2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cok isterdim canim ama geldigimiz gun nisani yapacagiz ertesi gunde yola cikacagiz, Akşehir'e geliyoruz.
Heee bu elti konyalı demek :)

Hira tam gecen hafta cuma gnu birakmisti memeyi bir hafta snra aklina geldi bugn gelip gdip mem diyo bnde oyaliyorm baska seylerle napcam ben smdi
canım inşalllah unutur geri zorlanmadan

Oğlanlar TV yüzünden biraz atistilar küçük oglan küstü odasına gitti Ece abi dedi bende evet bu abiler insanı sinir eder dedim o da amaan amaan dedi
cadı ya aman amanmış bezmiş çocuk :))

İg deki mavibebeğim de emzirmeyi bıraktırmış. Blogun da yazacakmış süreci kızlar fikir olur bizede. Bıraktıüından beri de deliksiz uyuyomuş gece. Darısı cümlemizin başına
Meme bırakma partisi yaptılar geçenlerde :)

Kışı hasta olmadan atlatıcaz galiba dedim ama olmadı. Dünden beri aren öksürüyor. Bugün de dr götürdüm. Cigerlerine inmemiş çok şükür. Antibiyotik yazmadı. Aferin yazdı ama piyasada yokmuş oda. Peditus ve dolven veriyorum. Balık yağı bide ek gıda takviyeside yazdı. Kilo alsn diye.

Selam canlar

Benim çok yakın arkadaşımın bir tanıdığı var.. Kadını hamileyken kocası terketmiş, annesi mide kanseriymiş ve 9 aylık erkek bebeği varmış.. Durumları çok kötüymüş ve kadın çalışamıyormuş.. Çok temel ihtiyaçları bile (bez,mama,ıslak mendil gibi) alamıyorlarmış ve annesinin tedavisi bile tam olarak yapılamıyormuş.. Çengelköy'de oturuyormuş..

Biz arkadaşımla kendi çapımızda yardım topluyoruz.. 2-3 başka bebek grubum daha var, onlarada söyledim çok destek çıkan oldu.. Hatta bazı arkadaşlar bizzat gidip ihtiyaçlarına göre görüp öyle yardım edecekler.. Sizlere de konuyu belirtmek istedim, belki yardım eden etmek isteyen olur diye.. Ya da en azından dua edersiniz.. Bizzat tanımıyorum kadını ama çocuğu olması ve temel ihtiyaçları bile karşılayamıyor olması beni yeterince üzdü zaten Bişeyler yapmak, vesile olmak istedim.. Bende kadının adres, tel bilgileri ile hesap no bilgileri mevcut.. Dileyene verebilirim..

Kızlar annemdeyim 1 haftadır. Birkaç gün internet paketim bitti pek giremedim. Geçen akşam babam salep almış yaptım herkese. Kerem alp e de bir fincan yaptım denemek için. Çocuk resmen bayıldı tadına. Kendi fincanını bitirdi benim fincandan da nasiplendi. Bugün boş fincanı görüp salep istedi hatta:)) Bu sayede süt içmiş oldu. Salep faydalı diye biliyorum ama küçük çocuklara verilmesinde bir sakınca yoktur inşallah. Babamın aldığı marka birşeydi ben aktardan alıyordum geçen kışlar yine oyle alıp yaparım. Şeker yerine de bal koyarım diyorum. İçsin bol bol sakıncası yoksa

çok geçmiş olsun Can'ım çabuk atlatır inşallah

Dayımın kızı tüm bebekliğini Mira gibi geçirdi hatta daha zayıftı hiç büyümicek derdik şimdi çıtı pıtı bi kız bu gece bende kalıyor az evvel acıktım dedi bir koca tabak dolmayı hüpletti üzerine çikolata var mı dedi Annesi iştahı hep çok acık 2-3 yaşına kdr çektiğim sıkıntıların zerresi yok diyo üstelik bu kdr yemeğe göbüş bile pörtlemiyo umut oldu içime umarım mirakızda böyle olur

Baran telefonumu attı ve paramparça oldu tamirde bende geçici bir tel kullanıyorum eline ne geçirse fırlatıp kiriyo engel olamiyorum gecmisi okumaya calisicam

Heee bu elti konyalı demek :)

canım inşalllah unutur geri zorlanmadan

cadı ya aman amanmış bezmiş çocuk :))
Aynen canım:))
Geçmiş olsun canım çabuk atlatirsiniz inşallah
Oh ne güzel afiyet olsun KeremAlpe ecede süt içmiyor salep severmi acaba hiç denemedim bir ara deneyeyim bende
ben hep söylüyorum canım Mira kızda birgün yemek yemeyi sevecek diye biliyorsun bende büyük oğlum da yaşadım istahsizligi ama sadece bebeklik döneminde sonra iştahı açıldı şimdi ise doymak bilmiyor maşallah bizden fazla yiyiyor ve ince uzun boyu 1.75 oldu:))

Bu akşam eşimin abisine gittik muhabbet kuşu vardı ece çok sevdi hatta fazla sevdi kafesin kapısını açmaya çalıştı parmağını sonuna kadar kafese soktu kuş kuş delirdi resmen kuşta yavruymus korkuyor en sonunda kaldirdik ama sürekli kuşu istedi çocuklar hayvanları çok seviyor ama ben almak istemiyorum daha önce almıştım öldü çocuklar çok üzüldü kuşlara da üzülüyorum ilgi istiyor ki ben ilgilenemem artık geriden geriye sevecek hayvanları hava isinsin hayvanat bahçesine goturcem arada bir

@minnakkartal baran a forma almak istiyorum ben fenerbahceliyim eşim beşiktaşlı biz onun adına karar vermeyelim diyor eşim kendi akli erince seçer sen şimdilik bursa spor forması al dedi sanırım siz aynı takımı tutuyorsunuz sorun yasamadiniz sen bu konuda ne düşünüyorsun

çok geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah damadım hastalığı :)

ne güzel ya. Bi bakayım sakıncası yoksa bende deneyeyim. Bi zararı olmaz heralde. Kendim sevmiyorum diye gökçeye denemek hiç aklıma gelmemişti belki sever o da.
Afiyet bal şeker olsun

Kvlerde muhabbet kuşu var. Gökçe de acaip seviyo parmağını sokuyo. Başta ısırmıyodu kuşta korkuyodu ama şimdi ısırıyo. Bi kere çok kötü tuttu baya ağladı hiç yaklaşmadı gökçe bir süre. Sonra unuttu tabi. Ama sevgisinin orantısı yok. Halası başını sevsin diye eline almıştı kafasına cici yap dedik tutmaya çalıştı kafasını. Çektik diye bir sürü ağladı. Hayvana zarar verecek diye köşe bucak kaçırıyoruz. Bende bayılırımda hayvablara aslında sevsinde çok isterim ama cesaretim yok eve almaya. Kuş sevmem zaten diğerleri de çok biyük sorunluluk.
Keşke bahçeli büyük bi evim olsa köpek alırdım bahçeye hiç düşünmeden

Geçmiş olsun canım inşallah arencim çabucak toparlansin. Ek gıda takviyesi ne verildi canım pediasure fantomalt mı. ?bizde hiç faydası olmamıştı hatta o dönem aksine kilo kaybetmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…