2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
beli ayarlaniyo canm pantolonun lastigini ayarladm oldu yanliz uzun zaman gyeblcegi bi pantolon almissn boyuda ayarlaniyo:) disari cikamiyoruzki uzun zmandr ilk cktgmzda giydircm resm cekcem ama evdeyiz uzun zamandr hastalik korkusundan

Kızlar 10 gündür falan Ece maşallah geceleri güzel uyuyor bazen bir kere uyanıyor bazen hiç uyanmiyor gerçekten uykumu alıyorum artık çok şükür ki 19 aydan sonra bugunleri gordum
Masallahhh hep byle devam eder insallah. Bnde emzrmeyi birakmayi dusnuyodm ya bi turlu biraktrmiyodm. En son cuma aksami emzrdim hirayi. Hic aklina gelmiyo onunda bnde o istemiyo diye vermiyorm. Skinca bir damla geliyo sut gelmiyo artk emzirirkende cok agri yapmaya baslamisti sanki damarlar cekiliyo gbi oluyodu. İstemiyo nasl oldysa ikimizn ortak karari oldu:)

Bizde de öyle olmuştu hayırlısı artık

Ne güzel olmuş canım maşallah ikinizde hazirmissiniz demek ki darısı başımıza inşallah bizde rahat bırakırız bende meme konusunda biraz katı davranmaya başladım her istediğinde ya da yemek öncesi vermiyorum çünkü emerse yemek yemiyor gecede uyuduğu için eskisi kadar çok emmiyor böyle olunca zamanla azaltarakta biraktirabilirim belki

beli ayarlaniyo canm pantolonun lastigini ayarladm oldu yanliz uzun zaman gyeblcegi bi pantolon almissn boyuda ayarlaniyo:) disari cikamiyoruzki uzun zmandr ilk cktgmzda giydircm resm cekcem ama evdeyiz uzun zamandr hastalik korkusundan
Güle güle giysin hiracik gökçe ye boyda değilde belde çok sıkmak gerekti oda pot durdu hiranin bizden iki kilo fazlası var ona olur diye düşünmüştüm doğru düşünmüşüm.
Bizde evden çıkamıyoruz korkudan. Bugün pantolon almaya çıkacaktım kendime eşim gökçeye bakarken. Eşim ben arabada gökçeye bakarım soğukta yürüme oralara dedi. Gökçe ile çıkıyoruz bakalım inş hasta olmaz zaten burnu akıyordu cuma günü.

Bizde de durum aynı belinde düğmeli lastik olmayan hiçbişi almıyorum ama kilodan ziyade iştahsızlık beni üzüyor neyse geçecek inşallah
Sağol Can'ım

Kızlar 10 gündür falan Ece maşallah geceleri güzel uyuyor bazen bir kere uyanıyor bazen hiç uyanmiyor gerçekten uykumu alıyorum artık çok şükür ki 19 aydan sonra bugunleri gordum
Maşallah canım, nazar değmesin

Bi maşallah da size canım. Ben de çok korkuyorum. Ne güzel denk gelmiş sizin, bırakacağımız zaman bizim de kolay olur inşallah.

Kızlar yine gece zor geçti bizim Ya köpek dişlerinden sonra varmı daha cikaracaklari diş. 12 dişi var kerem alp in köpekler çıkınca 16 olucak. Bi süre diş filan çıkmasın, kaldiramiyciiim

Kızlar yine gece zor geçti bizim Ya köpek dişlerinden sonra varmı daha cikaracaklari diş. 12 dişi var kerem alp in köpekler çıkınca 16 olucak. Bi süre diş filan çıkmasın, kaldiramiyciiim
BBizimde 16 diş var canım. 24 aydan sonra 4 diş daha cikacak onlar ikinci azilar.20 disten sonra 6 yaşa kadar yok. Şimdilik 5 ayın tadını çıkar

Bizde de öyle olmuştu hayırlısı artık
kucagima aldgmda bile aklina gelmiyo hic oncden mem derdi hemen

insallah szinde kolay olur canm. Bizm suanlik bi sorun yok istemicek heralde artk istesede unuttrcam annem iki gunden snra verme dedi ucuncu gun unutuyolarmis

insallah hasta olmaz cnm.pantolonumuz cok guzel havalar duzelsnde gezmelere gdelim giynip :)

Maşallah canım, nazar değmesin

Bi maşallah da size canım. Ben de çok korkuyorum. Ne güzel denk gelmiş sizin, bırakacağımız zaman bizim de kolay olur inşallah.
insallah kolay olur szinde bizm kendilignden oldu gece emzrdim sabah kahvaltidan snra emerdi o hic yanasmadi bnde vermedm aksmda aklina gelmedi emzrme faslida buraya kadarmis kendmi cok tuhaf hissediyorm ama biraz buruk biraz mutlu degisk duygular icndeyim:)

bizmde 12 dis aylrdir byle kaldik. Kopek disler zorluyo bir aydr cikamadilar bi turlu

Artik atlayarak okuyorum cocuk buyutmek ne zormuş bosuna dememisler Cennet analarin ayagi altinda diye :)
Benim cocuklar yine hasta gerci iyilesmediler bu kisinda yine ataga gecti hastaliklari. Birkac gun hira ateslendi kutur kutur balgamli oksuruk onun atesi dusmeden recep basladi. Iki uc gundur acillerdeyiz malesef Normalde cocuklar ateslendiginde cok paniklemem ama Recep'in gozler kan canagi gibi oluyor eller ayaklar buz gibiyken ates 39 kusurlere cikiyor, ilk defa karsilastim bu durumla cok korktum. Dun gece de atesini dusurup yatirdim yarim saat sonra aglayarak uyandi gozler yine kipkirmizi ne yaptiysak susturamadik en son arabaya binip sokaklarda geze geze uyuttuk. Once antibiyotik suruba basladik sonra igneye cevirdiler. Ayni zamanda gunde 6 kez recep 4 kez hira buhar aliyor.

maşalah çok güzel haberler bunlar. İnşallah kararlarında istikrarlı olurlar :)

canım çok geçmiş olsun ikisi birden çok kötü olmuş

Biz üstteki köpeğin diğerinide çıkardık. Ön iki dişlerimizin yanları boştu onlarda çıktı. 14 dişimiz oldu. Alt iki köpekler bi dr 2. Azılar kaldı. Azılar çok zorlamaz inşallah

@Apriori123 bende sacimi kısa kestirmek istiyorum ama cesaretim yok. 18 yaşımda bi cesaret kısacık kestirmistim. Bu yaz kestirsem mi bende
Yani nasıl alışıp rahatsan öyle yap, ben hep kısa saça alıştığım için uzun saçta bi rahat edemedim. Boyattım olmadı, düzleşyirdim yok, kıvırcık hoş durmuyor ben de baktım oluru yok özüne döndüm

Al bi ortak nokta daha, azad da böyle bırakmıştı:)

Çok geçmiş olsun ya bizim hastalık da bir aydır bitip bitip hortluyor tekrar. Gem ben hem azad bi aydır iyileşemedik

Gecmis olsun bu kis mahfetti cocuklari hastaneler cocuklarla doluymus
ruh ikizi bu sapsikler:)

@cann10 geçmiş olsun iyice iyileşene kadar ayırsan çocukları ama işte ikisi de küçük anlamazlar ki bu kış öyle böyle geçcek inş kolay geçer

Sagolun kizlar.
@oslew imkansiz ayirmam. Bir arada bile basedemiyorum ki ayri ayri nasil yetisirim zaten onlarda bensiz durmaz mumkun degil

çok geçmiş olsun kuzulara inşallah çabucak iyleşirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…