Canim gökçe e hediye gelen yorgan var hiç açılmadı poşetli duruyor. Lazım olmadığı için acmadim. Lazımsa gönderebilirim. Çok bi param yok ama hangi bezden kaç numara kullanıyorsa gönderirim elimden geldiğince
Canım bana da adres bilgisi verirsen bez kıyafet faln yollayabilirim aybaşında bi de anne nasıl acaba beden olarak onunda ihtiyacı vardırBir kere herşeyden önce ilgilenmen,düşünmen yeter.. Elinden bieşy gelmeyen dua etsin,o da makbul bence.. Zaten marka tercihleri yok elbette, mesela bugün arkadaşım Bim'in bezinden almış götürmüş.. Yorgan veren oldu mu bilmiyorum onu bir öğrenip netleştireyim öyle bidaha söyleyeyim sana
babadan oğula diyosunBu soru tam bize uyuyor,cevaplamak isterim.. Bizde de ben fb'li eşim hasta bjk'lidir ve öyle tercihi ona kalsın gibi bişey kessen duyamazsın eşimin ağzından.. Efe'nin ise tercih şansı yok : Bjk'li.. Ama bende destekliyorum,çünkü özellikle erkek çocuğunun babasının takımından olması gerektiğini düşünüyorum..
Bana ozel den adres yazabilirsin yada nasıl yardımcı olu cam hesap no falanBir kere herşeyden önce ilgilenmen,düşünmen yeter.. Elinden bieşy gelmeyen dua etsin,o da makbul bence.. Zaten marka tercihleri yok elbette, mesela bugün arkadaşım Bim'in bezinden almış götürmüş.. Yorgan veren oldu mu bilmiyorum onu bir öğrenip netleştireyim öyle bidaha söyleyeyim sana
tmm annem suan burda yok 10 gunlugune tekirdga gtti geldgnde soylicemKuran i Kerim cuzlarini hatırlatayım katılanlardan ve katilmak isteyipte gonlu kalanlardan Rabbim razı olsun M mutube 6.CUZ @minnakkartal 7.CUZ ve 8.CUZ @hiraysen 9.CUZ
babadan oğula diyosun
Canım bana da adres bilgisi verirsen bez kıyafet faln yollayabilirim aybaşında bi de anne nasıl acaba beden olarak onunda ihtiyacı vardır
Bana ozel den adres yazabilirsin yada nasıl yardımcı olu cam hesap no falan
BennnBizde konyaya gidiyoruz yakinda 7 saatlik yolculuk simdiden gozumu korkutuyor yaiki cocuk ve agriyan belimle nasil cekerim o yolu Bu arada konyada kim vardi
Bende varim canimBaşka okumak isteyen var miydi unutmuşum not almayi
10.cuz @cann10Bende varim canim
Bana da yolla canımTamam kızlar, atıyorum şimdi.. Sağolun..
Arındırıcı bi şampuan falan yok mu ki canım bunun için bebek şampuanı ama yağlı saçlar için komik geldi böyle söyleyince yerim ben onun bonus kafasınıYa kızlar bişey sorcam. Azadın saçları çok ince telli tüy gibi yazın kazıtmıştık ama yine Bebek saçı gibi bir de baya kıvırcık. Sorun şu ki çok çabuk yağlanıyor. Banyodan çıkarıp saçlarını kurutuyorum ama sanki hiç yıkamamışım gibi duruyorzaten sürekli terliyor kudurmaktan o saçlar terleyip de yağlanıyor. Ama bari banyodan sonra azcık yağsız dursa. Var mı böyle saçı olan başka Bebek ya
çok geçmiş olsun Can'ım çabuk atlatır inşallah
Aynen canım:))
Geçmiş olsun canım çabuk atlatirsiniz inşalljah
Oh ne güzel afiyet olsun KeremAlpe ecede süt içmiyor salep severmi acaba hiç denemedim bir ara deneyeyim bende
ben hep söylüyorum canım Mira kızda birgün yemek yemeyi sevecek diye biliyorsun bende büyük oğlum da yaşadım istahsizligi ama sadece bebeklik döneminde sonra iştahı açıldı şimdi ise doymak bilmiyor maşallah bizden fazla yiyiyor ve ince uzun boyu 1.75 oldu:))
çok geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah damadım hastalığı :)
ne güzel ya. Bi bakayım sakıncası yoksa bende deneyeyim. Bi zararı olmaz heralde. Kendim sevmiyorum diye gökçeye denemek hiç aklıma gelmemişti belki sever o da.
Afiyet bal şeker olsun
Sağolun kızlar. D deterjan argivit verdi bize dr. Balık yağını da carlson verdi.Geçmiş olsun canım inşallah arencim çabucak toparlansin. Ek gıda takviyesi ne verildi canım pediasure fantomalt mı. ?bizde hiç faydası olmamıştı hatta o dönem aksine kilo kaybetmisti.
Hastalıklarla uğraşıyoruz ailece. Ondan uzağım :)Nazar degdi topige galiba @Apriori123 @Akaibu @yazyagmuru01 @oslew @minnakkartalisimdeyimgucumdeyim @feyena @AreN5 @hiraysen M mutube ve digerleri nerelerdesiniz yahu. Hadi siz sohbetin dibine vurunda bizde okumaya yetisemeyelim
Hangi şampuanı kullanıyorsun ? Aren atopik olduğu için hep biobaby kullanıyordum bu sefer sebamed aldm ve inanılmaz yağlandırdı saçını. Cildini kuruttu. Biobabye dönücem hemen.Ya kızlar bişey sorcam. Azadın saçları çok ince telli tüy gibi yazın kazıtmıştık ama yine Bebek saçı gibi bir de baya kıvırcık. Sorun şu ki çok çabuk yağlanıyor. Banyodan çıkarıp saçlarını kurutuyorum ama sanki hiç yıkamamışım gibi duruyorzaten sürekli terliyor kudurmaktan o saçlar terleyip de yağlanıyor. Ama bari banyodan sonra azcık yağsız dursa. Var mı böyle saçı olan başka Bebek ya
Bu kadar işin üstüne bencede yat uyu dinlen. İnş. yiğit gece uyanmaz da sende rahat bi uyku uyursun. Bu arada kızının dizi nasıl oldu?Yine yorgun ben burdayım. Yigit zor olsada uyudu sonunda bende yaticam bu saatte yorgunluktan geberecem yoksa. Gecen hafta halıları yikamaciya gönderdim bugün de gelecek halılar diye her yeri sildim oturma odasinin duvarini kanepesini camlar yerler hep silindi. şimdi oturunca kendime çok kızdım neyse derdim bu kadar duvar falan sildim bide. sirtimi hissetmedigimi anladım oturunca.sanırsın bizim eve Başbakan gelecek.bazen böyle manyakca eve daliyorum sanırım sinirlerimin bozuk olduğu zamanlarda yapıyorum bunu birine çok kizmissam sinirimi atamamissam falan yapıyorum.normal süpür sil halinida ser oh mis demi kanepe duvar falan ne yaa. Yiğit de iyi eğlendi bu arada gerçi. yerde halılar yok diye temizlik kovasindaki suyla oynamasına izin verdim sürekli. üstünü o islattikca ben değiştirdim bir makina yikanacak çıktı tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?