Yakinda goturecem canim o zmn soracagimBeyzayada sana da çok geçmiş olsun. Valla ben burda okurken gerildim. Allah yardımcın olsun. İnş. en kısa zamanda giderler.
Kv hep eşim için der ki 2 sene yatak yüzü görmedim. Asla uyumazdı diye. 2 yıldan sonra düzelmiş ama şimdi bile hala uykuyu sevmez eşim. Pazar günleri bile en fazla 8 de kalkar. İnş. sizde durum böyle olmaz da elif ada bi anda uykuya eğilimli olur.
Bence önemli bişey değildir ama içinin rahat etmesi açısından. dr girmek de fayda var sanırım.
Bence @Akaibu annesinde çok sık giremiyor ya ondan buralar sessiz :)
Şimdiden hayırlı yolculuklar. Nereye gidiyorsun ki.. Sorunsuz bi yolculuk diliyorummm size..
Neguzel bizm burasi soguk ama yne diger gunlere gore idare ederKızlar İzmirde tam bir bahar havası var çok güzel bugün teyzemin oğlu gelecek üniversite öğrencisi oğluma ders vermeye başlıyor o gidince hemen dışarı cikcam
İnşallah canım hafta sonuda böyle olur çocukları biraz güneşe çıkarırızburlarda da havalar çok güzel inşallah haftasonu da güzel olur biraz park bahçe gezebiliriz kızımla
Biz de 1-1,5 ay sonra gelicez oraya inşallah daha güzel olur havaİnşallah canım hafta sonuda böyle olur çocukları biraz güneşe çıkarırız
Büyük bir ihtimalle güzel olur canım burada martta papatyalar açıyor:)Biz de 1-1,5 ay sonra gelicez oraya inşallah daha güzel olur hava
Beyzayada sana da çok geçmiş olsun. Valla ben burda okurken gerildim. Allah yardımcın olsun. İnş. en kısa zamanda giderler.
Kv hep eşim için der ki 2 sene yatak yüzü görmedim. Asla uyumazdı diye. 2 yıldan sonra düzelmiş ama şimdi bile hala uykuyu sevmez eşim. Pazar günleri bile en fazla 8 de kalkar. İnş. sizde durum böyle olmaz da elif ada bi anda uykuya eğilimli olur.
Bence önemli bişey değildir ama içinin rahat etmesi açısından. dr girmek de fayda var sanırım.
Bence @Akaibu annesinde çok sık giremiyor ya ondan buralar sessiz :)
Şimdiden hayırlı yolculuklar. Nereye gidiyorsun ki.. Sorunsuz bi yolculuk diliyorummm size..
bugün o şekilde yapacağım canım.. bir arkadaş artık gelmeyecek. diğer arkadaşta maaşımı alır giderim dedi. bende bu şekilde değil ama ayın 8 inde işe başlaması gerektiğini patronlara söyleyeceğim. artık ne yapalar onlara kalmış.
bende çok sıkıldım. evde oturmak istiyorum artık ağustosta 20 sene dolacak belki o zaman çıkar giderim bilmiyorum kafam karışık hakkımızda hayırlısı..
@Akaibu olmadığından buralar sakin ve sessiz bence.. yuvana dön @Akaibu
bu arada hepinize günaydın... hayırlı cumalar.. 2 gün evdeyiz.. cuma çok çabuk geçsin gitsin....
forumun çenesi düşüğü ben miyim ya hu
ben varıımmBizde konyaya gidiyoruz yakinda 7 saatlik yolculuk simdiden gozumu korkutuyor yaiki cocuk ve agriyan belimle nasil cekerim o yolu Bu arada konyada kim vardi
Hadi bi bulusmada biz ayarlayalim ruh ikizimleben varıımm
Pazar günü dönüyorum bende
Yakınsak olabilir aslında :) banada beklerim :) nereye geliyosunuz yer olarak merkezde miHadi bi bulusmada biz ayarlayalim ruh ikizimle
Cok isterdim canim ama geldigimiz gun nisani yapacagiz ertesi gunde yola cikacagiz, Akşehir'e geliyoruz.Yakınsak olabilir aslında :) banada beklerim :) nereye geliyosunuz yer olarak merkezde mi
Bi şekilde kandırıp oyalamaya devam edebilirsin umarım bırakmışken başa sarmak zor olurHira tam gecen hafta cuma gnu birakmisti memeyi bir hafta snra aklina geldi bugn gelip gdip mem diyo bnde oyaliyorm baska seylerle napcam ben smdi
Sktm sut geldi ama ilk dogmdan snra gelen gbi sarimsi. Zaten artik bozulmustr veremem bir hafta oldu cekilmistir sut. Moralmde bozuldu isteyinceBi şekilde kandırıp oyalamaya devam edebilirsin umarım bırakmışken başa sarmak zor olur
Canım hiç üzülme maşallah güzel emdi ve en zor kısmı atlattiniz belki arada sorar ama sonra unutur inşallah bizde o süreci kolay atlatirizSktm sut geldi ama ilk dogmdan snra gelen gbi sarimsi. Zaten artik bozulmustr veremem bir hafta oldu cekilmistir sut. Moralmde bozuldu isteyinceuzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?