- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
pazartesi sabahı nedir bu mutluluğun sebebi gülücüklerden görseli bol bi mesajne çok yazmışsınız kızlaratlaya zıplaya okudum
@cann10 canını sıkma, beğenmedim fişini verin de ben değiştireyim de, olmadı çocuklara bişey alırsın
@Apriori123 sen de mi kısa kestirdingüzel olmuştur canlısını görelim:)
@minnakkartal miraya geçmiş olsun, alerjinin sebebini bulmuşsundur
@Akaibu ne kadar daha ankaradasıngörüşelim yahu
2 gün oğlumla geçirdim ohh mis gibi:)pazartesi sabahı nedir bu mutluluğun sebebi gülücüklerden görseli bol bi mesaj
en az bi 5 gün daha annemlerdeyim. ama bu 8 günde olabilir eşimin gelme durumuna bağlı.ne çok yazmışsınız kızlaratlaya zıplaya okudum
@cann10 canını sıkma, beğenmedim fişini verin de ben değiştireyim de, olmadı çocuklara bişey alırsın
ne çok yazmışsınız kızlaratlaya zıplaya okudum
İşte sırf bu yüzden bile sıcağı sıcağına tepkini açıkça ver ya da içime atma ama sallama daKizlar bu sabah kendimi ifade etmeye calistim ama tekrar suclu ben oldum. Kp de o an yada on dk sonra rahatsizligini dile getirseydin o da sana aciklamasini yapardi dedi bi ton imali konustu falan. Benim sesimi cikaramayip icime atisima kinci imasinda bile bulundu
Kaçarsa o adamın hapis cezası alacağını o yüzden onu seviyorsa (zaten sizi dinlemez bari onu sevdiği için yapar) 18 yaşına kadar beklemesi gerektiğini, ondan sonra reşit olup istediğini yapabileceğini söyleyin. O zamana kadar kim öle kim kala ne o Ada'm kalır ne o aşkKardeşimin biri lise 3 e gidiyo. Bi sınıf arkadaşı var uzaktanda akrabamız çok güzel ve çalışkan bi kız. Ankara anadoluya gidiyolar zaten. 26 yaşında bi adamla tanışmış ve evlencem diye tutturmuş. Adam zengin bi tip anladığım kadarıyla. Kızı kandırdı mı artık gözünü mü boyadı naptı bilmiyorum. Annesi ağlayarak bize geldi kardeşimle arkadaşına kızımla konuşun vazgeçsin bari okulunu bitirsin diye yalvardı resmen. Ama kız dinlemiyo. Evlendirmezseniz kaçarım falan demiş. Nişanlayıp sonra okul bitene kadar ertelemeyi düşünüyolar işi. Sonra da bozulur inşallah diye dua ediyolar resmen. Bu çocuklar da bi evlenme merakı ne ben hiç anlamadım. Bende 26 yaşındayım kardeşime bakıyorum daha çocuk resmen. O adam nasıl o gözle bakabilmiş hayret ediyorum ya
Canım aslında kvye kp e söylemekte doğru değil. Şikayet ediyomuş gibi oluyo biraz. Arada laflar gidiyo geliyo olay büyüyo. Sen bu işi boşver gerçekten. Yeri geldiğinde laf açılırsa kıza bizzat söyleMek daha doğruKizlar bu sabah kendimi ifade etmeye calistim ama tekrar suclu ben oldum. Kp de o an yada on dk sonra rahatsizligini dile getirseydin o da sana aciklamasini yapardi dedi bi ton imali konustu falan. Benim sesimi cikaramayip icime atisima kinci imasinda bile bulundu
Aynen bunları söyledik. 18 yaşına yazın giriyomuş. Girince kaçarım diyo resmen. Çocuğun ailesi de evlenirse biz okutmayız diyomuş 17 yaşında ki kızın rvlenmekle işi ne diyeceklerine. İnşallah ikna ederlerde okulunu bitirene kadar bari bekler.Kaçarsa o adamın hapis cezası alacağını o yüzden onu seviyorsa (zaten sizi dinlemez bari onu sevdiği için yapar) 18 yaşına kadar beklemesi gerektiğini, ondan sonra reşit olup istediğini yapabileceğini söyleyin. O zamana kadar kim öle kim kala ne o Ada'm kalır ne o aşk
inşallah bi şekilde ikna olurda en azından okulu bitirir şimdiki çocuklar çok hızlı büyüyor büyüdüğünü düşünüyorKardeşimin biri lise 3 e gidiyo. Bi sınıf arkadaşı var uzaktanda akrabamız çok güzel ve çalışkan bi kız. Ankara anadoluya gidiyolar zaten. 26 yaşında bi adamla tanışmış ve evlencem diye tutturmuş. Adam zengin bi tip anladığım kadarıyla. Kızı kandırdı mı artık gözünü mü boyadı naptı bilmiyorum. Annesi ağlayarak bize geldi kardeşimle arkadaşına kızımla konuşun vazgeçsin bari okulunu bitirsin diye yalvardı resmen. Ama kız dinlemiyo. Evlendirmezseniz kaçarım falan demiş. Nişanlayıp sonra okul bitene kadar ertelemeyi düşünüyolar işi. Sonra da bozulur inşallah diye dua ediyolar resmen. Bu çocuklar da bi evlenme merakı ne ben hiç anlamadım. Bende 26 yaşındayım kardeşime bakıyorum daha çocuk resmen. O adam nasıl o gözle bakabilmiş hayret ediyorum ya
Canım bende arkadaşlara katılıyorum o an tepki verseydin olay buraya gelmezdi keşke en azından ne demek istediğini anlayamadım ne demek istiyorsun diye sorsaydin elbette bir açıklama yapacaktı boşver düşünme bir dahaki sefere böyle olursa o zaman tepkini ver kendin hallet o seni şikayet etsin sende kendini savunursunKizlar bu sabah kendimi ifade etmeye calistim ama tekrar suclu ben oldum. Kp de o an yada on dk sonra rahatsizligini dile getirseydin o da sana aciklamasini yapardi dedi bi ton imali konustu falan. Benim sesimi cikaramayip icime atisima kinci imasinda bile bulundu
bu gençler evlilligi ne sanıyor ki küçük yaşta sorumluluk almak çok zor ben de erken evlendim mutlu bir evliligim olmasına rağmen çok yoruldum insan her yasini dolu dolu yasamalı tadını cikarmali 18 yaş evlilik yaşı degil gençliği yaşamanın yaşı inşallah okulu bitirince vazgeçer ben üzülüyorum bu gençlereKardeşimin biri lise 3 e gidiyo. Bi sınıf arkadaşı var uzaktanda akrabamız çok güzel ve çalışkan bi kız. Ankara anadoluya gidiyolar zaten. 26 yaşında bi adamla tanışmış ve evlencem diye tutturmuş. Adam zengin bi tip anladığım kadarıyla. Kızı kandırdı mı artık gözünü mü boyadı naptı bilmiyorum. Annesi ağlayarak bize geldi kardeşimle arkadaşına kızımla konuşun vazgeçsin bari okulunu bitirsin diye yalvardı resmen. Ama kız dinlemiyo. Evlendirmezseniz kaçarım falan demiş. Nişanlayıp sonra okul bitene kadar ertelemeyi düşünüyolar işi. Sonra da bozulur inşallah diye dua ediyolar resmen. Bu çocuklar da bi evlenme merakı ne ben hiç anlamadım. Bende 26 yaşındayım kardeşime bakıyorum daha çocuk resmen. O adam nasıl o gözle bakabilmiş hayret ediyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?