2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yaa bu uyku işini napcaz yaaa kesintisiz 1 saatten fazla uyuyamiyorum hala yüzbin kez uyaniyoruzçok yoruldum bu durumdan
Biz de ayniyiz canim sabaha kadar uyaniyor deliksiz uyku cok az uyudum simdiye kadar Ben emmelerine bagliyorum bu durumu ilkbaharda hava isinica emmeyi biraktircam bayagi da buyumus olacak o zaman uyurlar insallah

Bu çocuklar alem Mira elini kuruyemiş paketine soktu fıstık kabuğu oldu ay pis oldu dedim bi hışım çıktı odadan peşinden gittim banyoya gitmiş su temiz temiz diyo :)))
He bide yılbaşı fotosu çekerken kullandığım bi kutu vardı eşime yılbaşında hediye gelmişti ni ye çekiliş öncesi gelmedi fln söylendim eldeki kutuda patladı eşime hediye gelmiş yine kutuyu sakla bak çok güzel bi daaki çekilişde kullanırsın diyo benden hevesli :))

Kutuyu istiyorum adresi biliyosun :)

Biz de ayniyiz canim sabaha kadar uyaniyor deliksiz uyku cok az uyudum simdiye kadar Ben emmelerine bagliyorum bu durumu ilkbaharda hava isinica emmeyi biraktircam bayagi da buyumus olacak o zaman uyurlar insallah
Ayy benim hiç umudum yok eltimin bebeği var 4 aylık oda emiyor ve gece 1 kere uyaniyormus ben hiç görmedim umutta bir kere uyanmayi hep çok kalkiyordu

Ayy benim hiç umudum yok eltimin bebeği var 4 aylık oda emiyor ve gece 1 kere uyaniyormus ben hiç görmedim umutta bir kere uyanmayi hep çok kalkiyordu
Her çocuk bir olmuyor canım bizimkiler işin suyunu çıkardı benimde oğlanlar böyle degildi büyük az emdi ama küçük oğlan böyle sürekli uyanmıyordu alışkanlık haline getirdiler o yüzden uyanıyorlar Ece hele diş döneminde sabaha kadar agzından meme çıksın istemiyor ama az kaldı memeyi kesince yoluna girecek inşallah

Siz memeyi kesin bende saçı bıraktırcam yaza :)

Kızlar ya bu cuma yada haftaya cuma zarada indirim ürüne göre %50-%70 civarında olacakmış bilgilerinize

Ya zara da indirimde herşey heryerde oluyo ya o durum niyeyse benim canımı sıkıyo girip hiçbişey almadan çıkıyoruz

Ben indirimlerden mont alıyorum betüşe geçen sene kanzdan 200 lik montu 95 e almıştık
Bu sene de hummeldan 300 tllik montu 160 mı ne aldık geçen akşam baya büyük seneye bile biraz büyük olur gibi babasıyla betüş beraber almışlar

Aaa ama senin kutun için a4 leri nereye sokuşlayacağımı şaşırdım emek vardı onda :))
Artık yeni kurbanımıza hem belli olmaz belkim yine Kankiş çıkar bize

Aa belki bizim nasibimizdir dopumgünü çekilişinde bende varım

Bizde montlara bakıyoruz eşimle sezonda dünya para verip indirime girdiğini görünce içim açıyo o yüzden önümüzdeki kışın montunu alıcaz
Zara'da kasa sinir ediyo beni hemen hemen her mağaza aynı düzen yok herkes her işi aynı anda yapmaya çalışıyo ama yinede vazgeçemiyorum Bebek kısmı çok hoşuma gidiyo

Ay bide çok sevindim çekilişe katılacak olmanıza o saçlar bana çıksın tabi yaa

Kızlar çocukla gidip memnun kalinacak, fiyat olarak da orta halli tatil önerisi olan var mı? Fikir verin bana. Yaz için erkenden rezervasyon yapmak istiyorum.
Geçen sene biz cornelia diamond da gitmiştik. Şiddetle tavsiye edebilirim.
Çok geçmiş olsn cnm.. Her ikinize de..

Aynen aren böyleydi. Botlarını ilk giydirdigimde nasıl ağladı anlatamam. Sonra alıştı ama botlarla çok rahat edemiyor tabi.
Dün zaradaydım bi kaç bişey aldım taam 1 saat sırada bekledim. Sabırla :)
Çok geçmiş olsn. İnş bi an önce düzelirsiniz.

Günler biraz uzamaya başladı kızlar seviniyorum vallahi kış günlerini hiç sevmiyorum hemen akşam oluyor bir yere çıkamıyoruz ece uyanınca akşam oluyor zaten yemek telaşı ama uzun günlerde uyanınca bile bir sürü zamanımız oluyor artık bizimkilere bir kere uyumakta yetiyor geçen yaz iki defa uyuyorlardı yaz gelsin ya çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…