2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar ece emerken bazen uzatıyor süreyi ben de ece bu kadar yeter hadi artık bırak diyorum meme acıyor diyor bende evet acıyor diyorum bırakıyor kiyamam kuzuma ya çok tatlı:))
bende diyorum miraya öyle ama bana mısın demiyor sadece onu bırakıp diğer göğsüme aç aç diyo bide öpücük atıyor güya kandırıyor beni :)

Gokceye de dokunuyor zencefil canım. Ne zaman zencefil versem burnunun üstü benek benek oluyo.

Bende araştırdım biraz alerji yapabilir yazıyordu biz zaten alerjik bi bünyeyiz malum bende kestim inşallah bulmuşumdurda rahatlar biraz
Ben haftasonları muz şeftali mandalinayı bal zencefil hepsini karıştırıp yediriyorum ya da bazen çorbasına az bişi zencefil koyuyorum ve sonuç hep aynı. Burnu kırmızı benek. İnşallah sende doğru tahmin ediyorsundur.

yaaaa hemen de yazmışsın ben öyle demek istemedim hani onunda bi kızı var ikinci erkek ya olurda ikincim olursa erkek olsun diye
Ben de nasıl bi resim paylaştı acaba demiştim hamilelik haberi diyince
Bunun gibi mesela

Ben de nasıl bi resim paylaştı acaba demiştim hamilelik haberi diyince
Bunun gibi mesela
yok yok hamile birine yorum yaptım sadece ama işte bazı arkadaşlar

Demek ki neymiş bebişlere izlettiklerimize dikkat edecekmiş rol modelleri hadise olsun istemiyorsak tabi
kesinlikle çok etkileniyor gördüklerinden sadece tv deil herşeye dikkat eder olduk evde

Ay kim hamile ya. Dördüncü kimmm. Bütün sayfaları okuyamadım çook merak ediyorum. Banada söyleyinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…