2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bız dün gece ezan okunurken uyuduk 12 de uyandık sabaha kadar ağladı antıbıyotık uyku yapar bıze yapmıyo

@Apriori123 canim sen kisa surede cok radikal bi degisiklik yasamisin bu kadar kendini eve kapatman fazla sanki. Anne olunca tabi ki eski hayatimiz kalmıyor ama yine de ara sira kendine vakit ayirabilirsin artik azad da buyudu sayilir bi kac saatlik degisiklik iyi geliyor. Ben genellikle haftada bi kere bile olsa esime birakirim elifi, disari cikarim gezerim genellikle alisveris yaparim bayagi iyi geliyor ki calistigim halde. Degisiklige hepimizin ihtiyaci var.
Bide esine de bence biraz izin ver. Bende evde yorgunsam gitmesine gezmesine izin vermem ama yorgun degilsem veya elifle beraber annemgile falan gittiysem esimde o gun özgür olur. Aslinda esim eve baglidir ama gezince de cok bisey diyemiyorum

2 gundur bisey yemiyor dis mi nedir bilemedim istah acici surup veriyorum bisey değişmiyor.

ay canım çok kötü olmuş. O serçe çok fena acır

Hoopp ateşte başladı üst köpekler kabarıktı ondan mı bilmem bakalım nolcek
inşallah hastalanmadan çıkarır canım

gökçede böyle nerde çocuk görse heöen gidiyo konuşmaya çalışıyo elindekini veriyo. Çoğu çocukta oralı olmuyo ağlıyo. Benimde içim gidiyo gerçekten gözüm doluyo.
Bulduğunuz çözüm harikaymış ama:)

Bende bu konuda fikir beyan ediyim ben pek sevmiyorum ayrı takılmayı aslında oturduğumuz yerde bir arkadaş grubum olmadığı içinde olabilir bu bazı akşamlar çıkar 1-2 saat arkadaşlarıyla takılır eşim benim izlediğim dizi varsa mesela veya kurtları izlicekse evde izletmem gider arkadaşında izler izinlerini kaliteli kullanamıyoruz ama onu da çözücez inş bizim burda arabasız biyere gidilmiyo gezcek biyer yok malesef eşim izinliyken genelde ya annemler bize gelir ya ben anneme gelirim o balığa gider en büyük tutkusu zaten bende 2-3 gün kalırım gezerim ark görüşürüm falan karışmaz ama ben pek sevmiyorum beraber vakit geçirmek daha güzel geliyo bana

12 buçuk gibi bi kalktı ağlıyo sürekli. Arada acıyo falan diyince baktım sakinleşmiyo da calpol verdim. Şimdi uyudu çok şükür. Bi patlamadı gitti şu köpekler.
Eşimde ayrı deli etti. Çocuğun ateşini ölçüp duruyo. Tam sakinleştiriyorum kapıyo gözünü. Dayıyo alnına çocukta sinir oluyo.yok ateşi diyorum anlamıyo. Bi ateşli çıkarsa sorarmış bana. Neyi soracaksa. Kendi ateşini ölçüyo bana soruyo ateşim var mı diye. Fenalık geldi terslrdim artık. Şu domuz gribi haberlerini izleyip izleyip paronayak oldu adam.
Bi daha ateş dersen atarım onu camdan dedim. Gelmez inşallah bir sürü para verdik o ateşölçere

Bende çok bozuluyorum bensiz gezmesine. İlk evlendiğimiz zamanlarda eşimin evli olduğunun farkına varamayan salak arkadaşları sürekli bi yerlere çağırıyolardı. Gitmedi hiç ama En son gecenin 12sinde balık tutmaya gidelim diye aradıklarında şalterlerim attı. Bi de bana diyo ki bari buna gideyim çok ayıp oluyo hep hayır diyorum annemlere bırakayım seni evde tek başına kalamazsın.
evdeki saksıyı anasına emanet ediyo sanki. Öyle bi kavga çıkardım ki bi daha da bi yere gidecem demedi.
Öyle kafelere falan gitmesini istemem. Madem öyle arkadaşlarıyla görüşüp sohbet edecekler. Çağırsın eve alsınlar onlarda eşlerini sevgililerini falan gelsinler evde etsinler sohbetlerini. Evde eşleri bırakıp ne işleri var dışarıda.
Arada bir derbi maçlarına gider gsnin maçlarına gider o kadar. Ona sesimi çıkarmıyorum bi. O da çikolata kola falan alıp geliyo eve gelirken vicdanını rahatlatıyo sanırım bana karşı

Çok güldüm yaaa
Özellikle son kısma
Aaay aynı eşimi gördüm yalnız anlattıklarında
Aynı b.... hepsi

bursa'yla ilgili bir önerim yok tabi ben İstanbul'dayım ama Efe'yi 5 aylıkken sünnet yaptırdık biz..bişey sormak istersen sor canım..

2 gundur bisey yemiyor dis mi nedir bilemedim istah acici surup veriyorum bisey değişmiyor.
Konyaya da domuz gribi görülen olmuş canım duydun mu? Gerekmedikçe hastanelere gitmeyin diyolardı
Çok güldüm yaaa
Özellikle son kısma
Aaay aynı eşimi gördüm yalnız anlattıklarında
Aynı b.... hepsi
pimpirikli adam hiç çekilmiyo
Senin anan baban cebinde ateşölçerle mi geziyodu yok işte ateş diyorum anlamıyo adam.

Kız arkadaşlarıyla buluşmaya izin vermek? Yo yo yooo hiç bana göre değil..Oyarum ulleeeennnnn!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…