2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kitaba cit cit yerine cirt cirt kullanicm ben dha kolay takip cikartmasi

Sizin bebeler oyun oynarken birseyleri yapamadiginda sinirlenip ağlıyor mu? Birde bu huyumuz çıktı. Mesela üst üste dizme oyunu oynuyoruz diziyor diziyor bir tanesi durmuyor sinirlenip ağlıyor.
Ağlıyor canım, hatta daha çok sinirli sinirli homurdaniyor diyebilirim. Yapana kadar vazgeçmiyor resmen. Demekki bir dönem bu herkeste varmış aynı özellik. Ya da ikizler burcu özelliği de olabilir. Erkek kardeşim ikizler burcudur küçükken aynıyd. Yenilgiyi de hiç sevmez yenilince ağlardı:))

Ayy çok kötü olmuş canım, Kerem alp de babasına yapmıştı aynı şeyi koca adam nerdeyse aglayaçaktı. Çok geçmiş olsun.

benim de aklıma sıcak suyun içine koyup ısıtmak gelmişti arkadaşlar demiş canım. Ben yurtta kalırken öyle yapıyordum. Küçük kutu sutü isiticiya atıp suyu kaynatiyordum.

Kitaba cit cit yerine cirt cirt kullanicm ben dha kolay takip cikartmasi
Bence de cirt cirt kullanilmali canım. Cit citi yapmaları zor olur. Benim gördüklerim hep cirt cirt kullanmıştı.

Ya kızlar azad iki hafta boyunca hastaydı, neyse ilaçlar falan azıcık toparlandı ama üç dört gün geçti aradan yine başladı hırıldamaya öksürmeye. Bu arada bi yere de çıkarmadım aslında hastalanabileceği bi ortam da yoktu. Ayrıca üç tane azı çıkardı bu süreçte. Şimdi hastaneye de gitmek istemiyorum korkuyorum açıkçası, hafif öksürük halinden daha beter bi duruma geçmesin malum hastaneler virüs yuvası bu aralar :/ ne yapsam ne etsem bilemedim azad kesinlikle ıhlamur bitki çayı vs içmiyor, zaten iştah gitti yemek de yemiyor ilaç verebilecem bi tek ama kararsız kaldım

Sizin bebeler oyun oynarken birseyleri yapamadiginda sinirlenip ağlıyor mu? Birde bu huyumuz çıktı. Mesela üst üste dizme oyunu oynuyoruz diziyor diziyor bir tanesi durmuyor sinirlenip ağlıyor.
Gökçede aynı canım. Yapamadığı zaman sinirlenip elindekileri fırlatıyor bağırıp ağlıyo falan

hırıltısı tıkanıklığa dönerse hava verilir canım biz bütün dişlerde hasta oluyoduk malum ilerliyodu hastane de hava verilşyodu sonuncusunda kendi doktorumuza gittik bikereyle çözülmez eve makina alcaksın dedi 7 gün kullandık 4 gün günde 5 defa sonra sabah akşam ve köpek dişlerini çıkarırken hastalanmadı tam iyileşemediği için tekrarlıyodu sanırım ventolin kullandık biz istersen şurubuna başla ilerlerse bekleme hemen git hastaneye

EvetUOTE="emiragam, post: 44688816, member: 165571"]Sağol canım Rabbim sanada kolaylık versın ben kacırmışım kuzunun nesi var aleejık bir durum mu ?[/QUOTE]
Evet canım alerjilerimiz var süt ve çoklu gıda birde astım başlangıcı ve egzama.

Çok geçmiş olsun ben olsam ilaç verirdim canım bi 5 gün de ilaç kullan bence baktın geçmedi sabah ilk randevuyu alırım ben genelde hastaneye daha çok insan girip çıkmış olmadan muayene olup çıkalım diye sende öyle yap istersen

Sağol Can'ım ya tıkanma değil de hırıltılı balgamlı öksürüğü var geçen sefer ventolin şurup vermişti onu vereyim bu akşam artık sabaha düzelmezse görürcem hastaneye

Antibiyotiği bitti de eşimi göndereyim onu da alalım. Keyfi falan iyi Ateş de yok ama iyileşen hastalığın başa sarması kötü oldu

E emiragam kotu olmus canim, canin bayagi yanmis olmali gecmis olsun neyseki burnun kirilmamis.
@Apriori123 canim hastaneler ne kadar tehlikeli olsa da gecmeyen veya tekrarlayan hastalıklarda dr gitmekte fayda var ben olsam götürürdum cocugumu bence sende gotur

CanımQUOTE="oslew, post: 44689623, member: 223568"]Bende bi soru sorayım size şimdi eşim şubatta izne çıkcak bir iki gün biyerlere gidelim diyoruz pansiyon tarzı olabilir falan öykü bazen 5te bazen 7 de kalkıp süt içiyo ama ılık olcak illa yoksa içmez bende diyorum ki ısıtcak yer bulamam o saatte akşamdan ısıttırıp termosa koysam olurmu acaba bozulur mu nasıl olur yada başka bi çözümü olan var mı :)[/QUOTE]
Canım bozulabilir bence cattle ve bir kap al yanına benmari usulü sütü isitmis olacaksın. Eğer biberonda içiyor sa sütü yanına cam ltlik kavanoz al suyu koy sonra biberonu.

@kmltm canim ben 1 aydir perdelerle ugrasiyorum mutfaga aldim uygun olmadigini anladim tekrar bi daha aldim mutfagima tül aldim iyi ki zebra almamisim.
Salona da kruvaz perdeler cok kullanisli olmuyor cunku karsidan gorunuyor ve yıkamasi zor. Benim salonumdaki perdede degismeli ama ev kira olduğu icin bekliyorum acelesi yok diyorum. Ben olsam salona bildigimiz tül ve guneslik alirdim kullanisli oluyo. Cokk guzel tuller var metresi 100_130 civarında ama deger. Bence çok şık tül perde al rahat edersin. Ben oyle yapacam ilerde

gecmis olsun ilaclar fayda etmezse bncde doktra gotr canm ilerlemeden. Disler bagisikligi dusuruyo o donemde hastaliklar kacinilmaz oluyo havalarda malum terliyolar. İnsallah atlatrda doktra gerek kalmaz canm

Bursa da dörtcelik çocuk hastanesıne bu ay içinde 4 milyon hasta gıtmiş bursa nufusunun kaç katı kuzenım aradı oğluyla sonuç almaya gitmişler sağlam gıttık şimdi ikimizde hasta yatıyoruz dedı beklerken bulaşmış mikrop heryer tehlikeli acil değilse asm lerin erkensaatleri en doğru yer diye düşünüyorum

Çok güzel olmuşlar canım eline sağlık.

Antibiyotiği bitti de eşimi göndereyim onu da alalım. Keyfi falan iyi Ateş de yok ama iyileşen hastalığın başa sarması kötü oldu
Antibiyotiği verme bence ventolin bizde kullanıyoruz bize ventolinle beraber mukotik ve calpol vermişti dr

Sağolun kızlar en iyisi öyle yapmak bakalım gidersek alırım bi kettle çaycı var bende büyük :)
@kmltm bende yeni eve geçince değiştircem perdelerimi benim şu anki koltuklarım spor öyle şıkırdımlı perde olmaz geçince de köşe takımı alcam o zamanda english home dan falan düşünüyorum güzel perdeler var ben burda bi perdeciye sordum evlenirken 1500 tl fiyat çıkardılar sonra gidip bursa kumaş pazarı mağazası var onun perdecisine yaptırdım 350 tl ye bütün evi tüllerim güzelde güneşlikler çok iyi değil

Kızlar bir arkadaşım önermişti sambucol 112 bu cocuklar için bende doktorumuza sordum içerebilirsiniz vitamin bir zararı olmaz dedi bağışıklık sistemi güçlendirici ve iştah açma özelliği var aynisinin plus olanı büyükler için ben kendim için de aldım çok memnun kaldım is yerinde çalıştığımız ortam kapalı pencere yok biri hasta olunca sırasıyla dolaşıyor herkes 3. Kez hasta oldu ben olmadım çok şükür. Siyah mürver ekstresinden yapılmış ilaç değil. Ardaya da hasta olacağını sezinledigim de 5 gün veriyorum. Şurubun bir suresi yok istediğin zaman kullaniyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…