2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sanırım miraya neyin alerji yaptığını buldum bir süredir zencefilli ballı limonlu bir karışım tüketiyordum bazen günde iki kez cumadan beri içmedim miranın kaşıntısında azalma oldu bu sabah kabartılar baya inmişti tabi kreminde etkisi vardır ama en düzenli tükettiğim bu şimdi içmicem bi süre bakalım

Bu yer bezi yapma meselesi de bana saygısızca geliyo. Çok farkı kalmıyo ki onun yaptığından. Ben olsam ihtiyacı olan birine verir lafı geçtiğinde de beğenmedim verdim birine derdim. ki yapmışlığım çok görümcemle kv min aldıklarına. Geri verebilecekleri bişeysede geri ver anne giymem boşa paran gitmesin diyprum.Artık bana bişey almıyolar. Kp zorla harçlık veriyo bende onu gökçeye harcıyorum

ne çok yazmışsınız kızlar atlaya zıplaya okudum
@cann10 canını sıkma, beğenmedim fişini verin de ben değiştireyim de, olmadı çocuklara bişey alırsın
@Apriori123 sen de mi kısa kestirdin güzel olmuştur canlısını görelim:)
@minnakkartal miraya geçmiş olsun, alerjinin sebebini bulmuşsundur
@Akaibu ne kadar daha ankaradasın görüşelim yahu

pazartesi sabahı nedir bu mutluluğun sebebi gülücüklerden görseli bol bi mesaj

en az bi 5 gün daha annemlerdeyim. ama bu 8 günde olabilir eşimin gelme durumuna bağlı.
Adlında brnimde aklımdan geçti ama nasıl olur bilemediğim için bişiy yazmafım :)

Kizlar bu sabah kendimi ifade etmeye calistim ama tekrar suclu ben oldum. Kp de o an yada on dk sonra rahatsizligini dile getirseydin o da sana aciklamasini yapardi dedi bi ton imali konustu falan. Benim sesimi cikaramayip icime atisima kinci imasinda bile bulundu

Kardeşimin biri lise 3 e gidiyo. Bi sınıf arkadaşı var uzaktanda akrabamız çok güzel ve çalışkan bi kız. Ankara anadoluya gidiyolar zaten. 26 yaşında bi adamla tanışmış ve evlencem diye tutturmuş. Adam zengin bi tip anladığım kadarıyla. Kızı kandırdı mı artık gözünü mü boyadı naptı bilmiyorum. Annesi ağlayarak bize geldi kardeşimle arkadaşına kızımla konuşun vazgeçsin bari okulunu bitirsin diye yalvardı resmen. Ama kız dinlemiyo. Evlendirmezseniz kaçarım falan demiş. Nişanlayıp sonra okul bitene kadar ertelemeyi düşünüyolar işi. Sonra da bozulur inşallah diye dua ediyolar resmen. Bu çocuklar da bi evlenme merakı ne ben hiç anlamadım. Bende 26 yaşındayım kardeşime bakıyorum daha çocuk resmen. O adam nasıl o gözle bakabilmiş hayret ediyorum ya

Canlısını görmek için press nine canım biz senle biraraya gelene kadar ben yine rapunzel olurum :)))

İşte sırf bu yüzden bile sıcağı sıcağına tepkini açıkça ver ya da içime atma ama sallama da

Kaçarsa o adamın hapis cezası alacağını o yüzden onu seviyorsa (zaten sizi dinlemez bari onu sevdiği için yapar) 18 yaşına kadar beklemesi gerektiğini, ondan sonra reşit olup istediğini yapabileceğini söyleyin. O zamana kadar kim öle kim kala ne o Ada'm kalır ne o aşk

Canım aslında kvye kp e söylemekte doğru değil. Şikayet ediyomuş gibi oluyo biraz. Arada laflar gidiyo geliyo olay büyüyo. Sen bu işi boşver gerçekten. Yeri geldiğinde laf açılırsa kıza bizzat söyleMek daha doğru

Aynen bunları söyledik. 18 yaşına yazın giriyomuş. Girince kaçarım diyo resmen. Çocuğun ailesi de evlenirse biz okutmayız diyomuş 17 yaşında ki kızın rvlenmekle işi ne diyeceklerine. İnşallah ikna ederlerde okulunu bitirene kadar bari bekler.
Çok ğzüldüm ama annesine kadın çok ağladı yazık

inşallah bi şekilde ikna olurda en azından okulu bitirir şimdiki çocuklar çok hızlı büyüyor büyüdüğünü düşünüyor

@cann10 sıkma canını hiç duyma bile bende öyleydim çok takardım ederdim kafamı şimdi hiç duymuyorum bile bişey derlerse de cvp vercek kıvamdayım artık sen eşine çocuklarına bak dışardan gelenlere kulağını tıka
Hediyeyi de kızında olduğu bigün iade edersin paketli olarak bu hediye yüzünden haketmediğim şeyler duydum alın sizin olsun de gitsin hiç takma kafana

Canım bende arkadaşlara katılıyorum o an tepki verseydin olay buraya gelmezdi keşke en azından ne demek istediğini anlayamadım ne demek istiyorsun diye sorsaydin elbette bir açıklama yapacaktı boşver düşünme bir dahaki sefere böyle olursa o zaman tepkini ver kendin hallet o seni şikayet etsin sende kendini savunursun
bu gençler evlilligi ne sanıyor ki küçük yaşta sorumluluk almak çok zor ben de erken evlendim mutlu bir evliligim olmasına rağmen çok yoruldum insan her yasini dolu dolu yasamalı tadını cikarmali 18 yaş evlilik yaşı degil gençliği yaşamanın yaşı inşallah okulu bitirince vazgeçer ben üzülüyorum bu gençlere

Rahatlık olarak görüyolar anne babadan izin almak yok istedikleri gibi yaşıcaklarını zannediyolar kaçıyolar ondan sonra anne evinde prensesken kaynana evinde köle oluyolar istisnalar vardır ama çoğu böyle inş süreyi uzatıp doğru karar mı görür

@Akaibu benim halamın kızı öyle yaptı. Liseyi bitirip kaçtı. Ve işin acıbtarafı Ünv sınavına girmiş ve kazanmıştı iyi bi yeri :/ tabi eşinin ailesi okutmadı. Sonra bu herif uyuşturucu bağımlısı çıktı ve bi yaralama suçundan cezaevine girdi. Bir de çocuk vardı. Kuzenim bına rağmen bi cesaret boşandı. İlerleyen yıllarda çocuğunu bi kazada kaybetti. Travma üstüne travma anlayacağın. Yıllarca ruh gibi dolaştı. Sonra 35 yaşında evlendi ve süper bi eşi var bir de çocuğu var. Ama hala der kendisi keşke ailemi dinleyip bubyaşa kadar işini kariyerimi yapıp bu eşimle ilk evşiliğimi yapmış olsaydım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…