2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
çok geçmiş olsun Can'ım çabuk iyileşirler inşallah

Maşallah canım, nazar değmesin

Bi maşallah da size canım. Ben de çok korkuyorum. Ne güzel denk gelmiş sizin, bırakacağımız zaman bizim de kolay olur inşallah.

maşalah çok güzel haberler bunlar. İnşallah kararlarında istikrarlı olurlar :)
sagolun kızlar inşallah hep böyle devam ederiz gerçi diş dönemi olursa yine zorlaniriz ama diş çıktıktan sonra yine rahatlariz inşallah

Bizim dişler tamamlandı oğlanın iştahı açıldı maşallah ama şimdi de ben bulantı dan pisiremiyorumşöyle yapıp duruyo bi de banaayıy ayıy
Bizimse klasik hareket bu ayiiirrr diye sürekli parmak sallayıp muhalefet Halinde :)))

Ay allahım bu kız vallahi deli şimdi babasına kızdı eline bez almış tv sehpasını siliyo bide öyle bi söyleniyoki sanırsınız dünya yükü omzunda bildiğin annem olmuş yahu
Hahaha sinirden kendini temizliğe vuran kadınlardan olcak bu :))))

Canım geçmiş olsun iki hasta çocuk zordur allah şifa ve kolaylık versin

Kizlar kaynim kiz arkadasiyla nisanlaniyor. Yaklasik 1 senedir bizde tanisiyoruz cok samimiyetimiz yok ama bir araya gelince iyi anlasir guler egleniriz.Nisan alisverisine gidildi karsilikli hediyeler falan hep lüks magazalardan alinmis.Bana sana birsey bulamadik lcwdan alacagiz diye msj atti bende nerden oldugu muhim degil dedim.Gomlegi bana getrirken ben begenmedim dedi actiginda da muhtesem gomlegin dedi.Tekrar toplarkende hepsi zaradan falan seninki aklima geldikce gulesim geliyor dedi.Butun bunlari gulerek soyledi ama ben cok bozuldum.Kvye soylemeyi dusunuyorum siz olsaniz napardiniz

O poşeti ağzının üstüne çarparım ne yapıcam. Bunu söyleyen kim kız mı? Terbiyesiz. Kabul etmezdim ben hediyeyi.

yaptığı bildiğin terbiyesizlik komik olan hiçbişi yok çok daha fazlasını hakeder ama ben olsam göz ucuyla bakar sonrada buruşturur bi kenara koyardım sanırım hatta miranın eline geçmesini sağlayıp temizlik bezi yapmasını umardım

O poşeti ağzının üstüne çarparım ne yapıcam. Bunu söyleyen kim kız mı? Terbiyesiz. Kabul etmezdim ben hediyeyi.
tam olarak hakettiği bu aslında
Bir de saç modelin çok güzel Canım güle güle kullan

şaka değildir heralde şeyini çıkartmış resmen. Terbiyesiz. Keşke bi laf falan soksaydın. Kudururdum ben olsam.

Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…