2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ay inşallah kırumsal olur bence kendi işin olması çok iyi bişey değil bizim mesela tüm elemanlar çıkardı ben öyle çıkardım ya da çok iş olduğu zaman kapatmazdık dükkanı haftasonu filan açardık bi de ğniversite ile iş yapıyoduk hemen hemen her gün kampüse çıkardım hocaların yanına milletin yüksek lisans doktora tezleri bana dert olurdu :)) ama çalışıyo olsaydım mesai bitti mi gidersin evime haftasonum olurdu iznim olurdu ben düğünümün ikinci günü bile dükkana gitmek zorunda kaldım telefonum susmamıştı diye :))

Benm esim yengec erkegi eve cok bagli evde playstation oynasin mangal yapsn otoparka inip arabalarini silsin cilalasn hep evde zman gecrmeyi seviyo. Oturup 2008 macini bile izliyo yeterki mac olsun.Arkadaslarm geldgnde gdio arkadaslarnin yanina ikidebir msj atiyo nezaman gtcekler diye:) ehliyete gelince rahmetli babacim 18 doldurgum gbi ehliyete yazdrmisti beni uctane yengem var hepsne ehliyet almis hep evlendkleri zaman. Esimin yaninda kullanamiyorm o kullaniyo zaten istemiyorm bi uzn yolda yoruldgunda veriyo tatile gderken falan. Hirayla yanliz cikamiyoruz izn vermiyo neden byle yapiyo bende blmiyorm hira otokoltgnda otrmuyo illa brisinin tutmasi gerekiyo ama skldm artk taksiye bnmekten cocuk olunca eski hayat ister istemez bitiyo birsuru ornek var. Annemle ayni binadayz ynede sayili ckmisizdr disari yanlz ben birakamiyorm kiyamiyorm ama yanlis yapiyorm

Dun kocan kadar konuş 2 ye gittik, erkeklerin erkek arkadaşıyla vakit geçirmesiyle ilgili çok komik bir sahne vardı

çok ilginç gerçekten. Hiç duymadım böyle bişey.
İnşallah çok kolay olur herşey

Bende en son doğumdan bi hafta önce gitmiştiö. Gökçe bi 3-4 yaşına gelene kadarda biraz zor giderim gibi görünüyo

inşallah kurumsal iş olur İnşallah gönlünce olur

D deterjan bende şaşırdım yahu siz niye aç kalıyosunuz ki

Niye böyle diyorsunuzki kızlar, tamam bizde sürekli sinemaya gidiyor değiliz ama ne biliyim 21 seansı 22 seansı 23 seanslarında çocuklarınıza uyurken bakabilecek kimse mi yok.

Niye böyle diyorsunuzki kızlar, tamam bizde sürekli sinemaya gidiyor değiliz ama ne biliyim 21 seansı 22 seansı 23 seanslarında çocuklarınıza uyurken bakabilecek kimse mi yok.
O çocuk uyanırda beni bulamazsa kıyamet kopar :)
Geçen ablamın doğumgünü diye çıktık annem zorla uyutmuş 45 dk sonra uyanmış yokum diye yırrtı kendini allahtan yakındım 10 dk ya geldim

O çocuk uyanırda beni bulamazsa kıyamet kopar :)
Geçen ablamın doğumgünü diye çıktık annem zorla uyutmuş 45 dk sonra uyanmış yokum diye yırrtı kendini allahtan yakındım 10 dk ya geldim
Zor gerçekten. Annaneyle daha fazla mı zaman geçirmeli acaba

Ay ben oldum olası sinema meraklısı değilşmdir evde izlerim yayıla yayıla betül durur biz yokken ama gitmedik çok zamandır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…