2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
off tüylerim diken diken oldu canım ya:S

Çok acı olmuş canım neyseki şimdi mutluymus

neyseki bir sürü acıya rağmen yüzü gülmüş sonu tatlıya bağlanamayan ne hikayer var

Allahım dellirtcek bu çocuk beni panduflarını çıkarıp duruyo çarık çorap giydirdim onları da çılardı ben giydiriyorum o çıkarıyo yırttım kendimi bağrındım 2 dk oturdu sonra gözümün içine baka baka çıkardı ev buz gibi basıyo öyle

boşa geçmiş 17 yıl nerdeyse. Kaybedilmiş bi de çocuk var üstelik. Asla unutulmaz ki o. Neyseki şimdi mutludur allah bozmasın.
İnşallah bu deli kızda geç olmadan akıllanır

Canım ecede panduf giymiyor çıkarıyor kısa çorap giydirince de çıkarıyordu ben külotlu çorap giydiriyorum ustune kısa çorap giydiriyorum cikarmiyor artık ama şunu da söyleyeyim bazı çocuklar çorabı sevmiyor benim oğlum daha kucucuktu külotlu çorabı bile çeke çeke çıkarıyordu şimdi 9 yasında hiç çorap giymez bu soğuklarda bile giymiyor okuldan gelince hemen çıkartır misafirliğe gidelim hemen çıkartır çorabı ayakkabı giyerken kullanıyor sadexe:)) defalarca kizdim cezalandirdim yok sıkılıyorum diyor benim kardesimde aynı KV dem de aynı zaten üçünün de ayağında çorap görmedim şimdiye kadar:)) inşallah öykü sıkıldigi için cikarmiyordur

Yerleri sliyodm hirada arimayayi izliyodu. tlvzyn otomatik kapaniyo bi sure snra. Bana gosteriyo anne bak kapanmis dedi cok uzun bi cumle kurdu arada yapiyo bunu ikili cumleleri erken gectik sanirm ikili cumle surekli kuruyo
maşallah hiraya bizim doktor ikili cümleler için 2 yaş demişti mira da sadece fiillerin başına anne ekliyo ikili oluyo böylece :)

Kerem Alp de dün altını değiştirirken pijamasiz corapsiz kaçtı resmen. Annemlerdeyiz ve ev çok sıcak değil. Peşinde gezdim, giydirene kadar bi ton dil doktum. Çıppa çıppa diyerek itiraz ediyor sıpa. Çıplak gezecekmis. Çıplak gezerken hasta olursun diyorum doktor diyo hemen iğne diyo. Beter böcek bunlar. İnatlikta üstlerine yok.

valla bilmiyorum yerlerde buz gibi gidiyo tahtada hep bi de halıya da gelmiyo bazen bütün gün çıkarmaz bazende giymez ben bile otururken koltuğa kaldırıyorum ayaklarımı

valla bilmiyorum yerlerde buz gibi gidiyo tahtada hep bi de halıya da gelmiyo bazen bütün gün çıkarmaz bazende giymez ben bile otururken koltuğa kaldırıyorum ayaklarımı
Yerler soğuk oluyor canım ben terliksiz basamiyorum bende panduf giysin istiyorum ama çıkarıyor hep

Yerleri sliyodm hirada arimayayi izliyodu. tlvzyn otomatik kapaniyo bi sure snra. Bana gosteriyo anne bak kapanmis dedi cok uzun bi cumle kurdu arada yapiyo bunu ikili cumleleri erken gectik sanirm ikili cumle surekli kuruyo
Maşallah Hira ya ece de bazen 3 lu kuruyor hatta ilk defa bir pazar günü babasına kurmuştu ne dedi hatırlamaya çalışıyorum ama aklıma gelmedi aklıma gelen mama istiyorum ben,bebek uyuyor bak ikiliyi sürekli kullanıyor

maşallah fıstığa. Güzel cümle kurmuş ama. Gökçede arada 3 lü cümleler kurmaya başladı. Genelde aynı şeyleri söylüyo ama anne nen nen yapıyo baba nen nen yapıyo da favori cümlemiz. Kimi uzanırken görse aynı lafı tekrarlıyo.
Bide buraya geldik dayısına taktı resmen kaan nen yapıyo. kaan yok. kaan okuyo. kaan memek yiyo. aa kaan çocuğun peşinden ayrılmıyo. Baba arıyo gel diyorum onu bile tınlamıyo

oğlun aynı ben :) botun içine babet çorabı giyiyorum

Bu sabah yataktan kalktim kapı çaldı eşim ekmek almış kahvaltı yapalım beraber diye gelmiş kahvaltı yaptık kahve istedi kahve ictik oturuyor gitmiyor herşeye karışıyor ayy senin işin yokmu hadi git artık dedim tamam ya gitcem dedi biraz daha durdu kalktı kovulduğum yerde durmam dedi askolsun ben sana şaka yaptım dedim gitme nescafe yapayım dedim şimdi gideyim bir ara ugrarim dedi vallahi bir iş yaptırmiyorlar bana biz kahvaltı yaptık oğlum geldi açim dedi ona makarna yaptım Eceyi yedirdim uyuttum işim bitmiyor:))

Ece de abilerinden hiç ayrılmıyor ders yapacakları zaman ya da uyuyacaklari zaman zorla alıyorum yanlarından dayısınin yaşı küçük ya yanı ona daha yakın ondan ayrılmak istemiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…