beli ayarlaniyo canm pantolonun lastigini ayarladm oldu yanliz uzun zaman gyeblcegi bi pantolon almissn boyuda ayarlaniyo:) disari cikamiyoruzki uzun zmandr ilk cktgmzda giydircm resm cekcem ama evdeyiz uzun zamandr hastalik korkusundan@minnakkartal canım hiç takma kafana boşver. Gökçede çok kilolu değil. Aldığım çoğu şeyin beli bol geliyo. Hatta hiraya aldığımız pantolonu çok sevdim aynisindan gökçeye de alayım dedim ama belden olmadıhiranin iki kilo fazlası var gökçeden ona olur diye düşünüp aldım inşallah olmuştur ona buarada yüksek lisansında hayırlı olsun
Masallahhh hep byle devam eder insallah. Bnde emzrmeyi birakmayi dusnuyodm ya bi turlu biraktrmiyodm. En son cuma aksami emzrdim hirayi. Hic aklina gelmiyo onunda bnde o istemiyo diye vermiyorm. Skinca bir damla geliyo sut gelmiyo artk emzirirkende cok agri yapmaya baslamisti sanki damarlar cekiliyo gbi oluyodu. İstemiyo nasl oldysa ikimizn ortak karari oldu:)Kızlar 10 gündür falan Ece maşallah geceleri güzel uyuyor bazen bir kere uyanıyor bazen hiç uyanmiyor gerçekten uykumu alıyorum artık çok şükür ki 19 aydan sonra bugunleri gordum
Bizde de öyle olmuştu hayırlısı artıkMasallahhh hep byle devam eder insallah. Bnde emzrmeyi birakmayi dusnuyodm ya bi turlu biraktrmiyodm. En son cuma aksami emzrdim hirayi. Hic aklina gelmiyo onunda bnde o istemiyo diye vermiyorm. Skinca bir damla geliyo sut gelmiyo artk emzirirkende cok agri yapmaya baslamisti sanki damarlar cekiliyo gbi oluyodu. İstemiyo nasl oldysa ikimizn ortak karari oldu:)
Ne güzel olmuş canım maşallah ikinizde hazirmissiniz demek ki darısı başımıza inşallah bizde rahat bırakırız bende meme konusunda biraz katı davranmaya başladım her istediğinde ya da yemek öncesi vermiyorum çünkü emerse yemek yemiyor gecede uyuduğu için eskisi kadar çok emmiyor böyle olunca zamanla azaltarakta biraktirabilirim belkiMasallahhh hep byle devam eder insallah. Bnde emzrmeyi birakmayi dusnuyodm ya bi turlu biraktrmiyodm. En son cuma aksami emzrdim hirayi. Hic aklina gelmiyo onunda bnde o istemiyo diye vermiyorm. Skinca bir damla geliyo sut gelmiyo artk emzirirkende cok agri yapmaya baslamisti sanki damarlar cekiliyo gbi oluyodu. İstemiyo nasl oldysa ikimizn ortak karari oldu:)
Güle güle giysin hiracikbeli ayarlaniyo canm pantolonun lastigini ayarladm oldu yanliz uzun zaman gyeblcegi bi pantolon almissn boyuda ayarlaniyo:) disari cikamiyoruzki uzun zmandr ilk cktgmzda giydircm resm cekcem ama evdeyiz uzun zamandr hastalik korkusundan
Bizde de durum aynı belinde düğmeli lastik olmayan hiçbişi almıyorum ama kilodan ziyade iştahsızlık beni üzüyor neyse geçecek inşallah@minnakkartal canım hiç takma kafana boşver. Gökçede çok kilolu değil. Aldığım çoğu şeyin beli bol geliyo. Hatta hiraya aldığımız pantolonu çok sevdim aynisindan gökçeye de alayım dedim ama belden olmadıhiranin iki kilo fazlası var gökçeden ona olur diye düşünüp aldım inşallah olmuştur ona buarada yüksek lisansında hayırlı olsun
Maşallah canım, nazar değmesinKızlar 10 gündür falan Ece maşallah geceleri güzel uyuyor bazen bir kere uyanıyor bazen hiç uyanmiyor gerçekten uykumu alıyorum artık çok şükür ki 19 aydan sonra bugunleri gordum
Bi maşallah da size canımMasallahhh hep byle devam eder insallah. Bnde emzrmeyi birakmayi dusnuyodm ya bi turlu biraktrmiyodm. En son cuma aksami emzrdim hirayi. Hic aklina gelmiyo onunda bnde o istemiyo diye vermiyorm. Skinca bir damla geliyo sut gelmiyo artk emzirirkende cok agri yapmaya baslamisti sanki damarlar cekiliyo gbi oluyodu. İstemiyo nasl oldysa ikimizn ortak karari oldu:)
BBizimde 16 diş var canım. 24 aydan sonra 4 diş daha cikacak onlar ikinci azilar.20 disten sonra 6 yaşa kadar yok. Şimdilik 5 ayın tadını çıkarKızlar yine gece zor geçti bizimYa köpek dişlerinden sonra varmı daha cikaracaklari diş. 12 dişi var kerem alp in köpekler çıkınca 16 olucak. Bi süre diş filan çıkmasın, kaldiramiyciiim
kucagima aldgmda bile aklina gelmiyo hic oncden mem derdi hemenBizde de öyle olmuştu hayırlısı artık
insallah szinde kolay olur canm. Bizm suanlik bi sorun yok istemicek heralde artk istesede unuttrcam annem iki gunden snra verme dedi ucuncu gun unutuyolarmisNe güzel olmuş canım maşallah ikinizde hazirmissiniz demek ki darısı başımıza inşallah bizde rahat bırakırız bende meme konusunda biraz katı davranmaya başladım her istediğinde ya da yemek öncesi vermiyorum çünkü emerse yemek yemiyor gecede uyuduğu için eskisi kadar çok emmiyor böyle olunca zamanla azaltarakta biraktirabilirim belki
insallah hasta olmaz cnm.pantolonumuz cok guzel havalar duzelsnde gezmelere gdelim giynip :)Güle güle giysin hiracikgökçe ye boyda değilde belde çok sıkmak gerekti oda pot durdu hiranin bizden iki kilo fazlası var ona olur diye düşünmüştüm doğru düşünmüşüm.
Bizde evden çıkamıyoruz korkudan. Bugün pantolon almaya çıkacaktım kendime eşim gökçeye bakarken. Eşim ben arabada gökçeye bakarım soğukta yürüme oralara dedi. Gökçe ile çıkıyoruz bakalım inş hasta olmaz zaten burnu akıyordu cuma günü.
insallah kolay olur szinde bizm kendilignden oldu gece emzrdim sabah kahvaltidan snra emerdi o hic yanasmadi bnde vermedm aksmda aklina gelmedi emzrme faslida buraya kadarmis kendmi cok tuhaf hissediyorm ama biraz buruk biraz mutlu degisk duygular icndeyim:)Maşallah canım, nazar değmesin
Bi maşallah da size canım. Ben de çok korkuyorum. Ne güzel denk gelmiş sizin, bırakacağımız zaman bizim de kolay olur inşallah.
bizmde 12 dis aylrdir byle kaldik. Kopek disler zorluyo bir aydr cikamadilar bi turluKızlar yine gece zor geçti bizimYa köpek dişlerinden sonra varmı daha cikaracaklari diş. 12 dişi var kerem alp in köpekler çıkınca 16 olucak. Bi süre diş filan çıkmasın, kaldiramiyciiim
Kızlar 10 gündür falan Ece maşallah geceleri güzel uyuyor bazen bir kere uyanıyor bazen hiç uyanmiyor gerçekten uykumu alıyorum artık çok şükür ki 19 aydan sonra bugunleri gordum
maşalah çok güzel haberler bunlar. İnşallah kararlarında istikrarlı olurlar :)Masallahhh hep byle devam eder insallah. Bnde emzrmeyi birakmayi dusnuyodm ya bi turlu biraktrmiyodm. En son cuma aksami emzrdim hirayi. Hic aklina gelmiyo onunda bnde o istemiyo diye vermiyorm. Skinca bir damla geliyo sut gelmiyo artk emzirirkende cok agri yapmaya baslamisti sanki damarlar cekiliyo gbi oluyodu. İstemiyo nasl oldysa ikimizn ortak karari oldu:)
canım çok geçmiş olsun ikisi birden çok kötü olmuşArtik atlayarak okuyorumcocuk buyutmek ne zormuş bosuna dememisler Cennet analarin ayagi altinda diye :)
Benim cocuklar yine hasta gerci iyilesmediler bu kisinda yine ataga gecti hastaliklari. Birkac gun hira ateslendi kutur kutur balgamli oksuruk onun atesi dusmeden recep basladi. Iki uc gundur acillerdeyiz malesefNormalde cocuklar ateslendiginde cok paniklemem ama Recep'in gozler kan canagi gibi oluyor eller ayaklar buz gibiyken ates 39 kusurlere cikiyor, ilk defa karsilastim bu durumla cok korktum. Dun gece de atesini dusurup yatirdim yarim saat sonra aglayarak uyandi gozler yine kipkirmizi ne yaptiysak susturamadik en son arabaya binip sokaklarda geze geze uyuttuk. Once antibiyotik suruba basladik sonra igneye cevirdiler. Ayni zamanda gunde 6 kez recep 4 kez hira buhar aliyor.
Yani nasıl alışıp rahatsan öyle yap, ben hep kısa saça alıştığım için uzun saçta bi rahat edemedim. Boyattım olmadı, düzleşyirdim yok, kıvırcık hoş durmuyor ben de baktım oluru yok özüne döndüm@Apriori123 bende sacimi kısa kestirmek istiyorum ama cesaretim yok. 18 yaşımda bi cesaret kısacık kestirmistim. Bu yaz kestirsem mi bende
Al bi ortak nokta daha, azad da böyle bırakmıştı:)Masallahhh hep byle devam eder insallah. Bnde emzrmeyi birakmayi dusnuyodm ya bi turlu biraktrmiyodm. En son cuma aksami emzrdim hirayi. Hic aklina gelmiyo onunda bnde o istemiyo diye vermiyorm. Skinca bir damla geliyo sut gelmiyo artk emzirirkende cok agri yapmaya baslamisti sanki damarlar cekiliyo gbi oluyodu. İstemiyo nasl oldysa ikimizn ortak karari oldu:)
Çok geçmiş olsun ya bizim hastalık da bir aydır bitip bitip hortluyor tekrar. Gem ben hem azad bi aydır iyileşemedikArtik atlayarak okuyorumcocuk buyutmek ne zormuş bosuna dememisler Cennet analarin ayagi altinda diye :)
Benim cocuklar yine hasta gerci iyilesmediler bu kisinda yine ataga gecti hastaliklari. Birkac gun hira ateslendi kutur kutur balgamli oksuruk onun atesi dusmeden recep basladi. Iki uc gundur acillerdeyiz malesefNormalde cocuklar ateslendiginde cok paniklemem ama Recep'in gozler kan canagi gibi oluyor eller ayaklar buz gibiyken ates 39 kusurlere cikiyor, ilk defa karsilastim bu durumla cok korktum. Dun gece de atesini dusurup yatirdim yarim saat sonra aglayarak uyandi gozler yine kipkirmizi ne yaptiysak susturamadik en son arabaya binip sokaklarda geze geze uyuttuk. Once antibiyotik suruba basladik sonra igneye cevirdiler. Ayni zamanda gunde 6 kez recep 4 kez hira buhar aliyor.
Gecmis olsun bu kis mahfetti cocuklari hastaneler cocuklarla doluymusArtik atlayarak okuyorumcocuk buyutmek ne zormuş bosuna dememisler Cennet analarin ayagi altinda diye :)
ruh ikizi bu sapsikler:)Yani nasıl alışıp rahatsan öyle yap, ben hep kısa saça alıştığım için uzun saçta bi rahat edemedim. Boyattım olmadı, düzleşyirdim yok, kıvırcık hoş durmuyor ben de baktım oluru yok özüne döndüm
Al bi ortak nokta daha, azad da böyle bırakmıştı:)
Çok geçmiş olsun ya bizim hastalık da bir aydır bitip bitip hortluyor tekrar. Gem ben hem azad bi aydır iyileşemedik
çok geçmiş olsun kuzulara inşallah çabucak iyleşirlerArtik atlayarak okuyorumcocuk buyutmek ne zormuş bosuna dememisler Cennet analarin ayagi altinda diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?