sanki kendi çıkarıyo ne demek marta kadar çalışsın bu patronlar hakket acayip işe gelmesinler olsun bitsin ama bu seferde onların siciline kötü işlencek saçma sapan şeylerbugün çok sıkıldım 2 istifa var çok iyi iş buldular ve çıkmak istiyorlar. patron ikisini de marta kadar çalıştırmak istiyor git gel onunla konuş patronla konuş bunaldım. kendileri çıkarmak istediklerinde hoop diye çıkartıyorlar. şimdi işi yokuşa sürüyorlar. ihbar tazminatlarını bıraktıkları halde offf offf kusura bakmayın yazdım ama konuşacak kimse yok.. çıkanlar arkadaşlarım diğeri patronarada da ben kaldım..
çok iyi iş bulan için beklemek büyük sıkıntı istemezlerde zaten sen elinden geleni yaptıysan patrona bu durumu anlamak da başka bir şey düşmez ya da inşallah iş buldukları yerler anlayış gösterir de kişiler biraz daha kalırlar ve sen zora düşmezsenbugün çok sıkıldım 2 istifa var çok iyi iş buldular ve çıkmak istiyorlar. patron ikisini de marta kadar çalıştırmak istiyor git gel onunla konuş patronla konuş bunaldım. kendileri çıkarmak istediklerinde hoop diye çıkartıyorlar. şimdi işi yokuşa sürüyorlar. ihbar tazminatlarını bıraktıkları halde offf offf kusura bakmayın yazdım ama konuşacak kimse yok.. çıkanlar arkadaşlarım diğeri patronarada da ben kaldım..
karşı taraf hemen başlamalarını istiyor ve ocak ayı (ihbar süresi) maaşını içeride bırakıp gidecekler. karı koca olunca patronlar bi de onlarla uğraşıyorum maalesefçok iyi iş bulan için beklemek büyük sıkıntı istemezlerde zaten sen elinden geleni yaptıysan patrona bu durumu anlamak da başka bir şey düşmez ya da inşallah iş buldukları yerler anlayış gösterir de kişiler biraz daha kalırlar ve sen zora düşmezsen
İnşallah tartışma olmaz Canım öyle böyle atlatılır bu süreç ama sen yine bi tık patrona daha yakın görünsen onlar gidiyo sen ordasınkarşı taraf hemen başlamalarını istiyor ve ocak ayı (ihbar süresi) maaşını içeride bırakıp gidecekler. karı koca olunca patronlar bi de onlarla uğraşıyorum maalesefbir de geçen aylarda çalışanları haklı bulup onları haksız bulduğumdan dolayı tartışmıştık. ve aramız limoni anlayacağın. şimdi de görüşmelere müdürlerini alıyorum ki arada farklı konuşmalar geçmesin diye.. o dönemde benim içeride yıllık izin hakkım vardı 1 ay izne ayrılmıştım. bakalım yine tartışma olursa ben ne olurum hiç bilmiyorum.. benimde hakkımda hayırlısı
Al bendende o kadarÇok yorgunumsıkıldım ya sabah işe git akşam gel Offfffff.
Bi tatil olsa da dinlensek o zamanAl bendende o kadar
Beyzayada sana da çok geçmiş olsun. Valla ben burda okurken gerildim. Allah yardımcın olsun. İnş. en kısa zamanda giderler.Kizim hasta ben hasta ikimizde antibiyotik kullaniyoruz daha gecen hafta kullanmistik oysa yine hastayiz ne yazikki kizim oksurmekten uyuyamiyor surekli ayagimda misafirlerim evde yatmak istiyorum yatamiyorum cunku yemek yapilacak hizmet edilecek falan butun gece uyuyamiyorum cunku kizim hasta ve yatamiyor simdide ayagimda uyuyor ve icerde misafir var sadece misafirde degil evime yatili gelen misafirlerim kendi misafirlerini evime davet ediyorlar sonrada ettik ama mutube sen bisi.demezein rahatsiz olmazsin demi zaten etmislerki yani kimse demiyoki zaten bunlar hasta ne yalan soyleyim evi birakip kizimi alip gidesim var zaten bizi dusunen yok arada dusunuyo gibi gorunen var bak mesela simdi benim salonumda benim misafirlerim kendi cagirdiklari misafirleriyle oturuyolar bende odamda kizimi ayagimda uyutuyorum yokmu bi tuhaflik yoksa benmi misafirlige gelmistimki
Kv hep eşim için der ki 2 sene yatak yüzü görmedim. Asla uyumazdı diye. 2 yıldan sonra düzelmiş ama şimdi bile hala uykuyu sevmez eşim. Pazar günleri bile en fazla 8 de kalkar. İnş. sizde durum böyle olmaz da elif ada bi anda uykuya eğilimli olur.Kızlar imdat diyesim var iki yıla yaklaştık hala uyumuyor bu çocuk diş yok hastalık yok niye uyumaz. Her gün dualarla yatiriyoruz yinede sabaha kadar bin kere kalkıyor huyu mu böyle acaba? Aklımda deli fikirler var hani diyorum elif adayı uyku klinigine kendimi de psikoloji bölümünde yatirasim var. Allah hayir etsin sonumuzu
Bence önemli bişey değildir ama içinin rahat etmesi açısından. dr girmek de fayda var sanırım.Oglumun gogsunde bir cukur var avuc icinden daha küçük cok bariz degil ama farkedilir derecede. Gecen atesliyken soymustum bir arkadas kunduraci gogusten bahsetti netten baktim canim sıkıldı. Aslinda oyle oldugunu dusunmuyorum ama ihtimali bile üzücü. Acaba diyorum diger bebeklerde de var mi normal mi o görüntü
Bence @Akaibu annesinde çok sık giremiyor ya ondan buralar sessiz :)Çalışan çalışmayan bütün anneler yorgun bugün heralde. Buralar çok sessiz gene. Hadi herkese iyi geceler güzel anneler.
Şimdiden hayırlı yolculuklar. Nereye gidiyorsun ki.. Sorunsuz bi yolculuk diliyorummm size..Kızlar yarın ilk kez oğlumla uçak yolculuğu yapıcam çok heyecanlıyım. Durmazsa diye korkuyorum eşim arabayla gidelim diye çok ısrar etti ben de uçak diye direttim pişman olmam inşallah.
Ah canım inşallah 2 yaş dönüm noktası olur bizim için ve herşey düzene girer. Haziranda iş başı yapıcam uykusu böyle devam ederse naparim bilmiyorum isimde dikkat istiyor yoksa vatandasla çok sorun yaşarım çünkü uykusuzluk zihnimi bulandiriyor artıkBeyzayada sana da çok geçmiş olsun. Valla ben burda okurken gerildim. Allah yardımcın olsun. İnş. en kısa zamanda giderler.
Kv hep eşim için der ki 2 sene yatak yüzü görmedim. Asla uyumazdı diye. 2 yıldan sonra düzelmiş ama şimdi bile hala uykuyu sevmez eşim. Pazar günleri bile en fazla 8 de kalkar. İnş. sizde durum böyle olmaz da elif ada bi anda uykuya eğilimli olur.
Bence önemli bişey değildir ama içinin rahat etmesi açısından. dr girmek de fayda var sanırım.
Bence @Akaibu annesinde çok sık giremiyor ya ondan buralar sessiz :)
Şimdiden hayırlı yolculuklar. Nereye gidiyorsun ki.. Sorunsuz bi yolculuk diliyorummm size..
iyi yolculuklar canım bizim uçak yolculukları hep yolunda gitti iniş ve kalkışlarda emzirmeye çalıştım ya da uykusunu ona göre ayarladım inşallah sizinkide sorunsuz olurKızlar yarın ilk kez oğlumla uçak yolculuğu yapıcam çok heyecanlıyım. Durmazsa diye korkuyorum eşim arabayla gidelim diye çok ısrar etti ben de uçak diye direttim pişman olmam inşallah.
İnşallah tartışma olmaz Canım öyle böyle atlatılır bu süreç ama sen yine bi tık patrona daha yakın görünsen onlar gidiyo sen ordasın
Çok yorgunumsıkıldım ya sabah işe git akşam gel Offfffff.
Çalışan çalışmayan bütün anneler yorgun bugün heralde. Buralar çok sessiz gene. Hadi herkese iyi geceler güzel anneler.
sağol canım baktım şimdi mağazalarda da %30 indirim varmış eşimle gidip bakalım dedik belki kendime de bişiler sıyırabilirim@minnakkartal butikbebe de kartalyuvası indirimi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?