2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benimki de aksama kadar yatiyorsun evde diyordu sonra bir aksam cocuklar uyumamisti geldi biraz cocuklarla oynadi ilgilendi falan onlari yatirmaya calisirkenki savasimi da gordu altlarini degis pijamalarini giydir sutlerini isit ilaclarini ver salla derken bi baktim Allah yardimcin olsun ben gun boyu calisiyorum su bir saat kadar yorulmadim dedi bende inşallah duyarim bir daha aksama kadar yatiyorsun dedigini dedim

elegant ruj 08 no 9.99tl. Bnu iste canm bu ay byle uygun hatta 7 liraya falan geliyo geliside.

gunaydn kizlar saat 3 e geliyodu uyudgnda smdide kalkti. Cok zor bi geceydi bidha oglenleri zorla uyutmya caliscam
Zaten daha cok kucukler canim oglen birazcik uyuyup dinlenmelleri lazim

Aslında onlarda farkında ama söylemekten de geri kalmiyorlar geçen gün esimle birlikte temizlik yaptık dip kose bana işimiz bitmeden çok yoruldum belim agriyor dedi bende dusun ben bunu tek yapıyorum artı eceyle ugrasiyorum bir yandan da dedim calismakmi ev işi cocukmu zor söyle bakalım dedim ev işi çocuk daha zor ben işte bu kadar yorulmuyorum dedi:))

Su memeyi biraktrmaya busefer kesn kararliym sabh kalkiyz mem oglen mem aksam mem nrmalde gnde bir veya ikiydi smdi sayamiyorm yara oldu yne hep sut olsa gam yemicem
Canım ben de her gece aynı kararı alıyorum yorgun ve gerginken. Gündüz kiyamiyorum. Nasıl olcak bu iş çözemedim.

oylede yapablirm zaten bir kilo yemegi km yicek onuda bilmiyorm:)) nye almis bukdr bir saat yikamakla ugrastm bide en iyisi yarm kilodan yemek gerisini buzdolabina koyuym osekilde
Canım ben yıkayıp dogradiktan sonra buz dolabı poşetine koyup dondurucuya atıyorum. Kullanacagim zaman da cözdürmeden kullaniyorum. Bir sıkıntı yaşamadım hiç. Hatta annem hep çok alır koyar dondurucuya pratik oluyor diye.

Aa beklemez mi tavuk dolapta bende koy tavugu diye aldim ilk kez attim buzluga ama gecti iki haftayi
Ben de atıyorum canım dondurucuya ama hani çözünüp tekrar dondurmam ya da pişmiş tavuğu koymadım dondurucuya hic. Yine de tabi çok uzun süre bekletmemek gerekiyor.

kendini suclama canm salgin var ister istemez hasta olunuyo gecmis olsun buaralar napcagmzi sasrdk valla

Aa beklemez mi tavuk dolapta bende koy tavugu diye aldim ilk kez attim buzluga ama gecti iki haftayi
bir kere donduysa cozulunce ikinci kez dolaba koyulmaz canm sen bnce cozulmeden dha komple hasla suyunu etini ayir yap biseyler tekrar buzluga koyma cozuldukten snra. Ama hc dondurulmamis tavuk bekler cozulmedgi surece bisey olmaz

Zaten daha cok kucukler canim oglen birazcik uyuyup dinlenmelleri lazim
ahhh anliyomu acaba hanmefendi kucuk oldgnu. Sanki koca insan

Ben de atıyorum canım dondurucuya ama hani çözünüp tekrar dondurmam ya da pişmiş tavuğu koymadım dondurucuya hic. Yine de tabi çok uzun süre bekletmemek gerekiyor.
Ben cikarayim kalani yiyelim o zaman araya gitmesin bari :)

Et tavuk balik vs nasil kullanacaksam yani bazen pisirip bazen cig bazen kofte seklinde buzluga atiyorum. Buzluktan cikarinca cozulmesini beklemeden pisiriyorum. Bir daha da kesinlikle buzluga koymuyorum. Simdi mutfagin ustalarina soruyorum dogru mu yapiyor musum yoksa var mi eksigim

@hiraysen bende doğrayıp buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıyorum çıkarınca çözdürmeden tencereye

yazyagmuru sen bigün hiçbişey elleme evde yemekte yapma heryer dağınık kalsın uzan dinlen akşamda dersin dinlendim ben diye

Dun dra gitmistik ya kizimda demir eksikliği vardi ne durumda olduguna bakmak icin kan alindi recepten de alalim uzun zaman olmus bakmayali dedi. Biz tahlillerin sonuclanmasini beklemeden eve geldik tlfnla gorusecektik. Aksam aradi drmuz hira cok iyi dedi buraya kadar tamam, recep viral birsey geciriyor senin cocuklarin hassas domuz gribine cevirmesin diye ilac yazicam dedi. Ben domuz gribi lafini duyunca sok oldum tabi nasil yani gecirdigi virusun domuz gribiyle alakasi var mi dedim. Hayir h1n1 olup olmadigina bakmadik korkulacak birsey yok sadece hassas olduklari icin bi surup yazacam dedi. Sonra biz yazdigi ilaci bulamadik ilac geldigi gibi bitiyormus esim dru aramis muadilini yazsin diye bu arada tekrar sormus durumunu, esime de ayni sekilde birsey yok korkmayin falan demis ama yine de aklimdan cikmadi dunden beri. Siz bu konusmalardan ne cikardiniz kizlar kafam rahat degil.
Birde adini duyunca bile bu kadar korkunca yaşayan insanlari dusundum cok zor. Allah masum kullarini zorda birakmasin bu kara kista ne zorluklarla bogusan insanlar var Rabbim hepsinin yardimcisi olsun.

Cok iyi fikir aslinda ama ana yuregi uzanip dinlenmeye musade etmiyor malesef :)

ay gözümün önüne getirdim de kuzum ya

Ece birşey yemiyor sabah omlet yaptım bitirmedi öğlen yemek verdim bir kaşık bile yemedi bari yoğurt yedireyim dedim yoğurdu sever normalde onu da yemedi ne yapacagimi şaşırdım gece de uyumadi zaten hasta değil keyfi iyi diş gelecek sanırım ne çektik yahu şu dişlerden

valla domuz gribi p.tesiden beri benim kabusum oldu.. haftasonu büyük kızım Büşra halasının kızıyla beraber dogum gününe gitmişler pazar günü halasının kızı ateşler içindeymiş. dr gitmişler tahlil yapılmış h1n1 e rastlanmış evde karantinada şimdi.. beraber oldukları bütün arkadaşlarını okul müdürü çağırıp hepsini tahlil sonucunu getirmeden okula giremezsiniz demiş. dün Büşraya test yaptırdık bugün çıkacak. beklemedeyiz. Elif Hira evde olduğundan dolayı babasında kalıyor. eve de gelemiyor kuzum size de geçmiş olsun.. domuz gribini normal gripmiş gibi bol sıvı tüketerek dinlenerek evde her şeyini ayırmak gerekiyormuş. ilacı halası bulamadı benim tanıdığım eczaneye sordum 2 kutu vardı ayırttırdım 1 kutusunu o aldı eğer çıkarsa diğer kutuyu da ben alacağım. inşallah çıkmaz bir daha..kronik hastalığı olanlar çok dikkatli olmalıymış. ne çok uzun yazdım kusura bakmayın..

bizimki de oyle canım yaa. ben işten gidince beni emdi.. ben yemek yerken birkaç parça ondan aldı sonra oyunla çorba içirdim. babası da gündüz sadece kahvaltı yaptığını sadece su içtiğini söyledi.. böyle olunca çalıştığım için evde olmadığım için kendimi suçluyorum. inşallah bu dönemlerini atlatırlar en kısa sürede..

Kizlar esim iki kilo ispanak getrdfazlasisinin koyunden almis cok camurluydular bnde hepsni sirkeli suyla yikadm yani hepsni yikanmis ve kesilmis oldu. Smdi ben bir kiloyla yemek yapsam kalani napcam buzluga koyulmaz dmi
Ispanak zehirler filan diyorlarama dimdiye kadarzehirlenen hic duymadim ben genelde fazlaysa haslayip dondurucuya koyuyorum laxim oluncada cikariyorum hatta borek bile yapiyorum bi sikinti yasamadim jac yildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…