2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bende herzamanki gibi müthiş uykusuzum birde annem grip oldu inşallah kolay atlatır bizim burası yoğun izin alamıyorum elini bişiye sürme yorma kendini dedim ki mira yeterince yorucu zaten

çok şükür atlatmış patoloji donucuda temiz çıkar inşallah

kuzum ya baya da yükselmiş ateşi tekrar götürseniz mi ki :/

elegant ruj 08 no 9.99tl. Bnu iste canm bu ay byle uygun hatta 7 liraya falan geliyo geliside.

gunaydn kizlar saat 3 e geliyodu uyudgnda smdide kalkti. Cok zor bi geceydi bidha oglenleri zorla uyutmya caliscam
ben o hatayı ni kere yaptım. Normalde 10 gibi öğle uykusuna yatar. Uyumak istemedi sonra 3 gibi uyuttum. Tabi akşam 10 da anca uyudu. Belki yinede çok geç bi saat değil 10 ama sabahın 5inde 6sında kalkınca bizim için çok geç oluyo.
Öğle uykusuna yatmazsa akşama kadar uyutmuyorum huysuzlansada. Sonra tüm düzen altüst oluyo

bende herzamanki gibi müthiş uykusuzum birde annem grip oldu inşallah kolay atlatır bizim burası yoğun izin alamıyorum elini bişiye sürme yorma kendini dedim ki mira yeterince yorucu zaten
geçmiş olsun canım annene de onun da işi zor

Ateş çok zor Allah yardım etsin canım. Kerem alp de geçirdi ya ateş 2-3 gün hep yüksekti dönüşümlü ilaç kullanıyordum ben de arti antibiyotik ama çok uzun sürdü. Yorucu oluyor gerçekten. Allah yardımcınız olsun. Kolay atlatsin inşallah sizin kısa sürer.

Kizlar esim iki kilo ispanak getrdi arkadasinin koyunden almis cok camurluydular bnde hepsni sirkeli suyla yikadm yani hepsni yikanmis ve kesilmis oldu. Smdi ben bir kiloyla yemek yapsam kalani napcam buzluga koyulmaz dmi

M mutube çok geçmiş olsun canım, iştahsızlığında en sevdiği neyse onu vermeye çalış, boğazından bir şeyler geçsin de ne geçtiği önemli değil, bizim düzenimiz hastalıktan 1 ay sonra ancak eski haline gelebildi, hastalık yavrucakları bayağı sarsıyor, hele ki ateşli hastalık daha çok sarsıyor, ben burda da söylemiştim, benim oğlan günlerce yürümeye bile hali yoktu, düşüyordu sürekli, kontrol edemiyordu kendi bedenini

Kizlar esim iki kilo ispanak getrdi arkadasinin koyunden almis cok camurluydular bnde hepsni sirkeli suyla yikadm yani hepsni yikanmis ve kesilmis oldu. Smdi ben bir kiloyla yemek yapsam kalani napcam buzluga koyulmaz dmi
kurutucun varsa kurut, bir kısmını yap, kalanını da istersen bir kaç gün sonra yap, istersen ıspanaklı kek yap güzel oluyor antep fıstıklı gibi

Son düzenleme:
kurutucun varsa kurut, bir kısmını yap, kalanını da istersen bir kaç gün sonra yap, istersen ıspanaklı kek yap güzel oluyor antep fıstıklı gibi
İspanakli kek pasta hic sevmemki ben tadi gelmiyo ama bliyorm icnde ne oldgnu:)))

Canım bize bir kiloda fazla geliyo. Ben hepsini yıkayıp kurutucuda iyice kurutup doğruyorum. Yarısını pişiriyorum. Geri kalanını kağıt havluya sarıp buzdolabı poşetine koyup buzdolabının normal kısmına koyuyorum. Bir iki hafta hiç bişey olmuyo. Şimdide var hatta geçen haftadan.
Ama mutlaka iyice suyundan arınmış olması laxım ıslak kalınca çürüyo

Su memeyi biraktrmaya busefer kesn kararliym sabh kalkiyz mem oglen mem aksam mem nrmalde gnde bir veya ikiydi smdi sayamiyorm yara oldu yne hep sut olsa gam yemicem

oylede yapablirm zaten bir kilo yemegi km yicek onuda bilmiyorm:)) nye almis bukdr bir saat yikamakla ugrastm bide en iyisi yarm kilodan yemek gerisini buzdolabina koyuym osekilde

KiZlar hepinize cok teşekkür ederiz drla konustuk antibiyotik zaten dun baslamistik bu sekilde devam dedi ciplak.yatsin atesi yukselmesin demis antibiyotik. Ve donusumlu ates dusuruculerle devam ediyoruz bi taraftanda benim yuzumdenmi hasta oldu diye kendi kendimi yiyorum

Aa beklemez mi tavuk dolapta bende koy tavugu diye aldim ilk kez attim buzluga ama gecti iki haftayi

Aynen canım bir gün evde kalsa benim yaptıklarımı yapsa depresyona girer eminim tahlil yaptirmadim canım ama ece çok emiyor sanırım onun da etkisi var bunyemin zayıf olmasinda
İnşallah zorlamaz canım ecenin de dismi acaba köpek dislerimiz çıkacak bizimde bir ara bakayım kabarmış mi diye
ayy canım inşallah yükselmemiştir

tüm gün
Dinleniyosun mıı. Eşin bari demesin bunu
Demi canım aslında hep yoruluyorsun işin zor der bana ama dün neden öyle dedi bende anlamadım
Geçmiş olsun canım neyseki atlatmissiniz rahatlar biraz Elif Ada sonuclariniz da güzel gelir inşallah
Ateş zor canım ama antibiyotik etkisini gösterince ateş olmaz inşallah
Sağol canım çok zor uyumayan çocuk Ece doğduğundan beri uyuduğu gece sayısı çok az abileri de var sabah kalkıp onları gönderiyorum okula gün boyu evde kosturmaca bitmiyor çocukları gönderince bende 7 den 10 a kadar uyuyorum biraz iyi geliyor gece uyku uyumuyorum çünkü
elegant ruj 08 no 9.99tl. Bnu iste canm bu ay byle uygun hatta 7 liraya falan geliyo geliside.

gunaydn kizlar saat 3 e geliyodu uyudgnda smdide kalkti. Cok zor bi geceydi bidha oglenleri zorla uyutmya caliscam
O iyiymis canım diş macunumda bitti ikisini bir sipariş veririm bende geçen gün eceyi gündüz uyutmaya çalıştım uyumadi sonra gorumceme gittik akşam 6 da uyudu orada 7.30 da kalktı ondan sonra gece 1 e kadar yatakta zipladi çok zor uyuttum
@yaz yagmuru canım sen niye dr gidip tahlil yaptirmiyorsun ki senin hastalık bayagi uzadi vitaminle falan olmaz canim genis bi tahlil iste doktordan.
Birde idrar yolu icin cok su ic maydanoz suyu da ic iyi gelir
Sağol canım aslında tahlil yaptirmam gerek doğru söylüyorsun geçen defa sağlık ocağına gittim orada pek ilgilenemedi Dr kalabalıktı böyle devam ederse gitcem artık
Su memeyi biraktrmaya busefer kesn kararliym sabh kalkiyz mem oglen mem aksam mem nrmalde gnde bir veya ikiydi smdi sayamiyorm yara oldu yne hep sut olsa gam yemicem
ah canım ah bizimki de öyle memeye çok düştü yine bazen çok bunaliyorum ve yemekte yemek istemiyor sürekli meme emdiği için benim de göğüslerim hiç dolmuyor

Niye senin yüzünden olsun canım öyle düşünme salgın var her yer hastalık dolu ben apartmanda eceyle asansöre bile binmiyorum ortalık virus dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…