yazmayı unutmuşum çörek otu ezilmiş olacak canım..bakıyım şampuanda düzeltmezse bunuda deneyeyim. Birlikte yaparsam belki sıkıntı yapar. Sağol canım
bizde aynıyız canım en ufak bi değişiklik yok her günde umudum azalıyo inşallah huyları değildir hoş ben hamileykende mira en çok gece hareket ederdi o kadar ki korkudan uyuyamazdım içerde sıkıştı fln sanırdımKızlar imdat diyesim var iki yıla yaklaştık hala uyumuyor bu çocuk diş yok hastalık yok niye uyumaz. Her gün dualarla yatiriyoruz yinede sabaha kadar bin kere kalkıyor huyu mu böyle acaba? Aklımda deli fikirler var hani diyorum elif adayı uyku klinigine kendimi de psikoloji bölümünde yatirasim var. Allah hayir etsin sonumuzu
o arkadaşı alnından öpüyorum yahu annelik doğası gereği pimpirikli bir durum üstene körüklemek ne güzel tabi o da haklıdır kendince uyarmak istemiştir ama ne bilim ben diyene de demeyenede kızıyorumOglumun gogsunde bir cukur var avuc icinden daha küçük cok bariz degil ama farkedilir derecede. Gecen atesliyken soymustum bir arkadas kunduraci gogusten bahsetti netten baktim canim sıkıldı. Aslinda oyle oldugunu dusunmuyorum ama ihtimali bile üzücü. Acaba diyorum diger bebeklerde de var mi normal mi o görüntü
Bi arkadaşımda vardı bu bahsettiğin şey canım üçgenimsi bişey mi en son ne zaman doktor gördü ben pek götürmüyorum da öyle sık sık kontrole falan sen de götür bi için rahat etsin hem olabilir böyle şeyler herşey insanlar için üzme kendiniOglumun gogsunde bir cukur var avuc icinden daha küçük cok bariz degil ama farkedilir derecede. Gecen atesliyken soymustum bir arkadas kunduraci gogusten bahsetti netten baktim canim sıkıldı. Aslinda oyle oldugunu dusunmuyorum ama ihtimali bile üzücü. Acaba diyorum diger bebeklerde de var mi normal mi o görüntü
Hep aynıysa durum uyku kliniği iyi bi fikir olabilir tatlım uykusunu alması ve senin uykunu alman çok önemli yani sağlık açısından ihmal etme bence günde 12 saati bulmuyorsa yaklaşık herseyi bi etkilerKızlar imdat diyesim var iki yıla yaklaştık hala uyumuyor bu çocuk diş yok hastalık yok niye uyumaz. Her gün dualarla yatiriyoruz yinede sabaha kadar bin kere kalkıyor huyu mu böyle acaba? Aklımda deli fikirler var hani diyorum elif adayı uyku klinigine kendimi de psikoloji bölümünde yatirasim var. Allah hayir etsin sonumuzu
Eltim soyledi :) Soyledigi gunden beri kafama takilmis durumda ama olsun iyiki soyledi, soylemezse boyle birseyden haberim yoktu, cukuru farketmistim ama oyle bir hastaliktan haberim yoktu.bizde aynıyız canım en ufak bi değişiklik yok her günde umudum azalıyo inşallah huyları değildir hoş ben hamileykende mira en çok gece hareket ederdi o kadar ki korkudan uyuyamazdım içerde sıkıştı fln sanırdım
o arkadaşı alnından öpüyorum yahu annelik doğası gereği pimpirikli bir durum üstene körüklemek ne güzel tabi o da haklıdır kendince uyarmak istemiştir ama ne bilim ben diyene de demeyenede kızıyorumbence olsa ki inşallah öyle bi durum yoktur doktoru mutlaka fark ederdi ya da şüphesinden bahsederdi bence için en çok doktora gösterince rahatlar yani benim hep öyle oluyo aklıma takılan bir şeyi tabi doktorla konuşup öyle feraha eriyorum
Tam olarak avuc ici cukuru gibi, biraz daha kucukBi arkadaşımda vardı bu bahsettiğin şey canım üçgenimsi bişey mi en son ne zaman doktor gördü ben pek götürmüyorum da öyle sık sık kontrole falan sen de götür bi için rahat etsin hem olabilir böyle şeyler herşey insanlar için üzme kendini
ben hiç dikkat etmedim ama olsa farkedilirdi sanırım dediğin gibi bişi artı doktorda her seferinde göğsünü dinliyo umarım olmadığı için farketmemişizdirEltim soyledi :) Soyledigi gunden beri kafama takilmis durumda ama olsun iyiki soyledi, soylemezse boyle birseyden haberim yoktu, cukuru farketmistim ama oyle bir hastaliktan haberim yoktu.
Sizin bebelerde de var mi, belli belirsiz bir cukur nefes alirken daha belli oluyor
Bak bu aklima gelmemisti ben direk ozellikle gogsune bakmadi hic diye dusundum ama her defasinda acip dinliyor gogsunu farketseydi soylerdi herhalde, sagol canim. Yakinda kontrole gidecegiz o zaman soracagim.ben hiç dikkat etmedim ama olsa farkedilirdi sanırım dediğin gibi bişi artı doktorda her seferinde göğsünü dinliyo umarım olmadığı için farketmemişizdir
Canım inşallah değildir benim esimde de var bir yumruk büyüklüğünde ama sorun olmamış hiç rahatsızlık hissetmiyor için rahat olsun diye yazdımOglumun gogsunde bir cukur var avuc icinden daha küçük cok bariz degil ama farkedilir derecede. Gecen atesliyken soymustum bir arkadas kunduraci gogusten bahsetti netten baktim canim sıkıldı. Aslinda oyle oldugunu dusunmuyorum ama ihtimali bile üzücü. Acaba diyorum diger bebeklerde de var mi normal mi o görüntü
sayfalar alıp başını gidince okumayanlar için yetişebilsenler diye es verilmiş olabilirKizlar nerde ki
Ne ttesadüf canım hamileyken elif ada da öyleydi gece hep hareket halindeydi benide uyutmazdi sabah 6 dan sonra biraz uyur tekrar hareketlenirdi şimdi de aynı şekilde uyuyor.hic böyle düşünmemiştim ama böyleyse huyu demektir duzelmezde o zaman tüh. mirayla benim kız tanissalar eminim çok iyi anlasirlar ortak yönleri çok. Maşallah mira bicir bicir konuşuyor bizimki çok konuskan değil miranın ne zaman videosunu seyrettirsem miraya abbaam diyorbizde aynıyız canım en ufak bi değişiklik yok her günde umudum azalıyo inşallah huyları değildir hoş ben hamileykende mira en çok gece hareket ederdi o kadar ki korkudan uyuyamazdım içerde sıkıştı fln sanırdım
o arkadaşı alnından öpüyorum yahu annelik doğası gereği pimpirikli bir durum üstene körüklemek ne güzel tabi o da haklıdır kendince uyarmak istemiştir ama ne bilim ben diyene de demeyenede kızıyorumbence olsa ki inşallah öyle bi durum yoktur doktoru mutlaka fark ederdi ya da şüphesinden bahsederdi bence için en çok doktora gösterince rahatlar yani benim hep öyle oluyo aklıma takılan bir şeyi tabi doktorla konuşup öyle feraha eriyorum
Hep aynıysa durum uyku kliniği iyi bi fikir olabilir tatlım uykusunu alması ve senin uykunu alman çok önemli yani sağlık açısından ihmal etme bence günde 12 saati bulmuyorsa yaklaşık herseyi bi etkiler
evet birbirlerine çok benziyorlar sen ne zaman birşeyden bahsetsen benzeri bizde de olmuş oluyor birazda saçlarımız benzeseydi size :)) maşallah tabi elif adacığıma keşke bir araya gelebilselerNe ttesadüf canım hamileyken elif ada da öyleydi gece hep hareket halindeydi benide uyutmazdi sabah 6 dan sonra biraz uyur tekrar hareketlenirdi şimdi de aynı şekilde uyuyor.hic böyle düşünmemiştim ama böyleyse huyu demektir duzelmezde o zaman tüh. mirayla benim kız tanissalar eminim çok iyi anlasirlar ortak yönleri çok. Maşallah mira bicir bicir konuşuyor bizimki çok konuskan değil miranın ne zaman videosunu seyrettirsem miraya abbaam diyor
YYazın gelme durumumuz var canım neden olmasın eminim kilo bakımından da denk oldukları için görüntüleri senin çok hoşuna gider malum miraya atıfta bulunuyorsun ya zaman zaman:))evet birbirlerine çok benziyorlar sen ne zaman birşeyden bahsetsen benzeri bizde de olmuş oluyor birazda saçlarımız benzeseydi size :)) maşallah tabi elif adacığıma keşke bir araya gelebilseler
inşallah gelirsiniz ve bir araya gelebiliriz onlarında bizimde konuşacak çok şeyimiz vardır eminim bir de saçlı bi mankenim olsun hem fotolar içinYYazın gelme durumumuz var canım neden olmasın eminim kilo bakımından da denk oldukları için görüntüleri senin çok hoşuna gider malum miraya atıfta bulunuyorsun ya zaman zaman:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?