Aynen öyle sanırım oda yaşıt istiyo. Bidr kardeşim sakin sakin sever tatlı tatlı konuşur bunalmıyo hoşuna gidiyo bayaEce de abilerinden hiç ayrılmıyor ders yapacakları zaman ya da uyuyacaklari zaman zorla alıyorum yanlarından dayısınin yaşı küçük ya yanı ona daha yakın ondan ayrılmak istemiyordur
yaaaa hemen de yazmışsın ben öyle demek istemedim hani onunda bi kızı var ikinci erkek ya olurda ikincim olursa erkek olsun diyeKızlarrrr @minnakkartal ı yakaladım instagramdaValla dördüncü hamilelik haberini ondan alcaz ellam
Nolmuş nolmuşKızlarrrr @minnakkartal ı yakaladım instagramdaValla dördüncü hamilelik haberini ondan alcaz ellam
Tabi tabi derdini kızlara anlat şimdi. Hadi itiraf et kurtulyaaaa hemen de yazmışsın ben öyle demek istemedim hani onunda bi kızı var ikinci erkek ya olurda ikincim olursa erkek olsun diye
mirada kendi küçüklük fotosunu bebek bebek diye öpüyo :))Kuzenimin 2 buçuk yaşında bi kızı var igye fotolarını atmıştım karda gökçeyle hatta. Onların eve uğradık dün. Teyzem eski fotoları çıkardı çocuğun 1. Yaş gününde falan anne baba çocuk çektirdikleri fotoları. Kız gördü fotoyu. Önüne aldı vuruyo çerçeveye kendisine git git benim annem benim babam. Babanne gitsin o söyle diyip duruyo. Başladı ağlama. Görmeniz lazımdı çok komikti. Kendi küçüklüğünü tanıyamadı tabi ki. O sensin senin minik halin diyoruz . Ben buyum diye yeni çekilmiş fotosunu gösteriyo. Zar zor unutturdukta kaldırdık fotoları ağlamasın diye :))
bence yok bişeysiNolmuş nolmuş
Tabi tabi derdini kızlara anlat şimdi. Hadi itiraf et kurtul
aynı benim kız alttan ısıtmalı bu çocuklar galiba yaniyorlar. Ben giydiriyorum o çıkartıyor sonra sabaha kadar pirtlar bitmiyoAllahım dellirtcek bu çocuk beni panduflarını çıkarıp duruyo çarık çorap giydirdim onları da çılardı ben giydiriyorum o çıkarıyo yırttım kendimi bağrındım 2 dk oturdu sonra gözümün içine baka baka çıkardı ev buz gibi basıyo öyle
Hemen ig den baktım buldum amma meraklıyımNolmuş nolmuş
ay yerim ya. Gökçeyede göstereyim hiç aklıma gelmedi napcak bakalım.mirada kendi küçüklük fotosunu bebek bebek diye öpüyo :))
Canım dediğin gibi sanırım elifte sıkılıyor çünkü kilotlu çorabı bile bir sundurusu var görmen lazım. bez bile baglarken zorlanıyorum kaçıyor bazen bezi bile sündürüyor istemiyor ama cisini söylemez hiç gizli gizli yapıyor.Canım ecede panduf giymiyor çıkarıyor kısa çorap giydirince de çıkarıyordu ben külotlu çorap giydiriyorum ustune kısa çorap giydiriyorum cikarmiyor artık ama şunu da söyleyeyim bazı çocuklar çorabı sevmiyor benim oğlum daha kucucuktu külotlu çorabı bile çeke çeke çıkarıyordu şimdi 9 yasında hiç çorap giymez bu soğuklarda bile giymiyor okuldan gelince hemen çıkartır misafirliğe gidelim hemen çıkartır çorabı ayakkabı giyerken kullanıyor sadexe:)) defalarca kizdim cezalandirdim yok sıkılıyorum diyor benim kardesimde aynı KV dem de aynı zaten üçünün de ayağında çorap görmedim şimdiye kadar:)) inşallah öykü sıkıldigi için cikarmiyordur
gidiyo tahtada oturuyo ediyo ben kat kat üşüyorum :)aynı benim kız alttan ısıtmalı bu çocuklar galiba yaniyorlar. Ben giydiriyorum o çıkartıyor sonra sabaha kadar pirtlar bitmiyo
ben bulamadım nerde kim nasıl niçin :)Hemen ig den baktım buldum amma meraklıyım
ay yerim ya. Gökçeyede göstereyim hiç aklıma gelmedi napcak bakalım.
Benim oğlumda öyleydi uzata uzata çıkarırdı bazı çocuklar sıcağı sevmiyor biz oğlumu yatağa yatirirdik sonra bir bakardik yere inmiş yerde yatıyor mesela şimdi hiç usudugunu söylemez büyük oğlum der ama o demez yazın ama klimasizda duramiyorCanım dediğin gibi sanırım elifte sıkılıyor çünkü kilotlu çorabı bile bir sundurusu var görmen lazım. bez bile baglarken zorlanıyorum kaçıyor bazen bezi bile sündürüyor istemiyor ama cisini söylemez hiç gizli gizli yapıyor.
Bende bulamadım ya dördüncü hamile haberi minnakkartal ne zaman nerede niçin anlayamadım bize de söyleyingidiyo tahtada oturuyo ediyo ben kat kat üşüyorum :)
ben bulamadım nerde kim nasıl niçin :)
gidiyo tahtada oturuyo ediyo ben kat kat üşüyorum :)
Bende bulamadım ya dördüncü hamile haberi minnakkartal ne zaman nerede niçin anlayamadım bize de söyleyin
bence de sen bir instagram fenomenisin nerde kime yakalanacağın belli olmazo değilde bi akraba falnda yoktur inşallah orlarda bundan sonra yorum yaparken bi yere ii düşüneyim
biliyorumyahu yok bişi dördüncü hamile isteyen biri olsun inşallah işte delinin biri kuyuya bi taş atmış olayı bu ( S sailormoon123 burada bahsi geçen deli sensin)
bildirimler kısmına tıklayınca orda bide takip edilen bölüm diye bi yer var ya. Orayı karıştırdım buldumgidiyo tahtada oturuyo ediyo ben kat kat üşüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?