Çocuğu uyuyan el kaldirsinn
Ben.Çocuğu uyuyan el kaldirsinn
Bende 8 buçuk tan beri uyutmaya çalışıyorum yeni uyudu inşallah uyanmazBen.
ama nedense sürekli ağlayarak uyaniyo. Calpol verdim ayağımda salladım uyudu gene. İnşallah uyanmaz derken uyandi
Erkenci maşallah gökçe darısı benim arsizaiki çocuğumda uyuyo
zırt pırt kalkıyo olmasını saymaysak tabi..
Sağol canımGeçen sene biz cornelia diamond da gitmiştik. Şiddetle tavsiye edebilirim.
Çok geçmiş olsn cnm.. Her ikinize de..
Aynen aren böyleydi. Botlarını ilk giydirdigimde nasıl ağladı anlatamam. Sonra alıştı ama botlarla çok rahat edemiyor tabi.
Dün zaradaydım bi kaç bişey aldım taam 1 saat sırada bekledim. Sabırla :)
Çok geçmiş olsn. İnş bi an önce düzelirsiniz.
Sesli guldum :))Siz memeyi kesin bende saçı bıraktırcam yaza :)
Öyle canım cidden erken uyuması benim için bi lütuf gibi. Bilmiyorum alakası var mı ama ben bunu biraz düzenine bağlıyorum. doğduğunda akşam hava karardı mı ışık falan açmadık hiç. sadece tv ışığıyla gece lambasıyla durduk gözleri rahatsız olmasın diye. eşimde genelde erken uyur işleri çok yoğun. öyle komşudan şundan bundan ses falanda gelmez hiç. gelenimiz gidenimizde pek yok. kvler bile gelseler ya da biz gitsek en geç 9 da kalkarız onlarda erken yatar. bi yerde de çocukların rutin hayatı sevdikleri daha huzurlu olduklarını okumuştum. aynı saatlerde aynı şeyleri yapmaktan hoşlanırlarmış. deniyim dedim her gün aynı saatte yemeğini yedirdim uyuttum meyvesini verdim banyosunu yaptırdım. eşimin alarmıyla da her sabah aynı saatte kalkmaya allıştı. baktım cidden daha rahat olmaya başladı herşey daha çok dikkat ettim. düzeni bozacak ne başka çocuk ne eş dost gelen giden de olmayınca sanırım o da alıştı iyice bu duruma. yemek saati uyku saati geçsin direk başlar huysuzlanmaya çekiştirmeye.@Akaibu Gökçe ye maşallah gerçekten erken uyuması çok güzel geçenlerde yurt dışından teyzemler gelmişti kızları var ögretmen bana çocukların yatış saatlerini sordu Oglanlar 9.30 dedim çok geç bizim orada çocuklar 7 de diş fırçalıyor kitap okuyup yatıyorlar dedi yine onların bir arkadaşı gelmiş Türkiye ye araştırma yapmak için ben görmedim kızı kızın yası küçükmüş daha 3. ye hamileymiş bir tane 6 yasında bir tanesi eceyle yaşıtmış 5 aylık da hamileymiş ve kadın master yapıyormuş vallahi şaşırdım ben eve zor yetişiyorum maşallah yani bir de eceyle yaşıt olanda erken yatıyormuş diye sordum evet ama gece meme emdiği için çok fazla uyaniyor dedi bu noktada iyi bari benzer birşeyi yaşıyormusuz dedim:))
Ne guzel masallah hep boyle devam eder insallah ece dogdugunda gaz problemi yasadik biz canim aksam saatlerinde baslayip sabah ezanina kadar durmaksizin agliyordu 3 aylik olana kadar devam etti bu durum Ben erken yatirmaya calistikca o surekli uyaniyordu hep boyle devam etti 've maalesef gece uykusu konusunda Ben bir duzen olusturamadim gunduz yemegimiz uykumuz duzenli saatli ama gece uykusunda olmuyor bir turlu abileri bile eceden once yatiyorÖyle canım cidden erken uyuması benim için bi lütuf gibi. Bilmiyorum alakası var mı ama ben bunu biraz düzenine bağlıyorum. doğduğunda akşam hava karardı mı ışık falan açmadık hiç. sadece tv ışığıyla gece lambasıyla durduk gözleri rahatsız olmasın diye. eşimde genelde erken uyur işleri çok yoğun. öyle komşudan şundan bundan ses falanda gelmez hiç. gelenimiz gidenimizde pek yok. kvler bile gelseler ya da biz gitsek en geç 9 da kalkarız onlarda erken yatar. bi yerde de çocukların rutin hayatı sevdikleri daha huzurlu olduklarını okumuştum. aynı saatlerde aynı şeyleri yapmaktan hoşlanırlarmış. deniyim dedim her gün aynı saatte yemeğini yedirdim uyuttum meyvesini verdim banyosunu yaptırdım. eşimin alarmıyla da her sabah aynı saatte kalkmaya allıştı. baktım cidden daha rahat olmaya başladı herşey daha çok dikkat ettim. düzeni bozacak ne başka çocuk ne eş dost gelen giden de olmayınca sanırım o da alıştı iyice bu duruma. yemek saati uyku saati geçsin direk başlar huysuzlanmaya çekiştirmeye.
ama helal olsun vallahi. iki çocuk olsa ben aynı düzeni tutturabileceğimi pek sanmıyorum. hele bi de master yapmak. akşam yemeğini zor yapıyorum ben
canım senin 3 çocuk zaten düşünemiyorum bile o halde kendimi. bizimde 6. ayda bitti gaz problemi ilk 3 ay hiç bişeyi yoktu. o 3 ay işkence gibiydi resmen. zıplayarak emziriyodum bi tek öyle emiyodu. çok şükür geçti gitti. ama bunlarda gitcek nasılsa :)Ne guzel masallah hep boyle devam eder insallah ece dogdugunda gaz problemi yasadik biz canim aksam saatlerinde baslayip sabah ezanina kadar durmaksizin agliyordu 3 aylik olana kadar devam etti bu durum Ben erken yatirmaya calistikca o surekli uyaniyordu hep boyle devam etti 've maalesef gece uykusu konusunda Ben bir duzen olusturamadim gunduz yemegimiz uykumuz duzenli saatli ama gece uykusunda olmuyor bir turlu abileri bile eceden once yatiyor
Belim icin dra gitmekten fenalik geldi artikÇok geçmiş olsun canım git mutlaka ihmal etme
biliyorum canım orayı. Çok güzelmiş ama cidden fiyatıda uygun. Pahalı geliyodu bana orası. Eşime bi söyleyeyim ama hafta içide oraya biraz zor gideriz kalmaz kesin bişey
Ne ilac yazdi canimKızlar dr dan döndük. Sıra bize geldiğinde azad kapının önünde kustuzaten bığazı balgamlıydı hıruldayıp duruyordu. Bakalım 5 gün kullanacağım 2 ilaç verdi dr. Ateş sorunu yoksa korkma o kadar kötü değil durumu dedi
@cann10 nerelerdesin merak ettik valla seni. İkide bir girip bakıyorum bişi yazmışmısın diye
Ben de merak ediyorum
Bende merak ediyorum
Canlarim gorumcem uzaklardan geldi bir haftadir burda misafirimiz. Onlar burada oldugu icin gelen gidende cok tabi o yuzden giremiyorum sık sık girincede hepsini birden okuyorum, kusura bakmayin lutfen.@cann10 tabisi bende merak ediyorum
busefer kacirmamaliym hangi cuma acabaaKızlar ya bu cuma yada haftaya cuma zarada indirim ürüne göre %50-%70 civarında olacakmış bilgilerinize
surekli sacimda delircm saclarmi kestrmeyi.bile dusundum. Uyuturken emzirirken hep hep hep agliyorm bazen sinrden acidan. Geceleri bazn yanima aliyorm kafamin ustunde yatiyo sacmla oynuyo biktimmmmSiz memeyi kesin bende saçı bıraktırcam yaza :)
Insallah canimcanım senin 3 çocuk zaten düşünemiyorum bile o halde kendimi. bizimde 6. ayda bitti gaz problemi ilk 3 ay hiç bişeyi yoktu. o 3 ay işkence gibiydi resmen. zıplayarak emziriyodum bi tek öyle emiyodu. çok şükür geçti gitti. ama bunlarda gitcek nasılsa :)
Dogru yapiyorsun canim benim oglanda yapiyordu aynisini engel olamamistim ben cok aciyorduKizlar sizinkiler sac tutarak uyuyor ece de bir suredir meme emerken eliyle diger memeyi tutmaya calisiyor Ama ben izin vermiyorum tutuyorum elimle ellemesin diye ama hala tutmaya calisiyor Ben aliskanlik haline getirmesin diye izin vermiyorum bir de bazen sıkiyor tirnaklariyla cok aciyor izin vermemekle yanlis mi yapiyorum onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?