Bız dün gece ezan okunurken uyuduk 12 de uyandık sabaha kadar ağladı antıbıyotık uyku yapar bıze yapmıyoOy oyyy acaba kaçta uyur artık. Yiğit de bazen gece ikide falan uyaninca geri uyumuyo dünyanın en kötü hissi. Eee napicaz şimdi biz bu saatte herkes uyurken falan diyorum. Uykunun en tatlı zamanı bide o daha kötü oluyo.
Atesi kaç canım inşaallah yükselmezVe öykü uyandı :) inş bu gece çok uzun olmaz
37.6 di calpol verdim şimdi 36.4 inş çıkmaz bi dahaAtesi kaç canım inşaallah yükselmez
Beni unuttunuz mu? 10 ocak 1975 pazar günü kısmetse 41 kere maşallah olucam e oğlumda sünnet olacak ikimizede 41 kere masallahgünaydınlar.. okudum geldim şükür..
evet en yaşlı anne benim aranızda..
sen mi ben 77 liyim
Çok yüksek değil panık yapma inşaallah yükselmez37.6 di calpol verdim şimdi 36.4 inş çıkmaz bi daha
ay canım çok kötü olmuş. O serçe çok fena acırBende bu aksam bagirdim cocuklara. Tlfnu yemegin icine atti kizim, oglan islak mendilleri kasla goz arasinda caylarin icine atti yemek yaparken ocagin basindan ayrilmadi ac kapa ocak sabit degil korktum bi kaza cikacak diye, bi evi supurtmediler biri fisi cekiyor biri makinanin parcasini sokmeye calisiyor birine dusersin birine yanarsin derken en son supurgenin borusunu havaya kaldirip serce parmagima indirmediler mi.. sabir mabir kalmadi ama vicdan yaptim simdide
inşallah hastalanmadan çıkarır canımHoopp ateşte başladı üst köpekler kabarıktı ondan mı bilmem bakalım nolcek
gökçede böyle nerde çocuk görse heöen gidiyo konuşmaya çalışıyo elindekini veriyo. Çoğu çocukta oralı olmuyo ağlıyo. Benimde içim gidiyo gerçekten gözüm doluyo.Size bir şey anlatayım kızlar eşim ve bana rahat rahat gülebilirsiniz. Geçen ay kahvaltı için dışarı çıktık. Tosbayı oyun odasına götürdük diğer çocuklarla oynasın diye. Ben olmadan girmedi. Neyse top havuzuna koydum. Elindeki topları diğer çocuklara vermeye çalıştı. çocuklar hiç ilgilenmedi oğlum dudağını büze büze bir ağladı. Çok fena oldum. Ağlayacaktım. Neyse ben oynadım keyfi yerine geldi. Eşime anlattım olayı anlatma ağlıycam şimdi dedi. Bu çocuk senin gibi olmadan bu işe çözüm bulalım dedi. Çocuğu olan tüm arkadaşların listesini çıkardık. Hepsini tek tek eve davet ettik. Yetmedi kendimizi davet ettirmeye çalıştık. Gece yatınca sürekli bu olayı konuşur olduk. Etlikte bir oyun grubu bulduk. O da ayrı fiyaskoydu sonra anlatırım. Ama ikimizin de aklına bu dönemdeki çocukların özelliklerini açıp okumak gelmedi. Bir aydır oğlana arkadaş yapacaz diye paralandık.
12 buçuk gibi bi kalktı ağlıyo sürekli. Arada acıyo falan diyince baktım sakinleşmiyo da calpol verdim. Şimdi uyudu çok şükür. Bi patlamadı gitti şu köpekler.
Eşimde ayrı deli etti. Çocuğun ateşini ölçüp duruyo. Tam sakinleştiriyorum kapıyo gözünü. Dayıyo alnına çocukta sinir oluyo.yok ateşi diyorum anlamıyo. Bi ateşli çıkarsa sorarmış bana. Neyi soracaksa. Kendi ateşini ölçüyo bana soruyo ateşim var mı diye. Fenalık geldi terslrdim artık. Şu domuz gribi haberlerini izleyip izleyip paronayak oldu adam.
Bi daha ateş dersen atarım onu camdan dedim. Gelmez inşallah bir sürü para verdik o ateşölçere
Bugun sünnet dr larını dolaştım karar veremedım keşke bursadan bir arkadaş sesımı duysa memnun kaldığı dr ismi verse ne guzel olur yaptıranlar genel anestezimi oldu dikişlimi araştırıyorum fıyatlarda uçuk hele acıbadem prof için 3500 tl istedı şok oldum bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevınırım
Konyaya da domuz gribi görülen olmuş canım duydun mu? Gerekmedikçe hastanelere gitmeyin diyolardı2 gundur bisey yemiyor dis mi nedir bilemedim istah acici surup veriyorum bisey değişmiyor.
pimpirikli adam hiç çekilmiyoÇok güldüm yaaa
Özellikle son kısma
Aaay aynı eşimi gördüm yalnız anlattıklarında
Aynı b.... hepsi
Biz oğlum doğduğundan beri her fırsatta çıkıyoruz. Seviyor anneanne evini oğlum. İlk başlarda dakka başı annemi arar geleyim mi diye sorardım. Annem beni bir payladı. bir daha aramadım. Hatta artık onlar bizi arıyor nerede kaldınız diye. Sinema tiyatro bir kahve içme iyi geliyor. Konumuz yine Ata oluyor ama olsun. Ayrıca evliliğimizin başından beri eşime hiç karışmam istediği arkadaşıyla buluşur dışarda. Hatta bazen kız arkadaşları ile de buluşur. Ben de buluşmak istersem karışmaz ama zaten benim erkek arkadaşım yok hepsi kız. En son Bursa'ya gittiğimizde ben arkadaşımla takıldım o arkadaşlarıyla kayağa gitti. Bu durumun bize iyi geldiğini düşünüyorum. Yoksa eften püften şeylerden kavga ediyoruz.
Geçmiş olsun canım yükselmez inşallah öykü nün ateşiHoopp ateşte başladı üst köpekler kabarıktı ondan mı bilmem bakalım nolcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?