- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
çok şükür atlatmış patoloji donucuda temiz çıkar inşallahGünaydın kızlar dün ameliyat başarılı geçti çok şükür ama stres baya yordu bizi.doktor ameliyattan önce diş kaybı olabilir 6 yaşında cikar biz iltihabı temizleriz dedi fakat azı dişin orda iltihap değil 1.5 cm uzunluğunda ve 2mm kalınlığında sert bir doku çıkarmışlar ve sasirdilar.parca patolojiye gitti. Dokunun altindan 0 km bembeyaz ve kocaman bir azı dişimiz çıktı yazık bu çocuk nasıl dayanmış bu acıya bilemedik. Neyse 16 disimiz var artık sanırım son dörde kadar beş ay rahatiz.
kuzum ya baya da yükselmiş ateşi tekrar götürseniz mi ki :/Butun gece ciplak durdu altinda sadece bezle hala oyle duruyoruz atesimiz 38.5 en dusuk boyle oluyor 4 saat donusumlu ilac veriyorum dr da antibiyotik yazmisti ama onu 12 saatte bir veremiyorum tok karnina verilecek dedi ama bi lokma yesin diye baya ugrasiyorum ilacin saati biraz sarkiyo umarim faydasi eksilmez gece emzirirken kafamin dusmesi disinda hep uyaniktim ne zaman yatagina koysam ayagimda uyumak istedigini gosterip geri kalkti sallanmak istemiyo ama ayagimda yatmak istiyor. Hic boyle olmamistik resmen atesten basini kaldıramıyor fitili koyuyorum ona bile tepki vermiyor
ben o hatayı ni kere yaptım. Normalde 10 gibi öğle uykusuna yatar. Uyumak istemedi sonra 3 gibi uyuttum. Tabi akşam 10 da anca uyudu. Belki yinede çok geç bi saat değil 10 ama sabahın 5inde 6sında kalkınca bizim için çok geç oluyo.elegant ruj 08 no 9.99tl. Bnu iste canm bu ay byle uygun hatta 7 liraya falan geliyo geliside.
gunaydn kizlar saat 3 e geliyodu uyudgnda smdide kalkti. Cok zor bi geceydi bidha oglenleri zorla uyutmya caliscam
geçmiş olsun canım annene de onun da işi zorbende herzamanki gibi müthiş uykusuzumbirde annem grip oldu inşallah kolay atlatır bizim burası yoğun izin alamıyorum elini bişiye sürme yorma kendini dedim ki mira yeterince yorucu zaten
Ateş çok zor Allah yardım etsin canım. Kerem alp de geçirdi ya ateş 2-3 gün hep yüksekti dönüşümlü ilaç kullanıyordum ben de arti antibiyotik ama çok uzun sürdü. Yorucu oluyor gerçekten. Allah yardımcınız olsun. Kolay atlatsin inşallah sizin kısa sürer.Butun gece ciplak durdu altinda sadece bezle hala oyle duruyoruz atesimiz 38.5 en dusuk boyle oluyor 4 saat donusumlu ilac veriyorum dr da antibiyotik yazmisti ama onu 12 saatte bir veremiyorum tok karnina verilecek dedi ama bi lokma yesin diye baya ugrasiyorum ilacin saati biraz sarkiyo umarim faydasi eksilmez gece emzirirken kafamin dusmesi disinda hep uyaniktim ne zaman yatagina koysam ayagimda uyumak istedigini gosterip geri kalkti sallanmak istemiyo ama ayagimda yatmak istiyor. Hic boyle olmamistik resmen atesten basini kaldıramıyor fitili koyuyorum ona bile tepki vermiyor
kurutucun varsa kurut, bir kısmını yap, kalanını da istersen bir kaç gün sonra yap, istersen ıspanaklı kek yap güzel oluyorKizlar esim iki kilo ispanak getrdi arkadasinin koyunden almis cok camurluydular bnde hepsni sirkeli suyla yikadm yani hepsni yikanmis ve kesilmis oldu. Smdi ben bir kiloyla yemek yapsam kalani napcam buzluga koyulmaz dmi
İspanakli kek pasta hic sevmemki ben tadi gelmiyo ama bliyorm icnde ne oldgnu:)))kurutucun varsa kurut, bir kısmını yap, kalanını da istersen bir kaç gün sonra yap, istersen ıspanaklı kek yap güzel oluyorantep fıstıklı gibi
ıspanaklı börek yapsan ve dolaba atsan bişi olur mu acaba pek anlamam ben ama istersen dikkate alma beniİspanakli kek pasta hic sevmemki ben tadi gelmiyo ama bliyorm icnde ne oldgnu:)))
olablir bnceıspanaklı börek yapsan ve dolaba atsan bişi olur mu acaba pek anlamam ben ama istersen dikkate alma beni
yapar ama hira çıkarınca yiyemez beklemiş oluyor ya tabi benim fikrim bu, gurme arkadaşlar daha iyi bilirıspanaklı börek yapsan ve dolaba atsan bişi olur mu acaba pek anlamam ben ama istersen dikkate alma beni
Canım bize bir kiloda fazla geliyo. Ben hepsini yıkayıp kurutucuda iyice kurutup doğruyorum. Yarısını pişiriyorum. Geri kalanını kağıt havluya sarıp buzdolabı poşetine koyup buzdolabının normal kısmına koyuyorum. Bir iki hafta hiç bişey olmuyo. Şimdide var hatta geçen haftadan.Kizlar esim iki kilo ispanak getrdi arkadasinin koyunden almis cok camurluydular bnde hepsni sirkeli suyla yikadm yani hepsni yikanmis ve kesilmis oldu. Smdi ben bir kiloyla yemek yapsam kalani napcam buzluga koyulmaz dmi
oylede yapablirm zaten bir kilo yemegi km yicek onuda bilmiyorm:)) nye almis bukdr bir saat yikamakla ugrastm bide en iyisi yarm kilodan yemek gerisini buzdolabina koyuym osekildeCanım bize bir kiloda fazla geliyo. Ben hepsini yıkayıp kurutucuda iyice kurutup doğruyorum. Yarısını pişiriyorum. Geri kalanını kağıt havluya sarıp buzdolabı poşetine koyup buzdolabının normal kısmına koyuyorum. Bir iki hafta hiç bişey olmuyo. Şimdide var hatta geçen haftadan.
Ama mutlaka iyice suyundan arınmış olması laxım ıslak kalınca çürüyo
Aa beklemez mi tavuk dolaptaben butun tavugu hasliyorm suyunu buz torbasina doldurup buzluga atiyorm haslanan tavugun bir kismini parcalayip tepsiye dizip patatsli yemek yapiyorm firinda gogus kismini buzluga koyuyorm ama en fazla iki gun snra tavuklu pilav yada tavuk salatasnda kullaniyorm ama bir iiki hafta bekletendee varda ben tavuktan korkuyorm
Aynen canım bir gün evde kalsa benim yaptıklarımı yapsa depresyona girer eminim tahlil yaptirmadim canım ama ece çok emiyor sanırım onun da etkisi var bunyemin zayıf olmasindaBakayım kızlar çok sağolun.
Aslında 1 gün evde bizim yaptigimiz işleri yapsalar bir daha evde dinlediğimizi düşünürler mi acaba. Canım kan tahlili vermiş miydin. Belki vitamin değerlerin düşmüştür. Bu aralar sürekli memede ya bizimkiler, takviye alsan iyi gelir belki.
Teşekkür ederim canım. İmex i çok duydum. Hatta bi ara jel gibi bi şey kullanmistim. Emzirme olayı olmasa daha rahat olacam da secici olmak zorundayım malesef.
Bu gece ben de delirdim yaa, kaçta uyudu hic bilmiyorum 2 mi 3 mü. Anca yatağına koydum bizim yanımızdan. Bu gece anlastilar mi nedir bütün bebeler. Bir azı dişi yine birçok gecemi mahvetcek öyle görünüyor:/
İnşallah zorlamaz canım ecenin de dismi acaba köpek dislerimiz çıkacak bizimde bir ara bakayım kabarmış mi diyeBu gece hepimize zor geçmiş ya, ben şahsen gaz yaptı brokoli diyordum ama dişmiş bizimki. Uyuyamadikca elini soktu durdu ağzına. O kadar şiş ki patlama üzere, tüm sivriligi hissediliyor dişin. Şimdi götürdüm yatağına belki biraz uyur da ben de uyurum:/
Demi canım aslında hep yoruluyorsun işin zor der bana ama dün neden öyle dedi bende anlamadımayy canım inşallah yükselmemiştir
tüm gün
Dinleniyosun mıı. Eşin bari demesin bunu
Geçmiş olsun canım neyseki atlatmissiniz rahatlar biraz Elif Ada sonuclariniz da güzel gelir inşallahGünaydın kızlar dün ameliyat başarılı geçti çok şükür ama stres baya yordu bizi.doktor ameliyattan önce diş kaybı olabilir 6 yaşında cikar biz iltihabı temizleriz dedi fakat azı dişin orda iltihap değil 1.5 cm uzunluğunda ve 2mm kalınlığında sert bir doku çıkarmışlar ve sasirdilar.parca patolojiye gitti. Dokunun altindan 0 km bembeyaz ve kocaman bir azı dişimiz çıktı yazık bu çocuk nasıl dayanmış bu acıya bilemedik. Neyse 16 disimiz var artık sanırım son dörde kadar beş ay rahatiz.
Ateş zor canım ama antibiyotik etkisini gösterince ateş olmaz inşallahButun gece ciplak durdu altinda sadece bezle hala oyle duruyoruz atesimiz 38.5 en dusuk boyle oluyor 4 saat donusumlu ilac veriyorum dr da antibiyotik yazmisti ama onu 12 saatte bir veremiyorum tok karnina verilecek dedi ama bi lokma yesin diye baya ugrasiyorum ilacin saati biraz sarkiyo umarim faydasi eksilmez gece emzirirken kafamin dusmesi disinda hep uyaniktim ne zaman yatagina koysam ayagimda uyumak istedigini gosterip geri kalkti sallanmak istemiyo ama ayagimda yatmak istiyor. Hic boyle olmamistik resmen atesten basini kaldıramıyor fitili koyuyorum ona bile tepki vermiyor
Sağol canım çok zor uyumayan çocuk Ece doğduğundan beri uyuduğu gece sayısı çok az abileri de var sabah kalkıp onları gönderiyorum okula gün boyu evde kosturmaca bitmiyor çocukları gönderince bende 7 den 10 a kadar uyuyorum biraz iyi geliyor gece uyku uyumuyorum çünkü@yaz yagmuru @ aysegul8901 allah yardımcınız olsun benim kizda uyumaz geceleri yatağı tavaf eder ben zombi gibiyimdir. Yazık yaz yagmuru hasta ve üç çocuklu dinlenemiyor ona ayrı üzülüyorum. aysegul desen çalışıyor iside zor bir meslek.ben en zindan evdeyim öğlen uykusunda yarım saat uyuyorum o yetiyor.
O iyiymis canım diş macunumda bitti ikisini bir sipariş veririm bende geçen gün eceyi gündüz uyutmaya çalıştım uyumadi sonra gorumceme gittik akşam 6 da uyudu orada 7.30 da kalktı ondan sonra gece 1 e kadar yatakta zipladi çok zor uyuttumelegant ruj 08 no 9.99tl. Bnu iste canm bu ay byle uygun hatta 7 liraya falan geliyo geliside.
gunaydn kizlar saat 3 e geliyodu uyudgnda smdide kalkti. Cok zor bi geceydi bidha oglenleri zorla uyutmya caliscam
Sağol canım aslında tahlil yaptirmam gerek doğru söylüyorsun geçen defa sağlık ocağına gittim orada pek ilgilenemedi Dr kalabalıktı böyle devam ederse gitcem artık@yaz yagmuru canım sen niye dr gidip tahlil yaptirmiyorsun ki senin hastalık bayagi uzadi vitaminle falan olmaz canim genis bi tahlil iste doktordan.
Birde idrar yolu icin cok su ic maydanoz suyu da ic iyi gelir
ah canım ah bizimki de öyle memeye çok düştü yine bazen çok bunaliyorum ve yemekte yemek istemiyor sürekli meme emdiği için benim de göğüslerim hiç dolmuyorSu memeyi biraktrmaya busefer kesn kararliym sabh kalkiyz mem oglen mem aksam mem nrmalde gnde bir veya ikiydi smdi sayamiyorm yara oldu yne hep sut olsa gam yemicem
Niye senin yüzünden olsun canım öyle düşünme salgın var her yer hastalık dolu ben apartmanda eceyle asansöre bile binmiyorum ortalık virus doluKiZlar hepinize cok teşekkür ederiz drla konustuk antibiyotik zaten dun baslamistik bu sekilde devam dedi ciplak.yatsin atesi yukselmesin demis antibiyotik. Ve donusumlu ates dusuruculerle devam ediyoruz bi taraftanda benim yuzumdenmi hasta oldu diye kendi kendimi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?