2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim ev çingene çadırına döndü resmen annemle babam geldi onlar gelince zaten hemen kv kp damlar maç varmış digiturk almıştı eşim enişte geldi oğlan kuzenin oğlan öyküyü delirttiler ev bakmayq başladım eşimde diyo şimdi taşınamayız bende dedim ben anneme gidiyorum pazartesi okullar açılana kadar gelmem tamam dedi canıma tak etti artık ya hepsini kovalıcam ya ben gitcem yani bıktım artık ayağımızı uzatıp oturamıyoz artık

Bende gelmemelerinden şikayetçiyim uzaktayız bazan dedesini 2 ayda bir görüyo Mira doğal olarak yabancılıyo istemiyorum öyle olsun ama biz evimize taşınana kdr böyle olacak sanırım

Koca bir gün yarım kase tarhana çorbasıyla kapandı bu saatten sonra zaten ağzını dahi açmaz bgn hastanede hep ay ne kdr minyon diyip durdular zaten

Bende gelmemelerinden şikayetçiyim uzaktayız bazan dedesini 2 ayda bir görüyo Mira doğal olarak yabancılıyo istemiyorum öyle olsun ama biz evimize taşınana kdr böyle olacak sanırım
Valla gelsinler ama hergün çat kapı selam sabah yok dalıyolar eve işiniz var mı yokmu biyere gitcenizmi yok beni rahatsız eden bunlar

Valla gelsinler ama hergün çat kapı selam sabah yok dalıyolar eve işiniz var mı yokmu biyere gitcenizmi yok beni rahatsız eden bunlar
Sende haklısın Can'ım tabiki öyleside zor en azından nezaketen sormaları lazım neyse annende kafa dinlersin inşallah biraz

Haklısın canım sen. İnsanlar saygı duysalar aslında yakın olmak güzel ama malesef öyle bir anlayış yoksa da çekilmez oluyor. beni de çok zorlar eminim. Uygun zamanda tasinirsiniz inşallah.

Koca bir gün yarım kase tarhana çorbasıyla kapandı bu saatten sonra zaten ağzını dahi açmaz bgn hastanede hep ay ne kdr minyon diyip durdular zaten
Canım benim ya, bütün bebeler iştahsız nerdeyse biliyorsun. Hepimiz yaşıyoruz. Kerem alp de hersey had safhada bu ara yenidoğan gibiyiz yemez uyumaz durmaz modunda. Geçecek inşallah hepimiz için bu günler. Bir de anne sütüne veda edince bakicaz, inşallah güvenecek birseyleri kalmayıncaya yerler. Umudum(uz) o yönde yani O insanları da takma, üzerine vazife olmayan şeylere burnunu sokan tipler. Ayy gıcık oluyorum zaten. Bu tarz şeyler duyduğumda hep sanane diyesim gelir ama terbiyem müsade etmediği için susarim.

Geçmiş olsun canım şimdi miranın süt ürünlerne alerjisi mi varmış anlamadım öyle bişey olsa çok önceden belli ederdi diye düşünüyorum. krem olarak ne verdi canım advantan mı

@minnakkartal sıkma sen canını da miranın canını da sıkma. Kızın hasta değil eksik değil. Şöyle düşün bu çocuk anne sütü alıyor hala ki be şanslı. Laf eden millete de ver cevabını.

Canım boşver minyon diyenleri benim kizda aynı biliyorsun fotolarda kilolu gibi çıkıyor ama görenler yorum yapıyorlar tabiki. Ailem hassasiyeti mi bildiklerinden her seferinde maşallah elif ada toparlanmis diyolar tabi gerçek başka ama napalım alerjik bebekler kilolu olmuyor iştahsız oluyorlar. Ben yorumları takmiyorum huzurlu sağlıklı mutlu olsun yeter diyorum

Dün akşam betülde duvara tosladı ama öyle böyle değil kulağını vurdu çok fena morardı yavrum çok ağladı basıl oldupunu hala anlamış değilim duvar bitti sandı döndü ama bitmemişti bende arkasındaydım tam köşeye kulağını vurdu

Eklentiler

• image.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 72
zor oluyo ama bende eğer gündüz uyumamışsa akşama kadar uyutmuyorum. Uyursa sonrası banada onada işkence oluyo. İnşallah güzel uyur gece uykusunuda

Düşüncesizlerse yakın falan oturmayacaksın gerçekten. Bizimkilerde hala sormadan etmeden gelirler. Bi de yakın olsak daha beter olurduk kesin
sıkma canımı canım. bizede çok diyolar alerji durumumuz da yok ama yinede öyleyiz birazda yapıları böyle. Montumuz 6-12 ay için hala 9-12 aylık badileri zıbınları giyiyoruz. Çok şükür sağlıkları yerinde alerji durumuda atlatıcaksınız inşallah yemeleride bi gün düzene girecek. Hatta çok kilo aldım diyip diyete girmeye bile kalkabilir senin gibi :)

Ay nasıl morarmış. Geçmiş olsun canım ya acıyodur ki orası hassas yer bi de

Ya nasıl morarmış, cok geçmiş olsun canım. Görünmez kaza keşke anneler olarak önceden kestirebilsek. Allah beterinden korusun.

çok geçmişolsun Can'ım. Son bir ayda seni daha iyi anladım. Çabucak geçer inşallah

Evet Can'ım hem kaşıntı hemde kabarıklıklar oluyo vücudunda şuan diz arkalarında ve yanaklarında var
inşallah uyanmaz Can'ım Zafer senin olsun :))
Anladım canım benim oğlumda da oluyordu ama sadece yüzünde oluyordu şimdi geçti çok şükür inşallah sizinde geçer
İnsanı bunaltiyorlar değil mi canım anlayış olmayınca zor tabi boşver git annene kafani dinle
Canım hiç moralini bozma Mira gayet sağlıklı bir bebek kim ne derse desin boşver insanlar yorum yapmaya bayılır zaten
geçmiş olsun canım

ayy çok geçmiş olsun betüşe öykü de yapıyo öyle bi de önüne bakmadan gidiyo kaç kere vurdu duvara aceleleri var bu bebelerin

çok geçmiş olsun Can'ım

Kötüydü canım dusmek deyince hemen aklıma geliyor duramadim yazdım buraya da:)) çok acı cekmistim dur bakayım oglusuna da hiç görmedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…