Valla kimlerden oldugunu bilmiyorum canim, bir kere gormeye geldiler bizi anne baba dayi yenge teyze falan o sekilde tanistik bizde. Kizla oglan tanisiyorlardi zatenEşim Akşehir li canım kimlerden bu zilli eltin az dedikodusunu yapak
@minnakkartal baran a forma almak istiyorum ben fenerbahceliyim eşim beşiktaşlı biz onun adına karar vermeyelim diyor eşim kendi akli erince seçer sen şimdilik bursa spor forması al dedi sanırım siz aynı takımı tutuyorsunuz sorun yasamadiniz sen bu konuda ne düşünüyorsun
Bizde aynıyız ben fener Bahçeliyim eşim Beşiktaşlı. Bana göre gökçe fenerli eşime göre BeşiktaşlıBu soru tam bize uyuyor,cevaplamak isterim.. Bizde de ben fb'li eşim hasta bjk'lidir ve öyle tercihi ona kalsın gibi bişey kessen duyamazsın eşimin ağzından.. Efe'nin ise tercih şansı yok : Bjk'li.. Ama bende destekliyorum,çünkü özellikle erkek çocuğunun babasının takımından olması gerektiğini düşünüyorum..
En guzeliBizde aynıyız ben fener Bahçeliyim eşim Beşiktaşlı. Bana göre gökçe fenerli eşime göre Beşiktaşlıbu gidişle çocuk isyan edip Galatasaraylı olacak
Burdayim gitmem biyerlereNazar degdi topige galiba @Apriori123 @Akaibu Y yazyagmuru01 @oslew @minnakkartalisimdeyimgucumdeyim @feyena @AreN5 @hiraysen M mutube ve digerleri nerelerdesiniz yahu. Hadi siz sohbetin dibine vurunda bizde okumaya yetisemeyelim
ne güzel maşallah inşallah mirada ince uzun bi kız olur :))Aynen canım:))
Geçmiş olsun canım çabuk atlatirsiniz inşallah
Oh ne güzel afiyet olsun KeremAlpe ecede süt içmiyor salep severmi acaba hiç denemedim bir ara deneyeyim bende
ben hep söylüyorum canım Mira kızda birgün yemek yemeyi sevecek diye biliyorsun bende büyük oğlum da yaşadım istahsizligi ama sadece bebeklik döneminde sonra iştahı açıldı şimdi ise doymak bilmiyor maşallah bizden fazla yiyiyor ve ince uzun boyu 1.75 oldu:))
bu yaz bende götürcem hayvanat bahçesine ama önce akvaryuma gidicez Mira balıklara bayılıyoBu akşam eşimin abisine gittik muhabbet kuşu vardı ece çok sevdi hatta fazla sevdi kafesin kapısını açmaya çalıştı parmağını sonuna kadar kafese soktu kuş kuş delirdi resmen kuşta yavruymus korkuyor en sonunda kaldirdik ama sürekli kuşu istedi çocuklar hayvanları çok seviyor ama ben almak istemiyorum daha önce almıştım öldü çocuklar çok üzüldü kuşlara da üzülüyorum ilgi istiyor ki ben ilgilenemem artık geriden geriye sevecek hayvanları hava isinsin hayvanat bahçesine goturcem arada bir
Can'ım biz Beşiktaşlıyız ama ben olmasamda mirayı babasının takımı için desteklerdim çünkü eşimin ailesinden sonra en değer verdiği şey takımı Mira biraz büyüse maça götürsem diye deliriyo mirada sağolsun tam babasının kızı armayı öpe öpe bitiremez nerde görse Kartal gol gol der@minnakkartal baran a forma almak istiyorum ben fenerbahceliyim eşim beşiktaşlı biz onun adına karar vermeyelim diyor eşim kendi akli erince seçer sen şimdilik bursa spor forması al dedi sanırım siz aynı takımı tutuyorsunuz sorun yasamadiniz sen bu konuda ne düşünüyorsun
ben yeni gelindeyim :) haftasonları çok giremiyorum yada yazamıyorum ama gözüm üzerinizdeNazar degdi topige galiba @Apriori123 @Akaibu Y yazyagmuru01 @oslew @minnakkartalisimdeyimgucumdeyim @feyena @AreN5 @hiraysen M mutube ve digerleri nerelerdesiniz yahu. Hadi siz sohbetin dibine vurunda bizde okumaya yetisemeyelim
Yaa o kdr Mutlu oldu ki bi dakka rahat bırakmadı o yaşlardaki çocukları çok seviyo hele bide sabah görünce Sevinç'ten çıldırdı@minnakkartal instagramda Miranin videosuna çok guldum ya nasıl da sevinmiş simarmis yalnız ablada bu sevgiden bir ara korkmuş gibi
Aaa Mira da armayı opuyormus bizim kızlar takımını seçmiş canımne güzel maşallah inşallah mirada ince uzun bi kız olur :))
bu yaz bende götürcem hayvanat bahçesine ama önce akvaryuma gidicez Mira balıklara bayılıyo
Can'ım biz Beşiktaşlıyız ama ben olmasamda mirayı babasının takımı için desteklerdim çünkü eşimin ailesinden sonra en değer verdiği şey takımı Mira biraz büyüse maça götürsem diye deliriyo mirada sağolsun tam babasının kızı armayı öpe öpe bitiremez nerde görse Kartal gol gol der
Hem ağaç yaşken eğilir başka takıma hiç yönlendirmeyin :)) Baran'da babasının yolundan doğru yoldan ilerlesin
ben yeni gelindeyim :) haftasonları çok giremiyorum yada yazamıyorum ama gözüm üzerinizde
Belli zaten çok mutlu gorunuyor yerim ya:)Yaa o kdr Mutlu oldu ki bi dakka rahat bırakmadı o yaşlardaki çocukları çok seviyo hele bide sabah görünce Sevinç'ten çıldırdı
He tabi kuzenim için zorlu geçti :))
Kerem Alp de bayılıyor hayvanlara. İnşallah ilerde değişmez bu huylari. Annemin de kuşu var adı fıtı. Kerem alp f harfi yerine hep s harfini kullanıyor. Sıtı oldu kuşun adı:))) O kadar çok seviyor ki, birşeyler anlatıp duruyor sürekli parmak sokuyor kafese. Ordan oraya taşıyor kuşun çilesi baya çok yani:)))Bu akşam eşimin abisine gittik muhabbet kuşu vardı ece çok sevdi hatta fazla sevdi kafesin kapısını açmaya çalıştı parmağını sonuna kadar kafese soktu kuş kuş delirdi resmen kuşta yavruymus korkuyor en sonunda kaldirdik ama sürekli kuşu istedi çocuklar hayvanları çok seviyor ama ben almak istemiyorum daha önce almıştım öldü çocuklar çok üzüldü kuşlara da üzülüyorum ilgi istiyor ki ben ilgilenemem artık geriden geriye sevecek hayvanları hava isinsin hayvanat bahçesine goturcem arada bir
Sağol canım:)) Siz de deneyin tarçınlı filan ya belki sever tadını:)çok geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah damadım hastalığı :)
ne güzel ya. Bi bakayım sakıncası yoksa bende deneyeyim. Bi zararı olmaz heralde. Kendim sevmiyorum diye gökçeye denemek hiç aklıma gelmemişti belki sever o da.
Afiyet bal şeker olsun
Bende burdayim hic yazamasamda mutlaka okurum ama misafirlerim var hala vakit bulamiyorum bugunde yaprak sariyoruz bakalim yarin ne yapcazNazar degdi topige galiba @Apriori123 @Akaibu Y yazyagmuru01 @oslew @minnakkartalisimdeyimgucumdeyim @feyena @AreN5 @hiraysen M mutube ve digerleri nerelerdesiniz yahu. Hadi siz sohbetin dibine vurunda bizde okumaya yetisemeyelim
Oh ne güzel sürpriz olmuş Mira yaTeyzemize gittik Mirakız çok kutlu oldu hiç yerinde durmadı eniştesi gelirken kızıma bir sürü oyuncak getirmiş kapı açılınca benim minnoş kızım önce eniştesine sarıldı abi abi öptü önce onunla oynadı sonra oyuncakları açmasını istedi damatta beni sevsin diye rüşvet getirdim ama gerek yokmuş diyo :))
Selam canlar
Benim çok yakın arkadaşımın bir tanıdığı var.. Kadını hamileyken kocası terketmiş, annesi mide kanseriymiş ve 9 aylık erkek bebeği varmış.. Durumları çok kötüymüş ve kadın çalışamıyormuş.. Çok temel ihtiyaçları bile (bez,mama,ıslak mendil gibi) alamıyorlarmış ve annesinin tedavisi bile tam olarak yapılamıyormuş..Çengelköy'de oturuyormuş..
Biz arkadaşımla kendi çapımızda yardım topluyoruz.. 2-3 başka bebek grubum daha var, onlarada söyledim çok destek çıkan oldu.. Hatta bazı arkadaşlar bizzat gidip ihtiyaçlarına göre görüp öyle yardım edecekler.. Sizlere de konuyu belirtmek istedim, belki yardım eden etmek isteyen olur diye.. Ya da en azından dua edersiniz.. Bizzat tanımıyorum kadını ama çocuğu olması ve temel ihtiyaçları bile karşılayamıyor olması beni yeterince üzdü zatenBişeyler yapmak, vesile olmak istedim.. Bende kadının adres, tel bilgileri ile hesap no bilgileri mevcut.. Dileyene verebilirim..
Ben yılbaşında hastaydım ayin 23ünde gene hasta oldum bugün bitti çok şükürRegl oluyorum gerginim mutsuzum karnim agriyor ne çabuk geçiyor bir ay daha yılbaşında oldum
Canim gökçe e hediye gelen yorgan var hiç açılmadı poşetli duruyor. Lazım olmadığı için acmadim. Lazımsa gönderebilirim. Çok bi param yok ama hangi bezden kaç numara kullanıyorsa gönderirim elimden geldiğince️ ️ ️ ️ ️ ️ ️
Kızlar.. Bugün bu işe vesile olan arkadaşım ve başka bir anne grubundan bir arkadaşım ayrı ayrı kadının evine gittiler.. Her şey çok kötü durumdaymış.. Perdeden, yatak, yorgandan tutun - çocuğun yatağı, yorganı, arabası, beşiğine dek her şey dökülüyormuş.. Erzakta dahil akla gelicek her şeye ihtiyaçları varmış.. Elektrikli sobayla ısınıyorlarmış.. Kadının kocası 2 aylık hamileyken terketmiş ve nafaka vermemek için boşanmıyormuş.. Belediyeye başvurulmuş ama 3 ayda bir 100 tl veriyorlarmış sadece, şaka gibi :O kadının annesininde 350 tl aylık maaşı varmış ama devlet ona el koymuş, nedenini bilmiyorum.. Bebeği emziriyormuş, o yüzden mamaya ihtiyaç yokmuş.. Şimdilik edindiğim bilgiler bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?