Ay inşallah kırumsal olur bence kendi işin olması çok iyi bişey değil bizim mesela tüm elemanlar çıkardı ben öyle çıkardım ya da çok iş olduğu zaman kapatmazdık dükkanı haftasonu filan açardık bi de ğniversite ile iş yapıyoduk hemen hemen her gün kampüse çıkardım hocaların yanına milletin yüksek lisans doktora tezleri bana dert olurdu :)) ama çalışıyo olsaydım mesai bitti mi gidersin evime haftasonum olurdu iznim olurdu ben düğünümün ikinci günü bile dükkana gitmek zorunda kaldım telefonum susmamıştı diye :))Çık geçmiş olsun canım
Aynen eşime sarıyorum ben de habire ki çocuk diye tutturan da bendim. Evet ya konuşayım ben artık yapamıyorum. Bi de şubat'a kadar belki kurumsal bi iş olabilir benim kızlar yaa dua edin yoksa yazı bekliycem ofis açmak için
Anlat istersen biz de gülelimDun kocan kadar konuş 2 ye gittik, erkeklerin erkek arkadaşıyla vakit geçirmesiyle ilgili çok komik bir sahne vardı
Filme giderseniz diye anlatmadım.Anlat istersen biz de gülelim
Sinema mı en son 3-4 aylık hamileydim galiba :)Filme giderseniz diye anlatmadım.
çok ilginç gerçekten. Hiç duymadım böyle bişey.Iyi akşamlar kızlar akşam üzeri geldik hastaneden bugün olmadı salı yapacaklar operasyonu. Bizide olacakmış gibi çağırdılar meğer anestezi oncesi tahliller icinmis.bide dedilerki gece 12 den sonra yeme içme hem elif adaya hemde bize yok. Çocuk gece su içiyor habire sabahta acikacak aç ac çocuğu nasıl zaptedicem bilmiyorum. Birde biz niye bişey yiyip icmiycez onuda anlamadik önce eşimi ve beni alacaklarmis.sizce mantık ne burda?@yaz yagmuru.@ Akaibu.@ kmltm ve @minnakkartal sağolun.
Dönen mevzuların üzerine söylenince espiriyi de patlatırsın diye bekledimFilme giderseniz diye anlatmadım.
inşallah kurumsal iş olur İnşallah gönlünce olurÇık geçmiş olsun canım
Aynen eşime sarıyorum ben de habire ki çocuk diye tutturan da bendim. Evet ya konuşayım ben artık yapamıyorum. Bi de şubat'a kadar belki kurumsal bi iş olabilir benim kızlar yaa dua edin yoksa yazı bekliycem ofis açmak için
Hira o seansladada uyumuyoki 1 den sonrada seans yokNiye böyle diyorsunuzki kızlar, tamam bizde sürekli sinemaya gidiyor değiliz ama ne biliyim 21 seansı 22 seansı 23 seanslarında çocuklarınıza uyurken bakabilecek kimse mi yok.
O çocuk uyanırda beni bulamazsa kıyamet kopar :)Niye böyle diyorsunuzki kızlar, tamam bizde sürekli sinemaya gidiyor değiliz ama ne biliyim 21 seansı 22 seansı 23 seanslarında çocuklarınıza uyurken bakabilecek kimse mi yok.
Geç yattığına göre geç kalkıyordur. Sabah ilk seansa gidinHira o seansladada uyumuyoki 1 den sonrada seans yok
Zor gerçekten. Annaneyle daha fazla mı zaman geçirmeli acabaO çocuk uyanırda beni bulamazsa kıyamet kopar :)
Geçen ablamın doğumgünü diye çıktık annem zorla uyutmuş 45 dk sonra uyanmış yokum diye yırrtı kendini allahtan yakındım 10 dk ya geldim
Uzağız mümkün değil bu bile nimetZor gerçekten. Annaneyle daha fazla mı zaman geçirmeli acaba
Küçük prensde çok heves etmiştim çocuklarıyla gidenlere, inşallah bizde o günleri görürüz.Uzağız mümkün değil bu bile nimet
Başka bırakcak kimsede yok artık seneye çocuk filmlerini kovalıcaz yapcak bişey yok
Ay ben oldum olası sinema meraklısı değilşmdir evde izlerim yayıla yayıla betül durur biz yokken ama gitmedik çok zamandır :)Niye böyle diyorsunuzki kızlar, tamam bizde sürekli sinemaya gidiyor değiliz ama ne biliyim 21 seansı 22 seansı 23 seanslarında çocuklarınıza uyurken bakabilecek kimse mi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?