2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar kizimda balgam var hirilti var antibiyotik ve aferini birlikte kullaniyoruz turpu oyup bal koydum ondan verdim pekmez tereyag verdim baska ne yapabilirimki

Geçmiş olsun canım ya, kötü denk gelmiş gerçekten. İnşallah çabuk iyilesirsiniz. Misafirleri de boşver hastasin zaten. Yatin dinlenin. Misafir cagirabilecek kadar rahatsalar size de baksınlar bence. Bu işin misafirligi kalmamış çünkü.

Hiç tuhaf hissetme yemekte yapma çok hastayım de sana baksınlar azcık naz yap :)

Kizlar kizimda balgam var hirilti var antibiyotik ve aferini birlikte kullaniyoruz turpu oyup bal koydum ondan verdim pekmez tereyag verdim baska ne yapabilirimki
Azad uzun suredir öğleydi geçti şükür. Ben de onları kullandım. Balgam için de mukotik şurup var canım söküyor balgamı ve yutup kaka ile çıkarıyor bebekler. Azad öyle söktü balgamını ve hep kaka ile attı bazen de kusarak. Ben de senin yaptıklarını yaptım bi de pekmez verdim ek olarak.
Misafirlerine de yuh yani yat uzan valla . Benim eşimin ailesi geldiğinde ya da biz Oray'a gittiğimizde asla yemek yapmam. Gerekçem de siz kendi elinizin lezzetine alışmışsınızdır şimdi benimkini beğenmeyebilirsiniz canınız ne istiyorsa yapın der malzemeleri veririm :)))) bi de genelde azadı bahane ederim, ben yanına uzanmadan uyuyamıyor falan der, ben de oğlumla yatar uyurum :))

Her ay ki gecikmem, bu ayda 15 gün ile gecikmede.. Ve ben yinede bir umut test yaptım, malesef negatif.. Bu ay da boş geçtik, fos çıktı

bakıyım şampuanda düzeltmezse bunuda deneyeyim. Birlikte yaparsam belki sıkıntı yapar. Sağol canım

Allah yardımcın olsun canım ya
Oda da oturup sinir olacağına git yanlarında salla beyzayı bi zahmet sana da hizmet etsinler :)

Kızlar imdat diyesim var iki yıla yaklaştık hala uyumuyor bu çocuk diş yok hastalık yok niye uyumaz. Her gün dualarla yatiriyoruz yinede sabaha kadar bin kere kalkıyor huyu mu böyle acaba? Aklımda deli fikirler var hani diyorum elif adayı uyku klinigine kendimi de psikoloji bölümünde yatirasim var. Allah hayir etsin sonumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…