Sabah erken kaldırmayı denesen bi de o zaman erkeb uyur öğlenO saatte uyursa hala ayakta olur tabi buaralar oglen uyumamak icn direniyo.aksam ustu bayiliyo resmen ama gece gec saatlere kdr uyumuyo delirtcek beni suan sinir krizi geciriyorm salliycm kalkiyo agliyo.
Ay ne güzel :) inş. çabucak bitirirsin..günaydın kızlar başvurum kabul edildi an itibariyle insan kaynakları yönetiminde yüksek lisans öğrencisi oldum allah utandırmasın inşallah bitirmek nasip olur
Allah yardımcınız olsn. Allah beterinden saklasın. İnş. hiç ummadığınız bi anda alerjisi falan geçmiş olur.Kızlar çok moralim bozuk elif ada gece rahatsizlandi doktorumuz tekrar diyete devam dedi. Alerjisi geçmemiş iki yaşında tekrar diyeti açılacak. mamasinin tadı çok kötü yemek istemiyor bense mecburum yedirmeye napcam bilmiyorum kendimi çaresiz hissediyorum artık doktorlar bile elif adayla basbasasiniz denemelerinizi kendiniz yapar önlem alırsınız 5 yaşına kadar sürebilir diyorlar. Oturdum ağlıyorum suan allah daha büyük dertler vermesin ama yoruldum gerçekten.
Ben hiç ısıtmıyorum. Evt çok iyi şeyler söylemiyorlar. Kanserojen diyorlar.Mikrodalga fırında çocuklara birşey ısıtıyormusunuz?ben gece süte başladım ocağımız elektrıklı çabuk ısınmıyor bende bardakla ısıttım iyi seyler söylemiyolar sizler ne düşünüyorsunuz?
Geçen aklıma geldin. 2 çocukla hayatı nasıl geçiyordur diye :) anladığım kadarıyla zor ama bi okadar da zevkli..Selam kizlar sizleri cok ozledimmm ayy insan icine zaten cikamiyorum burda en azindan konusuyodum simdi onuda yapamiyorum tabiki rabbim saglik versin evlatlarima iki minik canavarim var basimi kasiyacak zamanim yok nisa cok dagtiyor etrafi inanin oyuncaklar etrafta ben topluyorum arkamdan dagtiyor gece 2 ye kadar ayaktayim ve yorgunum tum oyuncaklari kaldirdim ama dagtacak illa biseyler buluyor ev savas alani gibi sena nisa yuzunde uyuyamiyor cunku surekli gurultu halinde bazen cinnet gexirecek gibi oluyorum ben bagrinca nisa bagirma diye bana bagriyor bazende sena aglarken yanina gelip aglama offf deyip bi anda vuruyo halbuki senayi o uyutmuyor gurultu yaparak en korkuncuda ikisinin ayni anda aglamasi ozaman gercekten kafama huni takip gobek atasim geliyo 3. Ayimiza girdik sukurler olsun ama tek bi gulucukleri butun omre bedel nisanin ben kizinca yanima gelip anneee diye opmesi gonlumu almasi bi anda herseyi unutturuyo iyiki varlar diyorum. Sabah bi basliyoruz gune nisa surekli kosuyor ya hicmi yorulmazsin oturmazsin yok en uzun oturdugu 3 dk dakika tuttum yani hala yemek yemiyor ama ben artik zorlayamiyorum cunku senaylada ilgilenmek zorundayim gorseniz cok zor oluyor nisayi dizimde sallarken senayi emziriyorum. Yorucu yorucu ama ben buyuduklerini ve gezmelere gittigimizi hayal ederek rahatlamaya calisiyorum. Kizlar cok ozledim cok konusacaklarim var anlatacaklarim cok kayinvalideme ne gicik oldugum icin icimde patlayacak ama bi firsat bulursam anlatacagim simdilik opuyorum hepinizi kizlar uyudu bende bulasiklari ve evi toplayim firsat bulmusken
Sabah kaçta kalkıyor ki hira ? Çok mu geç kalkıyor.O saatte uyursa hala ayakta olur tabi buaralar oglen uyumamak icn direniyo.aksam ustu bayiliyo resmen ama gece gec saatlere kdr uyumuyo delirtcek beni suan sinir krizi geciriyorm salliycm kalkiyo agliyo.
kimi yerde kanserojen besin değeri ölüyo diyo. Kiminde hiç alakası yok deniyo emin olamayınca hiç kullanmıyorum gökçe için.Mikrodalga fırında çocuklara birşey ısıtıyormusunuz?ben gece süte başladım ocağımız elektrıklı çabuk ısınmıyor bende bardakla ısıttım iyi seyler söylemiyolar sizler ne düşünüyorsunuz?
maşallah onlara Allah sana güç kuvvet bebişlerine sağlık versin. Geçicek inşallah bu zor günlerSelam kizlar sizleri cok ozledimmm ayy insan icine zaten cikamiyorum burda en azindan konusuyodum simdi onuda yapamiyorum tabiki rabbim saglik versin evlatlarima iki minik canavarim var basimi kasiyacak zamanim yok nisa cok dagtiyor etrafi inanin oyuncaklar etrafta ben topluyorum arkamdan dagtiyor gece 2 ye kadar ayaktayim ve yorgunum tum oyuncaklari kaldirdim ama dagtacak illa biseyler buluyor ev savas alani gibi sena nisa yuzunde uyuyamiyor cunku surekli gurultu halinde bazen cinnet gexirecek gibi oluyorum ben bagrinca nisa bagirma diye bana bagriyor bazende sena aglarken yanina gelip aglama offf deyip bi anda vuruyo halbuki senayi o uyutmuyor gurultu yaparak en korkuncuda ikisinin ayni anda aglamasi ozaman gercekten kafama huni takip gobek atasim geliyo 3. Ayimiza girdik sukurler olsun ama tek bi gulucukleri butun omre bedel nisanin ben kizinca yanima gelip anneee diye opmesi gonlumu almasi bi anda herseyi unutturuyo iyiki varlar diyorum. Sabah bi basliyoruz gune nisa surekli kosuyor ya hicmi yorulmazsin oturmazsin yok en uzun oturdugu 3 dk dakika tuttum yani hala yemek yemiyor ama ben artik zorlayamiyorum cunku senaylada ilgilenmek zorundayim gorseniz cok zor oluyor nisayi dizimde sallarken senayi emziriyorum. Yorucu yorucu ama ben buyuduklerini ve gezmelere gittigimizi hayal ederek rahatlamaya calisiyorum. Kizlar cok ozledim cok konusacaklarim var anlatacaklarim cok kayinvalideme ne gicik oldugum icin icimde patlayacak ama bi firsat bulursam anlatacagim simdilik opuyorum hepinizi kizlar uyudu bende bulasiklari ve evi toplayim firsat bulmusken
erken kalkardi hep oncden oglen en gec 2 ye kdr oglen uykusuna yatardi smdi neoluyo bu kiza anlamadm uyandriym en iyisiSabah erken kaldırmayı denesen bi de o zaman erkeb uyur öğlen
Öykü bugün 8.30da kalktı öğlen 12 gibi 1 saat uyudu sonra 5te 1 saat uyudu gece yine 12 de uyudu
normalde 7 8 de kalkiyodu oglen uyuyodu.buaralar 9 10 arasi kalkiyo gec yattigi icin. Oglende uyuyamiyo busfer aksam 5 6 gbi uyuyo 8 de kalkiyo gece uyanik. Bugn zorla oglen uyutmya caliscam yne ins busefer uyurSabah kaçta kalkıyor ki hira ? Çok mu geç kalkıyor.
Mikro dalga eve alıp almama konusunda bile tereddüt ediyorum ben. Çok radyasyon yayiyormus. Benim fikrim orda süt ısıtma canım.Mikrodalga fırında çocuklara birşey ısıtıyormusunuz?ben gece süte başladım ocağımız elektrıklı çabuk ısınmıyor bende bardakla ısıttım iyi seyler söylemiyolar sizler ne düşünüyorsunuz?
Allah yardımcın olsun canım :) eminim zordur ama dediğin gibi bi gülücükleri yetiyor. Biz ikincileri büyütmeye uğraşırken sen rahata ereceksin Ohhh ne güzel vallaSelam kizlar sizleri cok ozledimmm ayy insan icine zaten cikamiyorum burda en azindan konusuyodum simdi onuda yapamiyorum tabiki rabbim saglik versin evlatlarima iki minik canavarim var basimi kasiyacak zamanim yok nisa cok dagtiyor etrafi inanin oyuncaklar etrafta ben topluyorum arkamdan dagtiyor gece 2 ye kadar ayaktayim ve yorgunum tum oyuncaklari kaldirdim ama dagtacak illa biseyler buluyor ev savas alani gibi sena nisa yuzunde uyuyamiyor cunku surekli gurultu halinde bazen cinnet gexirecek gibi oluyorum ben bagrinca nisa bagirma diye bana bagriyor bazende sena aglarken yanina gelip aglama offf deyip bi anda vuruyo halbuki senayi o uyutmuyor gurultu yaparak en korkuncuda ikisinin ayni anda aglamasi ozaman gercekten kafama huni takip gobek atasim geliyo 3. Ayimiza girdik sukurler olsun ama tek bi gulucukleri butun omre bedel nisanin ben kizinca yanima gelip anneee diye opmesi gonlumu almasi bi anda herseyi unutturuyo iyiki varlar diyorum. Sabah bi basliyoruz gune nisa surekli kosuyor ya hicmi yorulmazsin oturmazsin yok en uzun oturdugu 3 dk dakika tuttum yani hala yemek yemiyor ama ben artik zorlayamiyorum cunku senaylada ilgilenmek zorundayim gorseniz cok zor oluyor nisayi dizimde sallarken senayi emziriyorum. Yorucu yorucu ama ben buyuduklerini ve gezmelere gittigimizi hayal ederek rahatlamaya calisiyorum. Kizlar cok ozledim cok konusacaklarim var anlatacaklarim cok kayinvalideme ne gicik oldugum icin icimde patlayacak ama bi firsat bulursam anlatacagim simdilik opuyorum hepinizi kizlar uyudu bende bulasiklari ve evi toplayim firsat bulmusken
Ben 5 te de uyutmam çok alamadığı süreceSabah erken kaldırmayı denesen bi de o zaman erkeb uyur öğlen
Öykü bugün 8.30da kalktı öğlen 12 gibi 1 saat uyudu sonra 5te 1 saat uyudu gece yine 12 de uyudu
Öykü normalde 12 de kalkıyo 4 te uyuyo gecede 12 de yatıyo ondan sabah erken kalkınca ve huysuzluk had safhada olunca uyuttum gitti :) kendi uyudu daha doğrusu biz yan yana yatıyoz saçımla oynuyo öyle uyuyo :)Ben 5 te de uyutmam çok alamadığı sürece
@Apriori123 sizin uyku eğitiminden sonra Azadı gittiğiniz yerlerde nasıl uyutuyosunuz?
Ben napıcağımı şaşırdım 8 den beri ağlıyo uyumuyo. Başka bi derdide yok. Tek derdi uyku belli. Battaniyede sallamayı bile denedik.
Çarşafını yastığını uyurken yanında olan ayılarını bile getirdim üstelik.
İlk gün yol yorgunu emzirirken uyumuştu. 2 gündür en az 2 saat ağlamadan uyku faslına geçemiyoruz.
(Dün akşam bunları yazmıştım yorgunluktan göndermeyi bile becerememişim )
İlk öğlen uykusu uyumadı dün uyuyunca tamam dedim biraz alıştı ama akşam gördüm ki alışmamış..
Kardeşimle akşam oturup bi keyif yapamadım. Gökçe uyur uyumaz yorgunluktan kendimi yatağa atıyorum
12 de mi uyaniyo Wuwww. Sabah 8 de uyandım bi baktım gökçe de uyanık. Birlikte kalktık. Şimdi esniyo ama uyutmadim. Yatak odasını silip süpürüyüm öyle uyutcam.Öykü normalde 12 de kalkıyo 4 te uyuyo gecede 12 de yatıyo ondan sabah erken kalkınca ve huysuzluk had safhada olunca uyuttum gitti :) kendi uyudu daha doğrusu biz yan yana yatıyoz saçımla oynuyo öyle uyuyo :)
İnş canım aslında beraber yattık mı uyuyo ben yatıyorum diye o yatıyo o yatıyo diye ben yatıyorum :) bugün ben 9.30 da kalktım o da kalktı değişiyo saatimiz yani12 de mi uyaniyo Wuwww. Sabah 8 de uyandım bi baktım gökçe de uyanık. Birlikte kalktık. Şimdi esniyo ama uyutmadim. Yatak odasını silip süpürüyüm öyle uyutcam.
Buarada dün öğlen burnu akmaya başlamış hala akıyor. Aferin bitmiş bende petitus aldirdim inş ilerlemez.
Bozulmasından korkmuyorum eve gidince bi sıkıntı yaşamıyoruz aynı düzen devam ediyo. Merak ettim sadece azad da yatağına alışında başka yerde sorun yaşıyo mu diye.Dışarda aynı yatakta koyun koyuna yatıyoruz ama eve dönünce düzenine veri dönüyor. Valla sandığımızdan daha akıllı bu bıdıklar :)) bu aralar yine yanımda uzanıp benimle oynaşmasına izin veriyorum çünkü hem hasta hem dişler çıkıyor ve o yüzden mızmız ve mutsuz. Ama her seferinde değil, yine götürüp yatağına bıraktığımda nevresimini mıncıklayarak uyuyor kendi kendine. Korkma yani uyku eğitimi yaptıysan dışarda beş on günde bozulmaz
Bizim hafta ici ayrı hafta sonu ayrı bi duzen oluyo :) bizimde hep aynı olmuyo.İnş canım aslında beraber yattık mı uyuyo ben yatıyorum diye o yatıyo o yatıyo diye ben yatıyorum :) bugün ben 9.30 da kalktım o da kalktı değişiyo saatimiz yani
Azad benim yanımda uyuduktan sonra her yerde uyur :))) o Zaman yüzüm gözümle oynayarak uyuyor bu da çok hoşuna gidiyor. Ama ayrı yatırmayı denediğimde dışarda sıkıntı oluyor. Ha sen diyosun ki o kendisi yatsın ben ailemle vakit geçireyim . Onu biz dr yapamıyoruz, anneme gidince Azadla yatıp Azadla kalkıyorumBozulmasından korkmuyorum eve gidince bi sıkıntı yaşamıyoruz aynı düzen devam ediyo. Merak ettim sadece azad da yatağına alışında başka yerde sorun yaşıyo mu diye.
Şimdi yine öğle uykusu için 10 gibi yattık birlikte yeni uyudu.
Mecbur çekicez artık
Evet aynen onu demek istiyorum. Dün yanından ayrılmıştım iyice dalınca ses etmedi. Şimdi kıpırdadıüım an suratı değişiyo. Bi öğlen uykusuna yatmadığım kalmıştıAzad benim yanımda uyuduktan sonra her yerde uyur :))) o Zaman yüzüm gözümle oynayarak uyuyor bu da çok hoşuna gidiyor. Ama ayrı yatırmayı denediğimde dışarda sıkıntı oluyor. Ha sen diyosun ki o kendisi yatsın ben ailemle vakit geçireyim . Onu biz dr yapamıyoruz, anneme gidince Azadla yatıp Azadla kalkıyorum
Ben annemlerdeyken öğle uykusuna da yatıyorum. Ama benim onu tek başına kanepede yatıramama korkum da var ya düşerse diye :/ yazın yer yatağında bırakıyordum ama uykusu daha kısa oluyordu. Mesela evde kendi yatağında 2 saat öğle uykusu uyurdu annemlerde 40 dk anca tek başına ve uyandığında feryat figan ağlardıEvet aynen onu demek istiyorum. Dün yanından ayrılmıştım iyice dalınca ses etmedi. Şimdi kıpırdadıüım an suratı değişiyo. Bi öğlen uykusuna yatmadığım kalmıştı
ah kuzum ne acımıştırBizim hafta ici ayrı hafta sonu ayrı bi duzen oluyo :) bizimde hep aynı olmuyo.
Az evel de ben evi süpürürken düşüp dilini isirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?