2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ece de abilerinden hiç ayrılmıyor ders yapacakları zaman ya da uyuyacaklari zaman zorla alıyorum yanlarından dayısınin yaşı küçük ya yanı ona daha yakın ondan ayrılmak istemiyordur
Aynen öyle sanırım oda yaşıt istiyo. Bidr kardeşim sakin sakin sever tatlı tatlı konuşur bunalmıyo hoşuna gidiyo baya

Kuzenimin 2 buçuk yaşında bi kızı var igye fotolarını atmıştım karda gökçeyle hatta. Onların eve uğradık dün. Teyzem eski fotoları çıkardı çocuğun 1. Yaş gününde falan anne baba çocuk çektirdikleri fotoları. Kız gördü fotoyu. Önüne aldı vuruyo çerçeveye kendisine git git benim annem benim babam. Babanne gitsin o söyle diyip duruyo. Başladı ağlama. Görmeniz lazımdı çok komikti. Kendi küçüklüğünü tanıyamadı tabi ki. O sensin senin minik halin diyoruz . Ben buyum diye yeni çekilmiş fotosunu gösteriyo. Zar zor unutturdukta kaldırdık fotoları ağlamasın diye :))

mirada kendi küçüklük fotosunu bebek bebek diye öpüyo :))

aynı benim kız alttan ısıtmalı bu çocuklar galiba yaniyorlar. Ben giydiriyorum o çıkartıyor sonra sabaha kadar pirtlar bitmiyo

o değilde bi akraba falnda yoktur inşallah orlarda bundan sonra yorum yaparken bi yere ii düşüneyim

Canım dediğin gibi sanırım elifte sıkılıyor çünkü kilotlu çorabı bile bir sundurusu var görmen lazım. bez bile baglarken zorlanıyorum kaçıyor bazen bezi bile sündürüyor istemiyor ama cisini söylemez hiç gizli gizli yapıyor.

aynı benim kız alttan ısıtmalı bu çocuklar galiba yaniyorlar. Ben giydiriyorum o çıkartıyor sonra sabaha kadar pirtlar bitmiyo
gidiyo tahtada oturuyo ediyo ben kat kat üşüyorum :)

Hemen ig den baktım buldum amma meraklıyım
ay yerim ya. Gökçeyede göstereyim hiç aklıma gelmedi napcak bakalım.
ben bulamadım nerde kim nasıl niçin :)

Benim oğlumda öyleydi uzata uzata çıkarırdı bazı çocuklar sıcağı sevmiyor biz oğlumu yatağa yatirirdik sonra bir bakardik yere inmiş yerde yatıyor mesela şimdi hiç usudugunu söylemez büyük oğlum der ama o demez yazın ama klimasizda duramiyor

gidiyo tahtada oturuyo ediyo ben kat kat üşüyorum :)

ben bulamadım nerde kim nasıl niçin :)
bildirimler kısmına tıklayınca orda bide takip edilen bölüm diye bi yer var ya. Orayı karıştırdım buldum
Hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…