Ben de merak ediyorum@cann10 nerelerdesin merak ettik valla seni. İkide bir girip bakıyorum bişi yazmışmısın diye
Valla idrar negatif çıktı ama bu kadarda gecikmesi tuaf geldi. Birde çok yorgunum felan yazınca aklıma 3.cocuk gelmedi değil.Ben de merak ediyorum
Biz de ayniyiz canim sabaha kadar uyaniyor deliksiz uyku cok az uyudum simdiye kadar Ben emmelerine bagliyorum bu durumu ilkbaharda hava isinica emmeyi biraktircam bayagi da buyumus olacak o zaman uyurlar insallahYaa bu uyku işini napcaz yaaa kesintisiz 1 saatten fazla uyuyamiyorum hala yüzbin kez uyaniyoruzçok yoruldum bu durumdan
Kutuyu istiyorum adresi biliyosun :)Bu çocuklar alem Mira elini kuruyemiş paketine soktu fıstık kabuğu oldu ay pis oldu dedim bi hışım çıktı odadan peşinden gittim banyoya gitmiş su temiz temiz diyo :)))
He bide yılbaşı fotosu çekerken kullandığım bi kutu vardı eşime yılbaşında hediye gelmişti ni ye çekiliş öncesi gelmedi fln söylendim eldeki kutuda patladı eşime hediye gelmiş yine kutuyu sakla bak çok güzel bi daaki çekilişde kullanırsın diyo benden hevesli :))
Aaa ama senin kutun için a4 leri nereye sokuşlayacağımı şaşırdım emek vardı onda :))Kutuyu istiyorum adresi biliyosun :)
Ayy benim hiç umudum yok eltimin bebeği var 4 aylık oda emiyor ve gece 1 kere uyaniyormus ben hiç görmedim umutta bir kere uyanmayi hep çok kalkiyorduBiz de ayniyiz canim sabaha kadar uyaniyor deliksiz uyku cok az uyudum simdiye kadar Ben emmelerine bagliyorum bu durumu ilkbaharda hava isinica emmeyi biraktircam bayagi da buyumus olacak o zaman uyurlar insallah
İnş bakalım kim kime çıkcak :)Aaa ama senin kutun için a4 leri nereye sokuşlayacağımı şaşırdım emek vardı onda :))
Artık yeni kurbanımıza hem belli olmaz belkim yine Kankiş çıkar bize
Her çocuk bir olmuyor canım bizimkiler işin suyunu çıkardı benimde oğlanlar böyle degildi büyük az emdi ama küçük oğlan böyle sürekli uyanmıyordu alışkanlık haline getirdiler o yüzden uyanıyorlar Ece hele diş döneminde sabaha kadar agzından meme çıksın istemiyor ama az kaldı memeyi kesince yoluna girecek inşallahAyy benim hiç umudum yok eltimin bebeği var 4 aylık oda emiyor ve gece 1 kere uyaniyormus ben hiç görmedim umutta bir kere uyanmayi hep çok kalkiyordu
Siz memeyi kesin bende saçı bıraktırcam yaza :)Her çocuk bir olmuyor canım bizimkiler işin suyunu çıkardı benimde oğlanlar böyle degildi büyük az emdi ama küçük oğlan böyle sürekli uyanmıyordu alışkanlık haline getirdiler o yüzden uyanıyorlar Ece hele diş döneminde sabaha kadar agzından meme çıksın istemiyor ama az kaldı memeyi kesince yoluna girecek inşallah
Kızlar ya bu cuma yada haftaya cuma zarada indirim ürüne göre %50-%70 civarında olacakmış bilgilerinize
Aaa ama senin kutun için a4 leri nereye sokuşlayacağımı şaşırdım emek vardı onda :))
Artık yeni kurbanımıza hem belli olmaz belkim yine Kankiş çıkar bize
Bizde montlara bakıyoruz eşimle sezonda dünya para verip indirime girdiğini görünce içim açıyo o yüzden önümüzdeki kışın montunu alıcazYa zara da indirimde herşey heryerde oluyo ya o durum niyeyse benim canımı sıkıyo girip hiçbişey almadan çıkıyoruz
Ben indirimlerden mont alıyorum betüşe geçen sene kanzdan 200 lik montu 95 e almıştık
Bu sene de hummeldan 300 tllik montu 160 mı ne aldık geçen akşam baya büyük seneye bile biraz büyük olur gibi babasıyla betüş beraber almışlar
Aa belki bizim nasibimizdir dopumgünü çekilişinde bende varım
İnşallah canım yaza daha rahat oluruzSiz memeyi kesin bende saçı bıraktırcam yaza :)
Geçen sene biz cornelia diamond da gitmiştik. Şiddetle tavsiye edebilirim.Kızlar çocukla gidip memnun kalinacak, fiyat olarak da orta halli tatil önerisi olan var mı? Fikir verin bana. Yaz için erkenden rezervasyon yapmak istiyorum.
Çok geçmiş olsn cnm.. Her ikinize de..Kızlar Mira düştü yüzünü televizyonun altındaki sehpaya çarptı yanağı morardı çok ağlamadı şükür ama bir haftaya zor geçer şimdi gördükçe üzülüyorum bende ayağıma sıcak su döktüm baya kızardı yanık kremi sürdüm
Neyseki az evvel annem geldi bir gün daha gelmezse Gazi olup çıkacaktım valla
Aynen aren böyleydi. Botlarını ilk giydirdigimde nasıl ağladı anlatamam. Sonra alıştı ama botlarla çok rahat edemiyor tabi.Gökçeye bot almıştım ama giymek istemiyo. Diğer ayakkabısını gösteriyo ağlıyo yürümek istemiyo. Diğeride ilkadım ayakkabısı bildiğin ayakları üşür diye giydiremiyorum. İnşallah alışır çabuk. Bi haftadır uğraşıyorum evde bile giydirdim heveslensin diye. Çocukta tık yok
Dün zaradaydım bi kaç bişey aldım taam 1 saat sırada bekledim. Sabırla :)kızlar zara indirimi var demiştim ya resmen talan etmişler miraya bi kaç parça bişi aldık birde eşime kasada neredeyse 1 saat bekledik
montlar 60 liraya düşmüştü gayet de güzeldi ama büyük kalmamıştı seneye giyer diye alacaktım bir de 40 liraya çok güzel ayakkabılar vardı onlardada küçük numara vardı hep tayt swit anca alabildim ki sabah erken gitmiştik yine de sizde bi uğrayın yakınınızda varsa belki oralarda numara ya da beden vardır ürünleri kullanışlı oluyo
Çok geçmiş olsn. İnş bi an önce düzelirsiniz.Kızlar dr dan döndük. Sıra bize geldiğinde azad kapının önünde kustuzaten bığazı balgamlıydı hıruldayıp duruyordu. Bakalım 5 gün kullanacağım 2 ilaç verdi dr. Ateş sorunu yoksa korkma o kadar kötü değil durumu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?