zaten senin yazılarını okurken çoğunlukla yüzümde bir tebessüm oluyor ama bu kez çook güldümEki Görüntüle 1739454
Teyzem ne zaman whatsaptan bişey yazda gülme krizine giriyorum. 26 yıllık teyzem adımı yanlış biliyo
Ne güzel gülün bol bolzaten senin yazılarını okurken çoğunlukla yüzümde bir tebessüm oluyor ama bu kez çook güldüm
Oy oyyy acaba kaçta uyur artık. Yiğit de bazen gece ikide falan uyaninca geri uyumuyo dünyanın en kötü hissi. Eee napicaz şimdi biz bu saatte herkes uyurken falan diyorum. Uykunun en tatlı zamanı bide o daha kötü oluyo.Ve öykü uyandı :) inş bu gece çok uzun olmaz
Ayyy cok guldumm:))Eki Görüntüle 1739454
Teyzem ne zaman whatsaptan bişey yazda gülme krizine giriyorum. 26 yıllık teyzem adımı yanlış biliyo
Bekliyoruz canım :))Ne güzel gülün bol bol
Ayın sonunda ankaraya gitcem. Bana kesin bi ton malzeme çıkar. Tüm sülale bir araya gelince komedi filmi gibi oluyo ortalık. Aktarırım buraya
ayy bnde sabirszlikla bekliyorm o gunleri beraber biseyler yapmayi kolkola gzmeyiayy inşallahdört gözle bekliyorum
Ben kim milyoneri izliyodu. Yanımda yatıyodu uyudu kaldı zoru benimle bu kızınBende cinnet gecirecem uyumak bilmiyor yaa bir saattir sallatiyor bide ayaklarım uyustu
Gecmis olsun canim. Bizde de olmustu surme kisti ama kendiliginden gectiBenide uyku tutmuyor bugün. elif ada uyanirdi hep maşallah uyuyor şimdi. Aylardır çıkmayan azı dişi var sürme kisti oldu 6 aydır 19 aylık olmasını bekledik damardan anestezi yapıp damagina kesik atacaklar. Hem üzülüyorum hemde seviniyorum yazık o disten çok çekti yavrum.
Yaw sayme iyiki varsınEki Görüntüle 1739454
geçmiş olsun Can'ım bizim de dördüncü köpek dişi çıkıyor. Çok zorlanıyor. İnşallah kolay çıkarır öyküHoopp ateşte başladı üst köpekler kabarıktı ondan mı bilmem bakalım nolcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?