- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
çok geçmiş olsun Can'ım çabuk iyileşirler inşallahArtik atlayarak okuyorumcocuk buyutmek ne zormuş bosuna dememisler Cennet analarin ayagi altinda diye :)
Benim cocuklar yine hasta gerci iyilesmediler bu kisinda yine ataga gecti hastaliklari. Birkac gun hira ateslendi kutur kutur balgamli oksuruk onun atesi dusmeden recep basladi. Iki uc gundur acillerdeyiz malesefNormalde cocuklar ateslendiginde cok paniklemem ama Recep'in gozler kan canagi gibi oluyor eller ayaklar buz gibiyken ates 39 kusurlere cikiyor, ilk defa karsilastim bu durumla cok korktum. Dun gece de atesini dusurup yatirdim yarim saat sonra aglayarak uyandi gozler yine kipkirmizi ne yaptiysak susturamadik en son arabaya binip sokaklarda geze geze uyuttuk. Once antibiyotik suruba basladik sonra igneye cevirdiler. Ayni zamanda gunde 6 kez recep 4 kez hira buhar aliyor.
Maşallah canım, nazar değmesin
Bi maşallah da size canım. Ben de çok korkuyorum. Ne güzel denk gelmiş sizin, bırakacağımız zaman bizim de kolay olur inşallah.
sagolun kızlar inşallah hep böyle devam ederiz gerçi diş dönemi olursa yine zorlaniriz ama diş çıktıktan sonra yine rahatlariz inşallahmaşalah çok güzel haberler bunlar. İnşallah kararlarında istikrarlı olurlar :)
Ayy yerim onu ben:))Ay allahım bu kız vallahi deli şimdi babasına kızdı eline bez almış tv sehpasını siliyo bide öyle bi söyleniyoki sanırsınız dünya yükü omzunda bildiğin annem olmuş yahu
Ecenin de 12 tane dişi var köpek disleri çıkmadı dahaKızlar yine gece zor geçti bizimYa köpek dişlerinden sonra varmı daha cikaracaklari diş. 12 dişi var kerem alp in köpekler çıkınca 16 olucak. Bi süre diş filan çıkmasın, kaldiramiyciiim
Bizimse klasik hareket bu ayiiirrr diye sürekli parmak sallayıp muhalefet Halinde :)))Bizim dişler tamamlandı oğlanın iştahı açıldı maşallah ama şimdi de ben bulantı dan pisiremiyorumşöyle yapıp duruyo bi de bana ayıy ayıy
Hahaha sinirden kendini temizliğe vuran kadınlardan olcak bu :))))Ay allahım bu kız vallahi deli şimdi babasına kızdı eline bez almış tv sehpasını siliyo bide öyle bi söyleniyoki sanırsınız dünya yükü omzunda bildiğin annem olmuş yahu
İşte saçım kızlar
Modeli güzelmiş canım eminim yakismistir yüzüneİşte saçım kızlar
Güzelmiş güle güle kullan
Modeli güzelmiş canım eminim yakismistir yüzüne
cok hos gule gule kullanİşte saçım kızlar
Canım geçmiş olsun iki hasta çocuk zordur allah şifa ve kolaylık versinArtik atlayarak okuyorumcocuk buyutmek ne zormuş bosuna dememisler Cennet analarin ayagi altinda diye :)
Benim cocuklar yine hasta gerci iyilesmediler bu kisinda yine ataga gecti hastaliklari. Birkac gun hira ateslendi kutur kutur balgamli oksuruk onun atesi dusmeden recep basladi. Iki uc gundur acillerdeyiz malesefNormalde cocuklar ateslendiginde cok paniklemem ama Recep'in gozler kan canagi gibi oluyor eller ayaklar buz gibiyken ates 39 kusurlere cikiyor, ilk defa karsilastim bu durumla cok korktum. Dun gece de atesini dusurup yatirdim yarim saat sonra aglayarak uyandi gozler yine kipkirmizi ne yaptiysak susturamadik en son arabaya binip sokaklarda geze geze uyuttuk. Once antibiyotik suruba basladik sonra igneye cevirdiler. Ayni zamanda gunde 6 kez recep 4 kez hira buhar aliyor.
O poşeti ağzının üstüne çarparım ne yapıcam. Bunu söyleyen kim kız mı? Terbiyesiz. Kabul etmezdim ben hediyeyi.Kizlar kaynim kiz arkadasiyla nisanlaniyor. Yaklasik 1 senedir bizde tanisiyoruz cok samimiyetimiz yok ama bir araya gelince iyi anlasir guler egleniriz.Nisan alisverisine gidildi karsilikli hediyeler falan hep lüks magazalardan alinmis.Bana sana birsey bulamadik lcwdan alacagiz diye msj atti bende nerden oldugu muhim degil dedim.Gomlegi bana getrirken ben begenmedim dedi actiginda da muhtesem gomlegin dedi.Tekrar toplarkende hepsi zaradan falan seninki aklima geldikce gulesim geliyor dedi.Butun bunlari gulerek soyledi ama ben cok bozuldum.Kvye soylemeyi dusunuyorum siz olsaniz napardiniz
yaptığı bildiğin terbiyesizlik komik olan hiçbişi yok çok daha fazlasını hakeder ama ben olsam göz ucuyla bakar sonrada buruşturur bi kenara koyardım sanırım hatta miranın eline geçmesini sağlayıp temizlik bezi yapmasını umardımKizlar kaynim kiz arkadasiyla nisanlaniyor. Yaklasik 1 senedir bizde tanisiyoruz cok samimiyetimiz yok ama bir araya gelince iyi anlasir guler egleniriz.Nisan alisverisine gidildi karsilikli hediyeler falan hep lüks magazalardan alinmis.Bana sana birsey bulamadik lcwdan alacagiz diye msj atti bende nerden oldugu muhim degil dedim.Gomlegi bana getrirken ben begenmedim dedi actiginda da muhtesem gomlegin dedi.Tekrar toplarkende hepsi zaradan falan seninki aklima geldikce gulesim geliyor dedi.Butun bunlari gulerek soyledi ama ben cok bozuldum.Kvye soylemeyi dusunuyorum siz olsaniz napardiniz
tam olarak hakettiği bu aslındaO poşeti ağzının üstüne çarparım ne yapıcam. Bunu söyleyen kim kız mı? Terbiyesiz. Kabul etmezdim ben hediyeyi.
şaka değildir heralde şeyini çıkartmış resmen. Terbiyesiz. Keşke bi laf falan soksaydın. Kudururdum ben olsam.Kizlar kaynim kiz arkadasiyla nisanlaniyor. Yaklasik 1 senedir bizde tanisiyoruz cok samimiyetimiz yok ama bir araya gelince iyi anlasir guler egleniriz.Nisan alisverisine gidildi karsilikli hediyeler falan hep lüks magazalardan alinmis.Bana sana birsey bulamadik lcwdan alacagiz diye msj atti bende nerden oldugu muhim degil dedim.Gomlegi bana getrirken ben begenmedim dedi actiginda da muhtesem gomlegin dedi.Tekrar toplarkende hepsi zaradan falan seninki aklima geldikce gulesim geliyor dedi.Butun bunlari gulerek soyledi ama ben cok bozuldum.Kvye soylemeyi dusunuyorum siz olsaniz napardiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?