2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
inşallah geçecek bende kız çocuğu öyle olsun tabi ne güzel fln diyip geçtim ama içimden başka şeyler söylemek geçti

Geçmiş olsun canım şimdi miranın süt ürünlerne alerjisi mi varmış anlamadım öyle bişey olsa çok önceden belli ederdi diye düşünüyorum. krem olarak ne verdi canım advantan mı
Canım şöyleki zaten Mira yaşına kdr keçi yoğurdu peyniri yiyordu ben pek diyet yapmadım aslında bi gastrocu demişti kabızlığıda buna bağlı olabilir diye ama emin olamadık tahliller negatifti şimdi de inek sütü içmiyo ama aynı gün sütlü bişi varsa yoğurt yerdirmiyorum kendimde öyle bişi yesem diğerini almıyorum yumurta haftada iki kez fln demeyebiliyorum krem olarak yine coresatin önerdi Can'ım

yok yok miraya bişi yansıtmadım zorlamadım zaten huysuz emmesi ayrı dert ama bıraktırmaya kıyamam aldığı 3-5 gr oda sütten

Tabi Can'ım sağlık herşeyin başı takmamak lazım da işte oluyo arada
çok geçmiş olsun Can'ım kıyamam ya

ya inan bi tane bişiyi küçük geliyo ya dünyalar benim oluyo
Hele bi desin o zamn garazin banamıydı diye her diyetinde bi ton güzel şey hazırlarım yaptırtmam

çok geçmişolsun Can'ım. Son bir ayda seni daha iyi anladım. Çabucak geçer inşallah
sağol Can'ım inşallah hepsinin bol olsun iştahı

inşallah büyüdükçe azalırmış alerji bakalım

Geçmiş olsn ya. Resmen görünmez kaza olmuş.

Kızlar saçlarımı kısacık kestirdim. Ayyy Nasıl rahatladım, zaten uzun saçı kendime hiç yakıştırmıyorum ilk defa bu kadar uzatmıştım. Şimdi yine eski saç modelime döndüm
Ay çok merak ettim. Ben hayatım boyunca hiç kestiremicem galiba.
Koca bir gün yarım kase tarhana çorbasıyla kapandı bu saatten sonra zaten ağzını dahi açmaz bgn hastanede hep ay ne kdr minyon diyip durdular zaten
Boşver cnm hiç takma. Arende zayıf biliyorsun. Karşı komşum her gördügünde aaa ne kadar zayıflamış diyor. Bende sağlıklı olsn da başka bişey istemiyorum diyorum. Ayrıca kilo vermeyip sabit kalması bile iyi bişey.
Ah çok kötü olmuş. İçim gitti resmen. Geçer inş. hemen.

Saçımın fotosunu sabah atarım kızlar ama uzun saçla tam kezban gibi hissediyorum kendimi ya hiç ama hiç yakışmıyor. Benim 2000 yılından beri saçım kısaydı ama işte hamilelikte bi uzadı sonra da kestirmedim fazla kısaltmadım ama daraldım baya :/ aslında kadını kadın gibi gösterir saç ama beni genelde kadınlıktan çıkmış gösteriyor

acısını çıkarırsın canım sende :)
Bi pantolon almıştım çokta beğendim ille giydiricem. Boyu tam. Ama beli o kadar bol geliyo ki. Çocuk hareket etmesede düşüyo yere. Toto hiç yok zaten bizde. Oturdum belin iç kısmına düğmeyle lastik diktim daralttım öyle giydiriyorum. Anneme anlatıyorum bi de biraz kilo alınca lastiği biraz açıcam o zamanda giyer çok sevdim bunu diye. Dalga geçti benle sanki boyu aynı kalacak bu çocuğun boyunu nasıl uzatcan diye :) aklım nerdeyse onu yaparken. Dikip düzgünce daratmak yerine lastik düğme bi ton uğraştım. Sanki iki üç ayda 3-4 kilo alacak çocuk :) sonra istese giyemez boydan kısa:))

banada kisa sac hic yakismiyo. Ama kucukken besleme gbiydim kisacik bde annem kesiyodu cok cirkindim:)) suan belimde cok uzadi esm kestrme diyo ama bn kat attrmak istiyorm birazda kisalltrcm gercekten fazlasida kezban gbi:)

Kisa bilekten pantolonlar moda desydin :)))

Dun vaktinde oglen uykusu uyudu aksam 10 da uyuttum duzelltk uykuyu derken hala uyanmadi 10 dan beri uyuyo uyandrcm smdi yksa oglen uyumiyck
Ya çocuk uyanmadıysa sen niye uyanıyorsun, valla böyle anneleri de hiç anlamıyorum . Azad 24 saat uyusa ben de o kadar uyurum valla

Yaaaa ben de uyku delisiyim hele şu 1,5 yıllık uykusuzluğun üstüne bıraksalar 1 hafta kesintisiz uyurum
Benm esim oyle bu konuda hic anlasamiyoruz sinir oluyorm. Hala uyuyo mesela.
Tatile gttgmzde sabhlari ben kalkiyorm 8en gec 9 da o uyumak istiyo uyumayami geldin diyorm dinlenmeye geldm diyo. Biraksan smdi aksama kdr uyur

@minnakkartal canım hiç takma kafana boşver. Gökçede çok kilolu değil. Aldığım çoğu şeyin beli bol geliyo. Hatta hiraya aldığımız pantolonu çok sevdim aynisindan gökçeye de alayım dedim ama belden olmadı hiranin iki kilo fazlası var gökçeden ona olur diye düşünüp aldım inşallah olmuştur ona buarada yüksek lisansında hayırlı olsun

Bende uykuyu çok severim ama 1.5 senedir istediğim zaman yatıp istediğim zaman kalkamiyorum eşim erken yatıp erken kalkar pazar günleri erkenden uyanır bizide rahat bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…