2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yakinda goturecem canim o zmn soracagim

Kızlar İzmirde tam bir bahar havası var çok güzel bugün teyzemin oğlu gelecek üniversite öğrencisi oğluma ders vermeye başlıyor o gidince hemen dışarı cikcam

burlarda da havalar çok güzel inşallah haftasonu da güzel olur biraz park bahçe gezebiliriz kızımla

@Akaibu topiğe gel
sensiz buralar pek sessizmiş öyle diyorlar
bu arada günaydın herkese
forumun çenesi düşüğü ben miyim ya hu
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Hira tam gecen hafta cuma gnu birakmisti memeyi bir hafta snra aklina geldi bugn gelip gdip mem diyo bnde oyaliyorm baska seylerle napcam ben smdi

Bi şekilde kandırıp oyalamaya devam edebilirsin umarım bırakmışken başa sarmak zor olur
Sktm sut geldi ama ilk dogmdan snra gelen gbi sarimsi. Zaten artik bozulmustr veremem bir hafta oldu cekilmistir sut. Moralmde bozuldu isteyince uzuldum

Sktm sut geldi ama ilk dogmdan snra gelen gbi sarimsi. Zaten artik bozulmustr veremem bir hafta oldu cekilmistir sut. Moralmde bozuldu isteyince uzuldum
Canım hiç üzülme maşallah güzel emdi ve en zor kısmı atlattiniz belki arada sorar ama sonra unutur inşallah bizde o süreci kolay atlatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…