off tüylerim diken diken oldu canım ya:S@Akaibu benim halamın kızı öyle yaptı. Liseyi bitirip kaçtı. Ve işin acıbtarafı Ünv sınavına girmiş ve kazanmıştı iyi bi yeri :/ tabi eşinin ailesi okutmadı. Sonra bu herif uyuşturucu bağımlısı çıktı ve bi yaralama suçundan cezaevine girdi. Bir de çocuk vardı. Kuzenim bına rağmen bi cesaret boşandı. İlerleyen yıllarda çocuğunu bi kazada kaybetti. Travma üstüne travma anlayacağın. Yıllarca ruh gibi dolaştı. Sonra 35 yaşında evlendi ve süper bi eşi var bir de çocuğu var. Ama hala der kendisi keşke ailemi dinleyip bubyaşa kadar işini kariyerimi yapıp bu eşimle ilk evşiliğimi yapmış olsaydım diye
Çok acı olmuş canım@Akaibu benim halamın kızı öyle yaptı. Liseyi bitirip kaçtı. Ve işin acıbtarafı Ünv sınavına girmiş ve kazanmıştı iyi bi yeri :/ tabi eşinin ailesi okutmadı. Sonra bu herif uyuşturucu bağımlısı çıktı ve bi yaralama suçundan cezaevine girdi. Bir de çocuk vardı. Kuzenim bına rağmen bi cesaret boşandı. İlerleyen yıllarda çocuğunu bi kazada kaybetti. Travma üstüne travma anlayacağın. Yıllarca ruh gibi dolaştı. Sonra 35 yaşında evlendi ve süper bi eşi var bir de çocuğu var. Ama hala der kendisi keşke ailemi dinleyip bubyaşa kadar işini kariyerimi yapıp bu eşimle ilk evşiliğimi yapmış olsaydım diye
off tüylerim diken diken oldu canım ya:S
Çok acı olmuş canımneyseki şimdi mutluymus
Tabiki öyle yaşadıklarını evladını unutması mümkün değil çok zor heleki evlat acisi Rabbim kimseye yasatmasinÖyle ya çok travmatik bi hayat. Şuan mutlu ama içini bir de ona sormak lazım tabii :S
neyseki bir sürü acıya rağmen yüzü gülmüş sonu tatlıya bağlanamayan ne hikayer var@Akaibu benim halamın kızı öyle yaptı. Liseyi bitirip kaçtı. Ve işin acıbtarafı Ünv sınavına girmiş ve kazanmıştı iyi bi yeri :/ tabi eşinin ailesi okutmadı. Sonra bu herif uyuşturucu bağımlısı çıktı ve bi yaralama suçundan cezaevine girdi. Bir de çocuk vardı. Kuzenim bına rağmen bi cesaret boşandı. İlerleyen yıllarda çocuğunu bi kazada kaybetti. Travma üstüne travma anlayacağın. Yıllarca ruh gibi dolaştı. Sonra 35 yaşında evlendi ve süper bi eşi var bir de çocuğu var. Ama hala der kendisi keşke ailemi dinleyip bubyaşa kadar işini kariyerimi yapıp bu eşimle ilk evşiliğimi yapmış olsaydım diye
boşa geçmiş 17 yıl nerdeyse. Kaybedilmiş bi de çocuk var üstelik. Asla unutulmaz ki o. Neyseki şimdi mutludur allah bozmasın.@Akaibu benim halamın kızı öyle yaptı. Liseyi bitirip kaçtı. Ve işin acıbtarafı Ünv sınavına girmiş ve kazanmıştı iyi bi yeri :/ tabi eşinin ailesi okutmadı. Sonra bu herif uyuşturucu bağımlısı çıktı ve bi yaralama suçundan cezaevine girdi. Bir de çocuk vardı. Kuzenim bına rağmen bi cesaret boşandı. İlerleyen yıllarda çocuğunu bi kazada kaybetti. Travma üstüne travma anlayacağın. Yıllarca ruh gibi dolaştı. Sonra 35 yaşında evlendi ve süper bi eşi var bir de çocuğu var. Ama hala der kendisi keşke ailemi dinleyip bubyaşa kadar işini kariyerimi yapıp bu eşimle ilk evşiliğimi yapmış olsaydım diye
Canım ecede panduf giymiyor çıkarıyor kısa çorap giydirince de çıkarıyordu ben külotlu çorap giydiriyorum ustune kısa çorap giydiriyorum cikarmiyor artık ama şunu da söyleyeyim bazı çocuklar çorabı sevmiyor benim oğlum daha kucucuktu külotlu çorabı bile çeke çeke çıkarıyordu şimdi 9 yasında hiç çorap giymez bu soğuklarda bile giymiyor okuldan gelince hemen çıkartır misafirliğe gidelim hemen çıkartır çorabı ayakkabı giyerken kullanıyor sadexe:)) defalarca kizdim cezalandirdim yok sıkılıyorum diyor benim kardesimde aynı KV dem de aynı zaten üçünün de ayağında çorap görmedim şimdiye kadar:)) inşallah öykü sıkıldigi için cikarmiyordurAllahım dellirtcek bu çocuk beni panduflarını çıkarıp duruyo çarık çorap giydirdim onları da çılardı ben giydiriyorum o çıkarıyo yırttım kendimi bağrındım 2 dk oturdu sonra gözümün içine baka baka çıkardı ev buz gibi basıyo öyle
maşallah hiraya bizim doktor ikili cümleler için 2 yaş demişti mira da sadece fiillerin başına anne ekliyo ikili oluyo böylece :)Yerleri sliyodm hirada arimayayi izliyodu. tlvzyn otomatik kapaniyo bi sure snra. Bana gosteriyo anne bak kapanmis dedi cok uzun bi cumle kurdu arada yapiyo bunu ikili cumleleri erken gectik sanirm ikili cumle surekli kuruyo
Kerem Alp de dün altını değiştirirken pijamasiz corapsiz kaçtı resmen. Annemlerdeyiz ve ev çok sıcak değil. Peşinde gezdim, giydirene kadar bi ton dil doktum. Çıppa çıppa diyerek itiraz ediyor sıpa. Çıplak gezecekmis. Çıplak gezerken hasta olursun diyorum doktor diyo hemen iğne diyo. Beter böcek bunlar. İnatlikta üstlerine yok.Allahım dellirtcek bu çocuk beni panduflarını çıkarıp duruyo çarık çorap giydirdim onları da çılardı ben giydiriyorum o çıkarıyo yırttım kendimi bağrındım 2 dk oturdu sonra gözümün içine baka baka çıkardı ev buz gibi basıyo öyle
valla bilmiyorum yerlerde buz gibi gidiyo tahtada hep bi de halıya da gelmiyo bazen bütün gün çıkarmaz bazende giymez ben bile otururken koltuğa kaldırıyorum ayaklarımıCanım ecede panduf giymiyor çıkarıyor kısa çorap giydirince de çıkarıyordu ben külotlu çorap giydiriyorum ustune kısa çorap giydiriyorum cikarmiyor artık ama şunu da söyleyeyim bazı çocuklar çorabı sevmiyor benim oğlum daha kucucuktu külotlu çorabı bile çeke çeke çıkarıyordu şimdi 9 yasında hiç çorap giymez bu soğuklarda bile giymiyor okuldan gelince hemen çıkartır misafirliğe gidelim hemen çıkartır çorabı ayakkabı giyerken kullanıyor sadexe:)) defalarca kizdim cezalandirdim yok sıkılıyorum diyor benim kardesimde aynı KV dem de aynı zaten üçünün de ayağında çorap görmedim şimdiye kadar:)) inşallah öykü sıkıldigi için cikarmiyordur
Yerler soğuk oluyor canım ben terliksiz basamiyorum bende panduf giysin istiyorum ama çıkarıyor hepvalla bilmiyorum yerlerde buz gibi gidiyo tahtada hep bi de halıya da gelmiyo bazen bütün gün çıkarmaz bazende giymez ben bile otururken koltuğa kaldırıyorum ayaklarımı
Maşallah Hira ya ece de bazen 3 lu kuruyor hatta ilk defa bir pazar günü babasına kurmuştu ne dedi hatırlamaya çalışıyorum ama aklıma gelmedi aklıma gelen mama istiyorum ben,bebek uyuyor bak ikiliyi sürekli kullanıyorYerleri sliyodm hirada arimayayi izliyodu. tlvzyn otomatik kapaniyo bi sure snra. Bana gosteriyo anne bak kapanmis dedi cok uzun bi cumle kurdu arada yapiyo bunu ikili cumleleri erken gectik sanirm ikili cumle surekli kuruyo
Bizim favorimiz Gülşen dan dan demet akalın calkala:))bizim mirada hadisenin kliplerine dayanamıyo hemen geliyo kollarını bacaklarını gösterip aç aç diyo
maşallah fıstığa. Güzel cümle kurmuş ama. Gökçede arada 3 lü cümleler kurmaya başladı. Genelde aynı şeyleri söylüyo ama anne nen nen yapıyo baba nen nen yapıyo da favori cümlemiz. Kimi uzanırken görse aynı lafı tekrarlıyo.Yerleri sliyodm hirada arimayayi izliyodu. tlvzyn otomatik kapaniyo bi sure snra. Bana gosteriyo anne bak kapanmis dedi cok uzun bi cumle kurdu arada yapiyo bunu ikili cumleleri erken gectik sanirm ikili cumle surekli kuruyo
oğlun aynı ben :) botun içine babet çorabı giyiyorumCanım ecede panduf giymiyor çıkarıyor kısa çorap giydirince de çıkarıyordu ben külotlu çorap giydiriyorum ustune kısa çorap giydiriyorum cikarmiyor artık ama şunu da söyleyeyim bazı çocuklar çorabı sevmiyor benim oğlum daha kucucuktu külotlu çorabı bile çeke çeke çıkarıyordu şimdi 9 yasında hiç çorap giymez bu soğuklarda bile giymiyor okuldan gelince hemen çıkartır misafirliğe gidelim hemen çıkartır çorabı ayakkabı giyerken kullanıyor sadexe:)) defalarca kizdim cezalandirdim yok sıkılıyorum diyor benim kardesimde aynı KV dem de aynı zaten üçünün de ayağında çorap görmedim şimdiye kadar:)) inşallah öykü sıkıldigi için cikarmiyordur
Ece de abilerinden hiç ayrılmıyor ders yapacakları zaman ya da uyuyacaklari zaman zorla alıyorum yanlarından dayısınin yaşı küçük ya yanı ona daha yakın ondan ayrılmak istemiyordurmaşallah fıstığa. Güzel cümle kurmuş ama. Gökçede arada 3 lü cümleler kurmaya başladı. Genelde aynı şeyleri söylüyo ama anne nen nen yapıyo baba nen nen yapıyo da favori cümlemiz. Kimi uzanırken görse aynı lafı tekrarlıyo.
Bide buraya geldik dayısına taktı resmen kaan nen yapıyo. kaan yok. kaan okuyo. kaan memek yiyo. aa kaançocuğun peşinden ayrılmıyo. Baba arıyo gel diyorum onu bile tınlamıyo
oğlun aynı ben :) botun içine babet çorabı giyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?