- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
ah kuzum ne acımıştır
Sağolun kızlar çok ağlamadı ama ben cok uzuldum dilini kanarken görünceisimdeyimgucumdeyim gecmis olsun Gokceye
Ben de taşıyamıyorum artık ama iki adım gidince de yoruluyor kucak istiyor :/Bu sabah kalktigimda kollarim et kesmiş nasıl agriyor dusunuyorum ben ne yaptimda kolum agriyor diye sonra aklıma geldi dün kardeşime gitmek için evden çıktım ece kucagimda yakın aramiz iki sokak burası yokuş hep o yüzden araba almadim kucagimda tasidim elime çöp aldım çıkarken atayim diye koca sokakta çöp konteynırı yok inşaatlar var kaldırmışlar ara ara yok en sonunda bizim evin çok uzağında buldum attım yolum uzadı tabi Ece de kucagimda kollarim tutulmuş vallahi
Evet canım artık zor oluyor kucakta taşımak Ece yürümeyi seviyor aslında ama elimi tutmak istemiyor çok araba geçiyor birakamiyorumBen de taşıyamıyorum artık ama iki adım gidince de yoruluyor kucak istiyor :/
Ay bende korkarım öyle kanepede yatırmaya. Gece koltuğu açıyorum öyle yatıyorz ama gündüz kalkarım belki bir ihtimal diye peteğin önüne yer yatağı yapıyorum. Sıcacık yatayım şurda rahat demiyo sıpa. İki büklüm sarılarak yatıyoruz. Uyanınca gökçede çok ağlıyo alışkın olmayınca eve.Ben annemlerdeyken öğle uykusuna da yatıyorum. Ama benim onu tek başına kanepede yatıramama korkum da var ya düşerse diye :/ yazın yer yatağında bırakıyordum ama uykusu daha kısa oluyordu. Mesela evde kendi yatağında 2 saat öğle uykusu uyurdu annemlerde 40 dk anca tek başına ve uyandığında feryat figan ağlardı
ay canım hiç kucağa almaya gelmiyolar. Çok ağırlaştılar. Ki gökçe çoğundan hafiftir yine ben dayanamıyorum taşımayaBu sabah kalktigimda kollarim et kesmiş nasıl agriyor dusunuyorum ben ne yaptimda kolum agriyor diye sonra aklıma geldi dün kardeşime gitmek için evden çıktım ece kucagimda yakın aramiz iki sokak burası yokuş hep o yüzden araba almadim kucagimda tasidim elime çöp aldım çıkarken atayim diye koca sokakta çöp konteynırı yok inşaatlar var kaldırmışlar ara ara yok en sonunda bizim evin çok uzağında buldum attım yolum uzadı tabi Ece de kucagimda kollarim tutulmuş vallahi
Kucak dönemi geçmiş artık canım kollarim o kadar kötü ki sanki bütün evi kaldirmisim saatlerce temizlik yapmisim:))Ay bende korkarım öyle kanepede yatırmaya. Gece koltuğu açıyorum öyle yatıyorz ama gündüz kalkarım belki bir ihtimal diye peteğin önüne yer yatağı yapıyorum. Sıcacık yatayım şurda rahat demiyo sıpa. İki büklüm sarılarak yatıyoruz. Uyanınca gökçede çok ağlıyo alışkın olmayınca eve.
Bi dahaki gelişime bari düzelmiş olsa
ay canım hiç kucağa almaya gelmiyolar. Çok ağırlaştılar. Ki gökçe çoğundan hafiftir yine ben dayanamıyorum taşımaya
canım mantar olabilir.Ya kızlar büyük oğlumun saçında kepek vardı kepekli saçlar için şampuan aldık kullandı hiçbir değişiklik yok hatta daha kötü pul pul derileri kalkmış kıpkırmızı derisi zaten biliyorsunuz alerjik bir bünyesi var buna bağlı bir rahatsızlık değildir inşallah dermatoloji ye goturcem randevu alıp
gökçe hala uyurken deli danalar gibi yatağı dört dönüyo. Bizimle uyurken ayakucumuzda bulduğum oluyo bazen. Normal yatağa ne zaman geçicez acabaKızlar ben gündüz Eceyi bizim yatağın ortasına yatiriyorum yaklaşık bir aydır böyle çünkü Ece park yatağında çok çabuk uyanıyor döndükçe ses yapıyor kalkıyor ama bizim yatakta uzun sure uyuyor etrafına yastık koyuyorum ustune de yorgan ortunce kipirdayamiyor uyanınca da inip geliyor yanıma
bende burdan alcam gökçeyi annemlere burakıp. Sayfalara fon rengi olarak ne alsam diye düşünüyorum. Yoksa hepsine farklı mınyapsam.Kece almaya gittm cirtcirt falan aldm ptesi baslarm yapmaya kitabi
Gel gel öbür tarafa diyet orda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?