2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Niye böyle diyorsunuzki kızlar, tamam bizde sürekli sinemaya gidiyor değiliz ama ne biliyim 21 seansı 22 seansı 23 seanslarında çocuklarınıza uyurken bakabilecek kimse mi yok.
Yok malesef. Yani adam varda gökçe hanım herkesi kabul etmiyo.
Gerçi çok sıkıntı etmiyorum bilgisayardan falan izlemekte aynı zevki veriyo bana. Geriden takip etsemde

Bunu bana kv ve kp söylemişti inanması zor gelmisti. Kv sizin isten gelme saatinizi biliyor, ayakkabısını kıyafetlerini goturuyormus ben alicam diye benim isten gelme saatim de. Bunu annemde söyledi kızım her ihtiyacı tam olmasına rağmen isten dönüş saatinde yoklugunuzu farkediyor huysuzlaniyor hemen pencereye gidiyor dedi annemde. Yani diyorum bu çocuk koca gün bizi idare mi ediyor acaba, gitmemiz gerektiğini biliyor da mi o saate kadar duruyor, sonrasında huzursuzlanıyor.

Geçmiş olsun canım elif adayı biz hiç gördük mü betülle benziyo döeişsin ya merak ettim :)
Buraya foto atamadim bugün ama instagramda görebilirsin aydemelifim ekleyebilirsin canım. tabi ben baya benzetiyorum arkadaslar da yorum yapsınlar bakalım benziyorlar mı

Avm ye gttik zarayi patlatmislar sanki bedava veriyolar gbi pazara donmustu magaza esim bi mont aldi kendne hiraya bisey alamadm. Magazalara grilmiyo zaten herseyi elliyo aliyo gdiyo bide alinca elinden kiziyo agliyo bebek arabasina zaten otrmuyo basina buyruk elde tutmuyo. Bidha gtmem dedm esime bu kizla biyere kendni yerlere atti kucagima almak istedm diye mllet bana kotu kotu bakti sanki bagrmisim dovmusum gbi. Hic durmuyo @Apriori123 sen istersen dha hanm hanmck bi gelin bul kendne ogluna yazik olmasin bu cadoloz cok fena oldu Saclarmi bi cekti utanmasam aglicaktm. Milletede el salladi hep yan masadakilere falan hic bana cekmemis

Benim en büyük hayallerimden biri gökçeyle oturup animasyon izlemek. Kungfu panda caroline 9 falan defalarca izleyebilirim. Hatta daha da büyüsün anime ye başlayıp birlikte izlemek istiyorum.
Evlendiğimizden beri eşime söyleyip duruyorum bir bölüm bile izlemedi benle gocık

Buaksam erken uyudu bnde buraya sardim biyandanda kiralik aski izliyorm. Kendmi boslukta hissetm uyuyunca gidp uyandrcam nerseyse

Öykü de uzuuunn bir aradan sonra 21.30 da uyudu çok korkuyorum uyanırsa ayvayı yedim

bizdede durum aynı gelişime yakın sadece kapının önünde oynuyomuş babasının gelişine yakında alo baba diyo yada saat saat diyo

Buraya foto atamadim bugün ama instagramda görebilirsin aydemelifim ekleyebilirsin canım. tabi ben baya benzetiyorum arkadaslar da yorum yapsınlar bakalım benziyorlar mı
K Keskek ya ikisinin saçlarıda başka güzel maşallah

Benm saclarmi kesip hiraya kaynak yaptiricam :)) uzamadi biturlu hala erkek cocugu gbi tokasiz geziyoruz
bende aynını düşünüyorum neredeyse iki yaşında iki tel saç hala

bende ehliyeti kimlik yerine kullanıyorum artık. Otomatik vites kullanabiliyorum diğer türlü mümkün değil kullanamiyorum esimle çok çalıştık olmuyo.eşimin arabada otomatik değil. Otomatik alalım bana diyoruz ama borc harç bi türlü arabaya sıra gelmiyo.inşallah bu gün istediğim gibi bi arabam olur.rengi beyaz bi araba hayalim var:)))

yiğit doğmadan kızları alır giderdim sinemaya. en çok da çocuk filmi izlemeyi severim zaten.çok keyifli olurdu kızlarla sinema. yiğit biraz daha büyüsün onu da alıp gideriz artık. Gökçeylede sana nasip etsin Allah o günleri inşallah. Anne kız sinema keyfi:))

ayy inşallah dört gözle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…