oo çok hoş. Çok beğenirim bu tarz saçları ama kendim için cesaretim yok. Yakışmazda muhtemelen. Güle güle kullanİşte saçım kızlar
Çok ayıp etmiş canım elti adayın demi bunu yapan keşke öyle yaptığı an bende begenmedim zevkime hitap etmiyor deyip eline tutustursaydin o zaman o bozulsaydi en abesti hepsi zaradan seninki aklıma geldikçe gülüyorum demesiKizlar kaynim kiz arkadasiyla nisanlaniyor. Yaklasik 1 senedir bizde tanisiyoruz cok samimiyetimiz yok ama bir araya gelince iyi anlasir guler egleniriz.Nisan alisverisine gidildi karsilikli hediyeler falan hep lüks magazalardan alinmis.Bana sana birsey bulamadik lcwdan alacagiz diye msj atti bende nerden oldugu muhim degil dedim.Gomlegi bana getrirken ben begenmedim dedi actiginda da muhtesem gomlegin dedi.Tekrar toplarkende hepsi zaradan falan seninki aklima geldikce gulesim geliyor dedi.Butun bunlari gulerek soyledi ama ben cok bozuldum.Kvye soylemeyi dusunuyorum siz olsaniz napardiniz
geri verseydin bende begenmedim al sen giyersin deyip. Bnce soyle hatta paketleyp geri yolla ayy cok snir oldum onaaKizlar kaynim kiz arkadasiyla nisanlaniyor. Yaklasik 1 senedir bizde tanisiyoruz cok samimiyetimiz yok ama bir araya gelince iyi anlasir guler egleniriz.Nisan alisverisine gidildi karsilikli hediyeler falan hep lüks magazalardan alinmis.Bana sana birsey bulamadik lcwdan alacagiz diye msj atti bende nerden oldugu muhim degil dedim.Gomlegi bana getrirken ben begenmedim dedi actiginda da muhtesem gomlegin dedi.Tekrar toplarkende hepsi zaradan falan seninki aklima geldikce gulesim geliyor dedi.Butun bunlari gulerek soyledi ama ben cok bozuldum.Kvye soylemeyi dusunuyorum siz olsaniz napardiniz
Ablasına da aynını almış gerçi. Cidden saf saf mı söyledi kötü niyet olmadan acaba. Gerçi yinede hiç hoş değil tavrı ilginçHic hazir cevap laf sokmayi becerebilen bi tip degilim malesef bu yuzden cok ezildim hep sessiz kalir sonra kendi kendimi yerim hatta hastaliga kaldim bu yuzden nasil asarim onuda bilmiyorum.
Kiz bu cumleleri gulerek soyledi yani soyle syratina bakinca hic art niyet aramazsin. Hatta ben begenmedimi agzinda geveledi net soylemedi bende begenmediyseniz almasaydiniz almak zorunda degildiniz dedim kvde de hic guzel birsey yok cok aradik bulamadik falan dedi. Dun erkeklere gomlek ve benle ablasina ayni gomlekten alinmisti. Bugunde alisverisin kalani tamamlandi. Kvdede onlarlaydi
Canim sorun gomlek degil kurdugu cumleler. Yoksa bende lcwdan alip giyerim o zoruma gitmedi. Yani aldigi sey icin ben begenmedim, muhtesem gomlegin demesi ki buraya kadarda kotu birsey gelmedi aklima. Hepsi zaradan falan seninki aklima geldikce gulesim geliyor demesine cok bozuldum. Kaldi ki hic ama hic saf biri degilAblasına da aynını almış gerçi. Cidden saf saf mı söyledi kötü niyet olmadan acaba. Gerçi yinede hiç hoş değil tavrı ilginç
Çok ayıp etmiş canım elti adayın demi bunu yapan keşke öyle yaptığı an bende begenmedim zevkime hitap etmiyor deyip eline tutustursaydin o zaman o bozulsaydi en abesti hepsi zaradan seninki aklıma geldikçe gülüyorum demesi
geri verseydin bende begenmedim al sen giyersin deyip. Bnce soyle hatta paketleyp geri yolla ayy cok snir oldum onaa
Canim sorun gomlek degil kurdugu cumleler. Yoksa bende lcwdan alip giyerim o zoruma gitmedi. Yani aldigi sey icin ben begenmedim, muhtesem gomlegin demesi ki buraya kadarda kotu birsey gelmedi aklima. Hepsi zaradan falan seninki aklima geldikce gulesim geliyor demesine cok bozuldum. Kaldi ki hic ama hic saf biri degil
ailesi sna bohcayi verdgnde alirsn sonra o gomlegi eltine geri verirsin yda hic onun seviyesine inme yer bezi yap o sna otrmya geldgndede yaninda sil bi yeri gorsun. Kendini ezdrme bnce bastan al ipleri eline snra cok ezilirsin.Kiz burda ailesi baska sehirde ailesi anlamaz diye o alisverisi burdan yapip aikesine goturecrk, orada ailesi vericek hediyeleri. Bu yuzden sadece gosterip tekrar katlayip posetine koydu.
hani ablasına da aynı yerden almış sonuçta. Ne bileyim iyi tarafından bakmaya çalışıyorum sen daha iyi tahlil edersinCanim sorun gomlek degil kurdugu cumleler. Yoksa bende lcwdan alip giyerim o zoruma gitmedi. Yani aldigi sey icin ben begenmedim, muhtesem gomlegin demesi ki buraya kadarda kotu birsey gelmedi aklima. Hepsi zaradan falan seninki aklima geldikce gulesim geliyor demesine cok bozuldum. Kaldi ki hic ama hic saf biri degil
Ah apriori senin gibi olmayi o kadar cok isterdim ki.. karsimdaki cocukta olsa cevabini veremiyorum ben kendime dert ediyorum. Bi anneme bi esime karsi biraz daha rahatim. Gecmisimle alakalı (o kisma girmeyelim) artik bunu asmak istiyorum ama zor gibi.. on yildir bu moddayim nasil cikarim bilmiyorumYa bazı tipler imadan falan anlamaz ya da işine gelmez. O yüzden direk yüzüne mümkünse de milletin içinde söyleyeceksin ki utansın bir daha sana bulaşamasın. Daha yolun başında böyleyse çekersin sen bu kızdan canım, bi kere ağzının payını ver ondan sonra Mutlu Mesut geçinir seninke
Evlendiğimden beri hani bi laf vardır "kendimi deliye dötümü çalıya verdim" diye, o modda olduğum için kimse bana bulaşamaz, senelerdir de kafa rahat bende
Hicbirsey soylemese markasi aklima bile gelmezdi gelsede dile getirmezdim asla. Dunku cumleleri beynimden cikmadigi icin, bugun x'e de (kv icin) ekolden baktik ama beden yoktu demesinde bile art niyet aradim. Bilmiyorum belkide ben abartiyorumdur o yuzden bi kizlara danisayim dedimhani ablasına da aynı yerden almış sonuçta. Ne bileyim iyi tarafından bakmaya çalışıyorum sen daha iyi tahlil edersin
Cidden baktim olan bana oluyor ben sustukca enayi yerine koyuluyorum hersey dogal seyrindeymis gibi gecip gidiyorlar benim ofkem bana kar kaliyor kendi kendimi yiyorum sonra. Ama isin kotu yani hic hazir cevap degilim guzellikle konusurken bile elim ayagim titrer kelimrleri birbirine karistiririm@cann10 bende oyleydim yapılan karşısında kimseye birşey diyemez hep içime atardim eşime catardim ya da onun tarafından birşey yasadiysam ama yok canım olmuyor anladimki olan bana oluyor artık söylüyorum herkes kendine gelsin nasıl davranacağını bilsin ben saygı duyuyorsam onlarda saygı duyacak artık kimse için ne kendimi ne eşimi uzuyorum söyleyip rahatliyorum sen de içine atma üzme kendini
kızların dediği gibi kendi canını sıkmayıp cevaplarını vermek laxım gerçekten ama o da o kadar kolay olmuyo işteHicbirsey soylemese markasi aklima bile gelmezdi gelsede dile getirmezdim asla. Dunku cumleleri beynimden cikmadigi icin, bugun x'e de (kv icin) ekolden baktik ama beden yoktu demesinde bile art niyet aradim. Bilmiyorum belkide ben abartiyorumdur o yuzden bi kizlara danisayim dedim
Benimki biraz işim yüzünden . Yıllardır memurundan müvekkiline kadar bissürü manyakla uğraştığım için mecburen karşımdakini susturmaya dönük konuşuyorum hep. Ben bile iki yıldır aktif çalışmadığım için formdan düştüm, senin böyle olman normal bi de burdan yüklenme kendine. Ama biri seni üzdüğünde kimse benim canımdan kıymetli değil küserse küssün diye hareket edersen cevap verebilirsin belki işe yararAh apriori senin gibi olmayi o kadar cok isterdim ki.. karsimdaki cocukta olsa cevabini veremiyorum ben kendime dert ediyorum. Bi anneme bi esime karsi biraz daha rahatim. Gecmisimle alakalı (o kisma girmeyelim) artik bunu asmak istiyorum ama zor gibi.. on yildir bu moddayim nasil cikarim bilmiyorum
Eltilik yapıyor aklinca zilliKizlar kaynim kiz arkadasiyla nisanlaniyor. Yaklasik 1 senedir bizde tanisiyoruz cok samimiyetimiz yok ama bir araya gelince iyi anlasir guler egleniriz.Nisan alisverisine gidildi karsilikli hediyeler falan hep lüks magazalardan alinmis.Bana sana birsey bulamadik lcwdan alacagiz diye msj atti bende nerden oldugu muhim degil dedim.Gomlegi bana getrirken ben begenmedim dedi actiginda da muhtesem gomlegin dedi.Tekrar toplarkende hepsi zaradan falan seninki aklima geldikce gulesim geliyor dedi.Butun bunlari gulerek soyledi ama ben cok bozuldum.Kvye soylemeyi dusunuyorum siz olsaniz napardiniz
Evet haklısın, kafaya koydum ama ufak ufak asicam hatta beni uzen seyleri esime anlatmaya basladim, birde kv bir kere gorumcem icin on yilin patlamasini yapmistim (o dereceyim yani bir kere :) ) cok sakince konusmustum o da basta atarlanip sonra hak vermisti banaBenimki biraz işim yüzünden . Yıllardır memurundan müvekkiline kadar bissürü manyakla uğraştığım için mecburen karşımdakini susturmaya dönük konuşuyorum hep. Ben bile iki yıldır aktif çalışmadığım için formdan düştüm, senin böyle olman normal bi de burdan yüklenme kendine. Ama biri seni üzdüğünde kimse benim canımdan kıymetli değil küserse küssün diye hareket edersen cevap verebilirsin belki işe yarar
Ah canım yaa, daha köpek dislerimiz çıkmadıBBizimde 16 diş var canım. 24 aydan sonra 4 diş daha cikacak onlar ikinci azilar.20 disten sonra 6 yaşa kadar yok. Şimdilik 5 ayın tadını çıkar
Kerem Alp acayip bağımlı. Sıkıldıkça meme emiyor. Meme emdikce yine emiyor modunda. Ona da sihirli bir değnek dokunur belki:) Duygusal olarak senin için de zor ama En azından artık sağlıkla ilgili bir durumda ilaç kullanabileceksin. Rahat rahat uyuyabileceksin. İnşallah herşeyden bol bol yer artık hira:))kucagima aldgmda bile aklina gelmiyo hic oncden mem derdi hemen
insallah szinde kolay olur canm. Bizm suanlik bi sorun yok istemicek heralde artk istesede unuttrcam annem iki gunden snra verme dedi ucuncu gun unutuyolarmis
insallah hasta olmaz cnm.pantolonumuz cok guzel havalar duzelsnde gezmelere gdelim giynip :)
insallah kolay olur szinde bizm kendilignden oldu gece emzrdim sabah kahvaltidan snra emerdi o hic yanasmadi bnde vermedm aksmda aklina gelmedi emzrme faslida buraya kadarmis kendmi cok tuhaf hissediyorm ama biraz buruk biraz mutlu degisk duygular icndeyim:)
bizmde 12 dis aylrdir byle kaldik. Kopek disler zorluyo bir aydr cikamadilar bi turlu
Çok geçmiş olsun canım. Çabucak iyilessin kuzuların inşallahArtik atlayarak okuyorumcocuk buyutmek ne zormuş bosuna dememisler Cennet analarin ayagi altinda diye :)
Benim cocuklar yine hasta gerci iyilesmediler bu kisinda yine ataga gecti hastaliklari. Birkac gun hira ateslendi kutur kutur balgamli oksuruk onun atesi dusmeden recep basladi. Iki uc gundur acillerdeyiz malesefNormalde cocuklar ateslendiginde cok paniklemem ama Recep'in gozler kan canagi gibi oluyor eller ayaklar buz gibiyken ates 39 kusurlere cikiyor, ilk defa karsilastim bu durumla cok korktum. Dun gece de atesini dusurup yatirdim yarim saat sonra aglayarak uyandi gozler yine kipkirmizi ne yaptiysak susturamadik en son arabaya binip sokaklarda geze geze uyuttuk. Once antibiyotik suruba basladik sonra igneye cevirdiler. Ayni zamanda gunde 6 kez recep 4 kez hira buhar aliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?