2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eşim Akşehir li canım kimlerden bu zilli eltin az dedikodusunu yapak
Valla kimlerden oldugunu bilmiyorum canim, bir kere gormeye geldiler bizi anne baba dayi yenge teyze falan o sekilde tanistik bizde. Kizla oglan tanisiyorlardi zaten

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu soru tam bize uyuyor,cevaplamak isterim.. Bizde de ben fb'li eşim hasta bjk'lidir ve öyle tercihi ona kalsın gibi bişey kessen duyamazsın eşimin ağzından.. Efe'nin ise tercih şansı yok : Bjk'li.. Ama bende destekliyorum,çünkü özellikle erkek çocuğunun babasının takımından olması gerektiğini düşünüyorum..

Bizde aynıyız ben fener Bahçeliyim eşim Beşiktaşlı. Bana göre gökçe fenerli eşime göre Beşiktaşlı bu gidişle çocuk isyan edip Galatasaraylı olacak

ne güzel maşallah inşallah mirada ince uzun bi kız olur :))

bu yaz bende götürcem hayvanat bahçesine ama önce akvaryuma gidicez Mira balıklara bayılıyo

Can'ım biz Beşiktaşlıyız ama ben olmasamda mirayı babasının takımı için desteklerdim çünkü eşimin ailesinden sonra en değer verdiği şey takımı Mira biraz büyüse maça götürsem diye deliriyo mirada sağolsun tam babasının kızı armayı öpe öpe bitiremez nerde görse Kartal gol gol der
Hem ağaç yaşken eğilir başka takıma hiç yönlendirmeyin :)) Baran'da babasının yolundan doğru yoldan ilerlesin

ben yeni gelindeyim :) haftasonları çok giremiyorum yada yazamıyorum ama gözüm üzerinizde

@minnakkartal instagramda Miranin videosuna çok guldum ya nasıl da sevinmiş simarmis yalnız ablada bu sevgiden bir ara korkmuş gibi
Yaa o kdr Mutlu oldu ki bi dakka rahat bırakmadı o yaşlardaki çocukları çok seviyo hele bide sabah görünce Sevinç'ten çıldırdı
He tabi kuzenim için zorlu geçti :))

Aaa Mira da armayı opuyormus bizim kızlar takımını seçmiş canım

Kerem Alp de bayılıyor hayvanlara. İnşallah ilerde değişmez bu huylari. Annemin de kuşu var adı fıtı. Kerem alp f harfi yerine hep s harfini kullanıyor. Sıtı oldu kuşun adı:))) O kadar çok seviyor ki, birşeyler anlatıp duruyor sürekli parmak sokuyor kafese. Ordan oraya taşıyor kuşun çilesi baya çok yani:)))

Sağol canım:)) Siz de deneyin tarçınlı filan ya belki sever tadını:)

Teyzemize gittik Mirakız çok kutlu oldu hiç yerinde durmadı eniştesi gelirken kızıma bir sürü oyuncak getirmiş kapı açılınca benim minnoş kızım önce eniştesine sarıldı abi abi öptü önce onunla oynadı sonra oyuncakları açmasını istedi damatta beni sevsin diye rüşvet getirdim ama gerek yokmuş diyo :))

Oh ne güzel sürpriz olmuş Mira ya

Kızlar.. Bugün bu işe vesile olan arkadaşım ve başka bir anne grubundan bir arkadaşım ayrı ayrı kadının evine gittiler.. Her şey çok kötü durumdaymış.. Perdeden, yatak, yorgandan tutun - çocuğun yatağı, yorganı, arabası, beşiğine dek her şey dökülüyormuş.. Erzakta dahil akla gelicek her şeye ihtiyaçları varmış.. Elektrikli sobayla ısınıyorlarmış.. Kadının kocası 2 aylık hamileyken terketmiş ve nafaka vermemek için boşanmıyormuş.. Belediyeye başvurulmuş ama 3 ayda bir 100 tl veriyorlarmış sadece, şaka gibi :O kadının annesininde 350 tl aylık maaşı varmış ama devlet ona el koymuş, nedenini bilmiyorum.. Bebeği emziriyormuş, o yüzden mamaya ihtiyaç yokmuş.. Şimdilik edindiğim bilgiler bu kadar..

Canim gökçe e hediye gelen yorgan var hiç açılmadı poşetli duruyor. Lazım olmadığı için acmadim. Lazımsa gönderebilirim. Çok bi param yok ama hangi bezden kaç numara kullanıyorsa gönderirim elimden geldiğince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…