Yok malesef. Yani adam varda gökçe hanım herkesi kabul etmiyo.Niye böyle diyorsunuzki kızlar, tamam bizde sürekli sinemaya gidiyor değiliz ama ne biliyim 21 seansı 22 seansı 23 seanslarında çocuklarınıza uyurken bakabilecek kimse mi yok.
Buraya foto atamadim bugün ama instagramda görebilirsin aydemelifim ekleyebilirsin canım. tabi ben baya benzetiyorum arkadaslar da yorum yapsınlar bakalım benziyorlar mıGeçmiş olsun canım elif adayı biz hiç gördük mü betülle benziyo döeişsin ya merak ettim :)
Benziyomuş gerçektwn seni takip etmeye başladım bendeBuraya foto atamadim bugün ama instagramda görebilirsin aydemelifim ekleyebilirsin canım. tabi ben baya benzetiyorum arkadaslar da yorum yapsınlar bakalım benziyorlar mı
Bak çocuk geç yatıyormuş diye üzüldüm hemen uyumuşBuaksam erken uyudu bnde buraya sardim biyandanda kiralik aski izliyorm. Kendmi boslukta hissetm uyuyunca gidp uyandrcam nerseyse
Cok yoruldu bugn. Uzun zamndrda disari cikmamisti evde yorulmuyodu demekki:)Bak çocuk geç yatıyormuş diye üzüldüm hemen uyumuş
bizdede durum aynı gelişime yakın sadece kapının önünde oynuyomuş babasının gelişine yakında alo baba diyo yada saat saat diyoBunu bana kv ve kp söylemişti inanması zor gelmisti. Kv sizin isten gelme saatinizi biliyor, ayakkabısını kıyafetlerini goturuyormus ben alicam diye benim isten gelme saatim de. Bunu annemde söyledi kızım her ihtiyacı tam olmasına rağmen isten dönüş saatinde yoklugunuzu farkediyor huysuzlaniyor hemen pencereye gidiyor dedi annemde. Yani diyorum bu çocuk koca gün bizi idare mi ediyor acaba, gitmemiz gerektiğini biliyor da mi o saate kadar duruyor, sonrasında huzursuzlanıyor.
K Keskek ya ikisinin saçlarıda başka güzel maşallahBuraya foto atamadim bugün ama instagramda görebilirsin aydemelifim ekleyebilirsin canım. tabi ben baya benzetiyorum arkadaslar da yorum yapsınlar bakalım benziyorlar mı
bende aynını düşünüyorum neredeyse iki yaşında iki tel saç halaBenm saclarmi kesip hiraya kaynak yaptiricam :)) uzamadi biturlu hala erkek cocugu gbi tokasiz geziyoruz
ayy bayilicammmmEki Görüntüle 1739454
Teyzem ne zaman whatsaptan bişey yazda gülme krizine giriyorum. 26 yıllık teyzem adımı yanlış biliyo
Bende geçen gün eşime söyledim Ece biraz büyüsün ehliyet alcam diye ehliyetim olsa bu kadar evde kapanmazdım belki bak mesela ehliyetim olsaydı bugün alır çocukları zara ya giderdim onları oynatırdım biraz iyi olurdu alışveriş yapardım böyle olunca hep pazar günlerini bekliyorum
bende ehliyeti kimlik yerine kullanıyorum artık. Otomatik vites kullanabiliyorum diğer türlü mümkün değil kullanamiyorum esimle çok çalıştık olmuyo.eşimin arabada otomatik değil. Otomatik alalım bana diyoruz ama borc harç bi türlü arabaya sıra gelmiyo.inşallah bu gün istediğim gibi bi arabam olur.rengi beyaz bi araba hayalim var:)))Aynen ne güzel olurdu. Böyle eşlere bağımlı gibi oluyoruz resmen. Al bencede mutlaka annem 40 yaşından sonra aldı ehliyetini. Gerçi benim ehliyet var ama 7 senedir kullanmadım neredeyse. Pratik yapmam lazım korkumu yenmem lazım. Kullanamayınca yine evdeyim
yiğit doğmadan kızları alır giderdim sinemaya. en çok da çocuk filmi izlemeyi severim zaten.çok keyifli olurdu kızlarla sinema. yiğit biraz daha büyüsün onu da alıp gideriz artık. Gökçeylede sana nasip etsin Allah o günleri inşallah. Anne kız sinema keyfi:))Benim en büyük hayallerimden biri gökçeyle oturup animasyon izlemek. Kungfu panda caroline 9 falan defalarca izleyebilirim. Hatta daha da büyüsün anime ye başlayıp birlikte izlemek istiyorum.
Evlendiğimizden beri eşime söyleyip duruyorum bir bölüm bile izlemedi benle gocık
Yaaa o kadar güldüm kiEki Görüntüle 1739454
Teyzem ne zaman whatsaptan bişey yazda gülme krizine giriyorum. 26 yıllık teyzem adımı yanlış biliyo
Allahım oldum gülmekten:)))) çok tatlı ama yaa:)))))))))Eki Görüntüle 1739454
ayy inşallahbende ehliyeti kimlik yerine kullanıyorum artık. Otomatik vites kullanabiliyorum diğer türlü mümkün değil kullanamiyorum esimle çok çalıştık olmuyo.eşimin arabada otomatik değil. Otomatik alalım bana diyoruz ama borc harç bi türlü arabaya sıra gelmiyo.inşallah bu gün istediğim gibi bi arabam olur.rengi beyaz bi araba hayalim var:)))
yiğit doğmadan kızları alır giderdim sinemaya. en çok da çocuk filmi izlemeyi severim zaten.çok keyifli olurdu kızlarla sinema. yiğit biraz daha büyüsün onu da alıp gideriz artık. Gökçeylede sana nasip etsin Allah o günleri inşallah. Anne kız sinema keyfi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?