2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Evde kıyamet koptu bayılıyo uykusan hadi hep berabe rtatalın deisk allahım yatakta delirtti beni o ağladı ben bağırdım neyse kalktık daha fazla birbirimize girmeden

Gecmis olsun canim. Bizde de olmustu surme kisti ama kendiliginden gecti
Eki Görüntüle 1739454
Teyzem ne zaman whatsaptan bişey yazda gülme krizine giriyorum. 26 yıllık teyzem adımı yanlış biliyo
Yaw sayme iyiki varsın

Bende bu aksam bagirdim cocuklara. Tlfnu yemegin icine atti kizim, oglan islak mendilleri kasla goz arasinda caylarin icine atti yemek yaparken ocagin basindan ayrilmadi ac kapa ocak sabit degil korktum bi kaza cikacak diye, bi evi supurtmediler biri fisi cekiyor biri makinanin parcasini sokmeye calisiyor birine dusersin birine yanarsin derken en son supurgenin borusunu havaya kaldirip serce parmagima indirmediler mi.. sabir mabir kalmadi ama vicdan yaptim simdide

Biz oğlum doğduğundan beri her fırsatta çıkıyoruz. Seviyor anneanne evini oğlum. İlk başlarda dakka başı annemi arar geleyim mi diye sorardım. Annem beni bir payladı. bir daha aramadım. Hatta artık onlar bizi arıyor nerede kaldınız diye. Sinema tiyatro bir kahve içme iyi geliyor. Konumuz yine Ata oluyor ama olsun. Ayrıca evliliğimizin başından beri eşime hiç karışmam istediği arkadaşıyla buluşur dışarda. Hatta bazen kız arkadaşları ile de buluşur. Ben de buluşmak istersem karışmaz ama zaten benim erkek arkadaşım yok hepsi kız. En son Bursa'ya gittiğimizde ben arkadaşımla takıldım o arkadaşlarıyla kayağa gitti. Bu durumun bize iyi geldiğini düşünüyorum. Yoksa eften püften şeylerden kavga ediyoruz.

Hoopp ateşte başladı üst köpekler kabarıktı ondan mı bilmem bakalım nolcek

Size bir şey anlatayım kızlar eşim ve bana rahat rahat gülebilirsiniz. Geçen ay kahvaltı için dışarı çıktık. Tosbayı oyun odasına götürdük diğer çocuklarla oynasın diye. Ben olmadan girmedi. Neyse top havuzuna koydum. Elindeki topları diğer çocuklara vermeye çalıştı. çocuklar hiç ilgilenmedi oğlum dudağını büze büze bir ağladı. Çok fena oldum. Ağlayacaktım. Neyse ben oynadım keyfi yerine geldi. Eşime anlattım olayı anlatma ağlıycam şimdi dedi. Bu çocuk senin gibi olmadan bu işe çözüm bulalım dedi. Çocuğu olan tüm arkadaşların listesini çıkardık. Hepsini tek tek eve davet ettik. Yetmedi kendimizi davet ettirmeye çalıştık. Gece yatınca sürekli bu olayı konuşur olduk. Etlikte bir oyun grubu bulduk. O da ayrı fiyaskoydu sonra anlatırım. Ama ikimizin de aklına bu dönemdeki çocukların özelliklerini açıp okumak gelmedi. Bir aydır oğlana arkadaş yapacaz diye paralandık.

İnş geçen hastalıkta alt köpeğin biri patladı inş hasta olmadan çıkarır tam toparlanıyo hop bi daha başa sarıyoruz

Bugun sünnet dr larını dolaştım karar veremedım keşke bursadan bir arkadaş sesımı duysa memnun kaldığı dr ismi verse ne guzel olur yaptıranlar genel anestezimi oldu dikişlimi araştırıyorum fıyatlarda uçuk hele acıbadem prof için 3500 tl istedı şok oldum bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…