2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Olsun canım elin ayağın titrese de söyle zamanla alisirsin bazı insanlar gulerek laf sokar ya işte bende onu yapamam çok sinirli şekilde cevap veririm birde önceden yapmıyorum ya birgün böyle gorumce deli etti beni sünnet yapacaktim hiç ilgilenmediler ilgilenmedikleri gibi sünnet birkaç gün kala gelip yaptığım herşeye burun kıvırarak çok saçma çok saçma deyip durdu bir Delirdim atar yaptım çok bozuldu gidene kadar hiç konuşmadı ertesi günü eşime beni şikayet etmiş çok bozulmuş ta çok kirilmista esimde beni savunmuş ben sussaydim o anda sinir olup eşime patlayacaktim eşim ablam seni şikayet etti deyince bozulmuşmu iyi barı amacima ulasmisim dedim tabi ben hep susuyordum ya şok oldu:))

Ben sizle konusurken, yukarida alisveris icin hersey cok guzeldi falan denmis esimde guzeldi ama cann'in cani sıkılmış bu sebepten demis (kv ve kp varmis). Kvde de ben duydum, sinirlerim bozuluyo gulesim geliyo dedi yani birsey bulamadigimiz icin oyle dedi boyle zamanda yapilacak ismi demis benim icin. Esimde oyle dediyse, cann ayip etmis ama durup dururken sıkıntı cikarmaz cann demis. Ama cann'in dedigi gibiysede o ayip etmis demis. Kv resmen toplamis ortaligi sinirlerim bozuluyo kelimesi asla gecmedi. Suclu ben oldum yani ortaligi karistiriyo moduna dustum iyi mi

Şimdi iice sinir oldum benim bi arkadaşımın kaynıda nişanlı ve benzer şeyler oluyo ne yapsa kız bi şekilde sıyrılıyo bazı insanlarda şeytan tüyü var sanırım

Sen o anda cvp vermediğin için böyle olcağı belliydi bende hiç kv falan sikayet etme senin üstüne kalır dicektim hiç sesini çıkarma sen şimdi bi daha bişey olursa temkinli olur cvbı yapıştırırsın veya mesafeni koyarsın

Bugün kadar sesini çıkarmadığın için yine ezilen sen olucaksın hatta abartıp adın iş bozucuya kıskanca bile çıkar
Sen eşine doğrusunu anlat yeter gerisini şimdilik boşver kendini de ezdirme

Şimdi iice sinir oldum benim bi arkadaşımın kaynıda nişanlı ve benzer şeyler oluyo ne yapsa kız bi şekilde sıyrılıyo bazı insanlarda şeytan tüyü var sanırım
Yalakalıkla oluyo bu işler sen sus pus durursan öbürü gelip pohpohlar yalakalık yaparsa o kıymetli olur hiçte yalandan kimseye canım cicim yapamam

Esime dedim zaten kendini benim yerime koysan ne anlardin dedim haklisin dedi kimseyle fazla muhattap olma mesafeni koy dedi. Boyle zamanlarda da kimsenin canini sıkma dedi bende benimde canim sıkılmasın o zaman herkes konustuguna dikkat etsin dedim.
Yarin kahvaltiya cikip kp yaninda kesinlikle sinirlerim bozuluyor kelimesinin gecmedigini soylemeyi dusunuyorum.
Iste bu yuzden atiyorum hep icime buyuyecek herkes kendini hakli cikaracak ben ortada kalacagim diye. Suan acayip sinirliyim. Yani kvyede neden oyle soyleyip beni suclu durumuna koydugunu sormak istiyorum

Hakliyken haksız duruma dusmussun canım ne diyecegimi bilemedim ama kendini üzme sende bundan sonra temkinli olursun

işte o anda cvp vermediğin için olay başka türlü oluyo bence konuşmanın bi faydası yok şuanda eşinin dediği gibi yap temkinli yaklaş bidaha böyle bi durum olursa cvbını ver yoksa daha çok sinir olur üzülürsün dua et eşin arkanda onun için ezdirme kendini

Sabah güne yukaridakinin hali silkelemesiyle başladık balkonda camasirim vardı hepsini topladım panjurlari kapattim öğlen Ecenin yemeğini yedirdim ve daha fazla sinir olmamak için evden kaçtık resmen akşam saat 10 oğlum yatmaya gitti odasından bana sesleniyor anne sesten uyuyamiyorum ev başımıza yıkılacak neredeyse sonra birileri indi aşağıya o gürültü bitti derken saat 11 de süpürge başladı bir yarım saat sürdü o bitti derken şu anda durmadan eşya cekiyorlar gum gum bir sesler ben bu kadıni çok uyardim en sonunda kavga bile ettim ama aynı yanı şimdi birşey diycem yine kavgaya dönecek çirkin şeyler olacak bu hali olayı sürekli zaten benim psikolojim bozuldu artık gerçekten dayanamıyorum esimle kesin kararliyiz kızlar eşim ev bakmaya başlayacak yaza Allah nasip ederse taşınmayı dusunuyoruz eğer istediğimiz yerden butcemize uygun ev bulursam burayı satıp orayı alcaz yok bulamazsak burayı kiraya verip kiraya gidicez 3 senelik kredi borcumuz var o bitince o zaman burayı satıp öyle alcaz ben burada çok mutsuzum esimde öyle çok haklisin diyor eğer bulursak dubleks bakcaz

İşte bu duruma düşmemek için mümkün olduğunca açık ve net ifade er kendini ama olay bitince değil sıcağı sıcağına yap. Yoksa sonra herkes şöyle dedi böyle deri diyerek seni suçlar. Bu olay için de herkesim bir arada olduğu bir gün bu durumu açıklığa kavuştur ve bir daha benzer birşey yaşamak istemediğini, yaşanırsa tavrının sert olacağını söyle kestir at. Sonrasını bırak da onlar düşünsün. Sinir oldum ya. Bu doğumdan sonra ilk bikaç ay benim üzerime bi hal çökmüştü kimseye cevap veremiyordum kilitleniyordum, baktım beni öyle gören girişiyor sağlı sollu. Allahtan 6. Aydan sonra kendime geldim de bi daha kimse bana bulaşamadı. Bazen aynı fikirde olsam bile sırf gıcıklığına aksi fikride bile olabiliyorum kayın akrabalarla sırf muhalefet olayım bana bulaşmasınlar diye. Ben de kötü gelin miyim neyim :))) ama sorsan hepsi de çekinir benden, kv elti görümce kendi aralarında mıç mıç tır, ben hiç aramam ama kimse neden aramadın demez bana hatta birbirlerinde beni savunurlar çocuğu var ondan aramıyor diye :))) onlar arar öyle konuşurum. Millete de öne övme bitirtmezler beni :)))

Kızlar uzun olduğu için kusura bakmayın ya çok canım sıkkın paylaşma gereği duydum
inş istediğiniz gibi bi ev bulursunuz biz bütün gün evde olduğumuz için ev çok önemli artık komşuluk saygı gibi terimler insanlar için bişey ifade etmiyo tabi

Insallah sende bulursun bende cikarim burdan

İlk başlarda bende senin gibi susardim ama artık gözüm açıldı şakaya karışık hiç altta kalmam hazır cevabımdır ayrıca ara bozuyor gibi olmamak için karsindakinin taktigiyle vuracaksin

Hakliyken haksız duruma dusmussun canım ne diyecegimi bilemedim ama kendini üzme sende bundan sonra temkinli olursun

Esimde ayni seyi söyledi kizlar o an cevabini verseydin. Gordukce gulesinin geldigi seyi niye aldin bana deseydin dedi bende gelmiyor aklima susup kaliyorum dedim o zaman sonrada soylemiceksin dedi. Yarin konu acilirsa soyleyecegim ama insallah kaynim duymaz ya cok severim kendisini cani sıkılacak. Nerelere gitti konu, ben sadece kv canimin sıkıldığını soyleyecektim yada madem konustunuz benide cagirsaydiniz. Kv toplamak icin beni haksiz konumuna koymus

inş istediğiniz gibi bi ev bulursunuz biz bütün gün evde olduğumuz için ev çok önemli artık komşuluk saygı gibi terimler insanlar için bişey ifade etmiyo tabi
Evet canım maalesef öyle yaz dahi olsa cami açık bırakıp bir yere gidemiyorum çok söyledim ama anlamıyor diyecek birşey de bulamıyorum artık çözüm de olmayacak inşallah bundan sonraki gitcegim yerde rahat ederim
Insallah sende bulursun bende cikarim burdan
inşallah canım

@cann10 canım duruma üzüldüm birazda sinirlendim ama ben senin yapini az biraz anladım. Bence hiç olayın üstüne düşme ama icinede atma çünkü sen ustelersen niyet kotuyse amaçlarına ulasmislar demektir.hazir cevap degilsen eltine gözdağı verirsin sessizce nasıl mı eltinin evinde olduğu bir zaman yere bişey dok ve kizindan yer bezini getirmesini iste ve o gomlekle sil gözünün önünde. Bu yaptiginin anlamı ise şu:eğer bir daha densiz konuşmaların hareketlerin vs. Olursa seni konusmadanda böyle bozabilirim.insanlar hazır cevap kişilerden korkmaz hazırdır zaten ama sessiz durup sonra harekete gecenlerden korkar çünkü
yaptığı hareketin karsiligini kestiremez ve daha temkinli söz ve davranışlarda bulunmaya baslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…