2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Geçmiş olsun canım kadın olmak zor vallahi iş bitmiyor hakkında hayırlısı canım haberlerini bekliyoruz

Canim ben 3_4 yaş aldim hep seneye giysin diye. Bu sene yeterince var diye

Çok geçmiş olsun canım git mutlaka ihmal etme
biliyorum canım orayı. Çok güzelmiş ama cidden fiyatıda uygun. Pahalı geliyodu bana orası. Eşime bi söyleyeyim ama hafta içide oraya biraz zor gideriz kalmaz kesin bişey

Kızlar dr dan döndük. Sıra bize geldiğinde azad kapının önünde kustu zaten bığazı balgamlıydı hıruldayıp duruyordu. Bakalım 5 gün kullanacağım 2 ilaç verdi dr. Ateş sorunu yoksa korkma o kadar kötü değil durumu dedi

Çok şükür canım. İnşallah bir an önce atlatırsiniz ailecek

Evet canim orasi normalde pahali. Ben hamileyken yenidogan herseyi ordan almistim baya pahali olmustu simdi indirim oldugu icin ucuza satiyorlar tasinacaklarmis. 1 haftadir indirim varmis pek bisey kalmamis aslinda

Evet canim orasi normalde pahali. Ben hamileyken yenidogan herseyi ordan almistim baya pahali olmustu simdi indirim oldugu icin ucuza satiyorlar tasinacaklarmis. 1 haftadir indirim varmis pek bisey kalmamis aslinda
Kv de de bir sürü şey almıştı. Sonra başka yerde aynı ürünleri daha ucuza görünce bi daha gitmemiştik. Zaten park yeride sıkıntı oluyo orda. Neyse kaçırdık artık :)

Kv de de bir sürü şey almıştı. Sonra başka yerde aynı ürünleri daha ucuza görünce bi daha gitmemiştik. Zaten park yeride sıkıntı oluyo orda. Neyse kaçırdık artık :)
Evet cok uzun zamandir gitmiyordum esim gormus indirim oldugunu almis eve getirdi baktim kucuk almis degistirmeye gittim baktim fiyatlar uygun bende bi suru sey aldim ilk defa bu kadar indirim gordum.
Zaten esim gider alir benden habersiz eve getirir ben bakarim mutlaka değişecek bisey bulurum giderim değiştirmeye indirimi görünce dayanamayip alirim gecen haftada kipa kapaniyormus almis ordan ben degistirmeye gittim dayanamadim bi suru sey aldim, yazlik stok yaptim. Kipanin ff markasi guzel oluyor.

Evet ya ff çok güzel kaliteli. Müdavimiydik resmen. Sırf kıyafetleri için gidiyodum. Geçen sene 7 liraya iki tane kazak almıştım ordan sezon sonundan şimdi giydiriyorum.
Zıbınları falanda çok güzel çok üzüldüm kapandığına. Bende baktım ama gökçeye uygun pek bişey bulamadım. Kuzenlerimin bebeklerine hediye almamıştım onları çıkarttım aradan. Hem uygun oldu hem içime simdi.
Başka biyere açılda keşke yeniden

Kuzum ya. Ateş falanda çıkmadan atlatır şnşallah çabucak bu kadarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…