2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar bana kızın lütfen iki günde kendim için 1200 harcadım ve eşimin haberi yok. Boşasa yeri valla. Kendimi kaybettim anladım Nasıl oldu. Anneme gelmişken saçımı boyatayım dedim. Hazır kuafördeyim cilt bakımı da yaptırayım dedim. Lazer seansı, kuzenin nişanı için elbise üzerine panço derken abarttım.

Harcamadığın zamanlara böl, her ay için makul bi rakam söyle eşine, denendi %100 çalışıyor mesela 10 aydır kendim için bişey yapmadım, düşününce ayda 120 tl harcamış sayılırım de

Ben de en son kaşlarımı aldırmaya diye gidip 400 tl ye kaş kontörü yaptırıp dönmüştüm. Açıklamamı da bak 2 yıl kaş aldırmaya gitmiycem siye hesap çıkarmıştım
Benim de aklıma şöyle bişey geldi. " Can'ım sonuçta senin kuzeninin nişanı, senin akrabaların. Anıl'ın eşi de ne paçozmuş dedirtmem ben" Diycem yerse

Ben de en son kaşlarımı aldırmaya diye gidip 400 tl ye kaş kontörü yaptırıp dönmüştüm. Açıklamamı da bak 2 yıl kaş aldırmaya gitmiycem siye hesap çıkarmıştım
bu arada ben de yaptırmak istiyorum da cesaret edemiyorum. Memnun musun. Kız kardeşim yaptırdı da pek memnun kalmadı. Annemin ki de çabuk silindi. Ailecenek kaşsızız da biz

bu arada ben de yaptırmak istiyorum da cesaret edemiyorum. Memnun musun. Kız kardeşim yaptırdı da pek memnun kalmadı. Annemin ki de çabuk silindi. Ailecenek kaşsızız da biz
Ya ben de seyrek kaşlıyım. Sürekli kaş kalemi kullanırdım yollardır ve kalemsiz gören tek kişi eşimdir:) o yüzden Memnunum ben 2-3 ay oldu ve kendim aldığımda hatalı bile alsam belli olmuyor hatası çünkü altı dolu. Silindikçe yaptırmayı düşünüyorum acayip rahat

Bir cesaret gelirse yaptırırım artık. İnşallah pişman olmam accık ayran gönüllüyüm de

Ne kadar uyguna yaptırmışsın. Burdaki fiyatlar çok daha fazla.

Ne kadar uyguna yaptırmışsın. Burdaki fiyatlar çok daha fazla.
Biliyorum ben de daha evvel daha yüksek fiyatlar almıştım. Benimki max 1,5-2 yıl kadar dayamıyormuş, diğerleri en az 3 yıl demişti bana da korkmuştum çok uzun kalsın da istemiyordum, bittikçe yenilemek daha uygun benim için, sukılabilirim falan diye. Yaptırmayı düşünürsen bence kalıcılık süresi az olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…