2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bugün çok sıkıldım 2 istifa var çok iyi iş buldular ve çıkmak istiyorlar. patron ikisini de marta kadar çalıştırmak istiyor git gel onunla konuş patronla konuş bunaldım. kendileri çıkarmak istediklerinde hoop diye çıkartıyorlar. şimdi işi yokuşa sürüyorlar. ihbar tazminatlarını bıraktıkları halde offf offf kusura bakmayın yazdım ama konuşacak kimse yok.. çıkanlar arkadaşlarım diğeri patron arada da ben kaldım..

sanki kendi çıkarıyo ne demek marta kadar çalışsın bu patronlar hakket acayip işe gelmesinler olsun bitsin ama bu seferde onların siciline kötü işlencek saçma sapan şeyler

çok iyi iş bulan için beklemek büyük sıkıntı istemezlerde zaten sen elinden geleni yaptıysan patrona bu durumu anlamak da başka bir şey düşmez ya da inşallah iş buldukları yerler anlayış gösterir de kişiler biraz daha kalırlar ve sen zora düşmezsen

karşı taraf hemen başlamalarını istiyor ve ocak ayı (ihbar süresi) maaşını içeride bırakıp gidecekler. karı koca olunca patronlar bi de onlarla uğraşıyorum maalesef bir de geçen aylarda çalışanları haklı bulup onları haksız bulduğumdan dolayı tartışmıştık. ve aramız limoni anlayacağın. şimdi de görüşmelere müdürlerini alıyorum ki arada farklı konuşmalar geçmesin diye.. o dönemde benim içeride yıllık izin hakkım vardı 1 ay izne ayrılmıştım. bakalım yine tartışma olursa ben ne olurum hiç bilmiyorum.. benimde hakkımda hayırlısı

İnşallah tartışma olmaz Canım öyle böyle atlatılır bu süreç ama sen yine bi tık patrona daha yakın görünsen onlar gidiyo sen ordasın

Kızlar yarın ilk kez oğlumla uçak yolculuğu yapıcam çok heyecanlıyım. Durmazsa diye korkuyorum eşim arabayla gidelim diye çok ısrar etti ben de uçak diye direttim pişman olmam inşallah.

Beyzayada sana da çok geçmiş olsun. Valla ben burda okurken gerildim. Allah yardımcın olsun. İnş. en kısa zamanda giderler.
Kv hep eşim için der ki 2 sene yatak yüzü görmedim. Asla uyumazdı diye. 2 yıldan sonra düzelmiş ama şimdi bile hala uykuyu sevmez eşim. Pazar günleri bile en fazla 8 de kalkar. İnş. sizde durum böyle olmaz da elif ada bi anda uykuya eğilimli olur.

Bence önemli bişey değildir ama içinin rahat etmesi açısından. dr girmek de fayda var sanırım.

Çalışan çalışmayan bütün anneler yorgun bugün heralde. Buralar çok sessiz gene. Hadi herkese iyi geceler güzel anneler.
Bence @Akaibu annesinde çok sık giremiyor ya ondan buralar sessiz :)
Kızlar yarın ilk kez oğlumla uçak yolculuğu yapıcam çok heyecanlıyım. Durmazsa diye korkuyorum eşim arabayla gidelim diye çok ısrar etti ben de uçak diye direttim pişman olmam inşallah.
Şimdiden hayırlı yolculuklar. Nereye gidiyorsun ki.. Sorunsuz bi yolculuk diliyorummm size..

Ah canım inşallah 2 yaş dönüm noktası olur bizim için ve herşey düzene girer. Haziranda iş başı yapıcam uykusu böyle devam ederse naparim bilmiyorum isimde dikkat istiyor yoksa vatandasla çok sorun yaşarım çünkü uykusuzluk zihnimi bulandiriyor artık

iyi yolculuklar canım bizim uçak yolculukları hep yolunda gitti iniş ve kalkışlarda emzirmeye çalıştım ya da uykusunu ona göre ayarladım inşallah sizinkide sorunsuz olur

İnşallah tartışma olmaz Canım öyle böyle atlatılır bu süreç ama sen yine bi tık patrona daha yakın görünsen onlar gidiyo sen ordasın

bugün o şekilde yapacağım canım.. bir arkadaş artık gelmeyecek. diğer arkadaşta maaşımı alır giderim dedi. bende bu şekilde değil ama ayın 8 inde işe başlaması gerektiğini patronlara söyleyeceğim. artık ne yapalar onlara kalmış.

Çok yorgunum sıkıldım ya sabah işe git akşam gel Offfffff.

bende çok sıkıldım. evde oturmak istiyorum artık ağustosta 20 sene dolacak belki o zaman çıkar giderim bilmiyorum kafam karışık hakkımızda hayırlısı..

Çalışan çalışmayan bütün anneler yorgun bugün heralde. Buralar çok sessiz gene. Hadi herkese iyi geceler güzel anneler.

@Akaibu olmadığından buralar sakin ve sessiz bence.. yuvana dön @Akaibu

bu arada hepinize günaydın... hayırlı cumalar.. 2 gün evdeyiz.. cuma çok çabuk geçsin gitsin....

Bizde konyaya gidiyoruz yakinda 7 saatlik yolculuk simdiden gozumu korkutuyor ya iki cocuk ve agriyan belimle nasil cekerim o yolu Bu arada konyada kim vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…