2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bn galatasarayliyim esim fenerli ama ordaki mont cok guzel esm almak istdi ben istemedm baksana tam civciv sarisi

ay çok beğendim montu. Ben sarı sevmem aslında ama bunun tonu çok güzelmiş. Güle güle giysin elif. Kaça aldın canım nerden aldın? Sezon sonunda seneye giysin diye indirim oluyoken bi tane almak istiyorum bende
Ben de dün kendime mont baktım indirime girmesini bekliyorum girince alcam eşim geçen sene 500 liralık montu indirimle 150 liraya aldı kesinlikle sezon sonu alınmalı Ece ye bu sene 2-3 yaş aldım seneye olur diye düşünüyorum kolları biraz uzun ama beden sanki seneye olmaz gibi geliyor

kızlar zara indirimi var demiştim ya resmen talan etmişler miraya bi kaç parça bişi aldık birde eşime kasada neredeyse 1 saat bekledik
montlar 60 liraya düşmüştü gayet de güzeldi ama büyük kalmamıştı seneye giyer diye alacaktım bir de 40 liraya çok güzel ayakkabılar vardı onlardada küçük numara vardı hep tayt swit anca alabildim ki sabah erken gitmiştik yine de sizde bi uğrayın yakınınızda varsa belki oralarda numara ya da beden vardır ürünleri kullanışlı oluyo

Kardeşim dra gitmiş bugün 4 hafta 6 günlükmüş bebek kalp atışı 15 gün sonra dinleyecekmiş doğuma Allah nasip ederse 4 Eylül demiş doktor
ay hayırlısıyla sağlıkla vaktinde doğsun inşallah bende 6+4 günlüktü kalp atışlarını gördüğümde hatta o kadar komik ki doktor sesi açtı bende benim kalp atışlarım mı diyorum yani ne bilim hiç o kdr güçlü bi ses duyacağımı tahmin etmemiştim :))

Bulaşık makinasini arçelik aldım kızlar. Çok hoşuma gitti üç Sepetli falan güzel konforlu bişey ya, bakalım inşallah iyi çıkar. Bulaşık atıp yikatmak istiyorum bir an önce keşke sabahla öğleni elimde yikamasaymisim. Neyse aksami bekliycez artık.

Ankaradan biz gönderdik size o karı:))) burdada öğlene kadar hiç durmadı. Burda durdu orda başladı demekki. Bizde çıktık yigitle:)
evet annem nispet yapıyodu. Burdada yağdı muradıma erdim

kesinlikle canım. Şimdi giydiği montu geçen sene 95 e almıştım. Sezon sonunda 45 e düştüğünü görünce bi daha bi sene önceden alıcam dedim. Kendime aldım ama sonra bulamıyorum beden diye

keşke zara burdada olsa

Çok uygunmuş gerçekten keşke dün gitseydim Avm ye gittik ama orada zara yoktu keşke başka Avm ye gitseydim
Amin canım sagol ben de ilk kalp atışını oğlumda duymuştum çok şaşırmıştım

Güle güle kullan canım

güle güle kullan canım inşallah memnun kalırsın

Ne cok yazmissiniz...
Kizlar belim kaskati kesildi cok agriyor en ufak bi yanlis harekette kramp giriyor. Aksam kizimi yikadiktan sonra uyuyakalmisim yerde, oglani da babasi uyutmus. Ustune bugun bas agrisi eklendi. Reglim gecikiyor diye dra gidecem birazdan. Kalkip uzerimi giyinmek bile gelmiyor icimden. Bir ton camasir birikti yine iki gunde cocuklarin giyecek birseyi kalmadi. Nasil atacam atarsam nasil kurutacam diye kara kara dusunuyorum

ay çok beğendim montu. Ben sarı sevmem aslında ama bunun tonu çok güzelmiş. Güle güle giysin elif. Kaça aldın canım nerden aldın? Sezon sonunda seneye giysin diye indirim oluyoken bi tane almak istiyorum bende
Tesekkur ederim canim bende pek sari almam bunu gorunce dayanamadim aldim halbuki pembe montu vardi kizimin seneye giysin diye buyuk aldim zaferde enderin yaninda moza var bebek mağazası 3 _4 katli. Tasinacaklarmis % 50 indirim vardi mont 150 liraymis 75 tl aldim. Herseyde indirim var cok uygun montlarda vardi ama ben bunu begendim seneye stok yaptim. Hatta seneye giysin diye baska seylerde aldim cok guzel seyler var. Birde hardal sarisi ayakkabi alacam montu ile giysin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…