2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Balgam için asisstten memnun kaldık. Size ne verdi doktor. Biz o kadar doktora gittik doktor yazmadı. Eczaneye sorduk balgamı var ne verelim diye eczane verdi. Geçmiş olsun bu arada.

Ya kızlar hastalık azadın başına vurdu heralde, kazağımdan içeri elini sokup meme diye ağlıyor. Çıkardım anlattım yok bitti diye ağlıyo durmuyor :/ hey allahım tüm gariplikler benim oğlanda
Sütün bitti mi bu saatten sonra tekrar başlıcak heralde :)

Balgam için asisstten memnun kaldık. Size ne verdi doktor. Biz o kadar doktora gittik doktor yazmadı. Eczaneye sorduk balgamı var ne verelim diye eczane verdi. Geçmiş olsun bu arada.
Ventolin verdi bu inatçı balgamlı öksürükler içinmiş, biz prospan kıllanıyorduk ama o hafif öksürük içinmiş işe yatamaz bu durumda dedi bakalım

Sütün bitti mi bu saatten sonra tekrar başlıcak heralde :)
Süt mü kalır yahu, 6 ay oldu bırakalı :)) ya hastayken insanın canı sevdiği şeyi çeker ya bizimki de o hesap bence :))

Ya kızlar Ece mandalinayla kafayı bozdu mandalinayı sormayı oyun haline getirdi sürekli mandalina istiyor veriyorum soyuyor kabuğunu bazen yiyiyor bazen yemiyor bize veriyor ama sürekli soyuyor
Bizimki kabuğuyla ısırıyo aferin ececiğime :)

@Apriori123 geçmiş olsun canım çabuk atlatır inşallah bu arada Azad unutmamış mı memeyi emen bir bebek falan mı gördü acaba
Yok aslında kazaktan çatalımı görünce aklına düştü :)))

Benim sıkınca arada bir iki damla çıkıyo gösteriyo ıyy yapıp kaçıyo :) dedim ölüyodun bi ara onun için :)
Sıkmıyorum da bilerek bi de sütsüz memeyi mastit edicem uğraş dur sonra

Ya kızlar Ece mandalinayla kafayı bozdu mandalinayı sormayı oyun haline getirdi sürekli mandalina istiyor veriyorum soyuyor kabuğunu bazen yiyiyor bazen yemiyor bize veriyor ama sürekli soyuyor
Gökçede çok seviyor mandalina soymayi çok yemesede birazini yiyo.gerisini bana yediriyor

Görürse direk alıp soyuyor canım ama sanırım ece daha çok seviyor mandalina soymayi
Vallahi bilmiyorum canım ben mutfakta tezgahın üzerine koyuyorum görüyor sürekli belki o yüzden istiyordur bazen portakal da istiyor onunda kabuğunu ısırıyor ama soyamıyor atıyor ben soyup dogruyorum öyle yiyiyor

Gökçenin videosunu koymuştum hatta faceye:) gökçe de portakali ısırıyo sonra atıyo bi köşeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…