Bende eklimisin acaba flovencim:)bence de sen bir instagram fenomenisin nerde kime yakalanacağın belli olmaz
bende diyorum miraya öyle ama bana mısın demiyor sadece onu bırakıp diğer göğsüme aç aç diyo bide öpücük atıyor güya kandırıyor beni :)Kızlar ece emerken bazen uzatıyor süreyi ben de ece bu kadar yeter hadi artık bırak diyorum meme acıyor diyor bende evet acıyor diyorum bırakıyor kiyamam kuzuma ya çok tatlı:))
her çekilişe eğilimliyim ya canlısıBende eklimisin acaba flovencim:)
Tamam tamam bidha etketlememher çekilişe eğilimliyim ya canlısı
etiketle canım sayende haberdar oluyorum dygzdmrdrl adımTamam tamam bidha etketlemem
Bazi kisilerin gercek isimlerini hala karistiriyorm genelde burdan konustgmz icin
Kusuruma bakma canm ya snradan kafam dank etti diyet basima vurduda :))etiketle canım sayende haberdar oluyorum dygzdmrdrl adım
aa ne tesadüf elif adanın da en sevdiği iki şarkı calkalayacagim diye kalcasi çıkacak diye korkuyoruz hattaBizim favorimiz Gülşen dan dan demet akalın calkala:))
Oylemi Ece de bol bol sallanıyor totosunu sallıyor:))aa ne tesadüf elif adanın da en sevdiği iki şarkı calkalayacagim diye kalcasi çıkacak diye korkuyoruz hatta
Gokceye de dokunuyor zencefil canım. Ne zaman zencefil versem burnunun üstü benek benek oluyo.sanırım miraya neyin alerji yaptığını buldum bir süredir zencefilli ballı limonlu bir karışım tüketiyordum bazen günde iki kez cumadan beri içmedim miranın kaşıntısında azalma oldu bu sabah kabartılar baya inmişti tabi kreminde etkisi vardır ama en düzenli tükettiğim bu şimdi içmicem bi süre bakalım
Bende araştırdım biraz alerji yapabilir yazıyordu biz zaten alerjik bi bünyeyiz malum bende kestim inşallah bulmuşumdurda rahatlar birazGokceye de dokunuyor zencefil canım. Ne zaman zencefil versem burnunun üstü benek benek oluyo.
Ben haftasonları muz şeftali mandalinayı bal zencefil hepsini karıştırıp yediriyorum ya da bazen çorbasına az bişi zencefil koyuyorum ve sonuç hep aynı. Burnu kırmızı benek. İnşallah sende doğru tahmin ediyorsundur.Bende araştırdım biraz alerji yapabilir yazıyordu biz zaten alerjik bi bünyeyiz malum bende kestim inşallah bulmuşumdurda rahatlar biraz
Ben de nasıl bi resim paylaştı acaba demiştim hamilelik haberi diyinceyaaaa hemen de yazmışsın ben öyle demek istemedim hani onunda bi kızı var ikinci erkek ya olurda ikincim olursa erkek olsun diye
Demek ki neymiş bebişlere izlettiklerimize dikkat edecekmiş rol modelleri hadise olsun istemiyorsak tabibizim mirada hadisenin kliplerine dayanamıyo hemen geliyo kollarını bacaklarını gösterip aç aç diyo
yok yok hamile birine yorum yaptım sadece ama işte bazı arkadaşlarBen de nasıl bi resim paylaştı acaba demiştim hamilelik haberi diyince
Bunun gibi mesela
kesinlikle çok etkileniyor gördüklerinden sadece tv deil herşeye dikkat eder olduk evdeDemek ki neymiş bebişlere izlettiklerimize dikkat edecekmiş rol modelleri hadise olsun istemiyorsak tabi
S sailormoon123 e gore minnakAy kim hamile ya. Dördüncü kimmm. Bütün sayfaları okuyamadım çook merak ediyorum. Banada söyleyinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?