Canım geçmiş olsun. Kerem alp de hasta olduğunda uzun sürmüştü baya. Özellikle öksürük geçmek bilmedi. Bu arada o da 2 azı çıkarmıştı. Tekrar doktora gitmiştik biz antibiyotik kullandik öksürük geçmedi diye. Hatta burnu da hafiften akmaya başlamıştı tekrar. Antibiyotik vermedi pedits ve bricanly verdi bize. Zamanla geçicek öksürük iyileşme aşamasında böyle olur dedi. 2 gün kullandim ben burun akıntısı kesilince biraktim. Oksuruk zamanla geçti ama. İstersen sen de kullan ilaç. Hastanelere gitmekten ben de korkuyorum, duruma göre götürürsün.Ya kızlar azad iki hafta boyunca hastaydı, neyse ilaçlar falan azıcık toparlandı ama üç dört gün geçti aradan yine başladı hırıldamaya öksürmeye. Bu arada bi yere de çıkarmadım aslında hastalanabileceği bi ortam da yoktu. Ayrıca üç tane azı çıkardı bu süreçte. Şimdi hastaneye de gitmek istemiyorum korkuyorum açıkçası, hafif öksürük halinden daha beter bi duruma geçmesin malum hastaneler virüs yuvası bu aralar :/ ne yapsam ne etsem bilemedimazad kesinlikle ıhlamur bitki çayı vs içmiyor, zaten iştah gitti yemek de yemiyor ilaç verebilecem bi tek ama kararsız kaldım
canım geçmiş olsun sanırım balgamdan dolayı öksürük oluyor burnunu aç bol bol bence doktorun la gorus istersen balgam sökücü bir şurup verirse atabilir balgaminiYa kızlar azad iki hafta boyunca hastaydı, neyse ilaçlar falan azıcık toparlandı ama üç dört gün geçti aradan yine başladı hırıldamaya öksürmeye. Bu arada bi yere de çıkarmadım aslında hastalanabileceği bi ortam da yoktu. Ayrıca üç tane azı çıkardı bu süreçte. Şimdi hastaneye de gitmek istemiyorum korkuyorum açıkçası, hafif öksürük halinden daha beter bi duruma geçmesin malum hastaneler virüs yuvası bu aralar :/ ne yapsam ne etsem bilemedimazad kesinlikle ıhlamur bitki çayı vs içmiyor, zaten iştah gitti yemek de yemiyor ilaç verebilecem bi tek ama kararsız kaldım
Dışarı çıkmadan olmuyor çıksak hiç olmuyor:))) Hiç oturmuyorlar artık. Biz de bayadir evdeydik dün akşam bi kahve içelim degisiklik olsun dedik. Ben kahve icemedim mesela:))) Eşim ve kardeşim ictiler bana sıra gelince de kalkalim dedim ben. Zapt edemiyorum ben de dışarda. Mama sandalyesinde de oturmuyor. Niloyadan da sıkıldı artık:))Kızlar hava yağmurluydu bugün sıkıldik evde hadi akşam yemeğe çıkalım dedik Ece sağolsun bir dk durmadı gittik birkaç masa vardı sessiz ortam neyse bizimki garsonlari gordu adam mi bu demeye başladı garsonlari gordukce aynı seyi söylüyor amca annecim diyorum ama o yine adam mi bu diyor hemen abilerine sordum nereden duydu bunu diye büyük oğlum ben futbolcuya demiştim dedi gerçekten inanamiyorum herşeyi kayıt ediyorlar artık sonra ayaklandı koşmaya başladı orada camlı dolap var oraya gitti etler ve adanalar vardı adanalari göstererek gaka gaka demeye başladı dolabın yanından alamıyoruz çığlık atıyor ayy o kadar utandimki apar topar çıktık oradan:)
Evet canım ece de mama sandalyesinde oturmak istemiyor video acincada bakmıyor gittiğimiz yerde dolaşmak istiyor ben de nasıl yedim anlamadım hep de evdeyim sıkılıyorumDışarı çıkmadan olmuyor çıksak hiç olmuyor:))) Hiç oturmuyorlar artık. Biz de bayadir evdeydik dün akşam bi kahve içelim degisiklik olsun dedik. Ben kahve icemedim mesela:))) Eşim ve kardeşim ictiler bana sıra gelince de kalkalim dedim ben. Zapt edemiyorum ben de dışarda. Mama sandalyesinde de oturmuyor. Niloyadan da sıkıldı artık:))
bunlar tel mi ki ya? Bende öyle iplik vari bişey sanıyorum hiç işim olmamıştı bunlarlaSu tellerden spiral gibi yapsak dayaniksiz mi olur sizce
onlarla makarna haşlayanı bile gördüm :) her derde deva :)Hee bak bu da mantıklı :) akıl akıldan üstün işte benim kafa elektrikli ocağa çalıştı o teklilerden alıp götüreyim yanımda diye düşünüyodum
cıt cıtlar çok sağlam olmuyo zaten. Kopabiliyolar çıkabiliyolar. Bende hiç koymayı düşünmüyorumKitaba cit cit yerine cirt cirt kullanicm ben dha kolay takip cikartmasi
çok geçmiş olsun. Daha fazla uzamaz inşallah. Ben dayanamaz gidersim heralde güvendiğim bi hastaneye ilerlememesi içinYa kızlar azad iki hafta boyunca hastaydı, neyse ilaçlar falan azıcık toparlandı ama üç dört gün geçti aradan yine başladı hırıldamaya öksürmeye. Bu arada bi yere de çıkarmadım aslında hastalanabileceği bi ortam da yoktu. Ayrıca üç tane azı çıkardı bu süreçte. Şimdi hastaneye de gitmek istemiyorum korkuyorum açıkçası, hafif öksürük halinden daha beter bi duruma geçmesin malum hastaneler virüs yuvası bu aralar :/ ne yapsam ne etsem bilemedimazad kesinlikle ıhlamur bitki çayı vs içmiyor, zaten iştah gitti yemek de yemiyor ilaç verebilecem bi tek ama kararsız kaldım
ay çok güldüm ya adanaya kaka demesine :dKızlar hava yağmurluydu bugün sıkıldik evde hadi akşam yemeğe çıkalım dedik Ece sağolsun bir dk durmadı gittik birkaç masa vardı sessiz ortam neyse bizimki garsonlari gordu adam mi bu demeye başladı garsonlari gordukce aynı seyi söylüyor amca annecim diyorum ama o yine adam mi bu diyor hemen abilerine sordum nereden duydu bunu diye büyük oğlum ben futbolcuya demiştim dedi gerçekten inanamiyorum herşeyi kayıt ediyorlar artık sonra ayaklandı koşmaya başladı orada camlı dolap var oraya gitti etler ve adanalar vardı adanalari göstererek gaka gaka demeye başladı dolabın yanından alamıyoruz çığlık atıyor ayy o kadar utandimki apar topar çıktık oradan:)
ay çok güldüm ya adanaya kaka demesine :d
Bende bu gün ilk defa dışarıda rahat yemek yedim. Yemeği beklerken gökçeye yemeğini yedirdim. Önüne küp şeker tabağını koydum. Doldurdu doldurdu boşalttı. Bende şimdi inmek isteyecek diye hızlı hızlı yedim bide
Canım onda süt ısıtınca kablosu patlıyor yada sartelleri attiriyor öğrenciyken başıma geldi deHee bak bu da mantıklı :) akıl akıldan üstün işte benim kafa elektrikli ocağa çalıştı o teklilerden alıp götüreyim yanımda diye düşünüyodum
Biz çok sütlü kahve yapardık bişey olmamıştı :))Canım onda süt ısıtınca kablosu patlıyor yada sartelleri attiriyor öğrenciyken başıma geldi de
Dışarı çıkmadan olmuyor çıksak hiç olmuyor:))) Hiç oturmuyorlar artık. Biz de bayadir evdeydik dün akşam bi kahve içelim degisiklik olsun dedik. Ben kahve icemedim mesela:))) Eşim ve kardeşim ictiler bana sıra gelince de kalkalim dedim ben. Zapt edemiyorum ben de dışarda. Mama sandalyesinde de oturmuyor. Niloyadan da sıkıldı artık:))
Evet canım ece de mama sandalyesinde oturmak istemiyor video acincada bakmıyor gittiğimiz yerde dolaşmak istiyor ben de nasıl yedim anlamadım hep de evdeyim sıkılıyorum
Bende önüne kesme şeker versem oturur ama midesine doldurur hepsini gökçe yemiyosa ne mutluay çok güldüm ya adanaya kaka demesine :d
Bende bu gün ilk defa dışarıda rahat yemek yedim. Yemeği beklerken gökçeye yemeğini yedirdim. Önüne küp şeker tabağını koydum. Doldurdu doldurdu boşalttı. Bende şimdi inmek isteyecek diye hızlı hızlı yedim bide
gecmis olsun ilaclar fayda etmezse bncde doktra gotr canm ilerlemeden. Disler bagisikligi dusuruyo o donemde hastaliklar kacinilmaz oluyo havalarda malum terliyolar. İnsallah atlatrda doktra gerek kalmaz canm
Bursa da dörtcelik çocuk hastanesıne bu ay içinde 4 milyon hasta gıtmiş bursa nufusunun kaç katı kuzenım aradı oğluyla sonuç almaya gitmişler sağlam gıttık şimdi ikimizde hasta yatıyoruz dedı beklerken bulaşmış mikrop heryer tehlikeli acil değilse asm lerin erkensaatleri en doğru yer diye düşünüyorum
Antibiyotiği verme bence ventolin bizde kullanıyoruz bize ventolinle beraber mukotik ve calpol vermişti dr
Canım geçmiş olsun. Kerem alp de hasta olduğunda uzun sürmüştü baya. Özellikle öksürük geçmek bilmedi. Bu arada o da 2 azı çıkarmıştı. Tekrar doktora gitmiştik biz antibiyotik kullandik öksürük geçmedi diye. Hatta burnu da hafiften akmaya başlamıştı tekrar. Antibiyotik vermedi pedits ve bricanly verdi bize. Zamanla geçicek öksürük iyileşme aşamasında böyle olur dedi. 2 gün kullandim ben burun akıntısı kesilince biraktim. Oksuruk zamanla geçti ama. İstersen sen de kullan ilaç. Hastanelere gitmekten ben de korkuyorum, duruma göre götürürsün.
canım geçmiş olsun sanırım balgamdan dolayı öksürük oluyor burnunu aç bol bol bence doktorun la gorus istersen balgam sökücü bir şurup verirse atabilir balgamini
bunlar tel mi ki ya? Bende öyle iplik vari bişey sanıyorum hiç işim olmamıştı bunlarla
onlarla makarna haşlayanı bile gördüm :) her derde deva :)
cıt cıtlar çok sağlam olmuyo zaten. Kopabiliyolar çıkabiliyolar. Bende hiç koymayı düşünmüyorum
çok geçmiş olsun. Daha fazla uzamaz inşallah. Ben dayanamaz gidersim heralde güvendiğim bi hastaneye ilerlememesi için
paketli şekerlerdendi muhtemelen anlamamıştır bile ne olduğunu :)Bende önüne kesme şeker versem oturur ama midesine doldurur hepsini gökçe yemiyosa ne mutlu
Canım çok geçmiş olsun ateş almadan çok ilaç verilmiyor ve malesef bu grip bayağı uzun sürüyor balgam için mukolitik kullanabilirsiniz ventolinde yumsatiyor balgamı bol sıvı desteğiyle daha iyi çıkarabilir canm aklında bulunsun sırtınada hafif hafif aşağıdan yukarı doğru vur oda balgamı atmasına fayda ederAntibiyotiği bitti de eşimi göndereyim onu da alalım. Keyfi falan iyi Ateş de yok ama iyileşen hastalığın başa sarması kötü oldu
Canım bi de dr bize burnu tıkalı ise başından bol bol su dök duşta dedi burnu iyice akar boşalır diye madrmki ateşi de varmış eğer burun tıkanıklığı da varsa yapabilirsinDr U telden aradım, ventoline devam et, çok gerekmedikçe antibiyotiğe başlama dedi. Balgamı kakayla attı. Tüm gün fırçasıyla dişleri kaşıdı, bu kez de kabarık köpekler eliyor heralde. Ateş de 38 ama çocuk cin gibi. Soyduk öyle takılıyor evde. Uyurken bi parol Ateş düşürücü vericem. Ya diş yüzünden olduğunu düşünüyorum, bünüzden dr a gidip daha beter hasta etmekten korkuyorum açıkçası. Bakalım sabah ola hayrola :/
Dönem dönem betülde de oluyo bi ara hep öyleydi sürekli dediği olacak hep onunla ilgilenecem öyle istiyo bikaç güne eski haline döner :))Kizlar oglum bugun mahvetti beni ya. O kadr huysuz ki. Yerimden kalkamadim.surekli olmayacak seyler istiyor cildirmis gibi de israr ediyo.
Elma aldi cip cip dedi gittik yikadik cesmenin basinda duracakmisiz oyle.
Mikseri gordu buuv dedi kalktim kek yaptik beraber. Ama hic mutlu edemedim. Evimin hali rezalet. Yarim saat agladi az once. Disari cikardik yagmurda hic bisey yokmus gibi gezdi mutlu mutlu.
Dia gibi durmuyo hasta da degil. Evde sıkılıyo sanirim ama yaptirilabilecek herseyi yaptiriyorum evde..
Ayni durumda olan var mi bi fikir verin bana.
Notbulundugum yerde avm yok dogru duzgun gidebilecegim bi mekan da yok olsa kacirmicam hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?