Aaaa hamile mitmişim ? masraflara bir el atarsın artık teyzesienee minnak hamilemiymişbi dakka yahu minnak benim S sailormoon123 bu durumda bu çocuk senden ben sana diyim hayırlı olsun eşine birde yeni bebeğin masraflarından bahset emi
ayyy ne çok hamilemiz var artık forumda yaşasınAaaa hamile mitmişim ? masraflara bir el atarsın artık teyzesi
kızlar bana kızın lütfen iki günde kendim için 1200 harcadım ve eşimin haberi yok. Boşasa yeri valla. Kendimi kaybettim anladım Nasıl oldu. Anneme gelmişken saçımı boyatayım dedim. Hazır kuafördeyim cilt bakımı da yaptırayım dedim. Lazer seansı, kuzenin nişanı için elbise üzerine panço derken abarttım.
kızlar bana kızın lütfen iki günde kendim için 1200 harcadım ve eşimin haberi yok. Boşasa yeri valla. Kendimi kaybettim anladım Nasıl oldu. Anneme gelmişken saçımı boyatayım dedim. Hazır kuafördeyim cilt bakımı da yaptırayım dedim. Lazer seansı, kuzenin nişanı için elbise üzerine panço derken abarttım.
4. Hamile @minnakkartal oldugna goe bakalim 5. Kim olcak yoksaa istemiyorm diyen @Apriori123 mi
enee minnak hamilemiymişbi dakka yahu minnak benim S sailormoon123 bu durumda bu çocuk senden ben sana diyim hayırlı olsun eşine birde yeni bebeğin masraflarından bahset emi
ay o değilde aklıma geldi facedeki haziran annelerinde bi sürü hamile var yorumlarda haziran anneleri ne hızlı çıktı falan yazıyorlar bir de gelip bizi görsünler yüz karası olduk haziranın
Azad daha fenaymış 4 ne ya hu manyak bu çocuklar.No no nooo ben bundan sonra ancak haziran teyzesi olurun kızlar
Bizim bebeler haziranın öteki yüzü canım, tüm cinsler bizde. Misal sabahın 4 ünde güne başlayan bi oğlum var, sizce ikincisini düşünebilir miyim bu durumda
Dediği vakitte ödemediyse bozdururum direk. Evimin huzurundan daha önemli değil ya. Anlamam pek çek işlerinden ama inşallah karşılıklıdır çekKizlar canim cok sikkin bi akil verin ne olur.Bunda on gun once esimin bi arkadasi bir haftaligina bizden borc aldi bi nemuar icin iyi bur para bizde ev filan akacaktik adam karsiliginda benim adima cek yazdi ve 22 ocakti bozdurulma tarihi ve adam parayi odemedi sinirlerim bozuldu esimle tartistik ve konusmuyoruz.Simdi ne yaosam ceki bozdursam mi
mızmızlık bizde de zirve yaptı hemen herşeye üç kişi etrafında pervaneyiz mutlu edemiyoruz sanırım buda dönemselBizde ne istah ne uyku kaldi. Gecenin bir yarisi aglayarak uyaniyor bir turlu susturamiyoruz. Sabahin korunde kalkiyor bir daha yatmiyor. Eskiden ayagimda sallardim on dk uyurdu simdi ayagima bile gelmiyor devamli miz miz devamli agliyor. Sabahlari mama mama diye uyanan cocuk aksam ac yatip sabah hic birsey yemek istemiyor emmiyorda, boyle zamanlarda pisman oluyorum sütten kestigime
Kizlar canim cok sikkin bi akil verin ne olur.Bunda on gun once esimin bi arkadasi bir haftaligina bizden borc aldi bi nemuar icin iyi bur para bizde ev filan akacaktik adam karsiliginda benim adima cek yazdi ve 22 ocakti bozdurulma tarihi ve adam parayi odemedi sinirlerim bozuldu esimle tartistik ve konusmuyoruz.Simdi ne yaosam ceki bozdursam mi
bende sadece hayal ediyorum bide oğlum olsa falan diye ama hepsi bu daha ötesine geçemem zira uyumayan yemeyen üstüne şu ara bi hayli huysuz bi kızım varNo no nooo ben bundan sonra ancak haziran teyzesi olurun kızlar
Bizim bebeler haziranın öteki yüzü canım, tüm cinsler bizde. Misal sabahın 4 ünde güne başlayan bi oğlum var, sizce ikincisini düşünebilir miyim bu durumda
ece de iki gündür 10 da uyuyor ama daha tuhafi şu dün akşam ecenin uykusu geldi eşime ben gideyim Eceyi uyutayim dedim gittim yatak odasına yatağa yattım onu emzirirken bende uyumuş kalmisim ben şimdiye kadar saat 10 da hiç uyumadim nasıl oldu anlamadım süt pisirmistim yoğurt mayalayacaktim süt öylece kaldı gece 1.30 da bir uyandım bizimkiler yatmış sütü dolaba koydum kendime hala sasiriyorum ece de sabah 8 de uyandı kospik kospik diye niloyanin şarkısını söylüyor:))Dün öykü 11 de uyudu gözlerim yaşardı sabahta aynı yaşlanma devam ediyor 9 da kalktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?