2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

sanırım kızlar olabilir oğluma berberden falan mi bulaştı acaba randevu bakcam pazartesiye bulursam alcam @AreN5 sana da gecmis olsun canım inşallah rahat şekilde atlatirsin

gökçe hala uyurken deli danalar gibi yatağı dört dönüyo. Bizimle uyurken ayakucumuzda bulduğum oluyo bazen. Normal yatağa ne zaman geçicez acaba
Ece fazla dönmüyor canım gece de pek dönmez ama ne varsa o park yatakta var cozemedim doğduğundan beri sevmedi hiç bende biraz büyüyünce odasını ayircam abisinin odasına geçircem boşta bir baza var ona yatar ama biraz daha zaman var sanırım

Herkese merhaba. Hasta olan anne çe bebeklere geçmiş olsun. Dün aşı oldu oğlum ve alttaki azıyı çıkarmaya çalışıyor. İkisi birleşince sabah altı buçukta zar zor uyuttum. Yedi gibi uyandı ben de aldım emziriyodum. İçim geçmiş yorgunluktan. Baktım uyuyo beşiğine koyuyum dedim. Bacağımın uyuştuğunu fark etmemişim ayağım içe burkuldu yataktan düştüm Oğlumu koruyayım diye düşüşümü yavaşlatamadım. Belim kimisine geldi ayak burkuldu. Baktım tosba hala uyuyo kucağımda. Allahtan onu çarpmadım bir yere. Acıdan ağlamaya başladım sesime uyandı be olduğunu anlayamadı.Eşim düşme sesime uyandı şok oldu gülse gülemedi de Baktı bel mor ayak mor yoksa epey dalga geçerdi. Bizi anneme bıraktı evi ben temizlerim dinlen dedi. Sanırım arada bir düşsem fena olmayacak

Çok geçmiş olsun ya krizi fırsata çevir sen de yat dinlen annende

geçmiş olsun valla başımıza bişey gelmeden kıymet bilse şu adamlar

Çok geçmiş olsun canım. Önemli bişeyin yoktur inşallah

çook geçmiş olsun neyse ki çocuğa bişey olmamış bi de o tuz biber olurdu heralde üstüne. İyice dinlen fırsattan istifade

Ben bir kere dustum unutamiyorum kızlar buraya yeni tasinmistik yokuşta bizim apartman oğlumun doğum günü için pasta almaya gidiyorduk Ayağım bir kaydı direkt popomun ustune sert şekilde dustum dra gittim film çekildi kuyruk kemigim çatlamış Dr ameliyat olmaz alçı olmaz zamanla düzelir dedi çok kötüydü söylemesi ayıptır günlerce wc de çok zorlandim uzun süre oturamadim yan oturdum sert yerde oturamadim şimdi bana her gelen korkuyor yokuşta duseriz diye işte tam o gün ilk olarak buraya tasindigima pişman olmuştum

Kızlar saçlarımı kısacık kestirdim. Ayyy Nasıl rahatladım, zaten uzun saçı kendime hiç yakıştırmıyorum ilk defa bu kadar uzatmıştım. Şimdi yine eski saç modelime döndüm

geçmiş olsun Can'ım neyseki önemli bişi yokmuş

bende bir kez o şekilde düştüm kuyruk sokumumu merdivene çarptım üstelik günlerce simite oturdum ara ara nükseder demişti doktr hamileliğin son aylarında otururken tekrar simit kullandım şimdi bişi yok şükür ama ofisde genelde simit kullanıyorum
Kızlar saçlarımı kısacık kestirdim. Ayyy Nasıl rahatladım, zaten uzun saçı kendime hiç yakıştırmıyorum ilk defa bu kadar uzatmıştım. Şimdi yine eski saç modelime döndüm
merak ettim şimcik güle güle uzat eminim çok yakışmıştır yaza bende biraz kat verdirmeyi planlıyorum

Ayy Mira o kdr huysuz ki anlatamam herşeye mırmırlanıyo sabahtan beri tek lokma yemedi alerjisi azdı doktor yoğurt verme sende yediklerine dikkat et çok süt ürünü tüketme dedi krem sürücez bi kaç güne geçer inşallah

Film gibi..
Anlattıkların canlandı gözümde okurken.. Neyse ki her zorluğa rağmen mutlusun ve her şeyden önemlisi sağlıklısınız.. Çok şükür.. Fırsat buldukça, gel yaz csnım.. Özletme..

Geçmiş olsun canım. Allah korumuş, çok ciddi bir durum olusmamis. Ben de çocuk kucağımda düşmekten çok korkuyorum. Annelik işte:)

Ben de uzun süreli oturdugum zaman çok rahatsız oluyorum canım
Çabuk geçer inşallah canım alerjisi olduğunda kaşıntı mi oluyor

Kızlar günlerdir kerem alp in uyku meselesi ile uğraşıyorum. Canımı çok sıkıyor bu konu. Geçen gün de konuşmuştuk ya biz de durum aynı dün gece 2 de uyudu üçte kalkti ne biçim bi enerjiyle hem de. Sabah 8 buçuk gibi uyudu tekrar. 11 buçukta kalkti. Durum hep buna benzer olunca gündüz olur olmaz uyuyor. Normalde sabah 8 de kalkıp 2 saat öğle uykusu uyurken. Şimdi gündüz akşamüstü uyuma isteği eklendi. Dün geceden sonra tak dedi artık. Bugün uyutmadım 11 buçuktan beri ama göbeğim catladi. O kadar uykusu geldi ki görseniz elimden tutup yatağa götürüp emErek uyumak istemeler, uyku uyku diye ortalarda mizirdanmalar. En son 8 de kucagima tırmandı teyzesine iyi geceler diyor ve bay bay ediyor:)) uyumasi 1 dk sürmedi. Zorla uyutuyordum günlerdir. İlaç gibi geldi:)) Umarim uyanmaz tabi

Ben de uzun süreli oturdugum zaman çok rahatsız oluyorum canım
Çabuk geçer inşallah canım alerjisi olduğunda kaşıntı mi oluyor
Evet Can'ım hem kaşıntı hemde kabarıklıklar oluyo vücudunda şuan diz arkalarında ve yanaklarında var
inşallah uyanmaz Can'ım Zafer senin olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…