Yaa öyleymişş. Çocuk istemem diyenlerden korkacaksınAaa minnak hamile miymiş
Özel olarak sadece seninle paylaşmış ya bu durumunu. O yüzden topikçe küstük @minnakkartal a biDen gizlediği için
Biz çok yakınız Can'ım özelden gıybetin dibine vuruyoruzÖzel olarak sadece seninle paylaşmış ya bu durumunu. O yüzden topikçe küstük @minnakkartal a biDen gizlediği için
Harcamadığın zamanlara böl, her ay için makul bi rakam söyle eşine, denendi %100 çalışıyorkızlar bana kızın lütfen iki günde kendim için 1200 harcadım ve eşimin haberi yok. Boşasa yeri valla. Kendimi kaybettim anladım Nasıl oldu. Anneme gelmişken saçımı boyatayım dedim. Hazır kuafördeyim cilt bakımı da yaptırayım dedim. Lazer seansı, kuzenin nişanı için elbise üzerine panço derken abarttım.
Onu daha önceki aylarda dediğim için farklı birşey bulmam lazım.Harcamadığın zamanlara böl, her ay için makul bi rakam söyle eşine, denendi %100 çalışıyormesela 10 aydır kendim için bişey yapmadım, düşününce ayda 120 tl harcamış sayılırım de
Ben de en son kaşlarımı aldırmaya diye gidip 400 tl ye kaş kontörü yaptırıp dönmüştüm. Açıklamamı da bak 2 yıl kaş aldırmaya gitmiycem siye hesap çıkarmıştımOnu daha önceki aylarda dediğim için farklı birşey bulmam lazım.
Benim de aklıma şöyle bişey geldi. " Can'ım sonuçta senin kuzeninin nişanı, senin akrabaların. Anıl'ın eşi de ne paçozmuş dedirtmem ben" Diycem yerseBen de en son kaşlarımı aldırmaya diye gidip 400 tl ye kaş kontörü yaptırıp dönmüştüm. Açıklamamı da bak 2 yıl kaş aldırmaya gitmiycem siye hesap çıkarmıştım
bu arada ben de yaptırmak istiyorum da cesaret edemiyorum. Memnun musun. Kız kardeşim yaptırdı da pek memnun kalmadı. Annemin ki de çabuk silindi. Ailecenek kaşsızız da bizBen de en son kaşlarımı aldırmaya diye gidip 400 tl ye kaş kontörü yaptırıp dönmüştüm. Açıklamamı da bak 2 yıl kaş aldırmaya gitmiycem siye hesap çıkarmıştım
Ya ben de seyrek kaşlıyım. Sürekli kaş kalemi kullanırdım yollardır ve kalemsiz gören tek kişi eşimdir:) o yüzden Memnunum ben 2-3 ay oldu ve kendim aldığımda hatalı bile alsam belli olmuyor hatası çünkü altı dolu. Silindikçe yaptırmayı düşünüyorum acayip rahatbu arada ben de yaptırmak istiyorum da cesaret edemiyorum. Memnun musun. Kız kardeşim yaptırdı da pek memnun kalmadı. Annemin ki de çabuk silindi. Ailecenek kaşsızız da biz
Bir cesaret gelirse yaptırırım artık. İnşallah pişman olmam accık ayran gönüllüyüm deYa ben de seyrek kaşlıyım. Sürekli kaş kalemi kullanırdım yollardır ve kalemsiz gören tek kişi eşimdir:) o yüzden Memnunum ben 2-3 ay oldu ve kendim aldığımda hatalı bile alsam belli olmuyor hatası çünkü altı dolu. Silindikçe yaptırmayı düşünüyorum acayip rahat
Ne kadar uyguna yaptırmışsın. Burdaki fiyatlar çok daha fazla.Ben de en son kaşlarımı aldırmaya diye gidip 400 tl ye kaş kontörü yaptırıp dönmüştüm. Açıklamamı da bak 2 yıl kaş aldırmaya gitmiycem siye hesap çıkarmıştım
Biliyorum ben de daha evvel daha yüksek fiyatlar almıştım. Benimki max 1,5-2 yıl kadar dayamıyormuş, diğerleri en az 3 yıl demişti bana da korkmuştum çok uzun kalsın da istemiyordum, bittikçe yenilemek daha uygun benim için, sukılabilirim falan diye. Yaptırmayı düşünürsen bence kalıcılık süresi az olsunNe kadar uyguna yaptırmışsın. Burdaki fiyatlar çok daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?