Geçmiş olsun canım kadın olmak zor vallahi iş bitmiyor hakkında hayırlısı canım haberlerini bekliyoruzNe cok yazmissiniz...
Kizlar belim kaskati kesildi cok agriyor en ufak bi yanlis harekette kramp giriyor. Aksam kizimi yikadiktan sonra uyuyakalmisim yerde, oglani da babasi uyutmus. Ustune bugun bas agrisi eklendi. Reglim gecikiyor diye dra gidecem birazdan. Kalkip uzerimi giyinmek bile gelmiyor icimden. Bir ton camasir birikti yine iki gunde cocuklarin giyecek birseyi kalmadi. Nasil atacam atarsam nasil kurutacam diye kara kara dusunuyorum
Canim ben 3_4 yaş aldim hep seneye giysin diye. Bu sene yeterince var diyeBen de dün kendime mont baktım indirime girmesini bekliyorum girince alcam eşim geçen sene 500 liralık montu indirimle 150 liraya aldı kesinlikle sezon sonu alınmalı Ece ye bu sene 2-3 yaş aldım seneye olur diye düşünüyorum kolları biraz uzun ama beden sanki seneye olmaz gibi geliyor
Çok geçmiş olsun canım git mutlaka ihmal etmeNe cok yazmissiniz...
Kizlar belim kaskati kesildi cok agriyor en ufak bi yanlis harekette kramp giriyor. Aksam kizimi yikadiktan sonra uyuyakalmisim yerde, oglani da babasi uyutmus. Ustune bugun bas agrisi eklendi. Reglim gecikiyor diye dra gidecem birazdan. Kalkip uzerimi giyinmek bile gelmiyor icimden. Bir ton camasir birikti yine iki gunde cocuklarin giyecek birseyi kalmadi. Nasil atacam atarsam nasil kurutacam diye kara kara dusunuyorum
biliyorum canım orayı. Çok güzelmiş ama cidden fiyatıda uygun. Pahalı geliyodu bana orası. Eşime bi söyleyeyim ama hafta içide oraya biraz zor gideriz kalmaz kesin bişeyTesekkur ederim canim bende pek sari almam bunu gorunce dayanamadim aldim halbuki pembe montu vardi kizimin seneye giysin diye buyuk aldim zaferde enderin yaninda moza var bebek mağazası 3 _4 katli. Tasinacaklarmis % 50 indirim vardi mont 150 liraymis 75 tl aldim. Herseyde indirim var cok uygun montlarda vardi ama ben bunu begendim seneye stok yaptim. Hatta seneye giysin diye baska seylerde aldim cok guzel seyler var. Birde hardal sarisi ayakkabi alacam montu ile giysin diye.
olsak bi dert olmasak başka dertCok skur adet olabldim bel agrisindan oluyorm sanki ikiye ayriliyo belim
Çok şükür canım. İnşallah bir an önce atlatırsiniz ailecekKızlar dr dan döndük. Sıra bize geldiğinde azad kapının önünde kustuzaten bığazı balgamlıydı hıruldayıp duruyordu. Bakalım 5 gün kullanacağım 2 ilaç verdi dr. Ateş sorunu yoksa korkma o kadar kötü değil durumu dedi
Sağol canımÇok şükür canım. İnşallah bir an önce atlatırsiniz ailecek
Evet canim orasi normalde pahali. Ben hamileyken yenidogan herseyi ordan almistim baya pahali olmustu simdi indirim oldugu icin ucuza satiyorlar tasinacaklarmis. 1 haftadir indirim varmis pek bisey kalmamis aslindaÇok geçmiş olsun canım git mutlaka ihmal etme
biliyorum canım orayı. Çok güzelmiş ama cidden fiyatıda uygun. Pahalı geliyodu bana orası. Eşime bi söyleyeyim ama hafta içide oraya biraz zor gideriz kalmaz kesin bişey
Kv de de bir sürü şey almıştı. Sonra başka yerde aynı ürünleri daha ucuza görünce bi daha gitmemiştik. Zaten park yeride sıkıntı oluyo orda. Neyse kaçırdık artık :)Evet canim orasi normalde pahali. Ben hamileyken yenidogan herseyi ordan almistim baya pahali olmustu simdi indirim oldugu icin ucuza satiyorlar tasinacaklarmis. 1 haftadir indirim varmis pek bisey kalmamis aslinda
Evet cok uzun zamandir gitmiyordum esim gormus indirim oldugunu almis eve getirdi baktim kucuk almis degistirmeye gittim baktim fiyatlar uygun bende bi suru sey aldim ilk defa bu kadar indirim gordum.Kv de de bir sürü şey almıştı. Sonra başka yerde aynı ürünleri daha ucuza görünce bi daha gitmemiştik. Zaten park yeride sıkıntı oluyo orda. Neyse kaçırdık artık :)
Sağol canım inşallah@Apriori123 cok gecmis olsun iyilesir 5 gune bişeyi kalmaz
Evet ya ff çok güzel kaliteli. Müdavimiydik resmen. Sırf kıyafetleri için gidiyodum. Geçen sene 7 liraya iki tane kazak almıştım ordan sezon sonundan şimdi giydiriyorum.Evet cok uzun zamandir gitmiyordum esim gormus indirim oldugunu almis eve getirdi baktim kucuk almis degistirmeye gittim baktim fiyatlar uygun bende bi suru sey aldim ilk defa bu kadar indirim gordum.
Zaten esim gider alir benden habersiz eve getirir ben bakarim mutlaka değişecek bisey bulurum giderim değiştirmeye indirimi görünce dayanamayip alirim gecen haftada kipa kapaniyormus almis ordan ben degistirmeye gittim dayanamadim bi suru sey aldim, yazlik stok yaptim. Kipanin ff markasi guzel oluyor.
Kuzum ya. Ateş falanda çıkmadan atlatır şnşallah çabucak bu kadarlaKızlar dr dan döndük. Sıra bize geldiğinde azad kapının önünde kustuzaten bığazı balgamlıydı hıruldayıp duruyordu. Bakalım 5 gün kullanacağım 2 ilaç verdi dr. Ateş sorunu yoksa korkma o kadar kötü değil durumu dedi
Sağol canımKuzum ya. Ateş falanda çıkmadan atlatır şnşallah çabucak bu kadarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?