize ne yapacaksınız karı diyor:))İnşallah izmirede yağar kar bu sene şöyle kartopu oynayıp kardan adam yapacak kadar:)
evet annem nispet yapıyodu. Burdada yağdı muradıma erdimAnkaradan biz gönderdik size o karı:))) burdada öğlene kadar hiç durmadı. Burda durdu orda başladı demekki. Bizde çıktık yigitle:)
kesinlikle canım. Şimdi giydiği montu geçen sene 95 e almıştım. Sezon sonunda 45 e düştüğünü görünce bi daha bi sene önceden alıcam dedim. Kendime aldım ama sonra bulamıyorum beden diyeBen de dün kendime mont baktım indirime girmesini bekliyorum girince alcam eşim geçen sene 500 liralık montu indirimle 150 liraya aldı kesinlikle sezon sonu alınmalı Ece ye bu sene 2-3 yaş aldım seneye olur diye düşünüyorum kolları biraz uzun ama beden sanki seneye olmaz gibi geliyor
keşke zara burdada olsakızlar zara indirimi var demiştim ya resmen talan etmişler miraya bi kaç parça bişi aldık birde eşime kasada neredeyse 1 saat bekledik
montlar 60 liraya düşmüştü gayet de güzeldi ama büyük kalmamıştı seneye giyer diye alacaktım bir de 40 liraya çok güzel ayakkabılar vardı onlardada küçük numara vardı hep tayt swit anca alabildim ki sabah erken gitmiştik yine de sizde bi uğrayın yakınınızda varsa belki oralarda numara ya da beden vardır ürünleri kullanışlı oluyo
Çok uygunmuş gerçekten keşke dün gitseydim Avm ye gittik ama orada zara yoktu keşke başka Avm ye gitseydimkızlar zara indirimi var demiştim ya resmen talan etmişler miraya bi kaç parça bişi aldık birde eşime kasada neredeyse 1 saat bekledik
montlar 60 liraya düşmüştü gayet de güzeldi ama büyük kalmamıştı seneye giyer diye alacaktım bir de 40 liraya çok güzel ayakkabılar vardı onlardada küçük numara vardı hep tayt swit anca alabildim ki sabah erken gitmiştik yine de sizde bi uğrayın yakınınızda varsa belki oralarda numara ya da beden vardır ürünleri kullanışlı oluyo
Amin canım sagol ben de ilk kalp atışını oğlumda duymuştum çok şaşırmıştımay hayırlısıyla sağlıkla vaktinde doğsun inşallah bende 6+4 günlüktü kalp atışlarını gördüğümde hatta o kadar komik ki doktor sesi açtı bende benim kalp atışlarım mı diyorum yani ne bilim hiç o kdr güçlü bi ses duyacağımı tahmin etmemiştim :))
Güle güle kullan canımBulaşık makinasini arçelik aldım kızlar. Çok hoşuma gitti üç Sepetli falan güzel konforlu bişey ya, bakalım inşallah iyi çıkar. Bulaşık atıp yikatmak istiyorum bir an önce keşke sabahla öğleni elimde yikamasaymisim. Neyse aksami bekliycez artık.
güle güle kullan canım inşallah memnun kalırsınBulaşık makinasini arçelik aldım kızlar. Çok hoşuma gitti üç Sepetli falan güzel konforlu bişey ya, bakalım inşallah iyi çıkar. Bulaşık atıp yikatmak istiyorum bir an önce keşke sabahla öğleni elimde yikamasaymisim. Neyse aksami bekliycez artık.
Tesekkur ederim canim bende pek sari almam bunu gorunce dayanamadim aldim halbuki pembe montu vardi kizimin seneye giysin diye buyuk aldim zaferde enderin yaninda moza var bebek mağazası 3 _4 katli. Tasinacaklarmis % 50 indirim vardi mont 150 liraymis 75 tl aldim. Herseyde indirim var cok uygun montlarda vardi ama ben bunu begendim seneye stok yaptim. Hatta seneye giysin diye baska seylerde aldim cok guzel seyler var. Birde hardal sarisi ayakkabi alacam montu ile giysin diye.ay çok beğendim montu. Ben sarı sevmem aslında ama bunun tonu çok güzelmiş. Güle güle giysin elif. Kaça aldın canım nerden aldın? Sezon sonunda seneye giysin diye indirim oluyoken bi tane almak istiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?