Geçmiş olsun canım ya, kötü denk gelmiş gerçekten. İnşallah çabuk iyilesirsiniz. Misafirleri de boşver hastasin zaten. Yatin dinlenin. Misafir cagirabilecek kadar rahatsalar size de baksınlar bence. Bu işin misafirligi kalmamış çünkü.Kizim hasta ben hasta ikimizde antibiyotik kullaniyoruz daha gecen hafta kullanmistik oysa yine hastayiz ne yazikki kizim oksurmekten uyuyamiyor surekli ayagimda misafirlerim evde yatmak istiyorum yatamiyorum cunku yemek yapilacak hizmet edilecek falan butun gece uyuyamiyorum cunku kizim hasta ve yatamiyor simdide ayagimda uyuyor ve icerde misafir var sadece misafirde degil evime yatili gelen misafirlerim kendi misafirlerini evime davet ediyorlar sonrada ettik ama mutube sen bisi.demezein rahatsiz olmazsin demi zaten etmislerki yani kimse demiyoki zaten bunlar hasta ne yalan soyleyim evi birakip kizimi alip gidesim var zaten bizi dusunen yok arada dusunuyo gibi gorunen var bak mesela simdi benim salonumda benim misafirlerim kendi cagirdiklari misafirleriyle oturuyolar bende odamda kizimi ayagimda uyutuyorum yokmu bi tuhaflik yoksa benmi misafirlige gelmistimki
Hiç tuhaf hissetme yemekte yapma çok hastayım de sana baksınlar azcık naz yap :)Sanada simdiden kolay gelsin diyeyim canim
kizim yastiksiz yatiyo canim ama ayagimda yastikla tabi belki ondan rahat bilmiyorum daha bana gelmeden cagirmislar bile misafirlerini bende odamdayim zaten cikmayi.dusunmuyorum kizim uyanirsada ona yemek falan yedircem ilgilenemicem ama tuhaf hissettim kendimi
Azad uzun suredir öğleydi geçti şükür. Ben de onları kullandım. Balgam için de mukotik şurup var canım söküyor balgamı ve yutup kaka ile çıkarıyor bebekler. Azad öyle söktü balgamını ve hep kaka ile attı bazen de kusarak. Ben de senin yaptıklarını yaptım bi de pekmez verdim ek olarak.Kizlar kizimda balgam var hirilti var antibiyotik ve aferini birlikte kullaniyoruz turpu oyup bal koydum ondan verdim pekmez tereyag verdim baska ne yapabilirimki
Anaaaa ciddi buuuuHer ay ki gecikmem, bu ayda 15 gün ile gecikmede.. Ve ben yinede bir umut test yaptım, malesef negatif.. Bu ay da boş geçtik, fos çıktı
bir daha ki ay inşallah canım tüm kalbimle diliyorumHer ay ki gecikmem, bu ayda 15 gün ile gecikmede.. Ve ben yinede bir umut test yaptım, malesef negatif.. Bu ay da boş geçtik, fos çıktı
canım inşallah en kısa sürede Efe'ye kardeş gelir...Her ay ki gecikmem, bu ayda 15 gün ile gecikmede.. Ve ben yinede bir umut test yaptım, malesef negatif.. Bu ay da boş geçtik, fos çıktı
Canim umutlandırmak istemem ama arkadaşımın da negatif çıktı idrar testi ama kan pozitif çıktı :)Her ay ki gecikmem, bu ayda 15 gün ile gecikmede.. Ve ben yinede bir umut test yaptım, malesef negatif.. Bu ay da boş geçtik, fos çıktı
Canim benim inşallah hamilesindirHer ay ki gecikmem, bu ayda 15 gün ile gecikmede.. Ve ben yinede bir umut test yaptım, malesef negatif.. Bu ay da boş geçtik, fos çıktı
bakıyım şampuanda düzeltmezse bunuda deneyeyim. Birlikte yaparsam belki sıkıntı yapar. Sağol canımkardeşimde senin gibi saçın gibi canım.. geçen televizyonda saçları besleyen maske verdiler almıştım. ince telli saçlar için bi kür vardı. 1 kivi 1 hurma yogurt bal çörekotu karıştırıp saça sürüyorsun ve diplere masaj yapıyorsun. denersen belki iyi gelebilir..
Kesinlikle tanimiyorum canim hic adini duymuslugum bile yok kizimda herhalde bizim misafirimiz degil diye ayagimda yatmak istedi biz odadayiz onlar icerde misafirlerini ağırlıyor kizim uyanmadan gitselerde gormesem bari. Bu arada hastalik icinde cok sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?